311803
-
Action RPG hivatalosan. -
Ja hát ez is egy megoldás. Egyébként a betmen szerintem jó volt, igényes munka hangulatos helyszínek, bár a játékmenet egy idő után túlságosan ismétlődő lett. -
Indigo #3359 A Fable az egyik kedvenc játékom, és az egyik legjobb vételem volt 4k-ért! Tény, hogy nagyon light-os RPG - bár én inkább szoktam nevezni akció-kaland játéknak -, de a hangulata odabasz :) -
Atyaég hová fajul a világ nagyon fostalicska a forint! -
Muszáj volt lejjebb adni az igényeimet... a modern játék kínálat gyakorlatilag instant semmi... Batman, MW2 és társaik... 
Ezért aztán, amikor találok a saját számíze szerinti kellemes játékot, azt felértékelem, mert tudom, hogy jó ideig hasonlót nem fogok látni a képernyőmön...
-
Akkor elég könnyű téged boldoggá tenni :) -
Én is szemét módon WRZ-zel játszom, és amikor "jóféle" ára lesz, akkor odakerül a többi mellé, (DVD)dobozosan...
-
Jó volna...főleg a CE, de még elég drága, nekem még nem vevős :-/ -
Fable 1 érdekes eset.
Anno wrzban kezdtem el 5 óra után totálisan eluntam, meg idegesített, hogy olyan fura mosott volt a mozgás.
Aztán elég jó áron ilyen gyűjtői kiadás félét sikerült megvennem. Nekiestem immáron új monitoron, nagyobb ms mellett... nagy ráéreztem az ízére. Teljesen kiveséztem, minden apróságát, persze csak jóként, mert rosszként nem tudok RPG-t játszani.
Tény, hogy egy light-RPG, de feltétlenül érdemes vele 1x játszani, főleg az a durva, amikorSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.börtönbe kerül a karid és elkezd öregedni, rendesen megsajnáltam
A Fable II. is itt a polcon XBOX-ra, magyar felirat van, szóval már csak idő kéne rá, de a leírások alapján nem fogok csalódni.
Red Dead Redemption pedig R* cucc... olyan sok rossz dologra nem emlékszem tőlük. Ok, bugos még, de minek 0-day játszani? Baromság, már csak az ár miatt is. Megveszed 11-12k körül, végigviszed mondjuk 1 hét alatt és már csak 9-10-ért tudod jó esetben eladni. Elbuksz egy játék árát. Nincs ennek értelme. -
Tegnap este majdnem magam alá csináltam a gyönyörtől, amikor a Conviction-ben a parkolóházas részt kellett végigcsinálni...
Egyszerűen szuper volt. Régi feeling.
Meg a Headquarters-t.
-
Nem mondtam, hogy objektív, csak hogy olvasgatom, és a kép igencsak vegyes... :)
-
ott minden fos ami nincs ps3ra, vagy jobb boxon mint ps3-on, úgyhogy baromi objektív valóban :) -
Fable 1-hez volt szerencsém... Hát, fogalmam sincs meddig, nem teljesen végig volt hozzá türelmem.
A Fable2-vel és RDR-el kapcsolatban meg olvasgatok a "Vol.2-ben"... :)
-
Jajjjj, ne legyél már ilyen 
Játszottad őket?
Fable I.-el játszottál? Végigvitted?
PS2-ön a Red Dead Revolverrel játszottál? -
Részemről én gratulálok! Hidd el szeretni fogod :-)
Nekem 6-7 hónapja van még csak meg, de eddig vagy 12 játékot vittem rajta végig és több pozitív élmény ért, mint negatív.
Jó játékot! -
Nem véletlenül van az aláírásom elején az, ami...
-
(szerinted) -
Pont a 2 legrosszabbat sikerült kiválasztanod :)
-
Tudom, én néha még otthon is unom magam a gép mellett, pedig ott több a lehetőség. :D -
Úgy döntöttem veszek egy boxot, most egész olcsó. (sok az adóvisszatérítésem :D) és az első 2 játék amit megveszek rá a Fable 2 és a Red Dead Redemption lesz. :) -
Gears of Effect.
-
Hú, na a 2 dupla olyan jó, mint az 1. :D -
Na, akkor menj tovább a második részre, az is le fog nyűgözni, garantálom:) -
nem a legjobb de én a cod 4 után meg az elvárásaimmal ellentétben poztitívan csalódtam benne! Szerintem nem rossz a single része. viszont multi nagyon vegyes valamikor elvagyok valamikor nem...azzal teszik tönkre, hogy nincs dedi szerók, pénzért 5 map ráadásul így megvannak osztva a játékosok...
más:Mass effect 1-et most fejeztem be pénteken és kijelentem nagyon rég nem játszottam ennyire jó játékkal már jó pár éve.eddig a half life 2 fogott még meg ennyire asszem. -
Gyű! Az összes rész megvan nekem gyémántba :D -
Valaki vett már Mega Games dobozos játékot? Belül milyen?
link -
Még valami: a Quake 4 még mindig alázza a szememben a CoD-sorozat utóbbi részeit. Pedig ez is non-stop lövölde.
Újfent még valami: A Q4-beli (2005) lezuhanásos/ébredéses scriptelt jelenet eddig csak három játékban tűnt fel, "utánozva" azt:
- CoD:MW (2007)
- Frontlines: Fuel of War (2008)
- CoD:MW2 (2009)
-
Indigo #3334 Fallout 3 GOTY 3500 Ft-ért házhoz? :) -
MW2 tényleg ratyi... 14 éves non-stop játéktapasztalat mondatja velem.
-
Multival toltam 10 órát kb -
singlet én hardon végigtoltam 3 óra alatt... -.- -
MW 2 vel én 4 napig elvoltam ami kb 20 óra játékot jelent Single és multy egyben -
Ja, és a MW2 arra jo h 1cer végigszaladj rajta azt csá. -
Az oké h kell gondolkodni, csak az a baj h kb az Anniversaryban minden percben új fejtörő van. Végigtoltam az összes Prince of Persiát, és a God of War-okat, és azokban is kell gondolkodni, mégis szeretem őket. a TRA még jópár más dolog miatt sem jött be. Nem jött át a hangulat, nem értem miért, ráadásul egyszerűen ráuntam... a TRL sokkal változatosabb és akciódúsabb. Ha toltam volna a régi gamet lehet többre értékeltem volna... -
Az MW2-értelmi fogyatékosoknak való. -
én pl nem szeretem a MW2-t..... -
Szerinted miért sikeres a Modern Warfare 2? pl.
-
azért nem tetszik egy játék mert kell benne gondolkodni??? -
Igen, nekem is ezért nem tetszett annyira. :) Azért a TRU-ban is kell gondolkodni, a Legend-ben nem.... -
Az újak közül tényleg az Anniversary a yó. Ott vhogy többet kell gondolkodni :P