311803
-
OMG, mit hozott a postás tegnap. Hát az embertelen. :D
Még bontatlan de kb így fog kinézni:
-
a magyarral nem lehet multizni, ezt még érdemes tudni róla :)
(nem mintha a multija bármit is érne) -
doggy90 #3919 https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-WUSF-3601 -
tudnal adni egy linket erol, nem talalom azt a listat. -
Magyar az nem baj angolul nem értek sokat szóval majd ha arra járok jöhet! -
Indigo #3916 Fémtokos, és csak magyar szinkron van rajta - sajnos.
Egyébként nekem anno sima műanyag tokban küldték, a fémtokot pedig mellékelték hozzá. De a boltokban már én is csak fémtokkal láttam. -
doggy90 #3915 nem tudod. a steam supportban talalsz egy listat azokrol a jatekokrol, amiket be lehet regelni. -
doggy90 #3914 a kep alapjan azt mondanam igen. de ha irsz nekik egy mailt, akkor biztos segitenek.
amugy nekem valamiert ugy remlik, hogy ezen csak magyar van. -
Hali, nezegetem a steamen a world of goo jatekot.
steamen 19.99 euro = 5757 ft
CD galaxis dobozos verzio 890 ft
Igazabol az erdekelne hogy a dobozost hozza tudnam e adni a steam listamhoz? -
De az fémtokos? -
Brothers in Arms 3: Hells Highway
Most akkor ezen rajta van az angol és magyar szinkron is?
Nekem az nem tetszett, hogy a magyar szinkron sok helyen el van csúszva. -
doggy90 #3910 szerintem a galaxisban is van meg. -
1 dollár = 240,9 Ft [+3,0 Ft]
1 euro = 288,3 Ft [+1,8 Ft]
1 font = 348,2 Ft [+1,8 Ft]
-
Majd valamelyik nap lecsattogok a helyi tescoba hátha szerencsém lesz és lesz valami ott is! -
A "steelbook" jelenti a fémtokos kiadást.
-
A saját példányom még mindig fóliás - így nem tudok sajnos válaszolni neked.
-
Van benne angol nyelv, vagy csak magyar? -
doggy90 #3904 westend mm 3k asszem. -
De nálunk mennyiért kapni?
Meg a game-en hol látom hogy az fémdobozos? -
Szerintem, vásárló csalogatás - amúgy a Game.co.uk-n is kapható.
-
És mennyiért nyomják ezt a fémdobozos Bia3-at? -
Én úgy tudtam ha szinkronos akkor nincs angol hang rajta. -
van rajta angol verzió is.... -
Ja de közben látom, hogy az magyar nyelvű, hát az nekem nem kell. -
azt a fémdobozos BIA-t egy időben mindenhol szórták az ember után. Nekem is van, én pl a Media Marktban vettem, de azóta rengeteget láttam Tescoban meg jópár helyen... -
Ja és amúgy én is irigy vagyok a te fémdobozos BiA: Hell's Highway-edre :) -
Ha jövő hét elejéig nem viszik el, akkor lekattintom a Vatera-n az Alone in the Dark-ot. :)
Á, az én "gyűjteményem" kismiska Tinman/Zóanagyvarázsló és más, igazi gyűjtő kollekciója mellett.
-
Kösz, bár a tiédhez nem ér még fel :) Lesz még neked is AitD 5 limited. -
Orosz Stranglehold. -
A kép valóban nem a legjobb, a játék felhozatalod viszont annál inkább!
Gratulálok hozzájuk - szép sorozatok.
A felülről 2. sor utolsó darabja az mi [A Solon hagyaték mellett)?
Ja, és irigy vagyok az AitD gyűjtői miatt :)
-
Na elkészült a hely a játékaim számára így lőttem egy képet, hát sajnos a mobiltól ennyi telik :(
-
fordítva: ennyire fogy :) -
Metro 2033 ennyire nem fogy hogy istenért nem akarják akciózni?
5000környékén megvenném! -
Indigo #3888 Nagyon gyenge ez az Impulse... -
Impulse - Jelentősen leárazott játékok sokasága -
Zóanagyvarázsló #3886 Ember, az igazolványának beszkennelésére biztattad! Nyilvánvaló, hogy ennél a pontnál az ember nem azért áll meg 2010-ben, mert ez nem jut eszébe, hanem mert nem fűlik hozzá a foga vagy macerás lenne.
Másrészt pedig ez a G2Play elég zavaros jogi helyzetnek örvend, mint említettem, bizonyos játékoknál egész egyszerűen lopottnak nyilvánították az általuk árusított CD-kulcsokat.
Értem én, hogy a szándékod jó volt, csak meglepődtem, hogy így reagáltad le a helyzetet. Másrészt kihasználtam az alkalmat egy kis ellenreklámra az ellen a banda ellen, jobb lenne, ha senki sme fürödne itt be velük. Nem átverésről van szó, hanem a legnagyobb jóindulattal is (fél)legális CD-kulcskereskedelemeről. -
Indigo #3885 Köszi az infót, de ezt most kihagyom. Inkább félretszem ezt az ezrest, és hozzácsapom egy későbbi jobb vételhez :) -
Dehogy biztatom. Elhatározott valamit, nem értett valamit, segítettük... nekem mindegy ki, mit, miért... -
Zóanagyvarázsló #3883 Nem ennyi.
- 8 helyett 12 kocsi a pályán egyszerre (így nem mindenki pontszerző, illetve nagyobb a zúzás, és természetesen új riválisok is jelennek meg ezáltal)
- néhány új kocsi (ahogy már említették)
- néhány új pálya
- teljesen új soundtrack (mondjuk az első két részé szerintem egy kicsivel jobb, de ez is jó hozzá, és a változatosság miatt mindenképpen pozitív)
- Live - én gyűlölöm, de aki szereti az achievementeket (bár ezen a Live-os felületen elég nehezen követhetők), annak jól jöhet
- kipofozták a grafikát - ez nem árt, de nekem az első részé is megfelelne, mindenesetre az elődökhöz hasonlóan ez is szép simán fut, "gyengébb" VGA-val (9600 GT-8800 GT alatt azért nem pálya)
- Carnage mode - ide több új játékmód is bekerült, továbbá itt szerepelnek a mutatványok, helyettük time trial van a karrier során, bizonyos kocsikat pedig itt lehet unlockolni a karrierhez
Összességében szerintem megéri, mert igényesebb doboz, és mindössze egy ezres. Nagyon bejött a FlatOut 2, de második nekifutásra akkor már inkább az UC-t választottam. (Illetve másodjára valójában az első résznek estem neki, ha bele akarnék kötni magamba :) Végül is a három részre összesen 5k-t költöttem, manapság pedig már ennyibe se kerülnek.
-
ratgab #3882 Közben kilátásban van egy szintén bontott Star Wars Knights of the Old Republic (egyik régi kedvenc, amit már rég meg akartam szerezni) 3000 Ft-ért postaköltséggel együtt.