311803
-
akkor úgy látom le vagyok maradva:D szerény 7db-al.mondjuk az is igaz,hogy csak azokat veszem meg amiket "méltónak" találok rá,és úgy vagyok vele,hogy ezeket bármikor szívesen felrakom és játszom újra,teljesen mind1 milyen régi.pl mikor kijött Ez a Blur,mikor kijött letöltöttem (lehet megkövezni)játszottam vele összesen 1-másfél órát,azóta el se indítottam,ilyenért nyilván nem adok ki 10k-t.De pl ott az age of mythology most is fent van,mert nagyon bejön a hadjárat része és a hangulata
szóval az én eredeti listám:
Age of Mythology+Titans
Rise of Nations+Thrones of Patriots
NFS 3 HP
NFS 4 HS
TDU
world Racing 2
Pro rally-ezt mondjuk kaptam :D -
ratgab #4080 Nem vagyok ám bu...zi vagy ilyesmi csak én is jártam ilyen cipőben, hogy meg akartak változtatni más emberré tenni, mint ami voltam és úgy nem éreztem jól magam, így vége is lett azzal a lánnyal annak a kapcsolatnak.
Nade off vége vissza az origi játékokhoz. -
Húúú... erre inkább p.ü.-ben reagálok :-) -
ratgab #4078 "Ha nem tudod megőrizni a "gyermeket" a saját személyiségedben, akkor nem túl valószínű, hogy valaha is igazán boldog légy, igazán tudj örülni apróbb dolgoknak is."
Ezzel maximálisan egyetértek! És mérhetetlenül felháborít, amikor azt mondják, hogy: "Jah számítógépes játék, azzal csak a 10-12 évesek játszanak" Ezeket mind olyanok mondják, akik elvesztették gyermeki létüket és előbb utóbb megkeserednek vagy már meg is keseredtek az élettől. Jah és természetesen halvány fingjuk nincs róla, hogy miről beszélnek (kvázi a dolog megismerése nélkül alkotna valamiről véleményt... ez szánalmas dolog)
Nem azt mondom, hogy az az élet, hogy játsszon az ember állandóan, de én például egy stresszes nap után az irodában csak úgy tudom teljesen elfelejteni a napi stresszt ha kicsit elveszek egy-egy jó fantasy-ban vagy RPG-ben.
Nekem ez a pihenés, másnak más. De az már súlyos, hogy elítélnek emberek ilyenekért!
És igen is ne hagyd Magad Tinman, az aki nem tud elfogadni úgy ahogy vagy, annak nem te kellessz csak a porhüvelyed és a régi személyiséged átalakítva. -
Talán 2 éve megpróbáltam, de mire mindent leszedtem a polcról elment vele 1 óra, felpakolni tovább tartott.
De tervben van egy minden egybe kép, a megoldáson még gondolkodom.
Ha most lefényképezném a "szentélyt", 70%-át egyszerűen nem látnád :-) -
Crysis-t én is megvettem... első kiadás, 1990 Ft volt az ország másik feléből szereztem be, mert eltököltem megint gondolkodással az időt :-)
... és nekem is bejött, voltak benne iszonyú látványos történések. Soha nem felejtem el. -
Ha eredeti hordozós játékokat számoljuk: ~120 (újságmellékletek, low budget)
Ha csak a dobozos/DVD/CD-tokos, kézikönyves kiadványokat: ~80 darab játék.
-
Képet csináltál már a gyűjteményről?
Megnézném ha nem titkos. -
Ez szép volt!
De tényleg nincs pénz!
De azért igyekszem beszerezni a gyöngyszemeket!
Mint már említettem egy nagy kedvencem jön meg a héten a Crysis!
Első kiadásos, bontatlan zsír új verzió!Akárki akármit mond arról a játékról szerintem igen is korszakalkotó volt, engem majdnem úgyan úgy leköt mint a HL2 mind a mai napig!(Nekem a Half-Life 2 az isten csak hogy tudjátok
)
-
Elhiszed, hogy nekem sincs pénzem?
Erre főleg nem lenne, szerintem saját lakásom se lesz soha, meg az autóm se mai darab már. Mégis megoldom... ha ez a hobbim teljesen fel kellene adjam, boldogtalanabb ember lennék.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Anno egy 8 éves kapcsolatom ment rá erre, de leszarom, vagy elfogadnak olyannak amilyen vagyok, vagy eltakarodhatnak a tudod hova. Szoktam volt mondani, nekem a Dead Space nagyjából 1.5-2 millióba fájt... szó szerint.
Szeretem azt, ha leülök a PC/konzol elé akkor körbeöleljen a jelenlétük.
Nézzen le rám Andrew Ryan a falról, a gépház tetején Edward Carnby készül éppen egy molotov koktélt dobni, tőlem balra Minath Tirith tornyai meredeznek, a polcon lévő könyveket 2 Argonath támasztja serényen... beljebb Gollam kapott el éppen egy halat, fent a polcon April Ryan néz már évek óta a 2 doboz elejéről... hosszú a sor, de ha nem lennének kevesebb lennék /ja, még ennél is :-P/.
Ha nem tudod megőrizni a "gyermeket" a saját személyiségedben, akkor nem túl valószínű, hogy valaha is igazán boldog légy, igazán tudj örülni apróbb dolgoknak is. -
ratgab #4071 Jah majd elfelejtettem videókártyához kapott Neverwinter knights 2 még aminek annó nagyon örültem! :-D -
ratgab #4070 Sajnos én is alkalmazom a virágboltot (dehát kevesek vannak úgy vele, hogy csak eredetivel tolják), de van egykét gyöngyszem, amiért érdemes pénzt kiadni ilyen pl. nekem a Star Wars Knights of the Old Republic, ami milyen régi játék már és még mindig 5700 a boltba, de most használtan szereztem egyet, pénteken vagy hétfőn meg is kapom! (Tervbe van véve origibe egy Fallout 3 GOTY angol verzió, Oblivion GOTY, Jade Empire, Kotor 2 és egy Witcher bővített kiadás, ezek mindenképp megérdemlik hogy a polcon legyenek!)
Ilyen lenne még (és ott a hatalmas feltételes mód), a Dragon age és a Mass Effect 2 is, de addíg amig jönnek hozzájuk DLC-k, addig nem vagyok hajlandó megvenni egyiket sem, majd ha egybecsomagolva kiadják, majd akkor megveszem!
Egyszer megvettem az Assassin's Credet annó még 8000-ért na azt egy kicsit megbántam (van még egypár gamestaros gémem, de azok nem olyanok azért, mint a dobozosok), meg van 1 Mass effect 1 origi, sacred 1, ezek a lényegesebbek. -
akkor ide is linkelhetnél -
óóó DVD filmekből én is el vagyok eresztve.... egy komplett angy szekrényt telepakoltam+ a vitrinbe is kerültek már. Hála az égnek van jópár special edition, amire büszke vagyok :D -

Jó de nincs mindenkinek pénze hogy CE-t meg dobozos játékokat vegyen... én amit gyűjtögettem magamnak abból vettem meg akciósan a nagy kedvenceim és teszem majd ezt a jövőben is így!
-
Na jó, de ha meghalsz és el akarják adni szüleid/párod a gyűjteményed, az elég gázos lesz.
Én már mondtam páromnak, hogy a LOTR 1-2-3 díszdobozos, szobros kiadványaim alsó hangon is 35k alatt el ne merje adni, az Alien Quadrology-ért se szégyelljen egy 12k-t elkérni. A Stalker 1-2-3 CE fullos gyűjteményért 25k-t, és így tovább...
Azért jó a steam, ha nem lenne nem is tudom mit tudnék fikázni... talán a hazát :-D -
Mondjuk én csak tényleg azt veszem meg amit minimum 2x végigvittem... HL2 megvolt már 5x is az biztos!Most tolom megint az Acsívmentek miatt + újítottak a grafikán ettől még érdekesebb is 
STALKER részek szintén nagy kedvenceim... Call Of Pripyat még várat magára mert nem indul el!Valami nem jó vele.. de nem találok rá megoldást, de reménykedem hogy javítja majd a Steam magától! -
Indigo #4064 Váá, most nézem, GOG.com-on nyertem egy bónusz játékot ^^ -
Indigo #4063 Jófélék 
-
Nemá' :-D -
Indigo #4061 Akkor lehet beelőztelek :D
Hamarosan úgyis át lesznek pakolva másik szekrénybe, majd akkor megszámolom őket. -
Sajna még csak 211 db., ráadásul úgy fest Zó elvisz 3-at...
Mentségemre legyen mondva, hogy DVD filmből olyan 350 körül járok, majd összeszámolom pontosan, mert utoljára ennyi volt, de azóta vettem vagy még 20-at :-) -
Nekem ezek vannak Steam-en:
+
Colin McRae Rally 2005,Splinter Cell,FEAR,Colin McRae DiRT,BlackSite
Én még csak mostanában kezdtem el vadászni az akciós gémeket... bevallom sokat virágboltozok inkább!
+
Most várom a Crysis-t! -
nektek am hány eredeti játékotok van? -
Ha erre megoldást találtok írjátok be ide, vagy p.ü. köszi! -
Hááát nem vagyok annyira biztos benne!
Link
The limited collector's edition is available in North America for pre-order now through participating retailers. -
majd lesz cd galaxisban -
ratgab #4054 De azért érdekes, hogy feldob ennyi jó játékot megvételre és utána rá se bassz...ik a privát üzenetekre, hozzászólásokra, semmire.... -
ratgab #4053 Ez engem is érdekelne nagyon! -
Hehe.NEm ugyan azok a haverjaink?Engem is hülyének néznek ha játékot veszek. -
Más!
Fallout: New Vegas. Honnan lehet beszerezni (pre-order) a CE-t? Az amazonon láttam fent 69 dolcsiért de se magyarországra se németországba nem szállítanak.
(game.co.uk, zavvi, thehut megnézve, nem találtam)
5let? -
Fogd meg a "havert" és ütögesd bele a kis buksiját a farkába. -
Ja meg tegnap mondtam havernak, hogy veszek 1-2 játékot rögtön mondta, hogy mekkora kocka vagyok. Olyan rosszul esett pedig nem szoktam foglalkozni ilyen beszólásokkal.
De persze ő most írt ki 10 dupla rétegűre Xbox 360 játékokat, ő nem kocka csak én aki pénzt is ad ki egy játékért. Meg elszív hetente 2 doboz cigit. Miért lenne értelmesebb mondjuk a cigi, mint egy játék. Mindenkinek más a fontos. -
link
Nekem még jó is lenne, mert át tudnám venni személyesen.
Tegnap én is gondolkoztam az Oblivion-on de letettem róla, mert egyszer jó volt végigvinni de mégegyszer nem állnék neki. A sok démon kapu bezárásától már rosszul voltam. Csak dísznek megvenni nem látom értelmét.
De legalább már utalták az ösztöndíjamat a suliból így akkor holnap át tudom venni a pick-pack-os rendelt játékokat a cdgalaxisból. -
így visszaolvasva igen érdekes tényleg:D
-
Ha nem tudnám miről van szó ezt igy eléggé félreérteném...
-
én a mai napig is szívesen elő veszem :D és bennem pont hogy jó érzést kelt:D -
17"-es CRT-n nem volt olyan rossz... én a németek által készített Porsche 2008-as MOD-ot használtam [ebben meg van oldva a kompatibilitás probléma is], és nem volt olyan illúzióromboló.
Igaz, egy 22"+ -os megjelenítővel - adj' Isten 42"-essel - már valószínűleg sírtam volna.
-
Nagynak nagy, de én már nem játszanák vele, mert kiábrándító lenne. Tavaly próbáltam életre is kelt XPn, de inkább ne tette volna, csak lerombolta a mocskosul szép, igényes, űber fizika és vezetési modell emlékeket:D -
Imykét érdeklni az AITD Limited Edition, nekem már van egy. Még sikerült lecsapnom rá vaterán amikor nagyon jó árban volt. Igaz még most is van nagyon jó árban. Nála vettem én is.
Az a baj, hogy muszáj beaktiválni a GTA 4-et mert anélkül nem is indul el. Szóval mindenféleképpen valami fóliásat kell beszereznem.