311803
  • ratgab
    Kösz, hogy megemlítettél megbízhatóként a hozzászólásodban!

Végül letettél a Kotor 1-ről is? Csak azért kérdem mert azt én nem veszem meg tőle, csak a 2. részét venném!(már máshonnan megrendeltem)
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm, írtam is.
  • ratgab
    Hardveraprós reagált ismét!
  • IMYke2.0.0.0
    eBay-en nem mernék vásárolni...
    [Igaz, írtam hasonlót a webes üzletekről is... ]
  • Tinman #4157
    Bontatlanul érkezett Skóciából és olyan áron (olcsó!) amit le sem merek írni, mert anyázni fogtok, hogy rohaggyak' meg :-D

Mondjuk küzdöttem érte keményen... ebay, bideléses téma és hiába nyertem nem akarták postázni!!!
    (Éjjel 3-kor ott ültem a gép előtt egy vörös bika társaságában és nyomogattam az F5-öt és az utolsó másodpercben csaptam rá, előtte nem is bideltem.)
    Végül nagy nehezen belement... nem tudom normális áron lehetséges-e bontatlanul PC-re ilyet már szerezni. Szerintem nem.

Köszi i2k :-)
  • Tinman #4156
    Jó vételek... rászántam magam én is, mert galaxisnál találtam valami különlegesen olcsón, és gondoltam akkor legyen a 2 autós őrület is, meg a Fear Gold... ennyiért nem lehet őket otthagyni.
  • IMYke2.0.0.0
    Hatttalmas gratuláció!
    Egyszerűen gyönyörű!
  • Reg5
    A Fear Goldba bele tehetnék a Perseus Mandatet is. Azért kicsit vicces, hogy ugyan annyiba kerül mint a Gold...
  • Tinman #4153
    Voltam postán érdeklődni, úgy fest nem hiába:

Front:

Back:

Nyitom már... fadoboz :-)

Már megint mehetek a képkeretezőhöz :-/

Marco póló:
  • davidka003
    Átvettem a rendelt a játékokat:
    Flatout: Ultimate Carnage
    Fear Gold Editiond

Plusz vettem mellé egy Crysis: Warhead-et magyar szinkronnal a Tescoban. 2k-ért nem akartam otthagyni. Bár a belső az elég igénytelen. A CD szürke, kézikönyv nincs. Pedig még kb 1 éve az EA Classics játékok lemeze színes volt és kézikönyv is járt hozzá.
  • ratgab
    Első pár értékelés után, amennyiben összességében kedvező a fogadtatása, akkor veszem is, ugyanúgy, mint Fallout New Vegas-t!
  • IMYke2.0.0.0
    Már ha a DLC-k külön telepítő csomagban lesznek elérhetők, és nem kell az online gépen Live-os fiók és játék... mert akkor cseszhetem.
  • Indigo
    A játékhoz nem kell internet, nem? A DLC-ket meg majd letöltöd máshol! :)

Gyerekek! Ha ez lesz olyan jó, mint az első rész (márpedig lesz), akkor azon kevés játékok sorát fogja gyarapítani, amiket premier áron veszek meg!
  • IMYke2.0.0.0
    Ide is:

Extrák nélkül jön a PC-s Fable III

"A PC-s változat a megszokott irányítási metódussal készült és így a karakterünket az egérrel tudjuk majd vezérelni. De semmi extra tartalommal nem készülünk a számítógépes játékosoknak, egy az egyben az X360-as változatot kapják kézhez ők is. Ezzel együtt jár, hogy a DLC-k és a konzolos Collector's Edition extrái a jelenlegi tervek szerint letölthető tartalmakként lesznek majd elérhetők."

És az internet nélküliek? Ehh...
  • Apus
    Igen, a Red Dead Redemptionra gondoltam. Nem hittem, hogy megveszek valamit 0day, de ennek képtelen voltam ellenállni. Megért minden buznyákot, nagyon egyben van.
    #4142: szerintem is kijön pc-re. már a Bullyra is mondták, hogy nem lesz pc verza, GTAIV dettó, aztán mégis. Bár a R*-t ismerve ez is valami optimalizálatlan fos lesz:s
  • Desiderata #4146
    eladó cuccok
  • Tinman #4145
    Erősen jó cucc, nekem akkora pozitív csalódás volt, hogy csak na.
    Állat jó amikor a Little Sistert kell védened, ott aztán lehet csapdázni..

Van egy olyan achi, hogy védd meg úgy a sistert, hogy NULLA sebzés érjen és term. őt sem érhetik el. Hát vagy 30 percig szenvedtem mire meglett, mert naná, hogy a játék közepén jutott eszembe, hogy ha már van achi PC-n is, akkor legyen már meg, miért is ne... viszont cserébe iszonyú jó küzdelmekbe volt részem.

Simán 9/10 a játék!
  • Totti5
    360on is vannak helyek, de lényegesen gyorsabb let a motor mint a GTA4é volt, persze nincs is annyi objektum a képen, de ahol meg van ott leesik a frém ugyan úgy, viszont a képminőségen drasztikusan javítottak emiatt, mondhatni tökéletes lett, no nem a PS3as fosverzió ahol megint mosottszar, és low fps az egész.
  • balee4
    Tuti, hogy kijön, de olyan gépigénnyel, hogy öröm lesz nézni, elvileg néha PS3-on is szaggat. Grafika meg mérföldekkel szebb mint a GTA IV-nél.
  • ratgab
    Lesz az a Red Dead Pc-re is, elméletem szerint ennyi fejlesztési pénzt ötletet, munkát nem tesznek be egy játékba és utána kihagyják a pc-t, kizártnak tartom főként, hogy gyakorlatilag feltupírozott Gta 4 motor hajtja, fizikáért felelős motor ugyanaz, mint a Gta 4-ben. Tehát technikailag nem bonyolult átpakolni.
    Gta 4-et meg már egyszer átportolták, tudják, hogy kell. Kicsit még azt a módszert optimalizálják és szerintem 1 év múlva kiadják a Red Dead-et pc-re, persze miután kidobnak a konzolokra, 1-3 DLC-t.

Figyeljétek meg ugyanaz lesz az üzleti séma, mint GTA 4-nél!

Balee4: Grat. a szerzeményhez, remélem örömöd leled majd a PS3-ban, és legfőképp a Red Dead-ben!
  • Katun
    Várjuk várjuk! A Red Dead alatt az új R* Games-es Red Dead Redemption-t érted? Arra nagyon nagyon kíváncsi vagyok. Hihetetlen, hogy megint csak X360 illetve PS3-ra készítették el. Kár érte pedig én tuti megvettem volna, ha kidobják PC-re.

IMYke: ugye, hogy ugye? Valami módfelett hatalmas az a BioShock 2, úgy magába szippant az egész, hogy azt leírni nem lehet.
  • balee4
    Na PS3 megrendelve, Heavy Rain-nel, Red Dead Redemption-nel, holnap jön. :)
  • Tinman #4139
    Megvolt nekem is nagydobozosban Dio1 és 2, sőt a kieg is, de eladtam mert tudom, hogy soha a büdös életben többet nem kívánok velük játszani. Ami érthető azt hiszem olyan 20 végigjátszás után, meg 1 év multi után, mely főleg LAN-ban történt.
  • IMYke2.0.0.0
    Én szeretettel várom a képeket - érdekelnének a kincseid :)
  • Apus
    nekem van nagydobozos dio2-őm, az első 0day játékom volt. Azóta se vettem 0day semmit, csak a Red Deadet. lövök már valamikor képet a gyűjteményről, csak sajna nem egy helyen vannak a cuccok.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha nem DVD-tokos a verziód, akkor érdemes őket továbbadni... mert az olcsósított [egy időben az alap+kieg összecsomagolva került 3500 Ft-ba] DVD-tokos kiadás mindenkinek megvan.
  • Apus
    van olyan akinek nincs meg? :D
  • Zenszkij
    Kinek kell eredetiben a Diablo 2 + kiegje?
  • IMYke2.0.0.0
    Off:

Tegnap, úgy este 10 körül, feltelepítettem a Bioshock 2-őt, mert a többi, gépen lévő játékhoz nem volt humorom, és valahogy elkapott a vágy, hogy megismerjem az első rész utáni történéseket.
    Előre kell bocsátanom:
    - "csak megnézem" volt az indíttatás
    - Medium fokozaton indítottam.

3/4 1-kor hagytam abba a játékot - mégpedig az ELSŐ Big Daddy-vel konfrontálódás előtt (a program jótékonyan közölte is, hogy valahol előttem egy Little Sister kószál a kísérőjével, s hogy bár a BD nem fog rám rontani, míg nem ütök, de ha igen, kemény csatára készüljek).
    Nem tudom, hogy scriptelt volt-e vagy sem, de az első komolyabb csata - a játék elején - azzal az ugrabugra alakkal majdnem az életembe került: icurka-picurka halvány csíkocska maradt az életerőmből.
    Szó szerint ez csúszott ki a számból: "A rohadt életbe, ezt nem hiszem el!"

Az első 2 órában MINDENt elolvastam, megnéztem, meghallgattam, és felvettem - még így is 2x megmurdeltem, pedig osztottam a pofonokat a fúróval és a fegyverrel rendesen, és a lövegeket is az én oldalamra állítottam.
    Csak ajánlani tudom azoknak, akik az első részt 1x, 2x (többször) végigjátszották!
  • ratgab
    Ok! Neverwinter 2 nekem úgyis megvan.
  • ratgab
    Tanulópénz, akkor többet nem rendelek netről, ilyen alapon a külföldi oldal is kiküldheti úgy és akkor sem biztos, hogy korrigálnak.

És még sokan elvárnák, hogy utaljak előre, a nagy fa...t.

Egyébként meg pl. vaterán, meg Hardverapró, is van megbízhatósági mutató, akinél Kotor 1-et megvettem annak több pozitív visszajelzése van, így valszeg nem b. át.

Egyébként meg, aki személyesen akar elsősorban üzletelni, az szerintem nem arra törekszik, hogy átverjen (személyesen bele tudok nézni a csomagba, főleg, hogy ezek amiről IMY-vel beszélgetünk bontott játékok)
  • IMYke2.0.0.0
    Alkudozási alapnak, én ezekre fenem a fogam [természetesen, ha nem bóvli csomagolásúak, és épek, ahogy a hirdetés is "hirdeti"):

- Oblivion GOTY
    - Star Wars: Knights of the Old Republic 1-2
    - Neverwinter Nights 2
    - Neverwinter Nights:Storm of Zehir
    - Neverwinter Nights:Mask of the Betrayer

Ha sikerül rávenni a srácot a postázásra, akkor Oblivion és KoTOR 2 lehet a tiéd, a többit viszem én :)
    Legfeljebb, az említett kettőt később pakolom a gyűjteményembe :)
  • arty
    és ha nincs benne a játék?
  • ratgab
    Egyébként nem is értem, hogy miért tartanak ennyire az utánvéttel, meg a postázástól. Utánvétes csomagot addig nem adja oda a postás amíg ki nem fizeted, szóval az nem kockázat.
  • ratgab
    Oblivion GOTY, Jade Empire (szerintem ez téged nem érint), Star Wars Kotor 2, The Witcher Bővített kiadás.

De tudok egy másik srácot is ő 5000-ért adja az Oblivion GoTY-ot, habár az bontott.

Vaterán 6900-ért eredeti-t is kaphatsz, külföldön meg fentebb felsorolt oldalakon nem nagyon kapható.

Még ezenfelül vadászok egy angol nyelvű Fallout 3 GOTY-ra is.
    Jelenleg ezek vannak betervezve.
  • IMYke2.0.0.0
    Egyezzünk meg, Te mit szeretnél tőle megvenni?
  • ratgab
    Hát a hardveraprós srác nem kapkodja el a megegyezést! Mire megveszem tőle a cuccokat kijön a Duke Nukem Forever is :-D
  • IMYke2.0.0.0
    Váu, 2 Ft-al "olcsóbb" lett a font...
  • kemszi2
    uhh na az RCT az tényleg nagyon jó
  • Katun
    Na a StarCraft már annál inkább. Az egy nagyon jó játék, tuti be is szerzem majd gyűjtői kiadásban :).

Jó játékot hozzájuk