311803
  • The Protector
    én örömmel olvastam.
  • balee4
    Igen, nem hiszem, hogy csalódnék bennük.

Most fejeztem be a Heavy Rain-t és nem térek magamhoz, a Fahrenheit is baromi nagy volt anno, de ez, ez, ez vmi elképesztő, nem lehet szavakba önteni, szimplán a legjobb játék amivel valaha játszottam, erre tényleg elmondható, (és most már az über brutál grafika is ehhez asszisztál) hogy teljesen filmszerû a játék. A sztorija meg amennyi fele ágazik, vmi elképesztõ. És ritka az olyan játék, ami érzelmeket vált ki kb bennem, de voltak jelenetek amikor a zenével együtt olyan hatást ért el a játék, hogy legszívesebben együtt sírtam volna szereplõvel. Anyámmal együtt toltuk a Heavy Rain-t, pontosabban én nyomtam, õ nézte, én fordítottam neki, de mondta, hogy így jobban élvezi mintha õ irányítaná. Kicsit megpróbálta, de nem ment neki. Amin nem is csodálkozom, mert legnehezebb fokozaton bizony (meg egy casual gamernek, aki nem játszik rendszeresen amúgy is) baromi nehéz a játék.
    De õ is csak ámult és bámult micsoda játék.
    Bocs az offért, de muszáj volt ezt kiadnom magamból. :D
  • Tinman #4279
    Első kettő 10/10 ^^
  • balee4
    Lehet, hogy már írtam, de a jövő héten ezek jönnek: God of War 3, Uncharted 2, Brütal Legend Limited Edition.
  • Daell Drow
    Nekem a Bioshock 1 volt ilyen szar tokban, pedig a megjelenese napjan vettem meg. Annyira igenytelen volt hogy egy olcso 500ft-os dvd film tokjaval csereltem ki egybol.
  • FSpofon
    30-40ft egy ilyen tok, kell venni egy rekesszel és kész :)
  • Indigo
    Ok, de mégha csak a budget kiadványok lennének ilyenek.... Az első kiadású Far Cry 2 és Brothers in Arms 3 játékaim is így néztek ki, meg általában úgy az összes Ubisoft-os játék... :)
  • Totti5
    Xbox játékoknál még nem találkoztam ilyennel. Pécés budget kiadások minőségét meg tudjuk milyen...
  • Fabio Capello
    deráadásul úgy hibátlanok, hogy a postát is megjárták, ez nagy szó :]
  • Indigo
    Az a baj, hogy a magyar üzletek polcain 10 játékból 5 ilyen gyűrött szar tokos... Külföldről is rendeltem jópár játékot, azok egytől egyig kifogástalan állapotban érkeztek...
  • Totti5
    Lehet olyan helyen volt amitől ilyen lett pl nap sütötte vagy melegnek kitéve.
  • fery02
    Én is rájöttem erre már nagyon régen, de azért a gépen a kezdetektől fogva fent van és fent is lesz nagyon sokáig. Legalábbis TDU 2 megjelenéséig biztosan.
    Csak azért is fent lesz, hogy elmondhassam, van egy fasza autós játék a gépen...meg azért is, hogyha netán valahogyan az ölembe pottyan egy kormány, akkor ne kelljen újra telepíteni. :)
  • Rage47
    eladom szívesen az enyémet
    rájöttem, hogy csak kormánnyal élvezetes, az meg nincs nekem
  • Atkamon
    Én is utálom ezt... Többek között ezért vásárolok külföldről ha tehetem.
  • Indigo
    Az ilyet egyébként hogy gondolják? Ez egy gusztustalan hányadék. Honnan rángatták ezt elő, a kutya szájából? Ilyen drága lenne egy normális DVD tok? Dobom is ki a francba!

Igénytelen magyar forgalmazók (főleg Antec és Sevenm... És tisztelet a kivételnek)... Vagy csak én vagyok ennyire érzékeny az ilyenekre?

• Indigo
    Tegnap felvettem a Divinity 2-t (egy Mount & Blade és egy Richard Burns Rally társaságában, jól megutaztattam őket Tiszaújba ^^), asszem bele is vetem magam.
  • Indigo
    Nos, használd egészséggel és jó szórakozást hozzá! :)

Én ilyenre nem költök, ennyi pénzt azért nem áldozok a PC mellett játékokra. Bár a RDR és a Heavy Rain érdekelne, és ha lenne PC-re, most jobban fel lennék csigázva - de egyébként megvagyok nélkülük.

Meg egyébként is, mostanában sokat tolom box-on*, így idő sem lenne PS3-as játékokra...

• fery02
    Nagyon nem tudom, 0day vettem szinte, akkor elég elterjedt volt még szinte. :)
  • Tinman #4263
    Test Drive Unlimited-et be lehet még szerezni valahol?
  • fery02
    :P

Bár ez nem első kiadású verzió gondolom. :)
  • Fabio Capello
    én 3000-ért vettem anno steam akcióban a Passing megjelenésekor :]
  • Dj Tommy
    Ma voltam a Tescoban haverral és nem tértünk haza üres kézzel
    Ahol láttuk a gamet ott, mind 11990 Ft volt az ára, ehelyett 3990 Ft volt a Tescoban

• balee4
    Panasonic Viera TX-L32U2, 140k volt. baromi szép képe van, jó vétel.
  • Rowlend
    Utána nézek előtte csak nem tudom a típusát.
  • arty
    OFF: és egy kép alapján veszel egy panát? :)
  • Rowlend
    OFF: Megtudhatnám a TV típusát? Most készülök tv-t venni :D
  • Tinman #4255
    Hűha, tényleg jó picit smiley volt, ráadásul azt hittem azért a mosoly jel, mert gondoltam jóindulatúan és finoman utalsz arra, hogy szopóág következik :-)
  • Tinman #4254
    Így kapásból a Guitar Hero kapcsán botlottam bele ebbe anno, de érdemes megnézni 1-2 CE-t is. PC-re méregdrága, XBOX-ra közepes, PS3-ra olcsóbb.
    Majd nézek pár címet, ami eszembe volt...
  • Totti5
    Dehogy alacsonyabb.
  • IMYke2.0.0.0
    Csak én látom a szmájlit ebben a mondatban?: "Mostantól 1x.000 Ft-os játékokat fogsz vásárolgatni :)"

• Tinman #4251
    Ne legyél demagóg.
    PS3 játékok árai sok esetben ALACSONYABBAK az XBOX játékok árainál, ráadásul ott is működik a használt piac.

XBOX-on egészen pontosan az elmúlt 7 hónapban (azóta van meg) 13 db. játékot vittem végig. Ezek közül egyet sem vettem 5.000 Ft-nál többért!
    Ha átlagárat kérdezel azt mondanám 3.500 Ft...
  • Atkamon
    Azért nem olyan vészes a Ubisoft, az AC 2 Black Edition-öm még mindig iszonyat szép:) Bár nem is volt olcsó... :D

De ez mondjuk tényleg egy szar:D
  • Tinman #4249
    Tegnap néztem én is és hangosan felröhögtem, meg go to hell-t mormogtam magamban. 3000-et sajnálnék azét a CE-ért. NEM IS IGAZI CE!
  • Tinman #4248
    Na ez odacsap... de durván!
    Maximális gratuláció! De azért ne játssz annyit ebben a melegben, inkább nyomás a strand.
  • Tinman #4247
    Sajnos el kell jutni az ember gondolkodásának egy olyan szintre, amikor rájön, hogy egyház NEM = hit. Van akinél ez soha nem jön össze, van akinél hamar bekövetkezik.

Elnézést az off-ért.
  • IMYke2.0.0.0
    Amúgy, a "WTF" keresése közben rábukkantam valamire, és ezt muszáj megosztanom veletek :)
    Lokálba is le lehet tölteni az anyagot.

WTF?!

• IMYke2.0.0.0
    Innen üzenjük az ottani viszonteladóknak [kiskorúak takarják el a szemüket!]:

• RYO21
    Nálunk szerbiában a PS3-as játékok kiabszott drágák. ~12K forintól kezdődnek. Maga a konzol (a régi fat és a slim is) ~100K+ forint.
    pl GoW 3 az ~19K forint.
  • robotnyk
  • arty
    konzoljátékot nem cdgalaxisból :) ott hatványozottan igaz a "hardverapro,jatekaim.hu,gamer365,külföld,konzolbolt" kombó!