311803
-
Cold as ice :-)) -
Nekem megvan az első papírtokos kiadás, és keményen 1500 Ft-ért vettem anno. :) -
NHLFAN #4800 ha megvan valakinek az eredtei Metro 2033 lökjön már be képet róla-nem a magyar hanem az angliában kiadott.Volt rajta külön papírtok a dvd-re ráhúzva?
Köszi -
Ugyanígy vagyok, mint te :) -
LotR? -
Help: Gothmog ;-) -
Sajnos nekem is csak ez a kiadás van meg egyelőre, anno 990 volt, majd cserélem normális verzára egyszer. 500-ért ajándék. -
500 Ft volt az Auchanban. Belülről elég igényes. 40 oldalas kézikönyv+egy kupon, hogy 50%-al olcsóbban tudok rendelni Gamestar régebbi számokat.
-
Köszönöm, de nyomodba se érek. 
Most rendesen elkezdek majd őszülni... [aki kíváncsi...] vajh mi lehet a projekt :)
-
Azért neked is vannak irigylésreméltó darabjaid mester ;-)
Amúgy van még kettő bontatlan "valamim", de arról direkt nem teszek be egyelőre képet, mert az is egy gyűjtemény részét képezi majd... majd egyszerre. :-) -
Elektronikus-kikötő :-) -
syberia2 #4791 Imádom a játékait! A Sinking Island és az Amerzone hol kapható? -
Pofátlanul irigy vagyok :)))))
Szép gyűjtemény!
-
Köszönet :-)
Ebay. Már vagy 5-6 éve vásárolok 1-2 kedvenc power sellertől, akad olyan, aki egyáltalán nem postáz magyarisztánba, de vagy 25 levél után meggyőztem, hogy nekem érdemes én más vagyok... nem úgy más :-D -
Indigo #4788 Nagyon szépek, grat!
A Paradise-t, a Sinking Island-et és a Nikopol-t sem láttam még magyar boltokban, Syberia-kat is csak nagyon régen (mostanság meg csak EVM-es kiadásban kapható, úgyhogy inkább megvettem GOG.com-on... Sátáni cselekedet volt, tudom
).
Ahogy elnézem, ezek zsír újak. Honnan vannak, ha lehetek windisgratz?
-
Steam, steam és steam... szörnyű emberek vagytok.
Én meg boldog... Benoit Sokal.
Teljes a Sokal gyűjteményem... a szám nem a fülemig, hanem a tarkómig ér :-)
Egy kis képes összefoglaló:
Amerzone (Syberia előtt jelent meg, ha jól tudom Sokal első ténykedése a játékok frontján)
Syberia I. GOTY (Bonus CD is van kérem)
Együtt a II. résszel:
Paradise
Sinking Island
Nikopol: Secrets of the Immortals
-
Indigo #4786 Tegnap megvettem a Red Orchestrát! Még valaki? :)
Egyébként is szemezgettem már vele régóta. Anno, amikor fellőtték Steam-re, volt egy ingyenes hétvége, amikor is volt alkalmam kipróbálni, de az akkori gyengécske gépemen nem futott túl jól, így nem is tudtam élvezni. Most már ilyen gondok nincsenek :) A grafikát biztosan sokan lefikázzák, de számomra jól néz ki, elképesztően hangulatos, és a környezet, a katonák, a járművek, a fegyverek, és egyszerűen minden annyira autentikus (legalábbis nekem annak tűnik :)), hogy a beleéléssel nem volt gondom egy percig sem. A realisztikusságról nem is beszélve - persze nem teljesen az, de törekszik rá minden elemében.
Most még jobbára csak ismerkedem a pályákkal gyakorló módban, gépi társakkal és ellenfelekkel. Ilyen hülye AI-t még sehol nem láttam, de komolyan. Aki esetleg AI ellen akar játszani, annak a csalódás garantált. Multiban viszont...
Ja, mindezt csak azért írtam le, mert hátha valaki kedvet kap egy jó kis II. vh-s multiplayer FPS-hez
Ma este 7 óráig potom 2,5 euróért be lehet szerezni Steam-en (tőlem 720 Ft-ot vontak le).
-
Még mindig nincs bankkartyam, de egy haveromat megkertem hogy vegye meg a mai akciok kozul a Torclight es a Left 4 Dead-t. -
Nem is hiszem, hogy megvenném, majd PS3-ra occsón.
Az igaz hogy a GoW-oknak nem érhet semmi a nyomába. Illetve most a Bayonetta-t tolom és nagyon tetszik, főleg a harcrendszer. -
Steamen akció:
Flatout Ultimate Carnage: 1,90 euro
Left 4 Dead: 5,10 euro -
Nem akarom elvenni a kedved, de éppen 2 hete, hogy végigvittem XBOX-on.
Ha nem létezne a God of War egyetlen része sem, akkor azt mondanám, hogy "ejj de kiba. rendben van ez a játék"... de létezik!
A Darksidersnek vannak epikus csatái, látványos megoldásai, de néhány helyen, olyan szinten repetitív és unalmas, és RONDA(!) hogy az arcom kapartam tőle. Ez a játék lopások összessége és a legjobb elemeket lopták el egyes játékokból, de így egybegyúrva már túl sok, megüli az ember gyomrát. A kombók pl. 80%-a kukázható... relatív nehéz őket előhozni és a megfelelő időben elsütni ráadásul amúgy is feleslegesek.
GoW, WoW, Half Life, Portal, DMC szemrebbenés nélküli nyúlások.
Szép CE, de 100%, hogy kihagyom, inkább Fallout New Vegas CE.
Ez csak az én véleményem, semmit nem számít, bátran leszarandó. -
Bocs, na még1x:
-
Kötelező darab, vásárlós. Episodes of Liberty City még jobb mint az alap, azt is 15-ért adják. -
pedig egyszerűen hihetetlen jó játék szerintem. -
doggy90 #4777 vedd meg nyugodtan, 2 rongy nem sok erte. en is most vettem meg mindket jatekot, osszesen 5 ezer forintert. 16 gb/game.
-
este 7ig. -
Most nagyon elgondolkodtam!
Méghozzá azon, hogy a GTA 4 és a Liberty City nekem NEM KELL kézzelfogható verzióban, egyszerűen csak végig akarom játszani őket 1x és utána nem érdekel. Erre és ennyiért tökéletes lenne a satanic steam.
Akinek van steam-je: Meddig érvényes ez a GTA 4 ár?
Előre is thx! -
EU-ban van adó (VAT). Ne a Steam-et szídd, hanem az Uniót:) -
Indigo #4773 Mekkora csaló szemétláda ez a Steam!
GTA IV-et most akcióban nekünk 7,5 euróért kínálja, az amcsiknak meg csak 5 dollár...
-
Euro is 285..:/ -
az angliai rendeléseknek lasan leáldozik :((( -
ElPÉKesztő GBP 
2010.06.29 353,27
2010.06.28 344,81
2010.06.21 333,62
-
Igazán szemrevaló darab, le a kalappal!
Szerencsére mmo, azt meg jó messziről kerülnöm kell :-) -
:( kár, h rossz irányba vitték, az alap játék szintre hozott grafikával ugyanúgy ütne. -
eggyezzünk emg abban, hogy szebb jövőt ;) -
syberia2 #4766 Ez milyen már?:D:D -
-
Már több mint 7 éve megvan , gondoltam lefotózom. Biztos sokaknak ismerős a Star Wars Galaxies mmorpg. Még ma is mennek a szerverek, de a játék sajnos már nem olyan mint régen volt. Viszont egész korrekt a csomagolása, egy tépőzáras, dombornyomott kihajtható dobozban kapott helyet. Létezik belőle egy keményfedeles collector's edition is, ez a normál változat tartalmaz egy 183(!) oldalas színes manualt, quick start manualt , limitált dupla oldalas posztert + megvan hozzá a Jump to Lightspeed kiegészítő is, manual + dupla oldalas hotkey leírással. A többi kiegészítő ( Trials of Obi-wan + Rage of The Wookies ) dlc formájában jelent meg.
-
Indigo #4763 Bárcsak megérteném az értelmét vagy a létjogosultságát annak a "más világnak" :) -
Csak simán egy jobb világ jöjjön.:D