311803
  • Tinman #4802
    Cold as ice :-))
  • balee4
    Nekem megvan az első papírtokos kiadás, és keményen 1500 Ft-ért vettem anno. :)
  • NHLFAN
    ha megvan valakinek az eredtei Metro 2033 lökjön már be képet róla-nem a magyar hanem az angliában kiadott.Volt rajta külön papírtok a dvd-re ráhúzva?
    Köszi
  • Atkamon
    Ugyanígy vagyok, mint te :)
  • giorgio81
    LotR?
  • Tinman #4797
    Help: Gothmog ;-)
  • Tinman #4796
    Sajnos nekem is csak ez a kiadás van meg egyelőre, anno 990 volt, majd cserélem normális verzára egyszer. 500-ért ajándék.
  • davidka003
    500 Ft volt az Auchanban. Belülről elég igényes. 40 oldalas kézikönyv+egy kupon, hogy 50%-al olcsóbban tudok rendelni Gamestar régebbi számokat.

• IMYke2.0.0.0
    Köszönöm, de nyomodba se érek.
    Most rendesen elkezdek majd őszülni... [aki kíváncsi...] vajh mi lehet a projekt :)
  • Tinman #4793
    Azért neked is vannak irigylésreméltó darabjaid mester ;-)
    Amúgy van még kettő bontatlan "valamim", de arról direkt nem teszek be egyelőre képet, mert az is egy gyűjtemény részét képezi majd... majd egyszerre. :-)
  • Tinman #4792
    Elektronikus-kikötő :-)
  • syberia2
    Imádom a játékait! A Sinking Island és az Amerzone hol kapható?
  • IMYke2.0.0.0
    Pofátlanul irigy vagyok :)))))
    Szép gyűjtemény!
  • Tinman #4789
    Köszönet :-)

Ebay. Már vagy 5-6 éve vásárolok 1-2 kedvenc power sellertől, akad olyan, aki egyáltalán nem postáz magyarisztánba, de vagy 25 levél után meggyőztem, hogy nekem érdemes én más vagyok... nem úgy más :-D
  • Indigo
    Nagyon szépek, grat!

A Paradise-t, a Sinking Island-et és a Nikopol-t sem láttam még magyar boltokban, Syberia-kat is csak nagyon régen (mostanság meg csak EVM-es kiadásban kapható, úgyhogy inkább megvettem GOG.com-on... Sátáni cselekedet volt, tudom ).

Ahogy elnézem, ezek zsír újak. Honnan vannak, ha lehetek windisgratz?
  • Tinman #4787
    Steam, steam és steam... szörnyű emberek vagytok.

Én meg boldog... Benoit Sokal.

Teljes a Sokal gyűjteményem... a szám nem a fülemig, hanem a tarkómig ér :-)

Egy kis képes összefoglaló:

Amerzone (Syberia előtt jelent meg, ha jól tudom Sokal első ténykedése a játékok frontján)

Syberia I. GOTY (Bonus CD is van kérem)

Együtt a II. résszel:

Paradise

Sinking Island

Nikopol: Secrets of the Immortals
  • Indigo
    Tegnap megvettem a Red Orchestrát! Még valaki? :)

Egyébként is szemezgettem már vele régóta. Anno, amikor fellőtték Steam-re, volt egy ingyenes hétvége, amikor is volt alkalmam kipróbálni, de az akkori gyengécske gépemen nem futott túl jól, így nem is tudtam élvezni. Most már ilyen gondok nincsenek :) A grafikát biztosan sokan lefikázzák, de számomra jól néz ki, elképesztően hangulatos, és a környezet, a katonák, a járművek, a fegyverek, és egyszerűen minden annyira autentikus (legalábbis nekem annak tűnik :)), hogy a beleéléssel nem volt gondom egy percig sem. A realisztikusságról nem is beszélve - persze nem teljesen az, de törekszik rá minden elemében.

Most még jobbára csak ismerkedem a pályákkal gyakorló módban, gépi társakkal és ellenfelekkel. Ilyen hülye AI-t még sehol nem láttam, de komolyan. Aki esetleg AI ellen akar játszani, annak a csalódás garantált. Multiban viszont...

Ja, mindezt csak azért írtam le, mert hátha valaki kedvet kap egy jó kis II. vh-s multiplayer FPS-hez Ma este 7 óráig potom 2,5 euróért be lehet szerezni Steam-en (tőlem 720 Ft-ot vontak le).
  • Daell Drow
    Még mindig nincs bankkartyam, de egy haveromat megkertem hogy vegye meg a mai akciok kozul a Torclight es a Left 4 Dead-t.
  • balee4
    Nem is hiszem, hogy megvenném, majd PS3-ra occsón.
    Az igaz hogy a GoW-oknak nem érhet semmi a nyomába. Illetve most a Bayonetta-t tolom és nagyon tetszik, főleg a harcrendszer.
  • Dj Tommy
    Steamen akció:
    Flatout Ultimate Carnage: 1,90 euro
    Left 4 Dead: 5,10 euro
  • Tinman #4782
    Nem akarom elvenni a kedved, de éppen 2 hete, hogy végigvittem XBOX-on.
    Ha nem létezne a God of War egyetlen része sem, akkor azt mondanám, hogy "ejj de kiba. rendben van ez a játék"... de létezik!

A Darksidersnek vannak epikus csatái, látványos megoldásai, de néhány helyen, olyan szinten repetitív és unalmas, és RONDA(!) hogy az arcom kapartam tőle. Ez a játék lopások összessége és a legjobb elemeket lopták el egyes játékokból, de így egybegyúrva már túl sok, megüli az ember gyomrát. A kombók pl. 80%-a kukázható... relatív nehéz őket előhozni és a megfelelő időben elsütni ráadásul amúgy is feleslegesek.

GoW, WoW, Half Life, Portal, DMC szemrebbenés nélküli nyúlások.

Szép CE, de 100%, hogy kihagyom, inkább Fallout New Vegas CE.

Ez csak az én véleményem, semmit nem számít, bátran leszarandó.
  • balee4
    Bocs, na még1x:

• MerlinW
    Kötelező darab, vásárlós. Episodes of Liberty City még jobb mint az alap, azt is 15-ért adják.
  • Bence94
    pedig egyszerűen hihetetlen jó játék szerintem.
  • doggy90
    vedd meg nyugodtan, 2 rongy nem sok erte. en is most vettem meg mindket jatekot, osszesen 5 ezer forintert. 16 gb/game.

• robotnyk
    este 7ig.
  • Tinman #4775
    Most nagyon elgondolkodtam!
    Méghozzá azon, hogy a GTA 4 és a Liberty City nekem NEM KELL kézzelfogható verzióban, egyszerűen csak végig akarom játszani őket 1x és utána nem érdekel. Erre és ennyiért tökéletes lenne a satanic steam.

Akinek van steam-je: Meddig érvényes ez a GTA 4 ár?
    Előre is thx!
  • MerlinW
    EU-ban van adó (VAT). Ne a Steam-et szídd, hanem az Uniót:)
  • Indigo
    Mekkora csaló szemétláda ez a Steam!

GTA IV-et most akcióban nekünk 7,5 euróért kínálja, az amcsiknak meg csak 5 dollár...

• MerlinW
    Euro is 285..:/
  • arty
    az angliai rendeléseknek lasan leáldozik :(((
  • Tinman #4770
    ElPÉKesztő GBP

2010.06.29 353,27
    2010.06.28 344,81
    2010.06.21 333,62
  • Tinman #4769
    Igazán szemrevaló darab, le a kalappal!
    Szerencsére mmo, azt meg jó messziről kerülnöm kell :-)
  • Kandurex
    :( kár, h rossz irányba vitték, az alap játék szintre hozott grafikával ugyanúgy ütne.
  • w77d
    eggyezzünk emg abban, hogy szebb jövőt ;)
  • syberia2
    Ez milyen már?:D:D
  • Carlos
  • Smuge
    Már több mint 7 éve megvan , gondoltam lefotózom. Biztos sokaknak ismerős a Star Wars Galaxies mmorpg. Még ma is mennek a szerverek, de a játék sajnos már nem olyan mint régen volt. Viszont egész korrekt a csomagolása, egy tépőzáras, dombornyomott kihajtható dobozban kapott helyet. Létezik belőle egy keményfedeles collector's edition is, ez a normál változat tartalmaz egy 183(!) oldalas színes manualt, quick start manualt , limitált dupla oldalas posztert + megvan hozzá a Jump to Lightspeed kiegészítő is, manual + dupla oldalas hotkey leírással. A többi kiegészítő ( Trials of Obi-wan + Rage of The Wookies ) dlc formájában jelent meg.

• Indigo
    Bárcsak megérteném az értelmét vagy a létjogosultságát annak a "más világnak" :)
  • balee4
    Csak simán egy jobb világ jöjjön.:D