311803
-
Ha én nyertem volna a 3 milliárdot az ötösön, akkor sem kellene, elvből sem szabad ennyi pénzt ilyesmire költeni.
Max. 12k-ért elviszem :-P -
Ennyiért vegyétek meg, simán jó bolt!
Ebay-ről nekem 2x3.5k volt az 1. és a 2. rész postaköltséggel.
Kizárt, hogy fóliásan találtok idehaza olcsóbbat. -
Civ5 előrendelés 10fontért
lehet h végül nem szállítják, de próbát megérhet ;) -
ratgab #5200 IMY, Smuge: A következőt tudnám az uraknak javasolni!
http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/jatekszoftverek/pc/kaland_strategia/star_wars_kotor_pc_videojatek_folias_175427814.html -
Nincs mit, és én is ezért álltam el az üzlettől - a pénzösszeg marginális, inkább a minősége zavart (volna). Én is beszerzem mástól vagy máshonnan.
-
Honnan tudod hogy néztem őket ? Téged is érdekelt volna ? :)
Így hiányosan és karcosan nem hiszem, hogy megvenném. Ha már pénzt kiadok érte legyen korrekt állapotban. Majd máshonnan megpróbálom beszerezni , azért köszi, hogy szóltál :) -
Smuge: Nyugodtan üsd le a SW: KoTOR-okat [1. és 2. rész] a Vateran!
Én nem viszem el őket, ha neked kellenek.
A 2. részből sajnos hiányzik a kézikönyv...
-
Nagyon szívesen :) -
utólag is köszi hozzá a honosítást, anno szintén azzal játszottam végig:) -

-
Legutóbbi szerzeményem, olcsón:
-
1997-ben kezdtem. De akkoriban nem volt elsődleges szempont nálam, hogy MINDEN kedvencem (papír)dobozos verzióban legyen meg ... [WRZ]
-
ratgab #5191 Hát a CE-kkel meg tudlak érteni. De akkor ezek szerint nem régóta kezdtél gyűjtői munkába te sem, max 2-3 éve. Jó érzékelem? -
Új játékokat nem veszek - a régi, megkedvelt, és kihagyhatatlan vételnek tűnő példányokra vadászom. Illetve, férfiasan megvallom, elkapott a szépség [Collector's Edition] utáni vágy is, nem egyszer...
-
Jelen anyagi körülményeim közepette elképzelni sem tudom, hogy én egy játékért 20.000 Ft-ot is adjak...
...még a StarCraft 2 teleregény 1 részének díszpéldányáért sem...
-
ratgab #5188 Én egyébként meg is vagyok ezen lepődve, hogy ennyire rákattantam (habár ha csak azt nézi az ember, hogy másra is többet elköltene: pl.: benéztem a minap az alexandra könyvesbolt online üzletébe és rövid idő alatt gyorsan összeszedtem 5 olyan könyvet, amit egyszerűen nem fogok tudni otthagyni--> ez kapásból 11000 Ft-omba fog kerülni, de egyáltalán nem fogom bánni)
Én csak azt nem értem, hogy te hogy veszel meg ennyi játékot? Ezek mind érdekelnek és csak eredetiben vagy hajlandó játszani, vagy mi az oka?
Mert azt látom, hogy nem csak célirányosan vásárolsz, mint pl. én, hogy van egy két olyan program, amit előbb végigtoltam majd utólag kiértékelve olyan jónak ítéltem, hogy támogatnom kell ezzel a fejlesztőket. De ez nem egy olyan mennyiségű játék, ami jelentős lenne (van talán 10-15 ilyen program, amit alkalmasnak ítéltem a vásárlásra).
Viszont ahogy előző hsz-emben is írtam az online piacozás izgalmát (alkudozás, fizetési feltételek, keresgélés) meg nagyon élvezem. -
Nem úgy értettem természetesen, ha 20k lenne táskával együtt annyiért megvenném, 50k-t nem adnék azért ki egy játékért. -
Minden reggel, melóhelyen megnézem az összes fenti linken lévő "anyag lelőhelyet"... és aztán délelőtt tucatszor :)
-
Mondanám, hogy vedd meg a táskás változatot, és a postaköltséget állom, amikor elküldöd nekem a táskát [ajándékba], de nem mondom... 
-
ratgab #5184 Az a baj ezzel az eredeti játék vásárolgatással, hogy az embert óhatatlanul elkapja a gépszíj és egyre több mindent akar megvenni (én pl. hardveraprón, vaterán kifejezetten élvezem az alkudozást, nem hiába voltak a piacok is népszerűek annak idején) -
Hmm szép, bár nekem az a hátitáska nem kéne, ha viszont lenne egy táska nélküli változat mondjuk olyan 20k körül, arra lehet hogy beruháznék. -
PS3 kiadás...
-
egy darab sem maradt :)
Nem tudtam hozni senkinek -
Szó sem volt konzol vs PC vitáról. Én mind2 platformot ugyanúgy szeretem. -
csoli31 #5179 Na-na-na! Már a kontrollert nem lehet felhozni, mint konzol kiváltság! Te is tudod, hogy ugyan úgy van PC-hez is gamepad. A konzol a fix hardver, és a instant play miatt jó csak, semmi másért (ebből adódik, hogy nem kell fejleszteni, nincsenek kompatibilitási gondok).
De be lehetne fejezni itt ezt a konzol vs PC vitát. -
Miközben ezrek rinyáltak, én gond nélkül végigjátszottam az összes nehézségi szinten Trust Laser Mouse + billentyűzettel.
-
Hidd el nem minden játékban van automatikus rásegítés és ki is lehet kapcsolni, nem kötelező "feature".
De az akció és hack 'n slash játékok sztem konzolon jobbak, egyszerűen a kontrollert nem helyettesítheti az egér, kényelmes, baromi kézreálló. Pl. én a Resi részeket is konzolon toltam, pl. az 5-öt, amiben már volt egeres irányítás is, PC-n nem tudtam megszokni. -
Hiszek neked. A kötelező "de": remélem, összejön még ebben az életben a PS3, de akkor sem szívesen gondolok bele abba, hogy kontrollerrel gyors-lövöldézzek...
Várom az időt, hogy leírhassam, tévedtem.
-
Nem halál nélkül játszottam végig - roncstologatós, benzinkutas, Behemoth-os és "lépegetős" részeknél hullottam rendesen.
Arra akartam célozni a dologgal, hogy nehéz fokozaton is éppúgy fejre tudtam rántani a célkeresztet, és +x lövéssel földre küldeni az ellenfeleket, mint Easy-n.
Kontrollerrel bele sem merek gondolni... talán helyettem lőtt volna a program?!
, amúgy vicc]
-
Na találtam is 4k-ért, ha minden igaz, bele is fér az ehavi keretbe. :) -
Darkness kihagyhatatlan! -
Darkness alapmű, naná! -
Nekem is a Condemned 2 lesz a belerázós cím. Szóval Darkness-t megéri beszerezni? Mindjárt lesek róla pár videót.
Uncharted 2: először káromkodtam mint az állat, de pár pálya után úgy belejöttem, hogy jobban élveztem mint az egeres harcot, így legalább van benne keményen kihívás. De az FPS-eket még szokni kell, de tuti, hogy azokba is bele lehet jönni, de tény hogy másfajta kihívást adnak, teljesen más élmény velük játszani mint a PC-s FPS-ekkel. -
Részben igazad van, részben tévedsz.
Anno 7 hónapja, mikor megvettem a Box-ot, rettegtem az FPS/TPS műfajtól, viszont nagyon vágytam ezekre a címekre (zárójelben, hogy én mennyire értékeltem a játékot letolásuk után):
- GeoW 2 (8/10)
- Condemned 2 (7.5/10)
- Darkness (8.5/10, fantasztikus játék!)
- Wet (7.5/10, nekem jobban tetszett, mint Stranglehold)
- Halo 3 (8/10)
- Halo 3 ODST (8.5/10, nálam a legjobb Halo)
- Too Human (4.5/10, borzalmas foshalmaz)
- Mirror's Edge 8.5/10, de a szar Sony Braviam miatt, többször rosszul lettem, szó szerint!/
- Kameo 8.5/10 (Elképesztően jó cucc!)
Na most... nagy szerencsém, hogy a Condemned 2-vel kezdtem, mert FPS, de a lassú, belerázódós fajta, van időd átszokni a PC-s ultrakönnyű célzásról. Remek lépés volt ezzel kezdeni, mert KICSIT megtanított konzolon FPS-t játszani.
A következő lépés a Darkness volt, melyben már jobban szükség volt a pontosabb célzásra, de itt is megvolt a fokozatosság, kezdtem belejönni.
Aztán jött a Geow 2. Itt már sokszor hibáztam, sokszor haltam meg a bénaságom miatt, mert egyszerűen nehéz volt célozni, de legyűrtem, term. normalon és a végére kijelentettem, hogy egész jól elboldogulok már konzolos FPS-ekben.
A Halo 3 és ODST-ben már úgy osztottam a fejlövéseket, mint a szél... azóta minden FPS/TPS játékban nagyon jól megy a dolog.
TÉNY, hogy konzolon nagyobb a "találati" pont a legtöbb játékban és sok esetben a rásegítés is jól működik, de NEM lehetetlen az ügy, MEG lehet szokni hidd el! -
bcrics #5169 ha találsz még érdekelne 1 db:) -
Ez a CE még a páromnak is tetszett anno. Gratula! Kiváló választás! -
Holnap reggel megyek a soroksári úti tescoba, akinek kell 1990-ért a Crysis Max az most szóljon
Szombaton amikor voltam akkor az árcédulán még 1990 volt, de holnap meglátjuk -
A legtöbb mai játékhoz alapból kell internetkapcsolat, legalább az aktiválás idejére, úgyhogy ha nincs net, játék sincs, nemhogy bónusz tartalom -
Reg5 #5165 Viszont aki feltöltötte azt igen. Sose értettem miért kell közzétenni olyan gameplay videókat amikben majdhogynem szarrá bénázza magát a gyerek. És ez sajnos a játékmagazinoknál se szokatlan :(
De hogy a témánál maradjak:
Dirt 2
Rainbow Six vegas 2
Prince of Persia 2008
Colin McRae Rally 2005
CDG-től 12k. -
kezdünk pécé vs konzol irányba orientálodni :)
(amit irtál értelmetlen, hiszen könnyedén találok én is olyan videot, amilyet csak akarok - pécésekről, de ettől ezen videok még nem jellemeznek egy platformot :) )