311803
  • IMYke2.0.0.0
    Az 1.1 Patch feltelepítése szinte kötelező - nélküle elég komoly gondokkal is szembe kerülhet az ember.
    Én már a WRZ-re is rátettem, de a full oridzsinált is így telepítettem már fel [+ NoDVD].
  • ratgab
    Nálad van olyan, hogy a fickó (merc.) hátán, hogyha olyan szögből nézed a kamerával, akkor folyamatosan mozog a fegyver? Megyek 2 métert (szinesbőrű srác) és az alap ruhájában a pisztolytáskában folyamatosan "rezeg" a fegyver.

Ugyanezt megfigyeltem például a mozgó katonai járműveknél a felszerelt géppuska csöve folyamatosan fel le mozog. + ha elindulsz egy autóval, akkor a elmosódik kicsit a jármű (ami szerintem iszonyat rosszul néz ki).

A kérdés az lenne, hogy ezek benne vannak az eredeti verzióban is vagy csak warez betegség, esetleg az 1.1-es patch javította?

Ui.: Egyébként a helikopterezés nagyon király benne.
  • ratgab
    Húúú. Bocs nem tudtam! Gyorsan szétnéztem hardveraprón, vaterán és arra jutottam, hogy ha az alábbi linkről veszed egyben akkor jársz a legjobban (feltéve, ha a játék kell csak és a kézikönyv+ egyéb nyalánkságok nem olyan fontosak számodra). És ehhez még crysis war is van. + hivatalos üzlet és bontatlan cuccok. Ha maximum edition nem jön be, vagy nem kell, akkor a 2 simából is ugyanannyira összerakod (szerintem maximum jobban megéri)

Bontatlan Crysisok
  • ratgab
    Warez verzió befigyel (nekem ne frissítsen semmi magától... ki engedte meg...ki kérte egyáltalán...)
  • IMYke2.0.0.0
    Rohatttttyanak mek!
  • bcrics
    köszönöm:)..ám a Crysisok csak cdkulcsok ,,már érdeklödtem.csak ugye hivatalosan a kulcsokat tilos árulni ezért kell a kamu hirdetés.
  • dienesoft
    Sziasztok!

Valakinek esetleg van BF2:Bad company 2-je eladó?:)
  • balee4
    Hehe, de jó hogy konzolra veszem meg. :)
  • Atkamon
    Oh wow... ennek sokan nem fognak örülni:)
  • doggy90
    "Valve and 2K Games today announced an agreement to power all PC versions of the highly anticipated MafiaŸ II with a host of Steamworks features. All Mafia II players will enjoy the benefits of the Steamworks features included in all PC versions, such as auto-updating, Steam Achievements, Statistics, downloadable content, and more."
  • NHLFAN
    ok,de hátha valakinek nem megy a vásárlás külföldről.én is megvettem galaxisba megjelenéskor,de aztán úgy bontatlanul tovább is kelett adnom
  • IMYke2.0.0.0
    10000 + Vatera futár...
  • gabeone
    Jó kis ismertetőt írtál a számomra. A Zerg kampány tetszene nekem. A Terran Starcraft 2-őt biztosan nem veszem meg, de talán a Zerget már igen. A xel'naga frakció lehet végül elmarad? Pedig hatalmas beharangozás rémlik nekem róla.. :/
  • Atkamon
    Zavvin is ennyi újan.
  • IMYke2.0.0.0
    Az AvsP STEAM-es játék?! Na, akkor sose-nem veszem meg.
  • NHLFAN
    acp helyett AvP
  • NHLFAN
    akit esetleg még érdekelhet.jó állapotban van:

http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/jatekszoftverek/pc/egyeb/bioshock_2_special_edition_pc_175704617.html
  • NHLFAN
    az acp az steames,bár lehet hogy tudod.én is innen vettem 0 day mert féltem,hogy elfogy a fémdobozos,de nem így lett:)nem baj nem bántam meg
  • IMYke2.0.0.0
    Bioshock 2 + Wolfenstein (2009) = 17,96 font
    Alien vs. Predator (3, 2010) + Supreme Commander 2 = 17,96 font
  • Zóanagyvarázsló
    A DoW tudtommal alapból ehhez a kiadáshoz tartozik, nem az akció kedvéért adta hozzá a GAME, ráadásul a kiegészítői nélkül körülbelül eladhatatlan. Ahogy a CoH is, nyilván ezért kell kisöpörni a polcról, mert a tárolással csak a pénzt viszik már, az akciók pedig mindig jól mutatnak.

Egyébként is ez a válasz a kérdésedre: ami már "valós" áron nem piacképes, attól olcsóbban kell megválni, mert csak még többe kerül hosszú
    távon. Mellesleg ti talán nem szoktok rá, hogy minden hétvégén minden fölösleges vackot megvegyetek a Tescóban, de sokan az akciók miatt igen, szóval nem tartok attól, hogy csődbe viszitek őket. De azért hajrá! ;)
  • mike01010101
    Szerintem a legjobb megoldas a kalozkodas ellen a JO JATEK. Ha tobb jo jatek lenne en mindet megvennem, de mivel csak ev 3-4 jatek tetszik, ennyit veszek. Az idei ev lehet az rekord. Iden mar 6 uj jatekot vettem (MassE 2, AC2, DA:Awekening, 2 db Fallout DLC, GTA4:EFLC) es meg csak felev van. Jon meg legalabb 4-5 kotelezo vetel. Lehet hogy sokan nem engedhetik meg maguknak az evi 10-15 jatekot, de biztos hogy sokkal jobb lenne az eladas es kevesebb a kalozkodas ha jobb jatekok keszulnenek.
    Persze a "nekem tetszo jatek" meg a "jo jatek" szubjektiv fogalom. De gondolom ha Fallout es MassEffect szintu jatekbol tobb lenne azt nem csak en vasarolnam.
  • Reg5
    Engem a DRM annyira nem izgat, viszont ha leviszik az árát 4 k körülire nálam kötelező vétel lesz.
  • ratgab
    Csak még egy utolsó gondolat ehhez az utóbbihoz: Jó játéknak a warez nem ellensége, csak reklámhordozója!
    A rossz játéknak viszont ellensége, mert felszínre kerülnek a hype-hoz képesti gyermekbetegségek.

Ami megérdemli, azt úgyis megveszed!
  • ratgab
    A mai játékoknál már a becsületes vevő szív lásd. pl. Assassins Creed 2 DRM (szerver leállások az első héten) vagy bármilyen más játék, ami a rossz minőség miatt nem fut rendesen.

Ezért is tartok a 0-day vásárlástól: Mi lesz, ha fallout new vegas vagy fable 3 úgy kerül polcra, hogy valaki baromi nagy hiba lesz benne, vagy esetleg nem lesz kielégítő minőségű számomra...

Ass. Creed 2 is nálam egy olyan játék, hogy abban a pillanatban, amikor kiveszik a netre mentést és az állandó netkapcsolat szükségességét (max egyszeri aktiválás) meg is veszem, mert jó játék, de ilyen sza....rokat az én gyomrom nem vesz be.
  • IMYke2.0.0.0
    Teljesen egyetértünk. Köszönöm, hogy helyettem leírtad.
  • ratgab
    Igen vannak ilyen hülye döntések: epizódikusság (Valve), Drákó DRM (Ubisoft), rövid játékidő miatt csalódás, minőségi problémák miatti csalódás,javítások hanyagolása a nagy kiadóknál, optimalizálás elrontása, amikkel nem hogy a legalitást serkentik, de még rontanak rajta.

Ellenpélda lásd. Kotor 1: kiváló minőség, hosszú játékidő, DRM hiánya, de írhatnám ide a witchert is vagy a fahrenheitet (mondjuk az annyira nem hosszú)
  • ratgab
    Ez a pakk 11.310 Ft posta nélkül ehhez még hozzá jön supergamertől 1500+ cdgalaxis 1000+ hardverapro 1000 így összesen 14810-ért megveszed a javát!
  • IMYke2.0.0.0
    Én a netes aktiválás és a STEAM miatt nem álltam sorba a HL2 miatt, annak idején. WRZ-zel sem játszottam azonnal... az epizódikusság végleg kivágta nálam a biztosítékot.
  • Tinman #5456
    EP2-vel, hogy nem lehet végezni? Leülsz reggel, mire kész az ebéd végeztél. LEWAREZOLTAM és úgy játszottam végig! IGEN, ÉN! Mert belexarok a valve arcába az epizodikus baromságukkal, meg 0-day ötezeré, 4-5 óra gametime, anyátok az!

A Portal mikor külön megjelent 0-day vettem 4.000 Ft-ért. Ha ők úgy, akkor én is... ha nem...
  • IMYke2.0.0.0
    Diablo III 2011 őszén jön ki... tekintve, hogy a StarCraft 2/1 elviszi a hátán a következő 3 negyedévet.
    Értelemszerűen, a D3 után 3 negyedévvel kell jönnie megint valami Money Bomb-nak... SC2/2, esetleg egy bolhafingnyi D3 kieg/DLC, meg a szokásos WoW.
  • ratgab
    jövőre, ha beesik véletlenül a diablo 3, akkor hány sc 2 kieget kapunk szerinted Imy??? (Ez egy költői kérdés) :-D
  • ratgab

Crysisok

Quake 4 CE ráadásul

Max payne 1-2 anthology verzióban

Fahrenheit
    Ezt hogy nem vettem én még észre????

Peter Jacksons King Kong

A HL2-t meg ezek után szerintem már te is összebogarászhatod. Ami a lényeg az az, hogy a banner feletti linkek gyakorlatilag a rendelkezésre álló beszerzési források 90%-át lefedik, jó bogarászást.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha gonosz akarok lenni: jó, hogy nem jött ki, mert még az Ep2-vel se végeztem...
    Ha játékosként gondolkodom, és a korábban - mert hát a Szelep mondj(t)a! - elhitt marketing fényében eszembe jut az ígéretük, akkor:

• Tinman #5451
    Még szép!
    Még a HalfLOL Episode 3 se jött ki... száni.
  • IMYke2.0.0.0
    "Ide a rozsdás bökőt", hogy idén csak 1 StarCraft II - még leírni is fura - fog megjelenni... jövőre még egy, aztán később még egy...

Varázsszavak, amik ezt indokolják:
    profit, pénzügyi negyedév, részvény, eladási mutatók, árukapcsolás, marketing, megvásárolható kiegészítők, egyéb termékek StarCraft II adott kiadvány fényében... stb...
  • ratgab
    Kiadási sorrendben:

Terran: Wings of liberty 2010. júl. 28
    Zerg: Heart of the Swarm
    Protoss: Legacy of the Void

Egymás után kronológikusan mesélik el a storyt és én mintha azt olvastam volna, hogy még 2010-ben ki is adják a zerg és protoss (mivel egyik fejlesztése sem folyik függetlenül az alaptól, ezért valszeg új egységek nem várhatók. Egységek adottak, graf adott, storiban és játékelemekben kapunk majd újat) részt, de már csak kiegészítő árban (dátum egyáltalán nem biztos).

Zerg rész erős rpg elemekkel fog rendelkezni (valszeg kerrigan a zergek királynőjének fejlődésére lesz kihegyezve)

Protoss rész diplomáciára és a protoss nép összekovácsolásáról fog szólni (ugye kerrigan-ék elpusztították a protoss anyabolygót aiur-t, ezért a túlélő protossok a rég társadalmukból kitaszított csoport a dark templarok anyabolygójára költöznek. Mivel a kitaszítottak még be vannak rágva az "árja" protossokra lesz konfliktus dögivel) Itt Zeratul fogja a főbb szerepet játszani. Egyébként jó kis starcraft regények vannak, én is olvastam már 1-2-t.

Na de nagyon elragadtattam magam, szóval én semmit nem olvastam xel'naga frakcióról.
  • bcrics
    Én szeretném még megvenni a köv. lemezeket,Ezek azok amiket régen kitoltam és megérdemlik hogy a Lakás Díszei legyenek,természetesen ien Ezt vedd meg és hasonlo bugyuta társaiktúl kiráz a hideg és vérhast is kapok,ezek nemigazán hoznak lázba,ha találtok jó árban vmerre akkor dobjatok már majd linket,leginkább fóliás uj termékek érdekelnének,persze jóval áron alul:)
    Ja,és ami lehet az magyar felirattal vagy szinkronnal mert uyg az igazi.

Péter Jackson King Kong
    The Matrix: Path of Neo
    FAHRENHEIT
    Half life 2 (és ami mögötte van,vagyis az epizodok meg iesmi,Orange box annyira nem tetszik jobb lenne mindegyik rész külön.)
    Crysis + Warhead
    Quake 4
    Max Paxne 1,2

Egyelőre ennyi lenne.
  • Shep
    Igen.
  • gabeone
    Linket sajnos nem tudok, de már réges-régen olvastam hivatalos hírt arról, hogy a protoss-terran fajt később, egy kiegészítőben fogják csak kiadni. Ebben az időben még nem volt hivatalos bejelentés a külön terran, protoss és zerg kiadásról sem. Ti erről nem tudtok semmit?
  • IMYke2.0.0.0
    Eddig csak használtakat vettem hardveraprón - ezért is tartok a dologtól...
    Meg aztán, nem vet fel annyira a pénz, hogy "habokra" kidobjak ~14 ezret.
    Utánanézek, külföldön hol, mennyiért.