311803
-
a nővéreméknél multkor az ágy alatt találtam egy Halo Wars Limitedet, a sógor csak annyit bökött rá hogy jah, eltűnt de nem érdekelt.... -
Nagyon pozitívan, megnyugtatóan hangzik a dolog - jó lenne, ha minden cég így viselkedne.
-
Sajnos nem bírtam magammal.
Amúgy k. nagy plusz pötty The Hut-nak.
Mert:
Megrendeltem már jó egy hónapja a CLASSIC kiadást, nevetségesen olcsón... akkor in stock volt.
Aztán kaptam a mailt, hogy sorry, de elfogyott.
Mondom mindegy, ez az utolsó héjló, amit még nem toltam kivárom.
Múlt héten pénteken jött a mail, hogy ráterhelték az árát a netkártyámra, már dispatched is. Láttam, hogy term. az ár maradt u.a. az alacsony ár, pedig közben emeltek rajta a webshopon.
Ma kibontom és látom, hogy nem a Classic gagyi :-) -
Áááá, kibontottad... Lásd "leáldozott" :)
-
Soványka nap ez a mai:
-
ratgab #5519 Én még mindig a Mercenaries 2-t tesztelgetem (kevés a szabadidő sajna), még mindig nem tudom eldönteni, hogy merre fog a mérleg nyelve billenni. -
Húha, alig várom, csak előbb végig akarom megint játszani az alap játékot immáron magyarítással.
Hosszú játék lesz így, hogy várnak a DLC-k is, amikről nem nagyon hallani rossz szót. :) -
Az episodes from liberty cityt én megjelenéskor megvettem és nem bántam meg... minden idők leghangulatosabb GTA részei... -
Köszönöm!
Én is várhattam volna velük, de amúgy is nagyon megválogatom, hogy mire vagyok hajlandó pénzt adni, ennyit meg megérdemeltek az én szememben a fejlesztők ezekért az alkotásokért. :) -
Nice shoot :-)
PoP-ot már nagyon kéne tolnom nekem is... vevős, egyelőre nem ennyiért.
GTA EfLC is must have, de még egyelőre ezért is sajnálom a jelenlegi árat. Kivárok.
Erősen jó játékot! Szerintem nem lesz panaszod! -
Úgy döntöttünk közösen faterral, hogy megvesszük a Starcraft 2 alapot, így már megosztva nem is olyan drága. Engem a single, őt a multi érdekli. :)
Amúgy az alap kiadás is széthajthatós papírtokos lesz, láttam róla képeket szép.
Illetve jövő héten jön a Dante's Inferno Death Edition. Reményeim szerint holnap meg egy Condemned 2. -
De amúgy most nézem a képet, hülye vagyok, majd egyszerűen csak kicserélem a PoP tokját mondjuk a Far Cry-jéval és máris lesz hová bepattintani azt a kézikönyvet. :) -
Voltunk vásárolgatni.
A FUEL-hez járt kézikönyv is, csak most perpillanat nem találom.
Nem mintha valaha is elővenném a közeljövőben amúgy a játékot, csak megjelenésekor a fél nyaramat vele töltöttem szinte. Igaz, könnyen unalomba tudott fulladni a játék, de akkor is teljesítettem benne mindent, amiért achievement járt, mert végül is a tájak meg a látvány miatt kellemes volt vele mindig játszani, főleg ha szólt is mp3 közben Windows-ból. :) Szóval ezért azt a pénzt, amit manapság kérnek érte, egyáltalán nem sajnáltam rá.
Azt a Far Cry-t már régóta meg akartam venni ilyen borítóval, az az 1000-es igazán nem pénz érte.
Sokáig tartottuk úgy haverral, hogy ez a játék egyszerűen az idő múltával nem akar csúnyulni, bár azért a trópusi tájak mára picit mesésnek, sterilnek tűnnek...főleg ugye egy jó pár Crysis végigjátszás után. :D
A PoP: TFS esete elég érdekes. Ugye Ubisoft, egyből is látszik a kiadás minőségén, de nem zavar nagyon. Még az az alig 10 oldalas kézikönyv sem (állítólag ugye a közeljövőben Ubi már fizikai kézikönyvet sem készül játékhoz mellékelni), bár azt nem értem, hogy miért dupla-lemezes tokban adják, mikor csak egy lemezes a játék (azt sem értem, hogy ez miért van még külön papírtokban is, miért nem pedig a tokba bepattinva) mert így pl a kézikönyv is csak lötyög a tokban, nem lehet beszorítani semmi pöcök mögé, mint a normális tokokban (gondolom az új Splinter Cell is hasonló minőségű kiadás lehet, kíváncsi lennék arra is, de azt max később veszem meg, még nem játszottam ki :)).
De nem is a kiadásért elsősorban, hanem magáért a játékért vettem meg, mert szerintem igazi Prince of Persia, lekötött az elejétől végéig, igaz, egyszerűsített az egész, de helyenként azért tud szívatni. Előbb fogom ezt végigjátszani megint, mint az előzőeket már csak az újszerűsége és a látványa miatt is (meg mert ugye eredetivel mindig jobb érzés játszani :)).
GTA: EfLC-ről nem érdemes szót ejteni, az úgy "must have" ahogy van.
(amúgy szolnoki Teszkóban láttam még 2 db Maximális kiadású féle Crysis-t 1990-ért ;) -
Sajnos otthon csak szar mobilnetem van, kellene vmilyen routert vennem, hogy megtudjam osztani a PS3 fele. -
OFF
Ha jelszavas neted van, fogod bedugod a ps3-ba a kábelt, beírod neved passod, azt csókolom:). -
Ha tetszik, nem hagyom ki, kieget 3k-ért tudnék is szerezni, 6500 körül meg a Crack in Time-ot.
Jaja én. -
Grat, a Crack in Time-ot ki ne hagyd! Meg a ToD-nak a kiegjét sem!
Te írtad gameszaron h "már csak net kellene a ps3-ra"? -
Na megjött a Ratchet & Clank: Tools of Destruction keményen 3.500 Ft volt postával, állapota pedig teljesen újszerû.
US kiadás, annyi, hogy más a borítója.
Viszont érdekes, hogy a 3 napja feladott Condemned 2-m még mindig nem jött meg. :unsure:
-
a hét legjobb híre, mostmár érdekel a dobozos verzió is hogy lehet regelni steam alá :) -
Én a négerrel meg a svéddel vittem végig a fegyveres dolog nem jelentkezett. A járműveken mozog a fegyver, mondom. Ez van :) Ettől még jó a játék. -
bcrics #5504 köszönöm. -
Szerintem, egyre gondolunk.
-
Igen - a SATA II-es HDD-d legfeljebb lassabb lesz. [Amúgy sem túl nagy a sebességkülönbség az 'I' és a 'II' között]
-
bcrics #5501 Hello,tudom nem a témához kapcsolodik de vki csak tud válaszolni,szóval a sata II Hdd-t tudom használni a Sata csatlakozójú alaplappal? -
Énis! -
ratgab #5499 Értem én, de nem vagy köteles megvenni! Multi szerintem téged nem érdekel(akkor nem bírnád ki és megvennéd).
Előbb utóbb úgy is lesz ebből is Goty (én az ME 2-nél és a DA-nél is ezt várom, addig nem veszem meg, pedig az a 3990-es mostani áruk csábító, de kemény leszek, ellenállok).
Egyébként szép kis pakk lesz, de azthiszem ez csak a sima változat.
De ha még nem vetted meg, akkor nem vagy átverve. -
én is a fekete hajú bigével nyomtam végig... -
Nekem akkor is keserű a méz - rohadtul átvertnek érzem magam, akárhányszor a StarCraft II nevet meghallom/olvasom.
-
ratgab #5496 Na akkor majd indítok egy új játékot és megnézem azzal! -
ratgab #5495 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1169231496
12370-es hsz-t sasoljátok... Hát nem gyönyörű? -
Csajjal nyomultam.
-
El nem merem képzelni, milyen pénzek mehetnek az ilyenek mögött. -
ratgab #5492 A tankoknál ok, de ezt pl. dzsipnél csinálja, a fegyver mozgást a háton én (lehet ez a skullptura törés hibája lehet) se tudom mire vélni, ilyen hibával senki nem találkozott (chris default ruhánál nagyon feltűnő), nemtudom a többi karakternél lehet ilyen nincs (szerintem az emberek 99 %-a a pánk svéddel nyomult úgyis).
Viszont a helikopterezés nagyon jó, mondjuk egyik küldinél elképzeltem, hogy én leszek a jani egy támadó helikopterrel (nevét ne kérdezd), melyen van rakéta 2 géppuskakiállás. Telirakom gerillákkal a gépet, berepülök a városba, ahol 3 lerombolandó épület van. Beérek, elkezdek célpontot keresni és hirtelen már 1 légvédelmi rakéta el is talált. Megpróbáltam elmenekülni, de addigra már a 2. is követett--> becsapódás, gép felrobban, merc. repül a föld felé, becsapódik--> és aztabetyárúristenit neki, hát nem életben maradt XD! -
Hát az emberen fegyveres dologgal én nem találkoztam se a wareznál, se az eredetinél, ellenben a járműveken tényleg mozog a fegyver, de ez engem nem zavart :) Az elmosódás dolog amit írsz érdekes, nem arra gondolsz ,hogy a tankoknál a motornál felmelegszik a levegő és olyan érdekesen lett megoldva. -
ratgab #5490 :-D -
Csak a szám nagy, a jól végződő történetek után én se tudtam sose negativat adni... :( :) -
ratgab #5488 0:31-0:41
Így mozognak a járműveken a fegyverek, mint ebben a videóban és kb. így rázkódnak a muki hátán is csak egy kicsit lassabban. -
Én nem láttam ilyen bugot, de legalábbis nem emlékszem.
Textúrán átmegyek dolog majdhogynem természetes a sandboxokban.
-
ratgab #5486 Nálad ez a fegyver rázkódás úgy van ahogy leírtam vagy nincs ilyen (ha nincs akkor warez miatt van nálam és akkor a teljesben jó) -
ratgab #5485 Én a skulptura féle tömörített verziót szedtem, aminek egyéni telepítője van és nem tudom, hogy milyen verziójú és nagyon erős a gyanúm, hogy nem tudom rádobni az 1.1-es patchet!