311803
  • Tinman #5764
    Ne viccelj!

Elsődleges a monitor!
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is kellene... a tréning pályák (vagy csak néhány volt az?) közül úgy fél tucattal végeztem egy este, és félretettem, hogy majd... azóta se.
  • ratgab
    Igenis tanár úr!
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos (?), már kezdek én is így gondolkodni...
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetértünk. De...
    Mondjuk úgy, hogy nekem szakmai ártalom lett a politikai erővonalak deformálódásának követése. [Politológia tanszéken most sokan büszkék lennének.]
    Nem mellesleg, szeretem tudni, mikor hol basz... használnak ki.
  • Tinman #5759
    Házi Feladat

PÓTOLNI :-) De tényleg ám! Alap!
  • ratgab
    Ha a Róma című sorozatot még nem láttad, akkor azt tudom még ajánlani (HBO gyártású, Ókori rómában játszódó 2 évados sorozat).
  • IMYke2.0.0.0
    Megmondom őszintén - rohadtul viszketett ma reggel is a mutatóujjam az egéren - a linkelt ajánlatok közül a dobozos, bontatlan AoE még mindig bizgerálja az agygyökömet. Csak, akkor kéne venni az illetőtől még valamit, hogy rentábilis legyen a posta...
    Aztán ott van még a lelkemnek hiányzó Dragon Age Collector's... basszus, monitor is kellene, mert gamma sugaraktól kiég a szemem otthon!
    Nem tudom mi lesz így.

• ratgab
    Tinman: Nincs ezzel semmi baj. Egyébként tényleg csak a sárdobálás megy többnyire. Az általad említett műsorok, meg igazi gyöngyszemek: Showder Klub az egyik legjobb. Én még szeretem a Monk,a flúgos nyomozó című sorozatot (hipohonder, tisztaság és rendmánisá modern kori Sherlock Holmes a csávó )is, meg az NCIS (Gipsz ügynök faragatlan, nyers és hűvös modora)is jó
  • Tinman #5755
    Ne feledd itt főleg gyűjtők vannak. Egy Classic kiadás hiába olcsóbb, a legtöbbünk szemében közel értéktelen.
  • ratgab
    Na addig gondolkodtam, hogy lecsúsztam az oblivionról 2500 Ft+postáért!

Még az utolsó 30 másodpercben majdnem licitáltam rá, de nem tettem! Megtette helyettem a licit lejárta előtt 10 másodperccel 1 kolléga!

Most megkíméltem magam 3500 Ft fölösleges kidobásától (amit ahogy ismerem magam úgyis valami másik baromságra fogok elkölteni) :-D

Éljen-éljen az ember és a játék (Man vs Food mintájára, Man vs GAme) csatájából ezúttal az ember jött ki győztesen!!!
  • Tinman #5753
    Esküszöm nem divatmajmolásból. Egyszerűen nem érdekel SEMMI ami a TV-ben van, kivéve: Showder Klub, Mi történne ha, Fringe (hundub), de ezeket mind torrentről.

Múltkor párom nézett valamit híradóban... elkezdtem vele nézni, 15 perc után konstatáltam, hogy nagyrészt indulat és gyűlöletkeltés megy burkoltan, akár csak régebben. Rendesen ideges lettem a megtekintése után, hogy már megint a dolgozók szívnak, meg a kormány, meg a ci... ci... cickányok. Nem kell ez nekem.

Dante poklában megnyugszom, a híradón felhúzom magam. Ilyen egyszerű.
  • Reg5
    Pedig rendelve de. Igaz akkor már mást is kell hogy megérje, de így lényegtelen hogy a vateráról vagy a boltból veszed. Classic kit zavar? Nekem is úgy van meg, és nem bántam meg a vételt.
  • IMYke2.0.0.0
    Nálam ez egyszerű képlet: csak a PC-m megy. TV-tuner kártyám van, mióta komolyabban saját PC-zek [10 éve].
  • bcrics
    Hátö..
    http://cdgalaxis.hu/PC/17031/mirrors-edge.html
    Annyira mégse:D..ráadásul a mocskos classic változat.
  • ratgab
    ÚÚÚ azokat én is szeretem a spektrumon:

Fontos közlemény: Fald fel Amerikát című műsort éhesen ne nézzünk, mert súlyos önkínzásnak minősül (emlékszem a hamburgeres részre, hát ott konkrétan majdnem elindultam a helyi hamburgerezőbe :-D )

Svindelerek, meg iszonyatosan tanulságos.

Igazad van a balesetek, meg politika terén, de vannak olyan gazdasági döntések, amik téged is érinthetnek: benzin ár, közüzemi díjak, energiaárak, támogatások adása-megváltoztatása-megvonása, kamatok, hitelek alakulása, árfolyamok, miegymás. Én gyakorlatilag nézhetnék csak gazdasági híreket is, de mégis megnézem a híradót, mert az életünket befolyásoló dolgokról IS esik szó. Persze ezeket mind meg lehet tudni a neten is, de szóban mégis más (egyéni szuverén vélemény).

Persze aki tévét néz az nem lesz boldogabb, vagy több, annál aki nem néz. (Utóbbinak esetleg kevesebb lesz a villanyszámlája XD)
  • NHLFAN
    én évekkel ezelőtt vettem a vaterán 800 ft-ért a HL:Source és HL2 volt rajta-azóta persze bővült 10 15 játékkal,szóval én nem bántam meg.
  • davidka003
    Én nem is nézek TV-t. Ami kell film letöltöm, max a Spektrumon nézem a Fald fel Amerikát vagy a Svindlereket.
    A híradótól nem leszek okosabb. Most mivel jobb nekem, hogy tudom, hogy meghaltak 400-an balesetben? Szomorú dolog de nem tudok vele mit kezdeni.
    Politika meg szintén nem érdekel.
  • ratgab
    Akkor azért nem értettem! Az a játék nekem kimaradt
  • Reg5
    Hehe, CDG-ből olcsóbb :)
  • davidka003
    The cake is a lie.
    Portal játékból van az idézet.
  • bcrics
    AKit még érdekel ujra fenn a termék
    http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/jatekszoftverek/pc/akcio/pc_jatek_mirrors_edge_uj_folias_176578534.html
    ennyiér nem pénz:)
  • ratgab
    Akkor én kérek elnézést Azt hittem a csatornával.

Egyébként ez: "dö kék iz a láj!"-ból ez a kék mi? Hiába ma nincsenek beolajozva az agyi fogasakerekek...
  • Reg5
    A tv-vel van baja.
  • ratgab
    Miért te melyik csatorna híradóját nézed???
  • Tinman #5739
    "m1 híradó"

Do not watch tv, they'll eat yer' brain out!
    And don't forget, dö kék iz a láj!
  • IMYke2.0.0.0
    Én vagy 1 hónapja folyamatosan, esténként csak gép elé ülök, vagy TV-tuner - m1 Híradó -, vagy anime, és nagy ritkán Quake 3, botok ellen, 2-3 meccs erejére.
    Hihetetlenül apatikus tudok lenni néha, máskor meg pörgök, mint a gép :)
  • ratgab
    4 hete lett újratelepítve a gép és azóta csak 4 játék járt a gépemen (holott régebben ilyenkorra már tele lett volna az asztal ikonokkal).
  • ratgab
    Amit legutóbb rendeltem: jade empire, fable, godfather több, mint 9 napja megérkezett, de még ki se bontottam (csomagolásból persze igen) a fóliából és le se teszteltem, hogy működik-e.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is egyre több porosodik polcon, és dobozban is [helyhiány]...
    Nincs annyi IDŐ a világon, emberi életben, hogy azt a csekélyke játékmennyiséget végigjátsszam, kivesézzem, újrajátsszam, dédelgessem a karaktereket stb...!
    Ha 240 évig élnék, akkor talán.
  • IMYke2.0.0.0
    Azért szeretem, mert nyomasztó... - Így vettek StarCraft-ot az emberek.
  • ratgab
    Hát még mindig nem tudom igazán eldönteni, hogy megvegyem-e ezt az olcsó obliviont, még van 3 óra a licit lejártáig, a kolléga vállalja a postázást, utánvétet is, de még sem vagyok biztos benne, hogy kell-e ez nekem (lehet csak ott fog porosodni a polcon...)
  • ratgab
    Kipróbáltam tegnap starcraft 2 w. verzióját! Én senkit nem akarok lebeszélni a vételről, sőt, ha szeretsz multizni vedd meg.

De mivel én nem szeretek multizni, ezért csak a singleről írnék egy pár gondolatot:

-Grafika: színes, szagos,részletgazdag, remek, nem eszi nagyon a gépet.

-Játékmenet: a már jól megszokott starcraftos irányítás némi tupírral, még csak az elején járok (3. küldetés),de eddig még semmi állejtő.
    Egyedül a köztes helyszínek megjelenése,valamint a másodlagos küldetések jelentenek üdítő felüdülést (itt nagyon sok átvezető, ami a sztori mélységét növeli jelentősen).

-Átvezetők, kisfilmek: Blizzard minőség (nem is kell ehhez nagyon plusz dolgot mondani), hihetetlen képi világ, részletgazdagság. Ilyenből nyugodtan jöhetne pár film is, mivel hihetetlenül magas színvonalú alkotások!

-Sztori: 3 pálya után ez még mindig a jövő ködének rejtekében leledzik, így erről többet nem is mondanék.

Összességében nekem az első benyomások között az merült fel, hogy ez egy starcraft 1 feltupírozott grafikával. Köztes helyszínek sokat nem adnak a játékhoz, csupán mint a kalandjátékokban van pár interaktív tárgy, de azokhoz sem odamegy Raynor, csak rájuk lehet kattintani.

Én eddig nem bántam meg, hogy nem vettem meg egyáltalán. Ennyi tesztelés után (ami természetesen még folytatódik tovább a játék végéig) nem is érzek rá 1 csöppnyi késztetést sem hogy megvegyem.

Ui.: A fentebbiekben megformált véleményem megváltoztatási jogát a játék végigjátszása utánig fenntartom. Úgyis mondhatnám "Minden jog fenntartva!" :-D
  • Atkamon
    Úgy, hogy le volt árazva, és most nincs is nekik raktáron...
  • ratgab

Na ezt, ha valaki megfejti nekem, akkor ő egy okos ember:
    Sima Fallout 3-at és Fallout Goty-ot nézzétek

Hogyan lehet az, hogy a sima Fallout 3 kétszer olyan drága, mint ugyanazon játék Goty verziója???
  • Tinman #5729
    Dungeon Siege ügyben: Sajna ebből tonnányi rendelhető külföldről is bontatlan fillérekért... de ami tartalmazza a Legends of Arana kieget is és nem ilyen Exclusive, XPLOSIV kiadás az gyakorlatilag beszerezhetetlen emberi áron.
    Nekem azért sikerült... éppen úton vanik ;-)
  • IMYke2.0.0.0
    Dungeon Siege (1) - megbontva, jó állapotban;
    Age of Empires (1) - bontatlan, régi dobozos.
  • IMYke2.0.0.0
    Jobb lenne, természetesen, de közben megenne a frász hétvégén, hogy mi van a termékkel. :)
    [Hétvégén "áll" a szállítás.]
  • Atkamon
    Ehh, ez vicces :D Nem lenne jobb, ha már hétfőn meglenne??:D
  • IMYke2.0.0.0
    Persze, el tudom hinni, hogy némelyeknek sikerül egy-egy ilyen üzletet lebonyolítani, de hogy ez univerzálisan általános jelenség, az "ziher".
    Ergo: a nyakukon marad a digitális vásárlás - a kényelem ára.