311803
-
-
Kiváló vétel volt a pakk, ehhez nehéz mást hozzáfűzni :-) -
De melyik kiadás?
Nekem onnan van a Jericho, de sajnos csak Legjobb Választás gagyi :-/ -
Örülök, hogy te sem vagy normális :-D
Dante't tegnap este vittem végig... nem akarok nagy feneket keríteni neki, de bizony 1x sem unatkoztam, elképesztően élveztem és mivel 3-4 nap vittem végig [sajnos csak 2-3 óra jutott/nap] ezért magam is meglepődtem, amikor minden reggel a pokolbéli történeteken agyaltam... élet értelme, túlvilág, vallás, mítosz.
Végig remekül szórakoztam és igaz amit írtak, hogy a játék leül egy kicsit, veszít a varázsából egy ponton túl, de nem az első negyedétől, hanem az utolsó negyedétől és ott sem vészesen, mindig van ami fenntartja az érdeklődét.
Remélem hasonlóan kellemes élményeket ad majd neked a játék, bár az tény, hogy picit mélyebb történelmi és teológia ismeret csak jót tesz az összhatásnak. -
Indigo #5841 Grat! Szerintem nagyon jól jártál velük ennyiért!
Far Cry
Nekem is ez az első kiadás van belőle!
Max Payne

Nincs mit hozzáfűzni, gyönyörű!
Fahrenheit

Életem egyik legnagyobb kalandja, játékélménye volt, mikor először játszottam! Még elő fogom venni párszor, az tuti. A készítők újabb munkáját, a Heavy Rain-t is szivesen megnézném, de ha nincs PC-re, hát nincs
-
Indigo #5840 #5725: Ergo: a nyakukon marad a digitális vásárlás - a kényelem ára.
Te tulajdonképpen mi a francért vásárolsz játékot? Befektetésként? Mert az már régen rossz... Akinek van egy kis esze, az Steam-en is ugyanúgy vásárol, mint a boltban. Nem kell minden szart megvenni ott sem (akkor sem, ha olcsó). Olcsón kell vásárolni és jót, ami időtálló, és előveszed nosztalgiából akár 15 év múlva is. Én pl soha nem úgy veszek játékot, hogy közben az forog a fejemben, hogy "vajon mennyiért és mikor fogok én ezen túladni?"... Oké, volt pár ilyen, amikor valami nagyon pofátlan összegért hozzámvágtak egy dobozos játékot, amivel úgy voltam, hogy "legfeljebb eladom"... De pl. Steam-en fél euróért sem veszek meg olyasmit, ami számomra nem időtálló, mert nem akarom, hogy "csúnyítsa" a profilom :D
Had mondjak egy saját példát: Steam-es akció keretében megvettem a Men of War Gold-ot és a Death to Spies Gold-ot (mindkettő két-két részt takar). Kb 2100 Ft-ra rúgott csomagonként. Namost te hol kapod meg ezeket ennyiért? Illetve mennyit kell neked ahhoz várnod, hogy a két részt megvásárold ennyiért (valami ultragáz sorozat tagjaként :D)? Illetve tutira biztos vagy abban, hogy a "kommersz" verziókon (ha már felhozták ezt a találó kifejezést) nem buksz legalább annyit (legalább, de inkább sokkal többet), amennyiért én egyáltalán megvettem? :)
Ergo a nyakukon marad... Ergo te többet teszel bele, annak reményében, hogy majd legalább pénzednél maradsz, de nem fogsz. Tudomásul kell venni, hogy ez egy ilyen műfaj - a megjelenéstől kezdve rohamosan csökken az értéke ezeknek a termékeknek. Nomeg azért veszel CE-t, mert az értékállóbb? Ha tényleg csak korlátozott példányszámban jelennének meg ezek a CE-k meg "limited"-ek, akkor még úgy is lenne, de lassan már ezeket is az áruházak ládáiból turkászhatod potom pénzért :) Ám az is igaz, hogy elég sok CE-hez adott plusz tartalom annyit is ér... Szerintem ne nagyon vegyétek ezt az egészet befektetésnek, mert annak nagyon nem éri meg.
#5734: Azért szeretem, mert nyomasztó... - Így vettek StarCraft-ot az emberek.
Legalább nem drogra, piára vagy valami egyéb hülyeségre verik el a pénzt, hanem értelmes szórakozásra (persze mint mindenben, a mértéktartás itt is nagyon fontos). Jó látni a lelkesedésüket, meg tudom érteni ezeket az embereket. Én mondjuk nem vagyok annyira oda a Starcraft-ért (bár kétségkívül remek játék, meg is van eredetiben egy sokadik kiadás), így aztán én is pofátlannak tartom az árazását, de ha ekkora fan lennék, akkor valószínűleg nem az árán vekengenék, meg ujjal mutogatnék, hogy "nímán a hüjéket"...
#5747: A híradótól nem leszek okosabb.
Hát "okosabb" nem is, mert az "okosságot" nem ilyen formán mérik. Viszont tájékozottabb lehetsz, ami valamilyen szinten feltétele az "okosságnak" és a műveltségnek... Persze nem az ilyen hörrtévés meg átávés "híradókra" gondolok, ezek pártmédiák, ezektől jó esetben csak félretájékoztatott leszel, rosszabb esetben agymosott zombi. Érdekességképpen persze én is megnézem ezeket néha, mert érdekes látni, hogy ugyanazt a hírt hogyan lehet homlokegyenest ellentétes színben tálalni úgy, hogy hihető legyen mindegyik verzió... Az egyéb műmájer, polkorrekt meg ilyen-olyan konform, ám valójában csak szofisztikáltan fröcsögő műsoraikat meg nem nézem, mert azoktól mindig iszonyatosan dühös leszek... Az m1 meg ugyan "közszolgálati", de én a köz szolgálatát valahogy nem így képzelem el, főleg adófizetői forintokból... De ezt hagyjuk, nagyon off :)
Amúgy az internetes hírportálokat én már előnyben részesítem.
#5757: monitor is kellene, mert gamma sugaraktól kiég a szemem otthon!
Játékok vagy monitor? Ne viccelj, a monitor sokkal fontosabb! Mármint a "szemed világa"! Én már 2001-ben lecseréltem a monitoromat egy Philips 15"-os TFT-re, ami azóta is megvan. Akkoriban még nem voltak ennyire elterjedve, iszonyatosan drága is volt, de életem egyik legjobb befektetése volt az akkor. Előző munkahelyemen (teleház) unalmamban naphosszat interneteztem, és nap végére már majd' kifolyt a szemem meg fájt a fejem a katódcsöves monitor vibrálásától... A régi kis "szutyok" Philips előtt pedig akármennyit ülök, semmi bajom nincs.
Más:
http://store.steampowered.com/app/22600/
Szökőévente egyszer teszek ilyet, de ez 0-day kell!!! Főleg, hogy ennyi nem pénz érte! Sőt, szerintem haveromnak is megveszem ajándékba (még egyetemista), mert mindketten imádjuk, csak sajnos tört verzióval Hamachi-n nem tudunk egymással játszani interneten keresztül. -
Hellsing47 #5839 enyém is origi, csak használt és tulajdonképpen ugyanúgy egy ezresembe fájt :) -
bcrics #5838 fahrenheit király.azt még nekem si be kell szerezzem:)..de ám jericho mediamarktba 990ft..oridzsi ráadásul -
Hellsing47 #5837 Mai 'termés':
És szerintem meglepően olcsón, 5ezer forintért jutottam hozzájuk
Éljenek a korrekt eladók
-
NHLFAN #5836 még annyi,hogy külföldről rendelve az alap kb 3 ezerrel lesz olcsóbb... -
NHLFAN #5835 viszont ahogy nézem lekerült az 576 kínálatából a PC-s special.és a külföldi oldalakon is azt látom,hogy 3 féle kiadás lesz,PC-n viszont csak kettő...alap,spec és coll.szóval szerintem PC-n kimarad a fémdoboz. -
bcrics #5834 Naszóval mégeccer:)
Crysis Maximum Edition 3100ft Vatera,Új
Vmi füzetet vagy hasonlókat azért elbírtam volna képzelni még hozzá,nem tudom az alap első kiadásban mik vannak,NadeHát anno kitoltuk Warezban,megérdemli hoyg itt csücsöljön,Sztem 2000évek után az egyik legklafább lövölde.
Ők pedig cdgalaxisból,éppen arra vezetett utunk ígyhát betértünk,990ftéér mind,,jah vannak starcraftos polok is 2400ft korul akit érdekel.
Talán eccer majd ezeket is feltelepítem -
platinumshop-ból, így ugyan majdnem 2k-val drágább, de így gyorsabban megjön, külföldről rendelném, jövő hétre nem biztos hogy megjönne. -
Honnan rendelted meg? -
nem biztos hogy ez az mert nem írja hogy adnának hozzá zenei cd-t fémdobozt meg artbookot. -
NHLFAN #5830 nem tudom,hogy ez ugyanaz a kiadás amit majd itthon 15-ért lehet kapni:
http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Action-Adventure/Mafia-II-Special-Edition/~r350431/?s=mafia&d=1z13mn1
de ha igen akkor ne habozzon aki meg akarta venni... -
Nem is hülyeség, megpróbálom hátha. Kösz a tippet, bár nagy reményt nem fűzök már hozzá- -
Shep: Írjál neki emailt, profiljába ott a cím.
Na én meg végül mégiscsak megrendeltem a Starcraft 2-t, az angol papírtokos kiadást. Jövő hét szerdán jön elvileg.
Előtte meg a hét elején a Dante's Inferno Death Edition.
És egyből 20k kiadásnál leszek mindjárt a hónap elején. :D
-
Na ahogy látom, a gyerek május óta nem volt bejelentkezve a ph-ra, azt hiszem ebből sem lesz Punisher :( -
Köszi, ráírtam, remélem meg van még neki!
Tinman köszi, egyelőre úgy tűnik nem rendelek onnan. -
ratgab #5825 Óriási mákod van a minap láttam:
Többek között Punisher is van nála! -
Rendszeresen szoktam, jelenleg is úton van egy szoftver.
Mi a kérdés? -
Á most nézem a kinézett játék árának a háromszorosa a posta költség, akkor inkább hagyom.
Esetleg nincs valakinek eladó Punisher (2005) játéka PC-re? -
Tinman vett már onnan - és szerintem vannak még mások is.
-
Na e-bay akkor senki? -

-
bcrics #5819 hupsz..köszike:D -
ratgab #5818 Igazad van!!! Digitális kiadásra vonatkozik, nem dobozosra
!
-
Aki beslattyog a CD galaxisba, az ugyanazt fogja kapni, mint aki az amazonról rendeli meg a játék DOBOZOS verzióját!
(nem steames neszeittakód és a szép távcső meg a hacuka ha nálam veszed meg a DIGITÁLIS!!!!! verziót) -
ratgab #5816 Teljes mértékben igazad van! Starcraft 2 CE árazás tényleg botrányos.
FNW CE-vel kapcsolatosan kicsit hiányérzetem van, mely egy soundtrack formájában tárgyiasul...
Ettől még szerintem nem tántorodok el CE-től (feltéve, ha marad ennyi az ára és nem emelkedik magasabbra)! Azt a 3000 Ft-ot 1 óra alatt vígan el lehet kocsmázni is, akkor meg már jobb helyre megy ide. (Még 0-day ennyiért nem vettem játékot!!!) -
Amiben tudok, szívesen segítek.
-
Korrekt lépés volt, szegénynek nehogy valaki galád módon ellopja a kódjait. -
Szívesen írnám, hogy az, de akkor nagyon megutálnátok - meg hát, hazudni bűn :)))
-
ratgab #5812 Ez nem a te lakásod ugye??!!
-
bcrics ezt írta a képekhez:
"Most reggel jött meg ide is a max.Edit.
Vaterárol Origin,3100ft..kár hogy csak lemezek vannak benne,"
-
Töröltem... -
Szívesen tévedek - ezzel emberi mivoltom kap bizonyítást :)
Azért mertem írni, hogy ugyanaz lesz, mert az első hír a CE-vel kapcsolatban ezt tartalmazta.
-
A kódokat lehet érdemes lett volna kitakarni :) -
ratgab #5807 Ne haragudj kedves házigazda (no offense... total respect), de most tévedsz :-)! Íme a bizonyíték:
Fallout New Vegas előrendelési bónuszok
És íme a bizonyíték (feltett kérdésemre a válasz): a Steame-es packot kapjuk valószínűleg mi magyarok:
Fallout New Vegas előrendelés -
Szokott valaki e-bay-ről vásárolni, esetleg a közeljövőben fog valaki?