311803
  • mikusmate
    Az alapot már DVD-n adják, ezért vékonyabb. Nekem még az 5 CD-s verzió van, ami kétszer ilyen vastag.
  • Carlos
    "Az én filozófiám, hogy amiről nem hallottam sokat/nem megbízható a forrás, annak megy warezban egy próba (fut e normális grafon, tényleg jó játék, stb), és ha ezeken felül egy órára teljesen le is köt, akkor amint lehetőség adódik rá, megy a kosárba."

Szintén. Persze kivételek vannak mindkét irányba. SC2/1 megy jól, leköt több órára, de nem veszem meg, majd a GOTY-ot 3 év múlva... :)
    Diablo 3... ott állok éjfélkor a sorba. Fallout New Vegas... szintén.
  • balee4
    Aha ugyanolyan vékonytokos lett.
  • FSpofon
    jól látom h csak akkora mint a kiegek és elvékonyodott az alapjáték?
  • balee4
    WoW, Burning Crusade, Wrath of the Lich King

Mindegyik gyönyörû kívülrõl dombornyomatos, kihajtható elõlapos papírdobozzal,
    benne sima DVD-tokban a játékok, vastagabb kézikönyvvel, guest passal.

Dante's Inferno Death Edition (tulajdonképpen ez a CE)

Hologramos papírtokban, benne oldalról becsúsztathatós kihajhatós digipackos papírtokban a játék, 1 blu-rayen maga a játék, DVD-n pedig a búnusztartalmak (videók, soundtarck, digitális art-book), kézikönyv, plusz letölthetõ tartalomként a Dead Space-es Isaac Clarke mint játszható karakter

Egyszerû, de tetszetõs kiadás, hologramos játék borítót meg még nem láttam., a képen nem tudom mennyire látszik.

Tinman: ez a Dante tényleg nagyon igényes cucc, baromi élvezetesek a harcok, látványosak a helyszínek, nem egy GoW persze, de a történetet leszámítva mindenben tökéletes. Pozitív csalódás, bár azok után amit ömlengtél róla, nem hittem hogy nem fog tetszeni.
  • Neoncsoves
    nem irigykedek, csak kérdeztem humoros formában...
  • w77d
    bővebben??
  • Fabio Capello
    Az én filozófiám, hogy amiről nem hallottam sokat/nem megbízható a forrás, annak megy warezban egy próba (fut e normális grafon, tényleg jó játék, stb), és ha ezeken felül egy órára teljesen le is köt, akkor amint lehetőség adódik rá, megy a kosárba.

Engem úgy istenigazából fél éve kezdtek érdekelni más játékok a nagy szerelmeken kívül (Football Manager pl), főleg a multis dolgok miatt. Mára már elmondhatom, hogy a komolyabb multizós játékok megvannak eredetiben, és egy percét se bántam meg.

Persze vannak még hiányosságok, amiket nagyon szívesen megvennék, ha lenne megfelelő keretem (Borderlands, BC2, MW2, stb), de elégedett vagyok annyival is, ami van, ezek is lekötnek (főleg a TF2, egy hét alatt 56 órát vittem a játékba :D)
  • davidka003
    Starcraft 2 multijával azért nem is kezdek el játszani, mert úgyis sok a pro és egy normál játékosnak esélye sincs.
  • davidka003
    Én voltam a legutóbbin de nem volt nagy szám.
    Ment a bénázás. Pár játékot be sem tudtak mutatni, mert nem indult el nekik. pl Ass Creed 2 béta verzió, megkapták a lemezt de nem futott a játék. Kb 10 perc alatt körbementünk, nem volt semmi különleges dolog.
    A Gamestar standnál lévő arcok eszméletlenül tirpák suttyók voltak.
    PC Gurus srácok rendesek voltak, tőlük vettem is újságot, mert 1000 Ft volt 3 db általad kiválasztott újság. pl így lett meg a King's Bounty: The legend is. 333 Ft-ot bőven megért az újság meg a játék hozzá.
    Szerintem majd ebben az évben is megyek, haverokkal jól elvoltunk.
  • sanya200
    Igazából az is baj hogy van olyan amit meg akarok venni de nem lehet itthon.Pl én a lock on Flaming Cliffs 2.0-t akartam de nem lehet kapni itthon és nem is fogják forgalmazni külföldről meg nem rendelem meg mert több lenne a szállítás mint maga a játék.A letölthető verzióval amit legálisan lehet megvenni/letölteni azzal meg úgy vagyok hogy nem igazán vagyok oda érte én még régimódi vagyok szeretem ha ott díszeleg a polcon dobozban.De van amit már most tudom hogy megveszek pl amss effect 3-at biztos ittvan pl a starcraft 2 nem rosz de nekem elég a kampány a multi ne izgat a kampány miatt meg nem éri meg nekem az a 14000ft.
  • Atkamon
    Van már itt is a BGS, ami évről évre sikeresebb.
  • sanya200
    Hát jó de minden szar játékot minek vegyek meg ittvan pl a blur leszedtem játszottam vele pár órát azt szevasz meg is untam meg sok csak annyira érdekel hogy kipróbálom.Úgy vagyok vele hogy ami nagyon tetszik azt megveszem és/vagy megvárom még budget kategóriába lesz.De kinek van arra pénze hogy minden játékot megvegyen ami egy kicsit is érdekli főleg úgy hogy havi 60 a fizetése.
  • Carlos
    Ne legyél pöcs!
  • bcrics
    Abszolút.
    A szándék a fontos,én26 vok de most kezdtem vásárolni azokat a játékokat amiket anno lewarezoltam,gőzöm nincs hány db százas henger van tele játékkal:)
    És az sem hátrány hogy Emberi áron tudsz hozzájutni ezekhez,
    És kell vmien érettség is ahhoz hogy te eredeti "játékot" vásárolj,nem annyira elfogadott még,A legnagyobb Luxusnak számít az ha te ienekre beruházol,dehát a szórakozás is hozzátartozik a kiegyensúlyozott életvitelhez.És most nem arről beszélek aki napi 10órát tölt a gép előtt.
    bár ha megnézem mi volt 10 éve és most mi a helyzet a Játékpiacot tekintve akkor nyilvánvaló a változás ugye,és ahogy a nyomtatott játékujságokban is bizakodnak a szerkesztők ,egyszer talán majd itthon is érdemes lesz csinálni 1 hatalmas játékbörzét,pl E3:D

De nekem rohadtul szimpatikus az a hozzáállás hoyg 2009-2010es játékokat is megkapsz 1000ft alatt,

• TBTPumpa
    Hát igen... Azért mert kevés eredeti játéka van, azért még nem kell leszólni! Van neki és kész... Nekem sincs sok (Csak Blizzard és BioWare játékok), bár én nem is játszok sokat!
  • Reg5
    Legalább van eredeti játéka.
  • davidka003
    Azért nem kéne leoltani.
    Nem mindenki teheti meg, hogy megvegyen sok játékot. Inkább becsülni kéne, hogy van neki pár darab. Én ismerek olyat is akinek 1 eredeti játéka sincs de van vagy 200 DVD másolt játéka. Mondjuk én őt sem nézem le. Nem attól lesz valaki jó vagy rossz ember, hogy vesz játékot vagy nem vesz.
  • Atkamon
    Kezdetnek jó:)
  • Jaka923
    Ne vedd dicsőségnek azt a 10 játékot a 100-ból...
  • sanya200
    Nekem nincs sok eredeti játékom a kb 100 db közül talán 10 eredeti de azok megérték az árat.Lássuk csak
    Mass Effect,Mass Effect 2,Lock on Moderna Air Combat,Gears of War, Half Life 2,Orange Box,Mirrors Edge, NFS Most Wanted,F.E.A.R. 2. Valamelyik a gamestarhoz volt asszem a fear 2 meg a gears of war a többit vettem.
  • zzeN
    Ma megjött a supergamer-ről rendelt ME2 CE-m, eléggé igényes, szép kiadás. Megérte a maga 4 ezrét!
  • Tinman #6143
    Azt hittem beteg vagyok... de nem, te betegebb vagy :-D

SC2 CE + XBOX + azok a szoftverek az úgy 100k kiadás egy hónap alatt ;-)

Amúgy amikor megláttam Bioshock 1 CE verziódat, akkor a sárga sárgájának a sárgájává vált minden molekulám. Lassan ölök érte!
  • Tinman #6142
    Kb. 4 hónapja ennyibe kerül ott. Miért vártad meg a font emelkedését? :-)
  • Totti5
    Szar:I
  • w77d
    majd írhatnál pár szót, hogy milyen game
  • bulba
    Egy ilyennel bővültem

• NHLFAN
    annyiért már érdekelne:)mondjuk csak akkor ha személyesen át lehet venni...
  • heady
    3 Font. A zavvi-nál meg 1 font.
  • balee4
    Na arra lehet, hogy én is beruházok, igaz az alap már megvan. :D
    Game-nél mennyi is a postaköltség?
  • Carlos
    Betelt a pohár...Asszem regeleg a game-re...
    Sacred 2 CE 6 font??? LOLMÁ...
  • TBTPumpa
    Érdekel valakit innét egy eredeti, bontatlan és fóliás állapotban lévő Battlefield Bad Company 2 PC játék 5000 Ft-ért (+ postaköltség)?
  • bcrics
    nem,összesen.nem enyémek,csak besegítek.
  • Carlos
    a kettő kétezer vag darabja?
  • IMYke2.0.0.0
    Majd ebbe a topikba is tedd be: KLIKK
    Itt nem az eladásokkal foglalkozunk. Bár, elfér.

• bcrics
    Hello,Eladó a képen látható játék,...2000ftért

• IMYke2.0.0.0
    Nem rendeltem - lehet, hogy jól is tettem...
  • ratgab
    Neked igen, nekem nem! Ízlések és pofonok kérdése! Sima verziót se rendeltem be 1990-ért, holott megtehettem volna...

Miértek egy része spoilerben, mivel biztos nem érdekel mindenkit!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Többet vártam a Mass effect 2-től, kicsit csalódtam (az első rész grandiózus storija és tonnaszám hulló lootja utána kaptunk 1 átvezető storit a 3. részhez és pályánként hulló 1-1 fegyvert, valamint miután összeszedjük a csapatot már mehetünk is az utolsó küldetésre!
    Ellenben eltűnt a Mako, helyette bolygó szken lett, ami jó ...az első 10 bolygóig. Makozással csak a táj, környezet részletességét kellett volna javítani és azt, hogy irdatlan nagy hegyek vannak mindenfelé, amiket kín keserves volt megmászni a géppel.

Hammerhead-ről (Mako utódja DLC-ben) nem tudok nyilatkozni, mert nem próbáltam.

Igy is most kaptam a pofámra otthon, hogy mostanában túl sokat költök felesleges dolgokra (mint például a számítógép: felelőtlenül mertem venni a nagy melegre való tekintettel 1 jobb szellőzésű házat (Aerocool VX-E pro) és 1 megbízható tápot (corsair 450), valamint 7000-ért könyvet, meg 2 db játékszoftvert (Dragon Age, Saboteur)!
    Meg egyébként is úgyis munkanélküli leszek 1 hónap múlva (otthoniak szerint, szerintem meg nem).

Egyébként se kísértsetek mert még a végén megveszem és akkor mit kapok otthon... :-D

Egyébként supergamerről megérkezett már bármi is azon az 1 emberen kívül, aki jelezte itt (pont ME 2 CE volt azthiszem)? Imy, végül rendeltél?
  • bcrics
    itten meg jó az ízlés:)
    ami a második képen van,fpsek leginkább,azok nekem is kellenek még.

más,

Nfs underGround 2 első kiadást nem sok embernél láttam,mindenkinél csak a csühes classic :D
  • bcrics
    impozáns