311803
  • bcrics
    mímíí:D..akármeik 576 lehet jelentkezni vagy míí?..ez kell nekem ,,huh ha összejön,,jövök vmeik játékból 1 Ce-vel:)
  • Tinman #6204
    Infamous.

Viszont az a bajom a PS3-al, hogy van rá kb. 8 játék ami érdekel. Ezeket letolni nagyjából fél év kényelmes tempóban. Utána meg mérgelődjek, hogy Box-ra már megint szebb verzió jött? Nehéz ügy, de a PS3 nálam is vevős darab a gigaexclusive címek miatt.
  • IMYke2.0.0.0

Az a baj, hogy csak 10%-os kedvezményt kapnak :) [tudtommal, pécsiektől erre emlékszem]

• IMYke2.0.0.0
    Még jut eszembe: nevezz nyugodtan 'idijótának', de ha én megveszek egy szoftvert, nem adom el...
    ...ha olyan, hogy eladni-való, akkor meg sem veszem.
  • xido
    de..jelentkezz budapesti 576-ba eladónak,most hírdetik..közelebb nem is lehetnél a tűzhöz:)
  • bcrics
    én a heavy raint erőszakolnám meg 1 estére.ha lenne ps3am...
    vki nem tud vmi fasza kis nyugis melóhelyet amugy?éppen azt keresek:)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem titok, hogy miatta akarok PS3-at.

szerk.: Ja, és a hirtelen-nem-jut-eszembe-című sandbox miatt is. A hátitáskás-elektromos-haver...
  • Smuge
    Ajánlom figyelmedbe a God Of War trilógiát. Csak ezért önmagában már érdemes lehet egy PS-t tartani ! :)

• Tinman #6197
    Dehogy kínozlak, de mivel JÓVAL olcsóbb egy XBOX360 arcade + pendriveod rádugod, ezért "kezdő konzolosnak" ideális betanulási pálya a renccccerbe :-) 48.000 Ft, játékokat meg adjuk vesszük, cseréljük... warez felesleges, ráadásul egyre körülményesebb ügy XBOX-on.

Ja még annyit, hogy egyes jRPG-kben sokkal(!) több van, mint amilyennek elsőre tűnnek.
  • IMYke2.0.0.0
    Kaszabolás-csúcs nálam (eddig), a maga bárgyú-egyszerűségével és a tudattal, hogy nem fog tucatórákig lekötni: X-Blades.
  • IMYke2.0.0.0
    Te most kínzol engem? :)
    * Elen Kék most nem izgat, aztán ki tudja...
    * Fable világa sem fogott meg. lehet, rossz passzban voltam az 1. rész próbájakor
    * Halo és GeOW jöhet!
    * jRPG-ben kezdő vagyok, de rájuk néznék és a kaszabolás is jól jönne 1-1 átgörcsölt nap után.
    * Tütükés játékok sajnos egyre kevésbé izgatnak (no time to race)

• Tinman #6194
    Sajnos sok konzol multiplatform játék egyszerűen szebb XBOX360-on, mint PS3-on. Amit mai napig nem értek, hiszen durvább hw van a Sony masinájában. Talán egyedül az FFXIII. a kivétel, ami egyértelműbben szebb PS3-on.

Ennek ellenére, ha nem érdekel a zseniális Kameo (platfrom), a szerintem a generáció legjobb jRPG-je a Lost Odyssey, valamint a Halo 3, Halo 3 ODST, Halo Reach, Halo Wars, a GeoW 2, Fable 2, Alan Wake, Banjo Kazooie részek (árkád), Crackdown 1-2 (sandbox TPS), Dead Rising, Infinite Undiscovery (kellemes jRPG), a neked szerintem tetsző Kingdom Under Fire, Magna Carta 2 (szintén egy kellemes jRPG), Ninety Nine Nights (ez sem egy rossz darab Dynasty Warriors jellegű hack 'n slash), Onechanbara (kaszabolós cucc egy lánykával), Project Gotham Racing 3 és 4 (állat jó autós cuccok), Forza 2 és 3 (szintén kellemes autós őrület), az XBLA-ról pedig a legendás Shadow Complex, no meg a PoP klasszikus rész HD verziója, a Limbo, az Axel & Pixel, akkor azt kell mondjam rá se nézz az MS konzoljára.

Rosszul lettem volna, ha ezek kimaradnak, ráadásul számos konzol multiplatform cím jobban eset dobozon a nyilvánvalóan szebb küllem miatt.
  • IMYke2.0.0.0
    Hozzáteszem: MS-féle konzolt ha ingyen adnának se...
    Csak a Gears of War-sorozat miatt inognék meg, esetleg... az első rész egyszerű volt, mint egy faék, de szórakozás gyanánt nekem nagyon-nagyon bejött. Mindhárom nehézségi szinten.
  • IMYke2.0.0.0
    Valóban nem szeretem a normalon is szívatós játékokat - én szórakozni szeretek a kevés szabadidőmben, nem bokáig izzadva átkozódni :)
    Bár, az elmúlt 1x évben előfordult, hogy egy játékot egymás után, minden nehézségi szintjén végigjátszottam, sűrű próbálkozások, és felmenők szidása, majd a győztes diadalittas ábrázatának világ felé küldése közepette :)
  • Tinman #6191
    Ismerlek már annyira, hogy nem tetszene neked a játék ;-)
    Iszonyat pörgős, normalon is durva nehéz tud lenni és elképesztően egyedi darab.

Amúgy éppen most tárgyalok egy #&@Ä@@ ¢°²`ÿÿ °²¢^··´´ bontatlan CE-ről, ha ez összejön erősen fülig fog érni a szám ;-)
  • IMYke2.0.0.0
    A csomag szép - a játékról semmit sem tudok az "üsd-vágd"-on kívül :)
  • Tinman #6189
    Kár, hogy a játékot letolva egy csupán "nem rossz" jelző maradt meg bennem, meg kár, hogy konzolra nem érdekel gyűjtői.

• IMYke2.0.0.0
    4...
  • ratgab
    Akkor már legyen összesen 3! :-D
  • Tinman #6186
    Nekem kettőt rendelj amazonról...
  • mike01010101
    Ami nem magyarul jelenik meg azt mindig ebay-rol veszem, a nemet vagy az angol a jo. AC1-2, kotor 1-2, two worlds stb. ebay-rol esetleg amazon-rol. Szeretem a magyar megjeleneseket, igy ami honositott azt itthon megveszem meg ha dragabb is.

• ratgab
    Tényleg jó ára van! De valahogy ez a külföldről rendelés nem az én világom (inkább itthonról). Digitális kiadást meg nem komálom, az már majdnem olyan mintha lewarezolnám (persze attól még tudom, hogy az a D. kiadás eredeti, de akkor sem az igazi). Pláne ilyen steam-eken keresztül.. fúj (nekem ne kutakodjon a gépen, meg egyébként se szeretem az ilyesmit)

Előre nem fizetek semmiért csak olyannak, akiben megbízom... (ez az én hülyeségem, de ez van).
  • ratgab
    A hétvégén kipróbáltam az Avatar the game nevezetű játékot (már jó pár hónapja ott csücsül a HDD-n érintetlenül) és annak ellenére, hogy sokat nem vártam tőle meglepően jó kis játék ez!

Navii oldalon harcolok egyelőre, de tisztára olyan érzésem van, amikor a kék navi harcossal szaladok a fák tetején, mintha a Warcraft 3-ból egy night elfet irányítanék (bizonyos páncél elemekkel totál úgy néz ki a főkarakter, mint egy éjelf. Ráadásul dupla karddal, meg nagyon autetntikus)

Ellenben adtam 1 esélyt a metro 2033-nak is, ami annak ellenére, hogy gyönyörű grafikával és kidolgozással rendelkezik, játékmenet szempontjából nem tud egyáltalán lekötni (3. pálya után töröltem is). Számomra hihetetlen érdektelen világban játszódik és sztorival rendelkezik... Kár érte, de attól még más megtalálhatja benne a számítását!

Mindkét teszt w. verzióval történt...
  • grebber
    Nem csak Magyarország létezik.
    Pl innen is meglehet venni!

Zavvi nagyon zavar a 7.-én megrendelt cuccot miért csak 17-én akarják postázni :(
  • ratgab
    óóóó! Nekem az a Drakensang kell!!! Honnan sikerült beszerezned?

Tudtommal hazánkban nem forgalmazták!
  • NHLFAN
    so:lesz fémdobozos Mafia PC-re,csak nem Angliában:
    http://www.gamestar.hu/mafia-2-angliat-elkeruli-a-pc-s-gyujtoi-kiadas.html
    akkor marad az itthoni platinumshop -os forrás
  • mike01010101
    Egy foto a kedvenc jatekaimrol, gyujtom a jo jatekokat, regivagasu vagyok, a dobozost szeretem.

• w77d
    nna akkor talán meg kéne lesni :)
  • bulba
    OFF
    Sima pályaverseny. Kb olyan mint a régi TOCA sorozat. Csak 1 versenysorozatot dolgoz fel (Superstars Series) , így a pályák (14db
    extrákkal együtt) és az autók száma erősen limitált főleg a GRID-hez képest ami eleve több kategóriát ad.
    A játék egyébként a Superstars V8 Racing "kiegészítője" ,de kb annyi újdonság van benne ami egy patchbe beférne.
    Elvileg új graf. motort kapott, de a "régi" is szép volt sőt... talán majd csinálok egy kis összehasonlítást a screenshotos topicba.
    Az autók irányítását -sajnos- uniformizálták, mert eléggé megosztotta a népet. Nekem nagyon tetszett mert jó átmenet volt a szimulátor és a full arcade játékok közt. Na ezen egy kicsit egyszerűsítettek, de még mindig a jobbak közé tartozik.
    Mindent összevetve 10 eurós árát sztem objektíven nézve is simán megéri. Az én ízlésemet viszont annyira eltalálta, hogy 30-40-et is adnék érte.
    /OFF
  • sanya200
    Hát én most pont megutáltam a mass effect 2 dlc miatt mert basszák lefordítani magyarra a liarásat pedig eddig az összes dlc magyar volt de most elásta magát nálam.Persze jó hogy lementek az árak de nekem már megvan pl a me2 úgyhogy nem izgat igazán hogy most 2 vagy 4000.
  • grebber
    Zavviról megrendeltem Mafia1-et.

Dispatch Date: Aug 17 mi a tökömet csinálnak vele 10 napig most írják újra basszus?
  • grebber
    Mafia 2-ről tud valaki valamit hogy csak a STEAM-en van olyan akció hogy mellé adják az első részt is??

The hutról rendelt már valaki?Mennyi idő míg megjön a cucc?Jól láttam itt is csak 1 font font a kiszállítás? (Itt is minden játékra külön felszámolják a díjat vagy nem? (Game.co ebből a szempontból jó ha 5-öt rendelsz akkor is csak 2.95 nem többszöröződik)

Nosztalgia végett Mafia 1-et néztem ki 1600ft-ért!
  • Reg5
    Jaja, lehetne már olcsóbb is az AC2.
  • Atkamon
    Hát igen Ubisoft-ot én is inkább csak külföldről rendelek, ott legalább normális a doboz.
  • grebber
    Lehetne valami fullos pak minden eddig kiadott rész 5000ft-ért!
  • IMYke2.0.0.0
    Én is csak a Conviction-re várok - teljes lesz eddigi Splinter Cell-sorozatom :)
  • balee4
    Conviction nálam majd esélyes, ha még lejjebb megy mondjuk 2ezerrel, ott a helye a többi rész mellett.
  • davidka003
    Én most totál megkedveltem az EA-t.
    Ilyen felhasználóbarát árakat öröm látni.
    Ubisoft marha gáz, hogy sokszor nem is viszi lentebb az árakat vagy ha lentebb is viszi akkor ilyen 10 Ft-os tokban van a játék.
  • Totti5
    Azért dúrva hogy a pár hónapja megjelent Command and Conquer 4: Tiberian Twilight 2 kért akarják tukmálni. Bár csak ilyen árak lennének konzolon, azt se tudnám hova pakoljam a sok gémet...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem mintha meg akarnám [még] venni őket, de végre lejjebb vitték a GTA4 és a Splinter Cell: Conviction árát 2.000 Ft-al...
    KLIKK!