311803
  • arty
    "Remélem azért találsz magadnak elég "teknológiai" játékot, és örömödet is leled a "teknológiában" :)
    Én meg kb. leszarom, mert nekem sokkal fontosabb a jó történet, a játékmenet, az atmoszféra, a hangulat, meg a játékélmény. "

Lehangoló ugy ótókázni egy játékban, mintha pacmannal mennél/fordulnál.
    Lehangoló úgy lövöldözni, hogy az egész egy scripthalmaz, fizika még nyomokban is alig.
    Emiatt pedig nem olyan hangulatos és a játékélmény sem magas.

Nyilván van aki így is élvezi, de én csak azt látom, hogy mi lehetett volna, ha...
  • NHLFAN
    melyik eredeti játékod nem indult?
    Nekem Fear 2,AvP,Metro 2033,COD 6 volt ami regelni kellett.Dirt 2 amit bónként vettem,a többit a storejukban,de nekem hál istennek nem volt vele bajom.
  • IMYke2.0.0.0
    Krájzizs: Kihagyhatatlan ajánlat volt. :) Techdemo ide vagy oda :)
    Vórhedet is megveszem piszok olcsón. 27"-esen izzasztom majd a 4850-est.
  • IMYke2.0.0.0
    Én is Pick Pack Ponttal rendeltem:

- Dragon Age: Origins
    - The Saboteur
    - Demigod.
  • Tinman #6321
    Indigo hazaért a nyaralásból :-D

Steam ügy kapcsán... természetesen próbáltam sztímet és mivel a 10k-s játékom a mai napig csak warezban hajlandó elindulni ezért ne várjon tőlem senki sem könyörületet. Meg lehet magyarázni, de mindent megtettem azért, hogy menjen legál a játék, de mivel a support 3 alkalommal történő megkeresésemre sem szart le, ezért innentől bennem ez él: Eredeti játékot vettem és warezzal kell játszanom. Megbocsáthatatlan.
    Ehhez még jönnek a friss játékok ugyan annyiba kerülnek, sztímen, mint a dobozos verziók, meg a userek fórumokon elnyomott sirámai és már kész is a kereszteshadjárat ez ellen a fos rendszer ellen.

Tegyek fel net frameworkot, mert ennek meg annak kell, tegyek fel social club-ot, mert ez meg amannak kell, de steam-et is, mert az megint másnak kell, aztán ha már itt tartok tegyek fel live-ot is, ha már belejöttem silverlightot is tegyek fet... elég volt!

Borderlands nem volt olcsó! Sokkal olcsóbb volt, mint idehaza, de még így sem volt filléres ügy 2 lemez. A hamarosan érkező erősen rare gyűjtői pl. olcsóbb volt, persze a p.k. nélkül!
  • Tinman #6320
    Te is kiégtél? Grat.
  • Indigo
    #6102: Éljen a steam! Ja nem...

Pedig él, és élni is fog. Tudom, hogy szarul esik, de ez van :)

A Wheelman sajnos egyszeri agyatlan kikapcsolódásnak is túl egyszeri és agyatlan... Ez a játék konkrétan röhejes.
    Demigod-dal az a baj, hogy játszótárs híján, gép ellen baromi unalmas és időpocsékoló elfoglaltság. De szerintem játszótárssal sem lehet jobb. Meg akkor már inkább DotA, vagy a W3 kampány sokadszorra.
    Borderlands: ez az, amiből nekem elég volt egy-két teszt, és néhány ingame videó... Nem az én játékom, a sávszélességet már nem is pazaroltam rá.
    Na ezekre mondom én azt, hogy hiába olcsó, akkor sem kell, mert minek...
    Persze ízlések és pofonok... Nincs is ezzel semmi baj.

Tropico 3-al még nem sokat játszottam, de annyit már igen, hogy kijelentsem, lazán megérte azt az ezrest!
    Zeno Clash: azt gondolom tudod, hogy Steam-hez van kötve a játék... Vagy warez-al fogod tolni, a doboz meg jó lesz dísznek? :) Egyébként rendkívül egyedi játék, és kis belerázódás után egész élvezetes. Szintén lazán megéri az árát.

Dungeon Siege LoA: ha egyszer netán eladósorba kerülne, feltétlen keress meg!!

#6107: NO MORE WRZ még teszt erejéig sem! Elegem volt a szívásokból, öreg vagyok hozzá!

Szívemből szóltál, koma! :) Hónapok óta nem töltöttem le semmilyen játékot. Amiből van demó, azt kipróbálom, amiből nincs, de tudom hogy úgyis meg fogom venni elfogadható áron (pl Dragon Age-ek, Mass Effect 2, stb), azt le sem töltöm, mert nem akarom warezban játszani. Különben lehet tényleg a korral jár, de nekem is elegem van már a warezos gányolásokból.

Akkor már inkább a digitális vásárlás

#6116: Gundark1234
    Üdv játékgyűjtők!

Íme az én "kis" gyűjteményem:

Csillagos ötös!

#6168: Én most totál megkedveltem az EA-t.
    Ilyen felhasználóbarát árakat öröm látni.
    Ubisoft marha gáz, hogy sokszor nem is viszi lentebb az árakat vagy ha lentebb is viszi akkor ilyen 10 Ft-os tokban van a játék.

Én régebben amiatt nem kedveltem az EA-t, mert fulladásig nyomta az igénytelen sorozatait (pl. NFS, Sims. Ok, ez utóbbi talán nem igénytelen, csak lehet nem én vagyok a célközönség :))

Ezek mellett ma már elnézek, végülis "kitérdepel", ha olyan játékokat adnak ki, mint a Dead Space, Mirror's Edge, Dragon Age, Mass Effect, stb.

És igen, náluk az ezer forintba kerülő, sorozatbéli kiadás is legalább igényesen van kivitelezve (a borítót leszámítva :)).

#6183: A hétvégén kipróbáltam az Avatar the game nevezetű játékot (már jó pár hónapja ott csücsül a HDD-n érintetlenül) és annak ellenére, hogy sokat nem vártam tőle meglepően jó kis játék ez!

Nekem annyira nem tetszett. Sőt, egyáltalán nem tetszett. Nem értem ugyan a végére, itt van félbehagyva, de nem érzek késztetést, hogy még valaha is elindítsam. Pedig a film tetszett, arra a majd' 3 órára kellemes kikapcsolódás volt, főleg, hogy 3D-ben néztük moziban. Igazából egyetlen jó pontja van a játéknak, az pedig a grafika és az egész jól megcsinált dzsungeles környezet. Azon kívül gyenge eresztés.

Persze ez szubjektív, és írhatnám megint, hogy ízlések és pofonok... :)

totál úgy néz ki a főkarakter, mint egy éjelf. Ráadásul dupla karddal, meg nagyon autetntikus

"Autentikus"? Biztosan ez a legjobb szó rá? Na mesélj, hol láttál élő éjelfet dupla karddal!? :))

#6184: Steam-utálat kapcsán: Én is így voltam vele, ahogy leírtad. Aztán kipróbáltam... :) Most meg már csak mosolygok az ilyen kijelentéseken. Amúgy továbbra is az a véleményem, hogy van létjogosultsága, ésszel kell használni, és simán megfér egymás mellett a hagyományos és digitális terjesztés.

#6212: Vajon melyik játékokban van "több". Egy normális hagyományos RPG 100 óra vagy több, egy beat 'em up jó ha 15 óra megvan. Ráadásul sokkal élvezetesebb RPG-t vagy éppen RTS-t PC-n tolni, mint konzolon.

Többek között ezért maradok én PC-s. Így is annyi jó játék jelenik meg rá, hogy azokat sem tudom végigtolni mindet, amiket szeretnék. De ha elfogynának, és a GOG-on megvásárolt játékaimat is végigtoltam, akkor meg inkább elkezdenék komolyabban multizni valamivel. Aminek PC-n is van létjogosultsága, az többnyire megjelenik arra is. Ami meg nem, az vagy nem érdekel, vagy így jártam. Néhány játékért továbbra sem veszek konzolt.

#6223: Kapcsolódik bizony. Csak fél órát játszottam PC-n a 2. résszel, de vagy 6-7 visszautalás volt az előző részre. Nem állítom, hogy élvezhetetlen lenne az előzmény nélkül, de én úgy vagyok vele, hogy szeretem ha kerek a kép.

Hát, azért annyira nincs nagy sztorija a Saints Row játékoknak, hogy minden előzményt és háttérinfót ismerni kelljen :) Az a néhány visszautalás hozzásegít, hogy nagyjából el tudd képzelni, mi lehetett az első részben, meg hogy ki kicsoda, de egyébként önmagában is maradéktalanul élvezhető a SR2 (szerintem).

#6270: - Crysis [használt, magyar kézikönyves]

De a krájszisz az csak egy techdemó, nem? :)

#6278: Fear2be belenéztem,az egyet régen kitoltam jóó votl,de ez az egész steames baszakodás a játék telepítésevel kapcsoltaban elvette tőle a kedvem,kb fél orig telepített majd még 20 percig a frissítéseket rakta fel,.Win7 hamarabb felemyg mint eza steames dolog,nem tetszik.

Magának a játéknak a telepítése nem lesz hosszabb csak a Steam miatt, a 20 perc patch-elés meg lehet hosszúnak tünik, de mire összevadászgatod a patch-eket meg feltelepítgeted, az sem rövidebb, csak többet dolgoztál vele.

#6285: első kiadás > új evm > gyémánt > satöbbi

Pedig a Gyémánt ezerszer több és igényesebb, mint holmi EVM. Szerintem is a legjobb magyar játéksorozat.

#6294: Oblivion GOTY & GOTY Deluxe 66%-al le van értékelve a Steam-en (csak 1 napon keresztül).

Meg is vettem a Deluxe-ot :) Akárki akármit mond, ez ugyanúgy alap, mint a Morrowind. Ott a helye az én kis Steam-es kincsesládámban :P :)

#6306: Itt már az autóhoz "kapod" a játékot és nem a játékhoz az autót.

Csak kérdés, hogy ki mire megy ezzel a kis műanyag szarral. Ja, persze, lehet vele hencegni, hogy nekem ilyen is van... Inkább a játékhoz megy az autó, ami egy párezer ft-os kis bóvli, a különbözet meg megy az undorító Activision számlájára...

#6313: Ötletek vannak benne a story és a világa is jó, de a tasztító a teknológiai hibák miatt.

Remélem azért találsz magadnak elég "teknológiai" játékot, és örömödet is leled a "teknológiában" :)
    Én meg kb. leszarom, mert nekem sokkal fontosabb a jó történet, a játékmenet, az atmoszféra, a hangulat, meg a játékélmény.
  • arty
    sajnos igaza van, elég suta a szabotőr

egy gta4 endzsinnel év játéka lehetett volna :(
  • w77d
    szerintem a manapság kiadott játékok jó része fölött van színvonalban az általad felsoroltakban is. Nem olyan gagyi ez, sőt, egy igen fasza játék...
  • Reg5
    Saboteur mint fos? Engem télen jobban lekötött mint az összes többi cím együttvéve.
  • robotnyk
    do want :D
  • NHLFAN
    nyugi nem lesz:))már az előző sem volt.
  • Totti5
    Nincs benne fizikai motor, irányítás elég primkó vagyis az animációk. Ótóverseny nevetséges, mert nincs fizikája, a földhöz van ragasztva és onnan el sem mozdul. Grafika sok esetben steril. Ötletek vannak benne a story és a világa is jó, de a tasztító a teknológiai hibák miatt.
  • davidka003
    Én már 3 hete csak azzal játszok. Más el sem volt indítva. 20 órám van benne és kb csak robbantgatok, 2-3 küldetést csináltam meg.
  • balee4
    Főleg 2k-ért, többet nem nagyon ér, nem rossz játék, de idő után sztem unalmassá válik.
  • w77d
    mármint pontosan mi benne az elavult?
  • Totti5
    A játék lehet hogy az, de a kivitelezés borzalmasan elavult.
  • w77d
    a Saboteur szerintem egy marha jó játék....
  • Totti5
    Remélem lesz még Rayman 1 hónap mulva, mert csak akkor járok pesten, de majd megnézem valamelyik nap hátha van a teszkóba is.

C&C4 kár hogy nem jött ki konzolra:(
    Szabotőr meg akkor határtalan igénytelen fos hogy részvétem.
  • bulba
    Egyetértek.
    Itt már az autóhoz "kapod" a játékot és nem a játékhoz az autót.
  • w77d
    ilyen lesz PC-re is??? tuti venném...
  • Tinman #6304
    Természetesen érdekel a véleményed... várom majd a "kis tesztet", hátha vevős lesz ;-)
  • balee4
    Ismerem nagyon jó játék, ez más jellegűnek tűnik, nem GTA-szerű, inkább platformer, illetve többféle stílus ötvözete. 3k-t nagyon megér sztem, aztán persze majd jövő héten kiderül, ha kipróbálom. Ha gondolod majd írok róla.
  • Tinman #6302
    Simpson The Game-el NDS-en játszottam... egynek elment. Komolyabb platformon még nem találkoztam vele. Viszont PC-n végigjátszottam a Simpson Hit & Run-t... hát az valami k. jó volt! GTA-szerű Simpson őrület, csurig humorral és poénnal, nem is nézett ki rosszul... csíptem :-)
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, elfelejtettem, hogy beszéltünk róla. Hülyülök, öregszem.
    Ha keresném a kép aktualitását, talán az ár és a megjelenési dátum körül matatnék - de, valószínűleg, feleslegesen, mert már mindenhonnan "ez folyik".

Sebaj, a kép azért elfér és jól mutat.
  • Tinman #6300
    Fura, hogy belinkelted, mert Galaxis mikor feltette beszéltünk is róla.
    Jelenleg is 16k-ért előrendelhető. Tulajdonképpen határeset ár egy ilyen gyűjtőiért... nekem nem fér bele. Ill. beleférne, de van egy határ. 16k egy játékért sok. Bezzeg a Fallout New Vegas CE... az mán' döfi :-)
  • Tinman #6299
    Heti adag... még összesen is SC2 alapjáték ára alatt :-P

SR2 csere volt, nem annyi az ára :-)
    Krízis is végre teljes... alap már megvolt.

• szabii98
    Látod a távirányítón azt a kijelzőt*?Jelet is továbbit majd, az igazi is?LOL
  • NHLFAN
    a fémdoboz ami tetszik:))))
  • balee4
    Egyre elvetemültebb CE-ket találnak ki, csakhogy horror áron adhassák.

Egy igazi távirányítós megfigyelõ kisautó, melyet a játékban is használhatunk RC-XD néven a Black Ops Multiplayer módjában. 60 méter hatótávolság, az RC-XD Megfigyelõ autó egy fullos kamerával lesz felszerelve, mely a képet és a hangot továbbítja monitorra.

40k lesz.

• IMYke2.0.0.0
    ipon.hu
  • Csokis
    Oblivion GOTY & GOTY Deluxe 66%-al le van értékelve a Steam-en (csak 1 napon keresztül).
  • NHLFAN
    ez melyik oldal?:)play.com-on két hónapja kint van..
  • balee4
    Na újfent nem bírtam magammal, és megrendeltem CD Galaxisból:
    - The Simpsons The Game-t (PS3)
    - The Saboteur (PC)
    - Shivering Isles

Pick pack pontos átvételt kértem, szal csak jövő hét szerda-csütörtök körül lesznek meg.

Illetve ha minden igaz a múlt héten rendelt konzolos címek is befutottak, ezekről majd kaptok egy összesítő képet.
  • bcrics
    ez kurvajóó..éppen tennap toltam fel a Crysis warsot de oylan szervert még nem láttam ahol lett is voln vki.

#6277 allat lévő játékokbol vagy warsbol nem akar multizni vki?:P
  • IMYke2.0.0.0
    Most kaptam a linket [nekem ez új volt]:

• Carlos
    olcsóbb, mint a SC2/1 CE.
  • ratgab
    Nem kicsit húzós az ára...
  • IMYke2.0.0.0
  • arty
    3K-t nagyon megér szvsz - nemtom érint-e, de van coop benne és sokszor TÉNYLEG együtt kell/lehet működni