311803
-
GTA3 szint? -
Tinman!
A mai lelkesítő beszéded után bepróbáltam ÚJRA az SR2-t. Gondoltam, ha most tetszik, 1500-ért akár coopban is játszhatom majd ... nem hittem el, amit látok, tapasztalok: ez rosszabb, mint az emlékezetemben. Egy gta paródia, egy burleszk - semmi más: pont ugy mozognak az emberek, kocsik, villanyoszlopok és mi magunk is :D
Aztán még az is eszembe jutott, hogy ez mintha még randább lenne, mint az első: boxba bevágtam a lemezt és IGEN!!! Az autók szebben csillognak, az árnyékok milliószor jobbak, a karakterek kidolgozottabbak! A játékról nem tudok mit mondani, az SR1-et a bugok miatt anno abbahagytam, ezt meg 40 perc után nem bírtam tovább... mentem ugyanis egy autóversenyt. Amit az AI művel az hisztérikus sírás és nevetés egyidejű kiváltására volt csak alkalmas :D
Ti ezt viccen kívül képesek vagytok élvezni? Pláne te, az első rész után ??? (vagy lehet csak pécén ilyen? amugy a mostani gépemen viszonylag jól ment, nade ilyen graf mellett 120+ fps-t várnék)
Patch 1.2 fentvolt, nem az a gond...
Én esküszöm, próbáltam megszeretni de ez a fizika/animácio/grafika nem megy le, hiába tuszkolom. Akár milyen változatos is...
-
Ma jött a postás és őt hozta:
Dracula 3: The Path of the Dragon és ez a pakk tartalmazza az 1. és 2. részt is
Csütörtökön rendeltem meg az ebay.co.uk-n, de Svédországból jött nem angoloktól, pénteken adták föl, ma itt van, villámgyors volt
-
nekem a felbontásoknál ott volt az 1920x1200 -
Hol lehet beállítani 1920x1200-ra? -
Hát olyan gépen még jó, hogy be sem reccen :D -
nálam be sem reccen 1920x1200 max-on.... -
Hínye... ezt nem gondoltam volna.
-
PS3-on szintén beszaggat néha, pl mikor rengeteg rendőr üldöz. De azért messze jobban fut mint PC-n. -
ez még xboxon is akad :D -
Én mindent gond nélkül vezettem - szlalomoztam, versenyeztem [az elején szokni kellett!], még az időre történő dolgokat is meg tudtam csinálni [eljutni egyik területről a másikra].
-
a vezetési élmény nem elég rossz, hanem tragikus. a gta4 sem jó, de ezt speciel fél órát bírtam kb. :p -
ratgab #6393 Majd lehet w. verzióban vetek rá 1 pillantást. -
Hát, nekem, mikor még első alkalommal játszottam végig így nézett ki a gépem:
E8400 (3.0 GHz) + 2 GB RAM + HD4850 + 17" CRT
Az optimalizálatlansága miatt előfordult, hogy nagyobb forgalomban leesett az FPS, de amúgy száguldott, mint a szél.
Persze, "full hádében" valószínűleg nem így lesz...
De hidd el: érdemes kipróbálni.
Szerk: Ahogy a képeken is látszik, szívbaj nélkül mindent maximumra állítottam, nem kapcsoltam ki semmiféle látványelemet.
Az egyedüli korlát maga a monitor felbontása volt. De engem nem zavart az 1024*768.
A második munkahelyemen egy sokkal gyengébb gépen is játszottam vele.
A gép még mindig így néz ki:
AMD 6000+ (3133 MHz) + 2 GB + GF8500 GT 512 MB + 20" (1680x1050)
Itt sok kompromisszumot kellett kössek [rohadt gyenge VGA miatt], de még ezzel a géppel is vígan játszogattam.
-
ratgab #6391 Azt írták több helyen, hogy ez a játék nagyon nagy gépigényű, valamint, hogy a vezetési élmény elég rossz! Ezekről mit tudnál mondani? -
Ja-ja a 3. képen már csináltam a szexelős minijátékot :-D
Amúgy rendőrségre véletlenül betévedtem és onnan elindult egy titkos küldetéslánc... rendesen meglepett, főleg, hogy az első részben történtek ad választ. -
Sajnos, az első részhez nem volt szerencsém.
A "fizika" nekem csak az elején hiányzott - aztán jött a játékélmény, és tarolt...
Most jutott eszembe, hogy a saját galériámban van néhány kép róla:
Ledobás előtt:
Ledobás után (bal sarok, a magasság):
Azóta kiderült, ezzel több helyen is találkozhatunk :))):
-
... csak a nemlétező fizikát tudnám feledni ... az első rész jó fizikája után _nekem_ nem ment :/ -
Hát, ha Pécsett lett volna... de amúgy is, nekem már megvan :)
De, én is bőszen tudom ajánlani minden sandbox-őrültnek a SR2-őt.
Igaz, PC-n szereti az erőforrásokat [lételemén, a konzolon biztosan flottul szalad], de mindenképp látni kell!
A multis akciózások külön kategóriát képviselnek - "betegek" nagyon :)
[A bik oktató fájlok már elég képet adnak róla]
A sztorivezetés nagyon jó - a dialógusok, a megbízások alatt hallható/olvasható beszélgetések, a "rinyálások", a zenék, az eldugott apróságok a pályákon, a Megbocsátás, a helikopter/repülőgépes ugrások, ahhh...!
-
Akartam már mondani... Media Marktban 1450 Ft-ért volt belőle eredeti, bontatlan PC verzió. Nem vettem meg, mert nekem PC-n ez nem pálya, de türelmesebbeknek ajánlott darab.
Ja, és ilyen Csapj le rá matrica volt rajta vagy mi a fene... -
Ha ötletes activity-k érdekelne sandbox játékban, akkor SR2!
Teljesség igénye nélkül: rendőrség lejáratása kamerák előtt, szarszippantóval történő városkép rontás, Left4Dead survival játék, azbeszt ruhában történő tömegmészárlás quadról, bunyó klub, biztosítási csalás, celeb védelem, fegyveres tömegmészárlás, prostik beszerzése/védelme, helikopteres gyilkolászás, sofőr munkák, drogszállítás, bérgyilkos munka, bázisugrás, autólopás lista alapján, roncsderbi, jetski verseny, helikopter verseny, cross motoros verseny, meg még biztos kihagytam valamit... -

Nálam is újrajátszós a játék - 1,5-nél tartok (sajnos, jó ideje nem jutottam hozzá).
-
Gratula!
SR2 ügyben ne hallgass a fújjjolókra, mert erősen rendben van a játék, szinte minden téren! Eddig olyan 16 órám van benne, de minden percét élveztem. Mérföldekkel jobb, mint az első rész és simán elmenne a GTA egy mellékrészének is annyi minden van benne. Ráadásul még boss fightok is vannak benne, amikbe ötletességet is zsúfoltak... nálam eddig 8.5/10 a játék. -
ratgab #6382 Na azt elismerem, azok élvezetesek voltak (10-nél lehetett volna több is, de azok jók voltak)
Sir Quno Jedi: tényleg a standupozás az király volt, a többi nem hagyott bennem maradandó nyomot! -
Csajozás (volt elég barcsinőnek való NPC csajszi és megfelelő autó, öltözködés és aktivitás kellett hozzájuk), nudibározás, sztendápkomédiák, helikopáterezés. -
ami "extrább" és beugrik, az a bérgyilkos küldetések :) a többi valóban töltelék ... -
ratgab #6379 Ez egyéni szubjektív véleményem volt!
Egyébként én sok mindent gta4-ben főszálon kívül nem találtam: Galamb vadászat (na ne már), autóbeszerzés 1 fotó alapján (na ez is inkább frusztráló, mint élvezetes), ezen kívül mi más volt (már rég játszottam vele), billiárd, bowling, ivás, darts (mind 1 kategória 1 kör és eluntam)!
Szóval várom a listát (én nem sok free activity-re emlékszem): -
Zóanagyvarázsló #6378 Néha valóban nem ártana nekik, de ez most szerintem nem az a helyzet. A lényeg az, hogy a választási lehetőségeket ugye szövegesen írják ki egy játékban, és mivel csak magyar felirat van, azokat angolul nem látod, ergo hallás utáni szövegértéssel nem tudsz korrigálni, ha félrefordítják, marad a load game. Persze volt már olyan játék a történelemben, mely felolvasta a választ, ha rávitted a kurzort.
Személy szerint magyar CE-t vettem, mert nem akartam már a felirat miatt visszamondani (utolsó pillanatban derült ki), de eléggé el nem ítélhető módon letöltöttem a pár kilobyte-os angol feliratot. Nem voltam hajlandó magyarul játszani vele, és ezek után több mint kétséges, hogy a ME3-at idehaza rendelem elő. -
NHLFAN #6377 köszi:)furcsa is lett volna,galaxisnak néha kellene egy fogalmazó:) -
Hát igen, ez a leírás kb ezt jelenti, de van angol hang, ne aggódj, csak a felirat, ami magyar. -
nem, van hang rajta, nem csak tátognak az emberek :D -
NHLFAN #6374 bocs ha kicsit értetlen vagyok:)amikor mondjuk beszél a karakter,csak a magyar felirat jelenik meg az angol hang pedig nem hallható?ez a leírás nekem ezt jelenti,így viszont akkor nem szabad megvennem.... -
Magyarul: magyar feliratos az egész játék, angol nyelv nincs a lemezen. És igen a nálunk kapható CE is magyar feliratos. -
ha magyar akkor igen -
NHLFAN #6371 a galaxis oldalán ez a megjegyzés van a ME2 mellett:
A tényleges játékmenet választási lehetőségei csak magyarul felirattal vannak, azokat angolul el sem mondják. Magyarul nem beszélők számára a játék nem játszható.
ezt nem igazán értem..
és ez igaz a collectors verzióra is? -
NHLFAN #6370 mennyiért is vetted nem olyan rég a ME 2 gyűjtőit?meg valakinek egyszer megjött supergamerről is ha jól emlékszem.az most 5900.-ft lenne.gondolkodás:) -
zsír nagyon -
semmi referenciaja nincs a hirdetonek, igy én se merném ezt megvenni -
Szintén, vannak hülyeségei, szóval gyengébb mint az első rész fordítása, de abszolút élvezhető vele, a Dragon Age fordításánál viszont jobb. -
Én élveztem vele, bár mintha rémlene pár dolog amit hülyeségnek tartottam de már nem emlékszem. :)