311803
-
Semmi közöm hozzá, tudom, de a bankkölcsönt, mint a véres rongyot kerülni kellene... csak a rémsztorikat hallom helyi és régi városbeli ismerőseimtől... a törlesztő részletekről ne is beszéljünk.
Én most szülői házban tengődök, de idővel saját kertes ház, önerőből.
-
Nálunk forítva van. Párom akar gyereket, de én meg házat szeretnék. Kábé a 25% megvan egy átlagos kertesnek, de azért még igy is sokat kellene felvenni a banktól... -
De figy ez nem normális, kell egy társ, mi lesz ha a szüleid elhunynak, de tényleg, egyedül maradsz? Mert azért a haverok (ha vannak) mégsem a családod, idővel meg sztem úgyis megunja a gépezést az ember. Muszáj egy élettárs/feleség, és én pl. annyira, de annyira akarok már gyereket, életem legfőbb vágya volt mindig is. De még nem lehet, először legyen egy lakás, rázódjunk rendbe, aztán jöhetnek a gyerkőcök. Jó még elég fiatalok is vagyunk párommal mind2-en, szal semmi nincs elkésve.
Benned nincs meg ez az érzés? -
ratgab #6522 Mivel (konfig) próbáltad futtatni ha szabad megkérdeznem?
Én feltételezem, hogy 1 db 8800 gtx 768 mb ram, q6600 quad core 2400 ghz proci, 3 gb ddr 3-nak elégnek kell lennie hozzá. Elvégre a Gta 4 is futott mediumon, akkor ennek high-on kellene! -
-e -
ratgab #6520 Indigo meggyőztél, de azért még mielőtt megvásárolnám kipróbálom a w. verziót és meglátom, hogy tetszik! (Autóvezetés kapcsán a Mercenaries 2-re is azt írták, hogy szar a vezetés, de én ki voltam vele békülve, semmi extra, hanem pont elviselhető. Viszont a helikopterezés istencsászár (a Warhammer 40000-ben lévő XD) -
ezeket adja a cereberus network ingyen:
Normandy Crash Site -- Mission
Zaeed - The Price of Revenge -- New Character, Loyalty Mission, and Heavy Weapon
Cerberus Weapon and Armor -- Armor Set and Shotgun
Cerberus Arc Projector -- Heavy Weapon
Firewalker Pack -- New Vehicle and 5 Missions
Collectors' Weapon and Armor -- Armor Set and Assault Rifle
-
SR2 egyike azon kevés játékoknak amelyeket egyszerűen élvezhetetlennek minősítettem, pedig nem sok ilyen van nálam, mert ideig óráig bármivel el tudok szórakozni. Ellenben a Mercenaries 2 szerintem simán az egyik legjobb sandbox játék, még a rengeteg hibája ellenére is. -
ratgab #6517 Utolsó 2 mondatra: LOL XD -
amitől kiakadok a játék kapcsán a legjobban az a szar ps1-es hang,elkúrt pc-s port...persze biztos van sok ezer hibája csak még nincsen megfelelő vasam alá. -
NHLFAN #6515 tudom,de mivel ő sem tudta,hogy a dlc-ket nem tudja átruházni így visszamondhatom -
Örülök, hogy tetszett/tetszik az SR2. :)
Én ennek a játéknak köszönhetem, hogy nem rohantam nyakló nélkül egy boltnak, hogy az egyre olcsóbbá váló GTA4-et megvegyem...
Valahogy, nem éreztem, hogy hiányzik.
-
Indigo #6513 Saints Row-ra visszatérve. Nekem annyira nem is hiányzott a "nem létező fizika". Volt néhány érdekes dolog, de ezeken inkább jókat kacagtam, mintsem a falba csapkodjam a fejem... Most ráérek, összevágok néhány jelenetet és feldobom youtube-ra, csak hogy lássátok mire gondolok :)
Az autóvezetés meg hát... olyan amilyen, de szokható. Egyik GTA-ban sem volt sokkal jobban megoldva, ugyanúgy suta azokban is az irányítás. -
Hát, a szabályzatban rögzítve van és amikor licitálsz is ott olvashatod, hogy kötelességed a licitált termék ellenértékét kifizetni.
Az már más tészta, ha magával az eladóval megboltolod a dolgot... -
Vannak ingyenes DLC-k, amikben van két küldetés, egy új csapattag, meg fegyverek, meg páncél. Illetve vannak fizetős DLC-k is, 1 nagyon jó küldetés, meg egy új csapattag, és az ő küldetése. Illetve lehet fizetősen is venni páncélokat, meg fegyvereket, de azok szerintem nem érik meg. -
Indigo #6510 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1239267298&no=6321]#6321[/URL]: Igen, hazaértem :) Rám is fért nagyon! Nem mentünk messzire, csak a Bükkben voltunk pár napot, és így is alaposan kiköltekeztünk, de megérte! Ha valaki vacilál, hogy megengedheti-e magának a nyaralást, én azt mondom, inkább mondjon le valamiről, de ki kell kapcsolódni! (Nem csak a gép előtt!!)
Steam-es dolog. Elképzelni sem tudom, hogy mi miatt nem tudsz játszani az eredeti játékoddal. Biztosan a Steam a ludas?
A .net egyébként tényleg egy nagy rakás kaki, nekem már kúrta úgy szét a rendszeremet, hogy jobbnak láttam a win reinstall-t... A lájv is egy buziság, a szósöl kláb-nak sem látom értelmét. Ezeket én sem szeretem. De a Steam pont egy olyan dolog, ami jó, használható, nem tesz keresztbe a win-nek, tulajdonképpen ha off módban használod, akkor olyan, mint ha ott sem lenne. Egyébként ha jobban belegondolsz, akkor ez is csak egy másolásvédelmi rendszer (amibe belezsúfoltak egy nagy rakás más funkciót is), és ha már választani lehet, akkor inkább ez, mint valami StarForce (ha jól tudom Win7 alatt még mindig nem használhatóak a SF-os játékok...), vagy egyéb bosszantó DRM... A különbség csak annyi, hogy lemezes másolásvédelemnél a lemezt kell behelyezni, Steam-esnél pedig automatice elindul egy progi a háttérben... A DVD lemezeknek egyszer amúgyis le fog áldozni, és ki tudja, lesz-e egyáltalán utánuk valami, vagy végleg beköszönt az on-line korszak.
#6323: Krájzizs: Kihagyhatatlan ajánlat volt. :) Techdemo ide vagy oda :)
Vórhedet is megveszem piszok olcsón. 27"-esen izzasztom majd a 4850-est.
Hidd el, ha nem úgy kezded el játszani, mint egy CoD-ot, akkor rendkívül élvezni fogod ezt a techdemót :)
A 27"-esen a 4850-esed very high-on nem csak megizzadni fog, de össze is fossa magát :D
#6333: Viszont a GT4hez képest ne legyen már teknóban prevgen szintű.
Ennyi erővel szar minden, ami az éppen aktuális hájg-teknóhoz képest hátrébb van... Milyen dolog már az, hogy megveszek egy játékot, és nem tudom élvezni, mert 2 éves elavult "teknológiája" van!?
Nyaf-nyaf...
#6345: Ugyan en is nagy dobozos jatek rajongo vagyok, de mar erzem hogy steam meg fertoz. Egyre gyakraban vasarolgatok rajta, es a rendszerel is elegedett vagyok.
Üdv a klubban! :)
#6356: hello,gondoltam megosztom veletek is,elkészült első saját készítésű videónk,,csekkoljátok le:)
Nekem tetszik! Grat! Te is játszol a zenekarban?
#6404: Én esküszöm, próbáltam megszeretni de ez a fizika/animácio/grafika nem megy le, hiába tuszkolom. Akár milyen változatos is...
*sóhaj*
Az autók szebben csillognak
Hatásszünet (a'la South Park), majd *elnyújtott sóóóhaaaj*, majd
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1239267298&no=6407]#6407[/URL]: Na most aztán jól elbizonytalanítottál...
Mercenaries 2 pedig tetszett? Én csak a demót próbáltam, de az alapján az a játék egy tragédia...
Tudod mit? Én is azt tanácsolom, hogy ne hallgass senkire SR2 kapcsán! Próbáld ki!
Én anno nyereményként jutottam hozzá a SR2-höz, és fontolgattam, hogy kibontsam, ne bontsam? Olvasgattam róla teszteket, és már-már fogalmaztam meg a hirdetést, de egy fórumtárs véleménye mégis meggyőzött (köszönet, Imyke!), és megtartottam. Azóta sem bántam meg, majd' 50 órát öltem bele úgy, hogy ki sem próbáltam az összes minijátékot, activity-t stb... És minden egyes percét élveztem! A Hitman-es mellékküldiket is egy második végigjátszásra tartogatom :)
De ne hallgass rám se! Próbáld ki, és eldöntöd, hogy ez számodra jó játéknak számít-e, vagy sem!
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1239267298&no=6439]#6439[/URL]: Nagyon erős a fő szál, kellően változatos és néha egyszerűen döbbentő
Igen, igen, igen :) Ha már spoiler-ezünk, pl.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor az egyik bandatagot, Carlos-t egy autó után kötve hurcolták keresztül-kasul a városon, akkor szinte rosszul voltam, csak néztem döbbenten a monitort, és bevallom, elsírtam magam az átvezető jelenet alatt...
Amibe ennyire bele tudom élni magam, az már rossz játék nem lehet. És pont leszarom a grafikát/fizikát. És van néhány olyan tökös jelenet, hogy filmben is simán elmenne! És a párbeszédek, a beszólások... Uhh, ismét fel kell raknom a SR2-t :)
#6460: Én esetemben ez kizárt,mivel én nem járok sehova a melón meg az edzésen kivül.Maguktól meg nem jönnek,de amúgy is megvagyok nélkülük.Elég lesz majd a házat meg a gépet fenntartani nem kell + 1 kolonc.
Kimozdulok néha elmegyek a boltba meg kiviszem a szemetet .Nagy függő vagyok mellettem kb meghalna a gyerek akit nevelni kéne! Bulizni nem járok értelmét nem látom (tapasztalat).
Esküszöm, nem tudom eldönteni, hogy most komolyan gondolod ezeket, vagy csak poénkodsz, és az orrunknál fogva vezetsz minket :) Ha ez utóbbi, akkor le a kalappal a humorod előtt =)
#6473: Ezek a "bulizások" nálam is az erőltetett kategóriába tartoznak. Nem is járok "bulikba", eleve nem szeretem a tömeget sem. Az így is van elég nagy a melóhelyen. Viszont én is szeretem az ilyen "kimozdulós" dolgokat, bringázás, túrázás, horgászat, kutyás séta a közeli folyó mellett...
Tényleg, ti megvettétek volna azt a Batman gyűjtőit? Össze-vissza van karcolva a batarang! De pszt, Tinman meg ne hallja! :) -
NHLFAN #6509 így szerinted mennyit érne meg a cucc?6-ért ütöttem le de még visszamondhatom.sehogy sem lehet ezt átregelni? -
Azért nem mind arany ami fénylik!
Vegye meg villámáron: 20 000 Ft
Ennyiért már van olyan Webshop ahol kapható! -
Amiről így lecsúsztál:
- Egy játékon belüli fegyver és páncél.
- Cerberus Code amivel tartalmakhoz férhetsz hozzá (ingyenes/fizetős)
-
NHLFAN #6506 ME 2 CE-hez milyen DLC-ket adtak?most ütöttem le a vaterán egyet viszont utólag derült ki hogy már be lettregisztrálva,amit ugye így már nem kaphatok meg.Ezek csak ilyen spéci kiegek,cuccok vvoltak vagy esetleg valami single player küldetés is?
Köszi -
Már csak Classic van, na én meg most találtam 3k-ért egy Cryis Special Edition-t. -
15 a kezdő. 20 a villámár.
Úgy lehet bejutni, hogy irsz neki, hogy érdekel és jóváhagyja, hogy licitálhatsz. (jó értékeléseidnek kell lennie, hogy jóváhagyja). -
StarCraft II/1 Collector's Edition - 14.000 Ft, bontatlan.
Zárt aukció, én nem tudom miként lehet "bejutni".
-
Múlt héten galaxisba volt még 1990-ért az általad leírt verza én is ott vettem meg lásd #6299. -
Platinumshop-ban 8900 Ft lesz az alapverzió és ha előrendeled ingyen házhozszállítják. Megbízható cég, rendeltem már többször is, szal ajánlom. Én tuti, hogy innen rendelem. :)
-
vzajcev #6500 na de miért karcos a batarang? 
-
Én is ezt vettem ma meg, egyedül, párom nélkül vásároltam, így volt időm áttúrni a Tescos kínálatot és mi lapult hátul eldugva egy csomó gagyi játék mögött? Egy első kiadásos Crysis Warhead.
Most képet nem tudok csinálni, de nagyon igényes kiadás, 1 lemezen a Warhead, külön papírtokban a Crysis Wars, és van egy elég bő kézikönyv is. Mindez 1990 Ft-ért, marhán örültem neki, de az alapjátékból csak szar Classic volt, az ingyen sem kéne. Majd megpróbálok vhol szerezni. -
Kép alatt... -
-
hát bammeg má magömlésem is van, egyszerűen KELL XXXXXXD -
sejtettem, hogy elkezd majd csorogni a nyálad.
-
nna ezt honnan és van e még... -
Így van! -
Mindenki fémet várt, helyette műanyag, nekem is jobban tetszene gondolhatod...
Viszont nekem nagy kedvencem volt gyerekként a Baman', az Arkham Asylumból pedig amennyit eddig láttam az eléggé bejött, ráadásul LIVE-os a játék, vagyis PC-n tolva is szépen lesznek achik.
Amikor kijött a CE elhatároztam, hogy olcsóért veszem. 33 dollár az kb. 7.000 Ft... ennyit nekem egy szívemnek viszonylag kedves CE megér.
-
Neked akkor magyar kiadásod van, ahol az első kettő szinkronizált, ugye?
Én akkor még w@rezba nyomtam és csak az első részt, akkor tetszett meg, de azóta sem játszottam nagyon kalandjátékkal, kivéve Syberia. -
Mikor kijött a játék akkor is írták ,hogy az egész CE egy vicc és hót bóvli benne szinte minden, ettől függetlenül olcsóért én is elfogadnám :) -
Hát jobb, mint egyedül hajkurászni őket, csak hát ugye meg van a veszélye, hogy egyszerre több is áldozatul esik a fegyvernek és akkor meg lehet egész nap kopasztani :) (fú de utálom mikor a kezemre ragad a toll) -
csoli31 #6488 A te műanyag batarangoddal nem érne semmit. De még a direkt karcolásokkal sem tűnik fém hatásúnak! Remélem nincsen harag, de az én részemről olyan gagyinak tűnik az a batarang, hogy csak no!
Meg a doktor naplója is igencsak illúzió romboló. Lehetett volna inkább kemény fedeles kiadású (ha már egyszer CE kiadásról van szó)! Én biztos nem vettem volna meg. De mivel ízlések, és pofonok dolga, ezért gratulálok hozzá!
-
ratgab #6487 Mérték a vödör, határ a csillagos ég.... Na jó csak viccelek! Értem én, hogy mire gondolsz, valahol igazad is van! -
ratgab #6486 Asszem otthoniak néznének mikor a csirkeudvarból ilyen bataranggal az oldalában hozná ki az ember döglött tyúkot... XD