311803
-
Zóanagyvarázsló #7566 Ezt nem hiszem el! Itt milyen röhejesen áron volt már ugyanez? Nem mintha ide postázták volna, de akkor is! -
Zóanagyvarázsló #7565 Nem ezt akartad inkább linkelni? -
az aláírásod tényleg fasza, én is ezt vallom, de engem sajnos hurcoltak már meg ezen a fórumon miatta.. respect -
Indigo #7563 Nincs mit!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!/OFF Aláírásod:
-
Koszi! -
Indigo #7561 Én ezeket szoktam nézegetni:
PC Dome
http://www.pclife.hu/ - egy ideje nem frissítik sajnos :(
http://www.gamekapocs.hu/
http://www.ipon.hu/ - ezt csak a PC-s játéktörténelem c. cikksorozatuk miatt! Már jónéhány régi játékra felhívta a figyelmem, amiket azóta igyekszem beszerezni. -
Kis könyv??? egy normál méretű jóval több, mint 100 oldalas keménykötésű könyvről beszélünk.. egy ilyen kaliberű és minőségű album könyvesboltokban 10ezer ft környékén szokott mozogni... -
Olcsó de csak a kis könyv jár pluszba hozzá?
Kár hogy ez a game nem érdekel. Metro 2033 lehetne már ennyi! -
Indigo #7558 Még csak annyit, hogy: http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/bioshock-2-rapture-edition-zavvi-uk-exclusive/10075990.html
Remélem azért beérkezési sorrendben teljesítik a megrendeléseket, és nem maradok hoppon
-
Indigo #7557 Szerintem elég lesz mára a Steam-ből, mert Tinman-t vagy teljesen padlóra küldjük anyagilag, vagy kiég a retinája...
Akkor pedig ki fog nekünk fincsi CE-kről képeket berakosgatni?
-
Indigo #7556 Én is ilyen vagyok :)
De egy kúúl vagy esztveddmeg sorozat borítójánál már inkább szivesebben nézegetem a játék adatlapján a képeket...
-
nem tudom, nekem például egy ilyen pajzán örömöt okoz a játékaimat megfogdosni, kinyitni, a kézikönyvecskét átlapozni, a lemezt a tokból kipattintani, majd játék után visszatenni, tokot bezárni, ha jó játék volt, akkor egy picit még a borítót nézegetni, majd visszatenni a gyűjteménybe... de lehet én vagyok csak ilyen nemnormális... -
Semmi gond nincs a STEAM-el nekem soha nem volt vele gondom.
Megnézem mikor fogod KÉZZEL FOGHATÓ (mert ez aztán kurvafontos gondalom ezzel fekszel kelsz meg párnád alá is berakod) formában csak egy pl a GTA 4-et 2000FT-ért megkapni! Olyan akciók vannak hogy beszarsz behugyozol.
De te csak fogdossad nyugodtan ha jól esik.
Az én eredeti játékaimat kb egyszer fogtam azóta a szekrény mélyén porosodik úgyis crackelve vannak. -
RUSE-ról valami véleményt léccives írjál már 
-
Manapsag melyek a jobb magyar jatektesztes oldalak?
Gamepod-ot es a PC Dome-ot talaltam.. -
Indigo #7551 Csak ennyit: 
Emlékszem, te mondtad annak idején, hogy tán nincs egy darab dobozos játékod sem, mert mennyivel egyszerűbb és kényelmesebb egy felhasználónév+jelszó párossal egy helyen tudni minden játékodat. Van benne valami, bár azért én (még) szeretek dobozos játékokat vásárolni. De be kell látni, a (távoli) jövő a digitális terjesztés. -
Hellsing47 #7550 ilyesmi nekem is van, csak kis ikonok nincsenek hozzá 
-
Indigo #7549 Nalátod, hogy nalátod! Te sem vagy különb a Deákné vásznánál! :)
Most komolyan! Ilyen szarokat én lewarezolni szoktam, de inkább még azt sem. A Steam-es fiókomban csak olyan játékok vannak, amik kiállták az idő próbáját. Nem fogom telebaszni minden szarral, még ha olcsó, akkor sem, mivel vásárlás előtt gondolkodom! Biztos kell ez nekem? Előveszem még 2x-3x..10x? Neeem? Akkor nem is kell. Egyébként is, ha veszek egy játékot, akkor valójában az élményt vásárolom meg, nem magát a műanyag korongot meg a szart sem érő tokot (alapkiadásról beszélek). Mondtam már, mennyire jól szórakoztam a Trine-al, és hogy mennyire nem hiányzik a tok? Ja, és szerinted el akarom cserélni? :) -
akkor mutassuk meg a steames drágaságainkat is.
-
Jó igaz, hogy túloztam a 99%-kal. :P
De azért szerintem többen vannak akik jobban szeretik a dobozos játékokat. Tinman CE-jei is milyen gyönyörűek. -
Indigo #7546 Honnan tudod? Felmérést végeztél? Engem nem kérdeztél meg :P
Szerintem van még itt rajtam kívül jópár ember, akik az igényes dobozos kiadások mellett nem utasítják el a digitális terjesztést. -
Ugye, hogy ugye :-)
Nincs ezzel semmi gond... azt hiszed én igényesebbnek gondolom magam a bikinis zombiölős játékommal, amit most tolok? Szó nincs róla. De ha végigvittem az esztergagép alá kerül, míg egy nem létező sztím verzió esetében csak bosszankodhatnék, hogy még rásza... ráka... rátenni sem tudok egy könyvespolcot. Mondjuk nem is került semmibe ez a sza... feká... ez a "program", hiszen cseréltem. Tényleg sztím játékot lehet cserélni? És mivel nem, mé' nem? :-D -
Lehet de mi az értelme? Az itt lévő gyűjtők 99%-a utálja a Steam szerű dolgokat, úgy sem lehet meggyőzni őket és megy a felesleges vita. -
Indigo #7543 Nem mutatunk semmit, de vitatkozni azért tán lehet róla?
Amúgy is ott van a bannerban néhány hivatkozás digit disztrib oldalakra. Ennyi erővel azoknak sincs ott a helye. -
NHLFAN #7542 csak az SE:)Ce az a fémdobozos,SE az nem. -
A Steam-es vitához hozzászólva:
A topic címe: Mutassuk meg egymásnak drágaságainkat. Akinek csak Steam-es játéka van az mit mutat?
Persze a Steam-es játék is eredeti de nem ebbe a topicba való szerintem.
-
Indigo #7540 Ja, most látom csak, hogy a "megoldást" nevezted sutyeráknak. Minket csak igénytelennek neveztél. Így már mindjárt más... :) -
a fegyverhangok emg egyszerűen profik benne... -
Indigo #7538 Egyébként nekem nagyon tetszett benne a tűzharc. Az, hogy igazi türelemjáték, rambózás gyakorlatilag kizárva. És azért tényleg hozza is a filmek hangulatát. -
uhh nekem multkor póker közben ment el.... éppen 240 euro volt a tét.. leosztja a lapomat, király pár... mondm jóóóóó ez megvan! Erre hirtelen paff elmegy a net... visszacsatlakozni csak 20 perc mulva tudtam, buktam a pénzem, mivel a Bwin ilyen esetben automatikusan dobja a lapokat ha valaki emel... a UPC-sek, következő nap jöhettek ki, mert véletlen a könyvespolc ráborult a modemre és az ripityára tört..
azé gondolkoztam, hogy ilyen esetben hogy kéne a szolgáltatóra ráverni a "kárt", mivel miattuk buktam... -
Indigo #7536 Ez igaz. Reméljük, hogy erre is kitalálnak majd valami jó megoldást. -
Indigo #7535 Első rész nekem is tetszett
Igaz, hogy Mafiához képest nem rúg labdába, de egynek jó volt.
Második rész viszont borzalmas. Vannak benne jó ötletek, csak a megvalósítás béna, meg semmi hangulata nincs az egésznek. -
Pontosan ma gondoltam rá, hogy Bikinis röfögés után tolhatnám... én is 990-ért vettem az első kiadást nem is oly rég :-) -
Zóanagyvarázsló #7533 Meglehet. De éppen ez az, ne kelljen már biztonsági okokból offline-ba tennem minden kilépés előtt!
Persze ez Imykét nem érinti, engem viszont igen, ha a szolgáltató éppen bővít, akkor megesik, hogy hónapokig elmegy hetente többször is órákra a net, persze éppen a legrosszabbkor. (Azon túl, hogy legutóbb mindig elment éjfélkor.) De ez már nem a Steam sara, ha létezhetne erre is rugalmasabb megoldás. -
A steam a sutyerák, nem ti, akik EREDETI játékot vásároltak... azért tudom ki az ellenség ám ;-) -
gyerekek ez a Godfather játék meg egész jó... grafikailag nem egy nagy szám, de hangulatban és játékélményben odabasz... meg mellesleg nehéz is, egy bankot kirabolni a lehetetlen határát karcolja.. 990ft-ért ez úgy érte meg mint a fene... kiváncsi leszek majd a második részre, az emgérte e a 2700ft-ot... -
Indigo #7530 Azért nem engedett off-line játszani, mert előbb bejelentkezve off-line módba kell váltani. Ilyenkor nem fog semmilyen frissítést keresni. -
Indigo #7529 A hónod alá csapod, oszt munkába menet elcaplacc vele a könyvtárba, este meg hazaviszed.
Persze én ezt nem tudhatom, ha kivitelezhetetlen, akkor kivitelezhetetlen... -
Indigo #7528 X-box 360
-
Indigo #7527 0-day cuccot én sem veszek rajta, elhiheted :)
GTA IV-et nem is olyan rég meg lehetett vásárolni akcióban ~2.000 Ft-ért... Más kérdés, hogy ez tipikusan olyan kiadású játék, ami nekem dobozosan kell, és úgy is fogom megvenni most fizu után.
Max Payne 1+2-t ~1.050 Ft-ért vettem meg. És inkább így és ennyiért, mint igénytelen tálalásban 2.500-ért :P
Trine-t 5, Torchlight-ot 4 euróért vettem. Ez utóbbihoz még csak kézikönyv sincs, kapsz hozzá egy sima tokot (amit úgyis ki kell cserélned, mert gyűrött... persze ha igénytelen vagy, akkor jó úgy is...). 3k-ért kezdték el árulni hónapokkal azután, miután én már régen kijátszottam (ha sort kerítettem volna rá:)). Trine meg idehaza még mindig 8k... Ennyit nekem nem érne, de örülök, hogy ~1400-ért végigjátszhattam, és újra és újra elővehetem később.
Igénytelenség kapcsán meg ne nyissunk vitát, mert tartok tőle, hogy személyeskedésbe csapna át a dolog... Nem itt kell meggyőzni a másikat erről vagy arról, mindenki azt használ, amit akar. Csak ne röpködjenek már napi szinten az ilyenek, hogy "fuck steam", meg mások "lesutyerákozása" meg "igénytelenezése"...