311803
  • Indigo
    Episode pakkal mi a probléma? Akinek már megvan az alap változat, annak 4 ezerért a két rész nagyon is jó vétel.

A 2004-es Source motor továbbra is a kedvencem, mert nem kell neki bika gép, és a látvány (az összehatás) NAGYON IS RENDBEN van. Ha most a 2004-es színvonalon jönne az Ep3, arra is azt mondanám, hogy oké, csak jöjjön már! A játékélmény úgyis ütni fog!

A user error-t már kitárgyaltuk :)

Ami a további szemétségeket illeti: Diablo 3-at már évek óta várják a játékosok, a szemét Blizzard meg még mindig nem jött ki vele. Ellenben csinált közben egy SC2-t meg egy WoW-ot, mindkettőből kellemes bevétele származott a Blizz-nek! A szemetek! A Ubisoft sem jött még ki a BG&E 2-vel! Szemetek!!! A Monolith sem készített több folytatást a NOLF-nak! Szemetek!!! Te jó ég! Lehet hogy valójában egy világszintű összeesküvés, hogy nem az én igényeimet elégítik ki első körben!?

Vicces továbbá, hogy senki fejéhez nem tartanak stukkert, hogy "márpedig te barom sztímen fogod megvenni a Mafia 2-t tizennégyé'"... ennek ellenére mégis megveszik...
  • IMYke2.0.0.0
    El kell szomorítsalak: szinte biztos, hogy csak külföldről tudsz ilyeneket beszerezni...
    Én is rettentő módon ódzkodtam az előreutalásoktól és a külföldi vásárlástól... s lám, már gond nélkül vásárolok, utalok.
  • Katarn576
    Sajnos full angol minden. Kézikönyv, doboz, térkép. CD Galaxisban vettem tavaly, de ahogy néztem, már nem lehet ezt a verziót kapni.
  • totyak
    Ennél a pakknál magyarok a kézikönyvek meg a doboz? Ha jól látom, akkor a térkép nem az.

Eddig magyar oldalakon nézelődtem főleg, hogy hol lehetne külön megvenni a GTA részeit, de nem nagyon jutok előrébb. Bár mondjuk az is igaz, hogy az ilyen előreutalásos dolgokat nem is csípem. Jobb személyesen intézni. Külföldi oldalakon meg nem is nézelődök, mert nem értek hozzá, hogy hogyan kell fizetni, meg hogy jön meg a csomag. Meg külföldiül sem tudok.
  • Katarn576
    A CD Galaxisban még tavaly. 8000 Ft volt.
  • Shep
    Amennyit kapcsolódik azt megnézheted jutúbon. Lényegében ami fontos belőle az a befejezése az 1-nek, de igazából anélkül is érthető a 2.
  • w77d
    és a kettőnek kapcsolódik a sztorija az egyhez??
  • Shep
    Olyan sokat nem veszítettél vele, a 2 fényévekkel jobb és változatosabb.
  • Tinman #7678
    LOOOOLLLL! Esküszöm, hogy pontosan ugyan így vagyok vele.. ezek szerint nem is annyira jó játék, ha abbahagytuk? Én mondjuk azért hagytam abba, mert láttam, hogy ebbe jó lesz belemerülni és nem volt rá időm.
  • w77d
    csak bírjá ki mondjuk átlag 60órákat alvás nélkül XXXD
  • Shep
    Nem kell minden szart megvenni és játszani vele :)
  • ratgab
    Jah és ebből csak 8 vagy 12 óra a munkaidő! Mennyi mindent meg tudnék csinálni!
  • ratgab
    Írjunk petíciót, hogy mi mint eredeti játék tulajok nem elégszünk meg a napi 24 órával, mert nem jut elég idő mindenre, ezért hivatalosan kérvényezzük, hogy emeljék meg 1 napi időtartamát napi 72 órára!

Na ki írja alá? (én megtenném)

• IMYke2.0.0.0
    Én is így vagyok vele - esküszöm.
    Rengeteg idő kellene, ami meg ugye nincs.
  • w77d
    gyerekek az AC-vel kapcsolatban nálam csak az a baj, hogy még az 1-et sem fejeztem be, de már olyan régen hagytam abba, hogy újra kéne kezdenem... de mostanság nem fogom mert van még egy rakat kipróbálatlan játékom :D
  • IMYke2.0.0.0
    Utolsó mondatodnak külön örülök!
  • ratgab
    Én is szeretem a pókembert, de nincs boxom... Brühühü (tök jó ennek a smiley-nak a neve: Rinya.... XD)
  • ratgab
    AC Brotherhood nekem pc-re kell, az meg nem akkor jön, mint konzolos verzió így csak jövőre lesz belőle valami. Fable 3 szintén eltolva a konzolos megjelenéshez képest, szóval az is skipp!
    New Vegashoz tuti jönnek majd DLC-k, de szerintem nem fogom kibírni, hogy legalább a Sima verziót meg ne vegyem megjelenéskor!

DS2 Deluxe: Tudom, de kicsit bizalmatlan vagyok velük szemben.

Egyébként meg előbb meg kell oldanom a videókártya problémát (venni fogok 1 sapphire 5770 vapor-x 1 gb-t videókártyát és hát az kb. min. 40 k-ba fog fájni)

Nemtudom, hogy hogy alakul még a költségvetés...

Még 1 magánjellegű megjegyzés: Imy! Október végéig meghosszabbították a szerződésem, úgyhogy még van munkám 1 ideig!! :-D
  • bcrics
    Azta,most látom ez meg kijött boxra,,áááá

Spider-Man.Shattered.Dimensions.XBOX360-COMPLEX.torrent

Nálam nincsen nagyobb pokember fan a világon:)
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem még nem volt szerencsém a GTA 4-hez.
    Pedig, csúnya WRZ verzióban megvan az alap és a Episodes is...
    Valahogy nagyon nem izgat még a Social club... meg az állandó telefonon rinyáló haverok látogatása... :(
  • ratgab
    Tudod ez ízlések és pofonok kérdése: Neked tetszett, nekem nem, de jól van ez így!

Utálnék olyan világban élni, ahol mindenki egyformán ugyanazt szereti és úgy általában ugyan olyan. Az élet sava-borsa a változatosság!!!
  • IMYke2.0.0.0
    AC'BH nekem kiesik - New Vegas majd olcsóbban.
    NWN2 teljes megvan, DS2 Deluxe mellett.
    Egyébiránt, azért be lehet próbálni szerintem a Supergamer-en... mert ott van DS2:Deluxe.
  • w77d
    jók vagyunk mi? XXXD
  • ratgab
    Az is jó, azon is csapkodtam már vesztéskor..... XD
  • ratgab
    Ass creed Brotherhood pc-re engem is érdekel, FNW CE előrendelve nekem is!!!

Neverwinter 2 Kiegjei érdekelnének engem is, majd egyszer beszerzem.

Meg ha valakinek lenne Dungeon siege 2 deluxe-ja....
  • IMYke2.0.0.0
    Forrás - a Google Translate-hez
  • bcrics
    http://iaro.3dmax.hu/images/2010/08/30/20100830.png
  • w77d
    nna igen, az a best XD csak gyakran veszt az ember, néha lehetetlen nyerni pár ellenféllel szemben...
  • IMYke2.0.0.0
    A válaszod:

• w77d
    nekem a San Andreas azért nem tetszett, mert egy mese volt... a sztori több helyen gyenge, a gyúrós rész vicc... az eflc egyetlen hátránya a san andreashoz képest az, hogy itt nincs mire költsd a pénzt, így nem is lényeges. Itt a sztori a fő, az emg kenterbe veri az előzőket...
  • IMYke2.0.0.0
    The Witcher dobókockázás...? :)
  • w77d
    srácok azt nem tudjátok, hogy a Fallout New Vegas sztorija mennyire fog kapcsolódni a Fallout 3-hoz??
  • ratgab
    Nekem nem jött be: Gta 4-et kifejezetten untam, EFLC-t szintén....

Nem tudom miért, holott meg volt benne. Talán a San Andreas végtelen lehetőségei után nekem butításnak tűnt ez a 2 rész...
  • ratgab
    San Andreas-ban csak lóversennyel el tudok játszani órákat, sőt napokat!

Amikor sokadjára elkezdtem a játékot első küldetés után, amikor már volt pár száz dollárom első utam a lóverseny terembe vezetett és feltoltam a pár száz dollárt pár millió dollárra....

Amúgy is imádom a játékokban a szerencsejáték szerű minijátékokat:
    San Andreas Lóverseny, Kotor 1-2 Pazaaak (numeró unó az a minijáték is: egyszer majdnem lefejeltem a monitort, amikor sokat vesztetttem pazaakban:-D ), Fable kocsmai játékok.

Ez utóbbi miatt lesz baromi nagy játék a szememben a Fallout NW, mert imádom a virtulás szerencsejátékot (csak és kizárólag valós, az életbeni tét nélkül)!

VC meg a boltszerzési lehetőségek miatt kedvencem!
  • Tinman #7652
    Hamarosan akarni fogom, de ezek az eljövendő hónapok durvák lesznek.
    Mafia 2 CE továbbra sem hagy nyugodni, Assassin Creed: Brotherhood CE olcsóbban érdekel, SC2 CE olcsóbban szintén.

Nemsokára jön a Fallout: New Vegas CE, persze már előrendelve, de arra is kell a keret.

Aztán napokon belül meg kell vennem a GTA4-et, mert durva sandbox hiányom van SR2 óta (84%-nál hagytam abba, meguntam az engem már nem érdeklő activityket). De kéne a GTA Liberty C. is.
    Ha már rendelem GTA4-et, kell mellé a Mercenaries 2 990-ért és az Anno 1701 Gold 1790-ért.

Aztán nincs meg még a Neverwinter Nights 2 kettő db. kiegje... ezek sem olcsók. XBOX-ra kell a Red Dead Redemption, Tales of Vesparia, Alan Wake így hirtelenjében...
    Ami még súlyos elmaradásom, az a teljes Silent Hill gyűjtemény. Warezban megvan, toltam vele pár órát és eldöntöttem, hogy ezek annyira alapok, hogy muszáj egyben.

Aztán kellene még a C&C First Decade és az újabb C&C részek, igaz a 4. nemrég lett meg 1990-ért.

Mr. Richárd úr felhúzta itt a topikot azzal, hogy a Cora-ban durva dolgok vannak 990-ért. Feltétlenül érdekel a Cryostasis olcsón, 990-ért naná, hogy a SR2 is PC-re, hiszen a box verziót úgyis eladom, ésatöbbi.

Egyelőre ezek a közeljövő tervei :-D
  • w77d
    szerintem az EFLC mögött elbújhat az összes többi GTA rész, az a legjobb... azok a történetek és megoldások nagyon ott vannak...
  • IMYke2.0.0.0
    Én a GTA III és a GTA: VC-t tartom a legjobbaknak - a San Andreas egy idő után nekem unalmas lett... de lehet, hogy az akkori depim is közbejátszott... :)
  • ratgab
    2. legjobb GTA rész ( a San Andreas után)
  • Hellsing47
    Csak azért gondolom, mert szinte ugyanolyan kiadás mint a Max Payne 2 és ahhoz van külső papír tok

Egyébként szép, ezt a kiadást én is be akarom szerezni
  • Tinman #7647
    Dehogy... arra gondolok, hogy egy szaros HL2 Episode Three-re évek óta várunk, erre kiokádnak egy Episode pakkot a 2 epizódból. Ehhez azért arc kell. Külön bicsanyitogató téma, hogy 2004-es a Source motor... ha holnap jönne ki az Ep3, már akkor is elavultnak számítana a küllem.

Ahogy a levelem leszarásához is arc kell, melyek a bolti számla, nagyfelbontású szkennelt változatát is tartalmazták, a telepítési kódról nem is beszélve.
    Említhetném a szemétségek közé még azt is, hogy a Left 4 Dead-ből már kettő is van, de a legenda HL folytatásról egy büdös szó sem.
    Vicces továbbá Mafia 2-öt venni közel 14.000 Ft-ért... ésatöbbiésatöbbi.