311803
  • balee4
    Én TV-n lesem a filmeket, kéne vennem egy normális monitort, még mindig csak egy régi 19-es CRT-m van. Sztem karácsonyra beruházok egy fullHD monitorra. :)
  • w77d
    Nekem is olvasóm van, és rendszeresen használom Blu-Ray filmekhez... inkább a számítógépemen nézem emg őket a fullHD monitoron, mint a HDready TV-n :)
  • balee4
    Olvasót még megérteném, nekem is van a gépbe (talán ha 2x használtam eddig) de író minek? A drága lemezek miatt nem éri meg sztem.
    Amúgy mennyi volt?
  • Shep
    Gondlom megfelelő lemez írására :)
  • Zóanagyvarázsló
    BD-író? Mire kell az?
  • tototto
    nemtom más boltokban is él e az ajánlat, csak hátha valakit érdekel
  • tototto
    most akadt meg a szemem egy hirdetésen, ha valaki új nvidia kártyán és maffia2 vásárlásán gondolkodik, akkor a maffiát ingyen kaphatja akár: katt
  • Shep
    Jól emlékeztem pl. #2160
  • w77d
    én a hülyevagyokban jópár hónapja 990-ért vettem a sima verziót, volt belőle annyi mint a szemét...
  • Shep
    Hát itt a topickba ha jól emlékszem nem erről pakoltak be képeket.
  • arty
    úúúristen, optikai adathordozó írására alkalmas eszköz 2010-ben? "és mit eszik?" ;))
  • IMYke2.0.0.0
    Az előző hozzászólásom megírása közben csengett a telefonom, és megérkezett a 27"-es, meg az LG BD-író... fülig ér a szám.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem. Ezt:

• BaLeeX
    Meg steamen pár euróért.
  • Shep
    Nem ezt dobálták pár hónapja úton útfélen az ember után 990 Ft-ért?
  • IMYke2.0.0.0
    Clive Barker's Jericho - Vatera, fix 1900 + 390 Ft.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ha megérem, akkor kb. ennyiért hajlandó is leszek majd megvenni - addigra talán már saját netem is lesz :))))
  • balee4
    Talán ha 2k-t ér a játék...
  • Csokis
    Attól függ, hogy hol és mire?! Itt pl. 9500HUF PC-re.
  • IMYke2.0.0.0
    Már "csak" ~12.000 Ft a Mafia II...

Jogos...

Szerk.: CDGalaxis - 11.990 Ft (PC)
  • Tinman #7946
    Belemerülni szeretnék... egy AAA+++ címet napi 3-4 órában tolni nem szeretnék... mire elkapni a hangulat, már kapcsolhatom ki a gépet.
  • ratgab
    És ennek mi az oka? Kevés idő miatt nem akarsz belemerülni, vagy elunod?
  • Tetsuo
    En itt elek "Albionban" es maga a bolthalozat a legszarabb errefele (na nem mintha a tobbi sokkal jobb lenne). Draga es alig van valasztek, dehat a lusta es unintelligens angoloknak ez megfelel.
    Ez a hardverre vonatkozik, a szoftvert nem neztem..
  • NHLFAN
    valaki múltkor kereste:
    http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/jatekszoftverek/pc/kaland_strategia/command_conquer_the_first_decade_pc_uj_178503401.html
  • Zóanagyvarázsló
    Igen.
  • FrezeR
    A pcworld.co.uk oldalról rendelt már valaki? mit lehet róluk tudni?
  • balee4
    Bazz Darksiders-ben megszereztem a lovat, egyre epicebb ez a játék. Egyre jobban bejön. Bár sajnos ma nagyon keveset tudtam tolni... :(
  • Carlos
    Tegyük gyorsan hozzá, hogy a freemail nekem is csak a regelős cimem. Van szolgáltatós és 2 gmail-es plussz egy céges.
    Szóval a freemail nekem a spam mélcimem. :D
  • Tinman #7938
    Kb. 3 hete egy nő kérte, hogy a freemail accjával csináljunk már valamit, mert nem tud belépni. Mindent elfogadott, belépett, de SEMMIT nem jelenített meg, semmilyen gépről. Ez csak egy példa, biztos nem általános, de nekem már jó indok, hogy inkább google, vagy egyéb fizetős szolgáltató mail címe.
  • Carlos
    örök igazság. Az ilyen regisztrálj ide - oda dolgokra fent kell tartani egy freemail-es cimet. Nekem már 15 éve ugyanaz a freemail-es címem van az ilyesmire.
  • Tinman #7936
    INDIGO:

Elolvastam a steampowered.hu faq-ot és örömmel konstatáltam, hogy az autizmus terjedőben van a sztím userek közt.

Ezt figyeld:

"És ha nem emlékezünk az emailünkre se, akkor elő kell kaparjuk az eredeti játékunkat, arról egy CD kulcsot, melyet beírva ugyancsak megkaphatjuk levélben a felhasználónevünket és ugyancsak az 1 es pont szerint kell eljárnunk."

Érted... ha nem emlékszel az email címre (emlékszem, csak nem létezik már), akkor arra az emailre elküldi a levelet, amire nem emlékszel. Csodálatos!

De csakazértis' feletelpítettem. Szépen beírtam a CD kulcsot és közölte is, hogy elküldte az email címemre... vagyis arra ami nem létezik már.

Hamarosan képet fogok linkelni a szó szerint HL2 játékomról.

Tudom user error. Hát olyan k. elképzelhetetlen, hogy megszűnt az email címem???

Jut eszembe! Amikor vettem a HL2-öt, akkor a MAGÁN email címem Axelero-s volt. Ha arra regeltem volna, ugyan így itt tartok, mint most, hiszen nem sokkal később szolgáltatót váltottam, így az az email cím sem létezik már évek óta!

Megértem és elfogadom, ha beregelek teszem azt egy fórumra és nem kapom vissza az adataim a teszem azt titkos kód esetében sem. De én ezért fizettem, megvettem az elsők között, itt a számla, itt a CD kulcs, itt vannak a lemezek. Azért ez nem egy fórumos reg, hanem a megvett játékommal való játszás lehetetlenné tétele. MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT?
  • w77d
    nem akkora hülyeség...
  • Carlos
    scriptől lehet ilyet csinálni topikon belül.
  • balee4
    Nekem az így most marha jó, és még a busszal is szerencsém van, hiszen alig pár percet kell csak várni.
  • balee4
    Na egyre aktívabbak vagyunk, bár én mostanában sztem csak max estefele tudok majd írni.

Nem lehetne egyébként vhogy külön jelölni, hogy kik az állandó tagok? Vagy hülyeség?
  • w77d
    én pesten belül melózok, mégis van úgy hogy több mint1 óra az út :S utálom a dugókat...
  • Carlos
    nekem egy út kábé 1:15-1:30 körül van... és ugye kétszer. ez van, de a fizu legalább jó és a melótól se szakadok meg. :D
  • Tinman #7929
    Megértelek... napi 2x50km a melóhely :-/ Viszont 2x25 perc alatt megoldható
  • w77d
    ehhez kellett egy olyan csapat mint mi XXD
  • wesker24
    Gratulálok !