311803
  • Zóanagyvarázsló
    Pedig a Steam minőségével még mindig nem vagyok elégedett. A korábban részletezetteken felül ott van az az apróság is, hogy még a kliensük is dög lassú tud lenni, legalább a régi, szép modemes időket idézi.
  • Tinman #8085
    Részvétem acc miatt, átérzem...

Viszont a Live-ra nehezen tudom a kétes minőséget rácsapni, ahogy a STEAM-re sem igaz! Mind a kettő zseniális szolgáltatás.

Az egy másik ügy, hogy nekem a sztím nem jött be, digit disztrib szintúgy, de abs. elismerem, hogy aki ezzel akarja megölni a dobozos játékokat az legalább egy minőségi szolgáltatás keretein belül tegye.

Live esetében a fizetős multi és a "soha nem akarok olcsóbb lenni DLC-k" a durva pofáncsapások, de ettől függetlenül remek rendszer, kifejezetten kedvelem, csak szegény vagyok és nincs pénzem 3.000 Ft-os 60 perc alatt letolható DLC-re (és ez még egy baráti ajánlat volt), de ez nem a Live hibája.
  • Tinman #8084
    Holnap is lesz egy este és nem írtad melyik estére gondolsz :-DD
  • Tinman #8083
    Jogos! Csak az egységek leírása van a Winter Assaulthoz.
    Ennyiért így is sokkoló volt nekem ez a CoH kiadvány. El sem akartam hinni, hogy a DoW fizikailag ott terpeszkedik, külön tokban 3 lemezen, kézikönyv miegymás.
  • bcrics
    !!!!oh my fuckin God!!!

Eeez tuti CE Vétel Lesz,,márcsak az a halflife 3 futna be a prey2 társaságában.
  • bcrics
    monnyuk már este van na mind1,,amugy ez törölhető hozzászólás:D
  • Zóanagyvarázsló
    Csak meglepett, hogy kifejezetten dicsérőleg írtál egy vitatható minőségű szolgáltatásról, miközben a Steamről sosem írnál egy jó szót sem :)

Nekem amúgy éppen a Live nyelte be egy accomat, mert nem volt hajlandó elküldeni a jelszó-emlékeztetőt a bugos felület. Mondjuk csak DoW 2 béta volt rajta, így inkább csináltam egy másikat, úgyis más nevet akartam.
  • bcrics
    hello,érdekel vkit gta San andreas Nincs műanyagtok. Csak papírTok Nagy és a százvalamennyi oldalas kiskönyv, és abban a cd.

2000ft.
    képet estefelé tudok adni
  • Zóanagyvarázsló
    Biztos vagy benne, hogy van hozzá Winter Assault? Szerintem az csak egy WA reklámfüzet, ami a DoW GoTY-hoz járt. A DoW Goldhoz járt a WA először.
  • Tinman #8077
    Galaxis, ahogy a 2 társa is.
  • Tinman #8076
    Itt a kezemben a GTA4, nem egy szaros szerveren bazmegisztánban. Amihez ha megszűnik az emailem, mert szolgáltatót merek váltani, akkor dobhatom a kukába.

Kérlek keresd elő, ahol a sztímet azért fikáztam, mert regisztrálni kell náluk/hozzá egy játékot. Az nem én voltam.
    Nekem az EA acc-al sincs bajom, amíg nem szopatnak DLC-vel, meg "megfoghatatlan" játékokkal.
  • Carlos
    GTA 4 honnan?
  • Zóanagyvarázsló
    Szóval ha Live-on kell regisztrálni egy dobozos játékot az OK, de ha Steamen az nem?
  • Tinman #8073
    Elképzeltelek, ahogy letoltad a Héjlót... átrágtad magad a Flood élvezetes percein, majd feltolod a Hamachit és veszettül co-op partner után kutatsz, mert ezt le kell tolnod társaságban is
  • Tinman #8072
    Csalódtam a GTA4 alant látható kiadásában.

Méghozzá nagyon pozitívan!

Teljesen arra számítottam, hogy egy szaros kézikönyv és szevasz.

Helyette van itt kérem dombornyomott keményfedeles, kihajtható, a várost ábrázoló még a polcon is jól mutató külső borító.
    Belül pedig Túlélési kéziköny, külön egy "Városnéző" kézikönyv, és egy kihajtható nagy méretű térkép infókkal. Mindez 4990 FT-ért.

Ráadásul Live-os ugye a cucc, így szépen bekerülnek az achievmentek a profilomba. Meg kell vegyem az Episodes from Liberty City-t is. XP-n a wrz verzió nekem 4 GB RAM és 1 GB-os 4870-es VGA társaságában el sem indult, pedig 3x próbáltam. Remélem Win7 alatt a legfrissebb patch-el rendben lesz.

Amúgy álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog az achievment rendszer. Igaz nem vagyok achievment whore, de ha látom, hogy csak hajszál kell az achi megszerzéséhez, akkor szívesen ölök bele energiát és nagyon örülök neki, ha elismerik a teljesítményem :-)
    Totti ezt most remélem nem olvastad... bár az aláírásom, már ilyen egy ideje :-D
  • Zóanagyvarázsló
    Az a Halo a jó port, amelyből a komplett co-opot kihagyták PC-n?
  • balee4
    Félreértesz: a megjelenésekor ki sem próbáltam, lévén később szereztem be, azt nem tudom, hogy a megjelenésekor volt-e gond az XP-s futtatással.
  • Indigo
    #7929: napi 2x50km a melóhely :-/ Viszont 2x25 perc alatt megoldható

Nekem szintén 2x50 km, ez 2x45 perc busszal. Ja, 12 órázom... 4-kor indulnom kell, 8-ra érek haza. Szóval kitalálhatjátok, mennyi játék van munkanapokon... Aztán ha barátnőmmel egy napra esik a pihenőnap, akkor egyéb elfoglaltságot keresünk. Ha pedig dolgozik, na akkor van időm játszani, de akkor rendesen kockulok a gép előtt :D

Amúgy tökre meglepődtem a minap, hogy melóhelyen egy 50 év körüli munkatársam megkérdezte, hogy ismerem-e a Witcher meg a Mount & Blade játékokat... Aztán elkezdtünk erről beszélgetni, és kiderült, hogy ő is nagyon szeret játszani PC-n (és emellett nagyon intelligens is, úgyhogy tök jól eldumálgatunk ebben a témában is). Eddig is tudtam, hogy nemcsak a mi korosztályunk gyerekes szeszélye a számítógépes játék, és adja Isten, hogy ne égjek ki 50 éves koromra, és akkor is ugyanolyan szenvedéllyel vessem bele magam egy jó játékba!

#7939:Szóval a freemail nekem a spam mélcimem

Dettó! :D Arra jó, hogy piszlicsáré oldalakra beregeljek (ahová egyébként semmi nem indokolná a regisztrációt, csak egyszer meg akarok nézni valami, oszt csá).

A személyes címeim azok gmail-esek, ezeket regeltem be pl Steam-re, meg hasonló fontosságú oldalakra. Momentán elég pici az esélye, hogy megszűnik, de ha mégis, hát első dolgom lesz megváltoztatni mindenhol a regisztrált címet, nehogy én is beleszaladjak valami user error-ba :)

#7997: STEAM-en: Company of Heroes GOLD ~1066FT!

Köszi! Én is megveszem a gold-ot STEAM-en! Had égjen a retinájuk :D

#8037: Vagy a Halo-k: első 2 rész kijött, sztem jók is voltak a portok, erre a folytatások már nem.

Jó port? Csak ne lett volna korához képest jócskán elavult grafikája... Csak ne nyomták volta DX10-es játékként, csak ne kellett volna hozzá egy szar OS (Vista)...

Egyáltalán, Halo mint jó játék? Ha egy piramisba be kellene írni az FPS-eket, alulról fölfelé osztályozva, hát én tuti a legaljára tenném.

#8061: Ha egy játék megjelenéskor uj OS-t igényel, ami ráadásul erősen az ellenjavalt kategoria, az a tökéletes példa a fosportra, a pécések leszopatása, lehuzása, lesajnálása.

Ott a pont! Ez az igazi csicskaszopatás, nem a Steam! :)
  • Tinman #8068
    Rám mindig számíthatsz ;-)
  • IMYke2.0.0.0
    Végre már kép is, játék is... kezd(t)ünk átmenni a "leáldozott" stílusba...
  • Bence94
    nekem még "fosportként" is 0 day vétel volt...
  • Tinman #8065
    LOL!!! Pont most mondasz ilyet, amikor.... :-DDDD

• Bence94
    ez jogos!
  • arty
    Ennyi erővel a GTA4 se fosport, hiszen rengeteg embernek van manapság 4 magos procija, jó videokártyával... sőt, a szó, hogy fosport semmire se huzható rá: elvégre vagy a hardvered szar, vagy a szoftvered régi, vagy te vagy hülye hozzá!
  • Totti5
    Amikor kijött erősen maceratm volt a futtatása, a lényeg ez lett volna.
  • arty
    Ha egy játék megjelenéskor uj OS-t igényel, ami ráadásul erősen az ellenjavalt kategoria, az a tökéletes példa a fosportra, a pécések leszopatása, lehuzása, lesajnálása.

Hogy te a megjelenés után 2 évvel már tudsz vele játszani, ebből a szempontból nem releváns.
  • arty
    Tehát ha egy játékkal csak fél év után tudsz játszani, az a "semmi gond nincs vele" kategoria?

Bence: én is fel tudtam tenni, de...

Ne mosakodjatok már az MS helyett! :)
  • Tinman #8059
    "csak venned kellett hozzá 40 ezerért egy fos OS-t... jogos :)))"

Erre írtam, hogy Win7, mint fos elég érdekes.

Totti ráadásul Vista only-t emlegetett... nem. Nem Vista only, hanem Vista és Win7 only.

Teljesen világos, hogy AKKOR Vista volt az egyetlen legális alternatíva a PC-s Halo 2 esetében. Később jött is Win7 Release Candidate, az alatt már pöpecül játszható volt.

A lényeg amiből ez az egész kiindult: NEM, nem fosport a PC verzió. Perfektül játszató, achik is vannak, sőt extreme HD felbontás is, vagyis vitathatatlanul jobb a Halo 2 SINGLE(!) élmény PC-n, mint konzolon.
  • Bence94
    semmi nehéz nem volt vele! installert elindít azt yes, ok és nex gombot kellett nyomogatni kb.
  • balee4
    Akkor én kérek elnézést, hogy simán feltudtam rakni, igaz a megjelenés után vagy fél évvel, akkora már volt hozzá normális installer.
  • arty
    Kis trükkel :)) Jah, a nagynehezen leszedhető custom installer, ami sokoldalas fórumtopikokat gyártott, az a kis trükk kategoria? :)) Nem tudtam.

Tiunman: ülj már be az időgépbe és csekkold már, hogy mire is jött ki a Halo2 ... win7 akkor még max bili bácsi rémálmaiban szerepelt, ahol a vista randa buktáját vizionálta.
  • giorgio81
    Valami tanácsot mondjatok már a # 7987-re légyszi, mi a szart lehet csinálni vele, hogy elinduljon. Ilyen újraindulás nem akkor szokott lenni, amikor kevés a memória? Mondjuk szerintem ez nálam kizárva, 2 giga csak elég neki, meg nem mai darab, ezért nem értem az egészet
  • Tinman #8054
    Win7 alatt vittem végig, perfekt ment.
  • ratgab
    Hát csak szeressék a cégek... én meg nem fogom ezt tenni....
    Még ezt az 1 platformot (PC) is sokallják az otthoniak! Én úgy vagyok vele, ha nem adják ki Pc-re a jobb dolgokat pl. Red Dead Redemption azt bánhatják, mert 1 vásárlóval kevesebb ennyi. Egy picit szarul érint, de túlteszem magam rajta nem akkora életbevágó problémák ezek...
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, pedig a cégek nagyon ezt szeretnék - ha például a Fable/Halo-sorozattal akarsz játszani...
  • ratgab
    Család jó szemmel nézné asszem, ha ebből mind lenne nekem otthon... Meg a pénztárcám is nézne rám és mondaná, hogy : "Helyi hülye vagy?"
  • ratgab
    Egyéb példa: Fable 1 pc-re, FAble 2 no pc, Fable 3 ismét pc-re is.

Erre mondja Besenyő "Kiakadós" István, hogy: " Margit! Nóóóórmááááális??????"
  • ratgab
    Agreed!
  • Totti5
    Vista only volt, nem??
  • Tinman #8047
    Szóval a Win7 fos... értem (WTF???)