311803
  • balee4
    Sőt sztem steames is lesz. Amúgy a jövőben minden PC-s Ubi cím ezzel a hülye védelemmel jön. Megint csak a játékot megvásárlók szívnak.
  • balee4
    Már készül a 3. rész, elvileg ott a grafikára is rágyúrnak.
  • IMYke2.0.0.0
    Most olvasom, hogy a RUSE-hoz is folyamatos internet kapcsolat kell - Ubisoft száksz.
    Így, nálam ez a játék is kilőve.
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, nem tudok sokat - azt tudom, amit itt olvastam:

• IMYke2.0.0.0
  • ratgab
    SR 3-ról nem tudsz valamit, hogy mikor jön és lesz-e pc-re?
  • ratgab
    Most így hogy visszaemlékeztem a játékélményre, lehet meg kéne venni eredetibe, azért jól szórakoztam a hibái ellenére... nem is kicsit....
  • ratgab
    Húú, mire rájöttem, hogy hogy lehet sebezni az öreget kihullott a hajam (az infó ott kicsit el volt ba...va: azt mondta a játék, hogy bal és jobb egérgomb egyszerre az ellentámadás, közben csak a jobb-at kellett nyomni... az igazi epic fail volt részemről... :-D )

Brotherhoodos se volt semmi (Csávókát kicsit kitetoválják speckó festékkel, a csaja pont a főhadiszállás előtt telefonálgat, saját autószerelő buherálja(bomba) a kocsijukat, szegény haversrácot sajnáltam amikor meghalt)

Afro Voodoo pap kinyírása nem semmi: ott is akkorát röhögtem... Az tisztára olyan jelenet volt, mint amikor a Blöffben a Desert Eagle-l le akarják lőni az oroszt...de az nem akar meghalni..

• IMYke2.0.0.0
    Hát igen. A vallatásos jelenet... meg a házba törés... kardozás...
    De a végén a leszámolás az öreggel se kutya.
    Vagy a Brotherhood-os akciózások...
  • ratgab
    Nekem is már annak tűnt: az a jakuzás jelenet hatalmas volt, ilyen látványosat én még filmben sem láttam, pedig rengeteg filmet végignéztem már!
  • ratgab
    A régebbi részek (Vice City, San Andreas)pont azért tetszettek jobban, mert az általad felsorolt dolgok benne voltak (ház, tuning, gyúrás, fogyás... stb...stb) És mint ahogy Tinman mondta, sandboxba kell a főszálat megszakító activity dögivel.

Jó a sztori, csak valahogy kiszámítható ( Lost and Damned-nél is végig lehet tudni, hogy mi lesz ennek az egésznek a vége) Gay Tony már nem olyan egyértelmű, de ott meg olyan összevissza volt nekem a sztori (egymás után dobált küldetések és már azt se tudtad, hogy ki micsoda, meg hogy hova meg miért!)

Ennek ellenére jó játékok, de nekem a feature-k kurtítása miatt és a recék (Átkozott recék :-D) miatt volt csalódás!
  • IMYke2.0.0.0
    Egy idő után én már nem is animációnak láttam a cuccot - filmként tekintettem rá.
  • ratgab
    Volt SR 2-ben több olyan átvezető (Jakuzás-túszos-kardozós aki játszott vele tudja miről beszélek vagy limuzinos-betépős-fekás-tábornokos),aminél rendesen tátottam a számat olyan látványos volt, de mint ahogy mondod grafban messze elmarad a gta 4-től.
  • ratgab
    Ezt #8138-ra akartam ....
  • ratgab
    Több, de mennyivel érdekesebb szarság van SR 2-ben, mint a Gta 4-ben.(ha nem lenne az autóval szaggatás, akkor már itt figyelne a polcomon az origi) Ha Gta 4-be bele pakolták volna a San Andreas lehetőségeit, akkor hihetetlen nagy játék lett volna, de mivel butítás történt ezért... felemás lett...
  • IMYke2.0.0.0
    Én meg elővettem a Mafia-t. Igen, az első részt.
    Egyszerűen, így évek után, qrva nehéz. S mégis élvezem.
  • balee4
    Bevallom RDR-t még nem sikerült befejezni, vmiért vhol meguntam (tudom nem jó jel) aztán azóta feléje sem néztem.

Enlsaved-ről most olvasgattam, már maga a világa, története is nagyon tetszik (posztapokaliptikus világ, 150 évvel a jövőben a játszódik, a robotok vették át az uralmat, alig egy maroknyi túlélő maradt, mindent dzsungel borít /emiatt is nagyon pofás a látvány/ és a feladatunk a túlélés mellett, hogy megtaláljuk az emberiség utolsó legendás városát), szeretem az ilyesmi különleges sztori-központú akció-kaland játékokat. Erősen hajlok rá, hogy megveszem.

AC Brotherhood nekem is ráér míg lemegy a baráti 5-6k-s árkategóriába, vhogy most nem vágyok rá, illetve még a 2-t sem fejeztem be.

Castlevania viszont rohadtul bejön, valszeg ebből is 0-day vétel lesz.

Vanquish is elég lesz egy fél év múlva. Bár látványos, de egy csupán akciójáték, nem ér meg nekem 13k-t.

Most a Ninja Theory korábbi játékán gondolkodom még a Heavenly Sword-on, jó kis hack 'n slash akciójátéknak tűnik, olcsón is tudnék szerezni, 3-4k körül "dobálják" mostanában az ember után. :)

Illetve, ha minden igaz a héten jön egy Wet és egy Ratchet & Clank: A Crack in Time.
  • ratgab
    Kérjük PC-re.... MOST! :-D
  • ratgab
    Én is egyetértek! A grafika szép (bár a recékért én még mindig annyira haragszom, hogy ihaj...), a világ lélegzik, minden happiness, sunshine, de a küldetések számomra is olyan érdektelenek, hogy nagyon (talán a legemlékezetesebb a kukás küldetés, meg a bankrablós küldetés epik számomra)
  • IMYke2.0.0.0
    Tinman!

Akkor a SuperGamer.hu-tól nem is érkezett meg a "titkos" áru?
  • Peter1
    Szia,
    Egy pár nappal ezelött írtad (ha jól emlékszem), hogy a "The Godfather" játék Neked sem indult el, majd kitöröltél valamilyen videót és akkor indult. Azt szeretném kérdezni, hogy mi volt az a file és honnan kell törölni?
    Válaszodat előre is köszönöm.
  • w77d
    pár napja én is ugyanezt mondtam... az előző részeket muszály volt tupírozni ilyen extra dolgokkal, mint tuning, meg ház vásárlása, itt kőkeményen a sztori a lényeg és az tényleg ütős.. még a gta4-ben Nico sztorija nem is a legjobb (bár már az is felülmúlja az előző részeket), az EFLC sztorijai a legfaszábbak... a Lost and Damned hangulata is odabasz, igazi kemény motoros feeling, meg a Ballad of Gay Tony is odabasz, az meg igazi kemény nightclubos és éjszakai életes...
  • Bence94
    teljesen más ez most mondhatjuk, hogy azért nem raktak bele egy rakat hülyeséget mert csesztek rá vagy a "játék komolysága miatt" engem akkoris elképesztően lenyűgöz pedig még élvezni se tudom nagyon mert nincs valami jó gépem hozzá...
  • Tinman #8143
    Vice City hangulatát messze nem képes megközelíteni, sőt a San Andreas is -eddig- jobban tetszett, mint ez. Hiába a befosatós grafika, valahogy nem az igazi, de feltétlenül végigjátszom és meg fogom venni az EFLC-t is.
  • Tinman #8142
    Sehol nem írtam, hogy szar. Unalmas... eddig.
    Teljesen elképzelem, hogy milliók élvezik. Viszont nekem pár héttel korábban volt egy SR2 élményem, amiben bár a grafika meg sem közelíti a GTA4 színvonalát, de sztoriban, humorban, drámában, normális és jópofa activitykben kenterbe veri a GTA4-et... kezdem megérteni azokat akik azt mondják a Mafia II. összességében nagyobb játékélmény.

Kell a több "szarság" egy sandbox cuccba, hiszen nem mindig van kedved egy szabadon bejárható városban kötött sztorivonalon haladni. Egyébként a % mutatóm 30% felett van.
  • Totti5
    RDR jól indul, csak van egy törés benne ami nem tetszett és elég is volt belőle:)

Castlevania igazán jónak tünik, és ha nem lesz teljesen komboidióta játék, akkor beszerzős majd valamikor.

Vanquish - valami hiényzik belőle... igaz valamivel több stílussal bír mint egy Lost Planet, de maradok a Gears of War 3nál.
    Enslaved - demora kiváncsi vagyok, mert üde színfolt
    AC Brotherhood - féláron később, mert a beleerőltett multi nem érdekel
    Dead Rising 2 - még az egyet sem kezdtem el úgy igazából...
  • Zóanagyvarázsló
    Korábbi GTA-khoz hogy aránylik?
  • balee4
    RDR messze jobb sztori szinten is.

Castlevania Lords of Shadows Hatalmasnak tűnik, 0-day vétel lesz úgy érzem.
    Ami még idén érdekelne konzolon: Vanquish, Enslaved, AC Brotherhood, Dead Rising 2.
    Ezek közül még 2-t tuti megveszek.
  • Totti5
    40 órás a cucc, abból pár órát semmit nem csináltál, pár órát storyztál és már szar?:) én unlockoltam minden városrészt, mire erre jutottam, de minden sadboxal így voltam, de hát akkor is, nem pár óra után.

SRben jobb a story? nehezen hiszem el. Több szarság van benne? az lehet.
  • Tinman #8137
    7-8 óra játék után azt kell mondjam rég játszottam ilyen unalmas játékkal... grafika sandbox szinten odavág rendesen, van pár érdekes dolog, de sokkal kevesebb, mint pl. SR2-ben. A sztori is lapos, unalmas... ejnye :-(

Ha a RDR is ilyen ásítós lesz SR3-ig ne is lássak több sandbox cuccot.
  • Totti5
    A taxi lovaskocsival igen:)
  • Tinman #8135
    Anno Box-ot mikor megvettem egyből UK regre regeltem, jó az nekem, főleg, hogy egyre inkább rezeg a léc, hogy kiköltözöm oda...
    PC-n is csak beléptem a Live accomba és már kapom is az achikat, ahogy kell.
  • balee4
    Lovaskocsi is van benne, bár azzal sem gyorsabb, én viszont baromira élveztem benne a lovaglást, néha csak úgy céltalanul fedezgettem fel a tájat, meg vadászgattam.
  • Shep
    Gyalog? :) Egyébként senki nem mondta, hogy ló helyett mással kellene inkább menni, úgyhogy nem értem a kérdést :) Engem amúgy nem nagyon izgat, mivel nincs dobozom, haver véleményét tolmácsoltam.
  • Zóanagyvarázsló
    Elvileg lesz ősztől magyar Live, szóval csak nem lesz ez már sokáig gond. Persze attól még szánalmas.
  • Totti5
    Nem kell lovagolni... van fast travel, de amúgy mivel kelljen menni a ló helyett??
  • Totti5
    Hasonló minőség.
  • Shep
    Haver mondta, hogy tényleg jó de sokszor a rengeteg lovaglástól már a ... tele volt és sok küldetés ott is elég gyenge lett, de az összkép tényleg hozza az igazi vadnyugati hangulatot.
  • wedge31
    Én a Saboteur-al vagyok igy.
  • arty
    Viszont, ha magyar live accra regelsz egy játékot, a multit azonnal bukod számtalan esetben.

GFWL