311803
-
hátha a witchernek az a baja... csak ez a kis manőver valami mást is elbaszott irgalmatlanul... -
ratgab #8287 És miért is akartad visszaállítani ha szabad megkérdezni? -
az a gáz, hogy csak tegnap esti rendszervisszaállítási pont van, az meg már rosz.... most újrahúzom a wint, hátha az a baj... -
ratgab #8285 Tényleg igazad van hagyjuk! -
Hát sajnos ez nem így van az alkoholisták mindenhol ott vannak de ebbe inkább nem megyek bele, amúgy sem a topic része. -
De, lehet, hogy így kellett volna kezdenem:
-
Most ne azt nézzétek, hogy nem postáznak hozzánk, hanem hogy ilyet is lehet találni.
-
ratgab #8281 És ezt a passzivitást (nem keres munkát) az otthoniak hogy tűrik?
Nem zavarják el munkát keresni vagy dolgozni?
Én 2009 februárjában önhibámon kívül munkanélküli lettem, de engem minden nap bassz...ogattak, hogy miért nem dolgozom már (nehéz volt abban az időben is elhelyezkedni), pedig nem rajtam múlott... -
Valami brutálisan jó árkereső oldalt találtam!
http://www.pricerunner.co.uk
Lehet, hogy ez volt korábban is?
Ezzel találtam pl. ezt:
http://www.asda-entertainment.co.uk
-
ratgab #8279 Mondjuk néha engem is lekockáznak otthon pedig:
1. Nem játszom éjszakába nyúlóan max 22:00 (hétköznap, hétvégén olykor tovább)
2. Ha dolgom van, akkor nem játszom, hanem azt csinálom (habár ha tanulnom kell, akkor néha csúszok 1 kicsit bevallom férfiasan)
3. Nem költöm minden pénzem a számítógépre és játékokra.
4. Ha van valamilyen rendezvény, esemény, amelyre hívnak vagy valami érdekel, akkor elmegyek megnézem.
Szerintem ezek az ismérvek indokolatlanná teszik a kocka kifejezést! -
Mindenek előtt: a hölgyemény egy kedves ismerősöm, mondhatni barátom, így a köztünk lévő bizalmas kapcsolat és korkülönbség okán tudtam/tudok vele úgy beszélni, ahogy. Sajnos, eddig bármilyen - külső szemlélő nézőpontjából reális - tanácsot nem fogadott meg. Munkát sem keres.
Saját bevallása szerint is apakomplexusa van - holott édesapjával és annak testvérével él együtt.
A lányka nem világszépe - de bűn rondának sem nevezném. Átlagos.
Szubkulturális gyűjtemény: vámpír- és farkasember tárgyak, kütyük, ruhák, japán kardok, dobókések, csillagok. Kés mindig van nála, bokaszíjban.
Sajnos, totál kocka a csaj: csak az MMO és csak az MMO. Beszélgetés kezdetén még éppen hogy, de pár perc és "ja, pont mint amikor múltkor a GoA-ban...", vagy "régebben a WoW-val..." és látszik, hogy elfátyolosodik a tekintete, és kész, lelőni se lehet a MMO-sztorizást.
A Social Club-ra gondoltam.
-
ratgab #8277 Már tegnap óta mióta írtál a hölgyeményről rágódom a kérdésen....
Olyan kíváncsi lennék, hogy hogy néz ki a hölgyemény...
Esetleg valami rövid leírás róla PM-ben (nem tartom valószínűnek, hogy bombázó, hosszú hajú, hosszú combú, de ki tudja...)
Előző barátnőm is a horror filmeket szerettek csak (mondjuk azokon is elaludt, szóval tökmindegy volt. Tényleg van valakinek ilyen barátnője, aki nem tud végignézni 1 filmet, mert elalszik rajta még akkor is, ha érdekli a film? Engem nagyon idegesített, innentől mozinak nem volt sok értelme...)
Szubkulturális tárgyak alatt miket értesz, ha szabad tudnunk?
FSpofon2 #8234: Az, hogy kimozdulsz nem = ivás, drog! Lehet biciklizni, sétálni, fagyizni, táncolni, strandolni stb. stb. stb. Had ne soroljam már! Az meg, hogy sose mozdul ki otthonról, max dolgozni megy el az tényleg nagyon káros!!! Nem ismersz meg új embereket, nem élsz gyakorlatilag! Gondold el kikapcsolják egyszer a villanyt, mit fog csinálni az életével? Felköti magát, mert nincs MMO! Erre mondják, hogy a számítógépezés anitszociálissá teszi az embert, vagyis visszahúzodóvá tesz és a meglévő bármilyen kapcsolatot (baráti vagy pár) is rombolja, persze mindezt akkor ha túlzásba viszik!
Egyébként meg nyáron pár sört meginni mindig jó! Nem kell mindenkit lealkoholistázni, aki nem absztinens...
Shep #8238 A fentebbi neked is szól! Akit meg zavar, hogy valaki iszik az általában nem jár olyan helyekre, így nem tudják lerontani a hangulatát...
Fery02# 8264: Az más mert neked volt mintád, de én apa nélkül nőttem fel! Egyébként mint ahogy Imy is írta a szeretet a lényeg a megszólítás huszadrangú!
Fery02#8265: Szerintem a Social Club-ra gondolt, ugyanis Imy-nek nincs otthon netje, mint már annyiszor írta... -
Melyik oprendszer nem bootol be?
Amúgy próbáld meg az F1-et csökkentett módban, vagy normál módban. Válaszd a rendszervisszaállítás opciót és állítsd vissza tegnap előtt valamikorra.
Normális gyártói VGA driver nem teszi tönkre a VGA kártyád... meg a sufni driverek sem tudják már egy ideje, mert ha túlhajtás miatt valami gáz lenne egyszerűen lekapcsol, visszaáll factory defaultra... főleg az ATI. -
Igen, ezt kiderítettük a tegnapi nap folyamán. -
Vajon milyen idősnek kell lenni ahhoz, hogy megértsd az iróniát? -
Semmi gond a witcherrel se 64bit se Vista alatt. -
Az igen, király csaj :D Jól megszívatta azt a wow kocZkát. Csak azt nem értem az ilyennek h van barátnője
-
addig fogsz sirni amig nem nyomtat es hajtogat neked dobozt a steam? -
srácok van egy kis gondom... a videokártyám driverét megpróbáltam 10.7-esre visszatenni 10.8-asról.. telepítés után újraindítottam, és onnantól nem bootolt be a windows.. csökkentett módban bemegyek, driver sweeperrel lepucolom a drivereket akkor rendben elindul a win, de bármely ati driver rakom, nem bootol... mi az agyhalál ez?? remélem nem azt jelenti, hogy mghalt a videokártyám.. egy driver telepítéstől meghalhat egyáltalán?? -
Fuj.
Ez már valami, nem a hülye ficnifacni mesekönyv, amit belinkeltél...
[apro]/viccel, ironizál[apro] -
Eddig csak 1 game-et vettem onnan az Empire Total Wart mert ott volt anno a legolcsóbb akciósan.
Metro 2033 megmondom nekem dobozosba kéne.Igaz gépem a maxhoz való futtatáshoz kb 5 év múlva lesz de akkor is nagyon tetszik a game! -
Ja, meg a mobilt DLC-kben akár ki is lehet kapcsolni, így végkép nem fognak buzerálni. -
Indigo #8266 Nekem ez a D2D valahogy nem bejövős, az alacsony áraik ellenére sem. -
Annyira sokszor olvastam már ezt a problémádat a játékkal kapcsolatban, hogy most sikerült besokallnom vele. :)
Mintha szerinted kötelező dolog lenne a játékban a sims-ezgetés. Hozzá kell tenni, hogy ezt csak más (téves) véleménye alapján írod, mert magad még nem játszottál vele (gondolom jelezted volna a topikban, ha játszottál volna már vele).
Ugyanúgy lehet játszani társaságozás nélkül, mint korábbi GTA-kban, azzal meg nagyon nem kell foglalkozni, ha elutasításkor százalékot vesz le a játék, hogy mennyire kedvel téged továbbiakban az adott karakter (az úgyis csak egy achievement miatt lehet csak fontos :)).
Na, szóval ha továbbiakban is csak ezért nem akarsz vele játszani (még ha csak kipróbálni is, mert ha nem is játszod ki, érdekességkép tényleg érdemes eltölteni vele egy kis időt), akkor ne is. ;) -
Az ilyet az én családomban annyira nem tudnám elképzelni, hogy hihetetlen. Az ilyen nyálas, cukipofi dolgoktól falra mászik pl apum (meg én is, biztos tőle örököltem).
Az esetek többségében úgy szólítja, hogy "hunvagy?"...és mielőtt jönnének a beszólások, hogy "sajnálom, hogy ilyen családba kell élned", ezt véletlenül se rossz szándékból teszi, csak annyira természetes az egész, hogy nekem nagyon furcsa lenne, ha egyszer csak átszoknának a mézesmázra, mint sok, leginkább ilyen fiatalabb, "túlszerelmeskedő" kapcsolatban.
És hozzá kell még tenni, hogy tökéletes harmónia van, jobb családra nem vágyom...főleg nem olyanra, hogy jó napokban nagyon megy a színjáték, máskor meg nagy üvöltözések".
Ez persze csak egy vélemény és nem akarok vele megbántani az ég világon senkit sem, mindenki szerint más a normális, ezt tiszteletben tartom. :) -
Indigo #8263 Ma megérkezett a Bioshock 2 Rapture Edition! Gyerekek! Ez eszméletlenül gyönyörű!!! Én ilyen igényes, szép kiadást még nem láttam! A vastag karton toknak és a dvd tok borítójának is van egy egészen különleges alap csillogása, de ha úgy tartjuk a fény felé, akkor a kislány és a big daddy "szeme" szinte világít! A 100 oldalas art book-ról nem is beszélve! Ilyen tartalmasat és szépet szintén nem láttam még! Életem egyik legjobb vétele volt! :)
-
Indigo #8262 Kár az ilyen "olcsó" kiadásért, mert maga a játék egy elég jó kis akció-fantasy! De ennyit akkor is megért, és örülj, hogy normális borítója van, nem holmi emv vagy kúl... :) -
Ennek a media marktnak van valami árlistája hogy mennyibe kerülnek a játékok, mert a weblapon árakat nem látok?? -
Képeket valamiért nem jelenítette meg
-
Voltam hétvégén a Hülye Vagyokban, egeret kellett már vennem, mert szétnyüstöltem már a régit. Gondoltam megnézem azért a játékokat is hátha találok valamit ott is. Találtam azért jó párat amit kapásból megvettem volna, de mivel ott volt az asszony is, meg az egér sem volt olcsó (neki), ezért 1990 Ft-ért csak a Dark Messah of MM-t vettem meg. Már régóta megakartam venni, és ára sem volt már húzós egy ideje, de valahogy mindig elmaradt a vétel, most végre bepótoltam.
Hát azt kell mondjam ez egy elég igénytelen kiadás lett. Mondjuk utólag nem is csodálkozom rajta, mert látom hogy Ubiszar meg seven m kiadás
-
valószínűleg, mert így is viszik.
de ami késik nem mulik. -
Á felidegesítenek. Csomó game akciósan alig 1100Ft d2d-n meg steam-en de azt a rohadt Metro 2033-at csak nem akarják occsósítani :(
-
amúgy pont azt a szörnyet nézegettem én is az artbook-ban ahol kinyitottad.. nna én ezzel az egész játék alatt nem találkoztam... -
8 font? Basszus durva, ennyiért mégsem kéne kihagyni.
-
Gyönyörű, erre nekem is be kéne ruháznom..., kár hogy mostanában más címek vannak betervezve. -
-
-
-
Mivel most nincs nálam a digi fényképező igy csak mobillal tudtam fényképezni !
-
Akkor csak én emlékeztem rosszul ,hogy már elég régen írat, hogy megrendelted.