311803
-
Tudom mire kell... achi whorekodsz IKSZPÉN!
Amúgy 1990 Ft volt újonnan a szép dobozos, GS-hez is ingyé' adott verzió, ergo használtan nem tudom kéne-e ilyet venni. Ha belehúzol, tuti találsz olyan példányt, ami szűz. Enyém pl. ilyen, soha nem volt gépben sem, egyszerűen legalizáltam a korábban wrz-ben letolt játékot 2k-ért.
Amúgy használt esetében sem kellene aggódni, szvsz tuti beleférsz még az aktivációk számába, de ha nem segít a support. MS support PÉLDÁS! Valódi 10/10! -
Trymedia is keresztbe leszarja napok óta hogy adjon kódot rfactoromhoz. Ugytünik nem úszom meg anyázós mail nélkül az ügyet... -
Ja-ja... megszűnt egy cég, egyértelmű az én hibám, sőt ha netszolgáltatót váltok az is az én hibám. -
Indigo #8525 még mindig inkább steam mint ubisoft drm, punkbuster, GFWL, starforce, 5* aktiválható securom kezdetnek ezeket ajánlanám fennakadásnak nem a steamet
csetelésre, achik gyűjtésére is kiválóan alkalmas végre nem kell az a szutyok szar msn meg xfire

-
Indigo #8524 Most olyan érvekkel próbálsz szólni a Steam mellett, mint Tinman ellene.
Na látod, éppen erről van szó. Csak rá akartam világítani, hogy egy Steam a gépen semmivel sem borzalmasabb dolog, mint mondjuk egy starforce nevű rootkit... -
ez tényleg kurva jó, végigvittem a demot nem volt egyszerű, ha jol értem 8 pálya van benne a fullban és ez a kettő ami a demoban volt csak egy részlete a pályáknak? remélem mert ha ilyen hosszú egy fullpálya akkor viszont kevés a 8map :S -
tök komoly 80valahány komment és kb semmi nem szól az eredeti játékokról, bár nem unatkoztam a 10milliárdos licit odabasz :)
amugy én használom és szeretem is steamet, még mindig inkább steam mint ubisoft drm, punkbuster, GFWL, starforce, 5* aktiválható securom kezdetnek ezeket ajánlanám fennakadásnak nem a steamet, 4 éve használom napi szinten és soha semmi bajom nem volt vele, leszámitva néhány nagyobb cím megjelenésekor tapasztalható lassulásokat, csetelésre, achik gyűjtésére is kiválóan alkalmas végre nem kell az a szutyok szar msn meg xfire, UT3-at is később megoldották hogy lehessen regelni kulcsot, a 25 peccset meg bonuspackot alapból leszedte a 15megás netemmel pikkpakk
szal számomra áldás, nem átok a rendszer
steam powa :) -
mi a sz@r ez amugy ?
-
Zóanagyvarázsló #8520 Én csak azt nem értettem az előbb sem, hogy ha már ennyire vitatkozni akartok erről a témáról, akkor miért kell nevetséges dolgokkal jönni. Most olyan érvekkel próbálsz szólni a Steam mellett, mint Tinman ellene.
Azt például nagyon nehéz elképzelnem, hogy valaki csak és kizárólag játékok kézikönyve miatt telepítene PDF readert a gépére. Jó, a P1-esemen még nekem is a HoMM III installere talepítette fel az Acrobat Readert, cserébe sosem néztem meg vele a kézikönyvet :) Mindig az első dolgom feldobni egy Foxit Readert az új rendszerre, alapvető dolognak tartom, mint például a Macromedia Flash Playert.
És ne érts félre, most sem egyik oldal mellett vagy ellen kívánok beszélni, csak fura látni, hogy néha min vagytok képesek leállni vitatkozni.
Személy szerint az automatikus frissítést egy nagyon feature-nek tartom, egyébként van olyan nem Steames játékom is (Blood Bowl), amely rendelkezik vele, sőt lemezt sem kér, és még az egyedi CD-kulcsot is kiolvasta a lemezről, hogy ne kelljen begépelnem. Érdekes egy DRM, de eddig kényelmes :)
Különben érdekes ez, néha zavar, hogy el kell indítanom a Steamet egy-egy játékomhoz, máskor direkt rajta keresztül töltöm le a demót is, kényelmi megfontolásból. Biztos attól függ, hogy a hardcore dobozos, vagy a Steammel szemben joviálisabb lábammal kelek :) -
Zóanagyvarázsló #8519 Reméltem, hogy nem tartozik hozzá ilyesmi, ha a dobozon nincs rajta a Live felirat is (legalábbis a sima Games for Windowsos játékaimhoz semmi ilyesmi nem tartozik), csak rémlett, hogy volt ennél valami online mentés dolog. -
Bazz ez mekkora játék próbáljátok ki steamen a demót, zselé nagy, de készüljetek fel, hogy idegõrlõen nehéz, majd agyvérzést kaptam mire az elsõ pályát megcsináltam. :D -
Indigo #8517 Tinman pont az e-mail címmel cseszett rá a dologra...
User error. Bocs.
Olyan segédprogramra gondoltam, amit külön fel kell telepíteni az alapállapothoz képest (böngésző nem ilyen, Steam ilyen, ráadásul ki tudja milyen infókat szed ki és küld el a gépedről...
Soroljam? Pl. Adobe Reader, hogy el tudd olvasni a lemezen érkező manual-t... Érted, megveszem pl a Divinity 2-t, adnak hozzá egy pár oldalas kis nyomi manual-t, amiben nincs semmi hasznos infó, ott a lemezen a manual, oszt óvassad aszt. A kötelezően feltelepítendő starforce-ról már nem is beszélve... Ami ráadásul nekem nem is működött 64 bites rendszeren... És mivel nálunk nem ugyanaz a verzió jelent meg, mint külföldön, patch-elni sem lehet az eredeti játékodat, mert ehhez basztak készíteni. Így jobban jártam volna, ha megveszem Steam-en...
Na, beszélgessünk még a külön feltelepítendő segédprogramokról? Mert tudok még példákat mondani...
Holott normálisabb esetben, ha kijön 1 patch megnézed, hogy mit javít, utánaolvasol fórumon és ha ilyen van egyszerűen megvárod a javítást és nem sz...psz vele addig sem!
Vagy a Steam-es játékod automatikusan frissít és órákat is szophatsz, akkor sem tudod kikerülni, max újrarakod és letiltod a patcheket, míg a mások bevásárol, kávézik, zuhanyzik, jah és vígan játszik azzal a játékkal, amit a Steam automatikus frissítéses fasz..sága nem szar el neki!
Örülök neki, hogy találtál egy ellenpéldát, mivel általában épp fordítva szokott lenni. De kivétel erősíti a szabályt :) -
Indigo #8516 Tudom, hogy nem a vásárlás miatt volt szó róla... De most komolyan, mi olyan ellenszenves egy háttérben futó programban, amiből a játékaidat indítod? Amúgy is van kismillió segédprogram egy átlag user gépén (amik ráadásul lassítják és fölöslegesen hízlalják a rendszert). Jajistenem, a Steam már pont mindennek a teteje... -
ratgab #8515 - Tinman pont az e-mail címmel cseszett rá a dologra...
- Internetfüggés kapcsán odaírtam, hogy egyre inkább szükséges sajnos
- Olyan segédprogramra gondoltam, amit külön fel kell telepíteni az alapállapothoz képest (böngésző nem ilyen, Steam ilyen, ráadásul ki tudja milyen infókat szed ki és küld el a gépedről...
- Patch: Pl.: Mount and Blade Warband: Steames játék, ha akartad ha nem felrakta a patch-et, ami olyan dolgokat tartalmazott amitől fagyott a játék.... No comment. Holott normálisabb esetben, ha kijön 1 patch megnézed, hogy mit javít, utánaolvasol fórumon és ha ilyen van egyszerűen megvárod a javítást és nem sz...psz vele addig sem!
Vagy a Steam-es játékod automatikusan frissít és órákat is szophatsz, akkor sem tudod kikerülni, max újrarakod és letiltod a patcheket, míg a mások bevásárol, kávézik, zuhanyzik, jah és vígan játszik azzal a játékkal, amit a Steam automatikus frissítéses fasz..sága nem szar el neki!
Ne védd annyira a Steam se tökéletes, mint már lentebb leírtam van Pró és van Kontra! Egyébként meg nem vagyok Steam ellenes, de ne vitatkózzunk ezen! -
Zóanagyvarázsló #8514 Bocs, de én nem böngészőből indítom el a dobozos játékaimat.
Hint: nem a vásárlás miatt volt szó a Steam felületéről. -
Indigo #8513 #8442: Steam: Drágább, de amíg internet és steam van addig megvan a játék (feltéve, ha nem szűnik meg az e-mail címed: Tinman), automatice megkapod a frissítéseket, cserébe el kell viselned a steam szoftver jelenlétét.
Ha megszűnik az e-mail címed, akkor átírod a "contact e-mail address"-t Steam-ben, szóval nincs para. A kliens szoftver pedig nem sok vizet zavar, az "el kell viselni" megfogalmazás erős túlzás :)
Doboz: Klasszikus megoldás, fizikai megjelenés, artbook, kézikönyv, miegymás, nem internetfüggő (általában, mostanában már sajnos az, ami nekem is fájó pontom), viszont ,ha lemez betojik, akkor nem olyan egyszerű pótolni, mint a steam-est, nem kell hozzá jobb esetben egyéb segédprogram, nem patchel automatikusan (nemtom ki hogy van vele, nekem ne töltögessen semmilyen steam automatikusan frissítést, ha én úgy látom, hogy kell frissíteni majd leszedem...)
nem internetfüggő: sajnos ez egyre inkább nem igaz.
nem kell hozzá jobb esetben egyéb segédprogram: miért, egy Steam-es játékhoz milyen segédprogram kell (mármint a Steam-en kívül)? Ha te dobozos játékot rendelsz internetről (elég gyakran megesik a fanyalgókkal is), akkor ahhoz is kell egy segédprogram (böngésző)... Ennyi erővel ez is ugyanaz...
nem patchel automatikusan: ha kikapcsolod az automatius frissítést (külön-külön be lehet állítani az egyes játékokra), akkor Steam-en sem frissít. Bár nem látom be, miért kellene ezt kikapcsolni. Elég ritkán fordul elő, hogy egy patch rontana a játékon.
ha én úgy látom, hogy kell frissíteni majd leszedem: akkor már nem kényelmesebb ezt rábízni? Amúgy honnan látod, hogy kell? Összeomlik a program, bugos, nem tudsz megcsinálni küldetéseket, stb., majd utánajársz fórumokon, rájössz, hogy ezt meg azt meg amazt a frissítést le kell hozzá szedni, leszedegeted, feltelepítgeted... És órákat szoptál vele, más meg közben bevásárolt, megkávézott, lezuhanyzott, stb. :) -
Akkor legyen opcinális, de lehessen normálisan élvezni a versenyeket is. -
a rendőrök szerintem is kellenek bele. Sőt az is kell bele, hogy te lehessél rendőr :)
viszont nem árt, ha van valami olyan kapcsoló,a mivel ki lehet szedni a zsarukat, ha te csk őrültködni akarsz... -
Zsaruk kellenek. Voltak az elsőben is, voltak a High Stakesben is (ég még megannyi, számomra kevésbé emlékezetes részben). Ergo ez hozzá tartozik az nfs-hez - szerintem :) -
Age of Empires II - nagydobozos
Ára a fix 4990 Ft.
-
Hellsing47 #8508 a topiknak lassan tényleg köze nem lesz a címéhez
ki a fa**t érdekelnek a retkes focijegyek 10milliárdért meg hogy jogi útra megy-e a dolog vagy sem?
inkább vitázzatok a steam-en, az inkább való ide -
Nekem egy "üzletrontás" szókapcsolat azért rémlik... -
Hmm kár, hogy nincs bűncselekményi tényállás, ami erre ráhúzható, szóval csak ezért nem foglalkoznak vele a hatóságok, de az ilyet tényleg célszerű lenne büntetni... -
1:1ben Burnout Paradise, még a fizika/ irányítás, autók mozgása is, csak liszenszelt autókkal, szar töréssel, kicsit más helyszínekkel, de a feelingje ugyan arra hajaz, ami pedig az unalmat, ismétlődést fogja jelenteni. Normális autós fizika kellene alá lásd PGR4, olyan törés mint az előző Burnoutban, a zsarukat teljesen kiiktatni, belsőnézet! lásd PGR4, rohadt jó hangok lásd PGR4 ( de ez lehet jó, csak hát eddig idétlen Burnout sufni hangokban utaztak a készítők és lehet nem lesz annyira jó ) és és és jó kis kanyargós szerpentinek, nem pedig nyil egyenes utak ahol mész 300al és az idétlen rendőrök lepattognak rólad... ennek sok köze nem lesz a klasszikus NFShez. -
Ez mind ok de ezért mondom ,hogy akkor nem licitálok rá és kész. Nem kell ezért keménykedni ahogy ott csinálják páran. -
a jegyüzérkedés, hivatalos áron felüli eladás illegális, nyerészkedésnek számít, és börtönnel büntetendő, az más kérdés, hogy a hatóságok szemet húnynak efelett... -
Zóanagyvarázsló #8502 A kérdés az, hogy miért akarja valaki jóval drágábban eladni, mint vette. Illetve ez érthető, de ezen nyerészkedni nem éppen a legnagyobb jófejség a világon. Ráadásul nálunk sajnos tényleg elég fejlett az "üzérkultúra" :( -
Mert ők focidrukkerek, azok közt meg 99% köcsög. Nem bírják elviselni ha valaki el akar adni egy jegyet.
Gondolom az fel sem merül bennük, hogy valaki azért akarja eladni, mert nem tud kimenni, közbejött neki valami vagy csak meg van szorulva anyagilag és kellene neki a pénz. -
Hát én drágállottam azt az 1400-at amennyiért itt nálunk lehetett menni tavaly a meccsekre, helyette mentem inkább féláron amerikai focit nézni :) -
Ja így már érthető, de ettől még szerintem nem kellene hápogni a népnek, mert ha sokalják nem licitálnak rá, akinek meg így is megéri az meg igen, ha meg senkinek nem kell az eladón marad ennyire egyszerű. -
Ráadásul, holnap is igencsak rossz idő lesz...
-
és még az is sok egy nb1-es jegynek egyébként, de ezen a rangadón mindig lehúzzák az embert -
nagyon kevés vendég jegy van a vendég szektorba, és 9000ről indult ami 2500 eredetileg. -
Biztos bennem van a hiba, hogy nem értem de miért fáj azoknak az "okosoknak", hogy valaki el akar adni 2 jegyet? -
mindkét irányba törvény a törvény... abba gondolj bele, hogy nem csak ilyen örökérvényű tárgyak vannak árverésen, hanem időhöz kötött dolgok is. Na én ha most feldobom eladni, és a lejárat előtt e4lcseszik az aukcióm, az az én károm lesz, mert a nyakamon marad az áru. Hála a égnek az aukciós oldalk is gondolnak erre és igen szigorúan tudnak eljárni ilyen esetekben. -
szerintem inkább arra alkalmazzák ezeket a jogi hablatyokat akik előre utalást kérnek aztán nem küldenek árut, vagy mást küldenek, hibásat stb -
Mondjuk az igaz, hogy az eladó nem volt annyira pofátlan, mert a licit 5000 Ft-ról indult. Kb ennyiért mennek a jegyek szerintem. Tényleg a sok barom cseszte el neki. -
amúgy az a helyzet, hogy egy oylan gombot, ami hivatalos területre visz egy éppeszű normál ember nem nyomkod, csak egy csököttagyú... -
nem nem arról van szó hogy megnyom egy gombot.. az a gusztustalan, hogy holnap van a meccs, és gyakorlatilag nincs lehetőség újabb aukcióra ennyi idő alatt.. milyen jogon bassza el valaki a másik üzletét? egy életre bele kéne verni az emberbe, had jegyezze csak emg hogy illik egy társadalomban viselkedni..
és nekem ne zsidózzál, mert el nem bírod képzelni milyen távol álnak tőlem XXXD -
igen nincs akkora zsidó a családban aki baszogatna vkit mert megnyom egy gombot