311803
-
Elindítottam egy benchmarkot a játékban, szépen ki is lépett az asztalra, pedig még se RTX, se HDR nem volt bekapcsolva. Jó start :-/ -
Én ezért adom inkább el mindkét fiókról. Lesz ez még olyan értéktelen a fullos csomaggal mint a 2013-as akkor meg majd walletből
-
És végre legyilkolhatod valamivel az RT magokat :) -
Köszönöm!
3.155 Ft-om bánta, de már teljes végre... az anyjukat a Humble-nek :-/ -
Nem, csak a D.E. upgrade nélküli változat már nem kapható a Steamen, és összevonták az elnevezéseket. Ha a csomaghoz mész, ott valószínűleg jelzi, hogy neked megvan az alap (aminek DE a neve), és nincs meg a 3 DLC -
reddit-ről:
"It is not the definitive edition. It shows up as it because it is the only version sold on Steam still but you will not have any of the extra content."
szerk.:
From Humble Bundle website - ' Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition will only include the base game. Does not include the Definitive Upgrade or other DLCs.'
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.12.06. 20:43:16 -
Akkor most nekem melyik lehet meg? :-/
Nekem nincs DLC fül... akkor azért, mert már tartalmazza? Ez egy őrület :-( -
Van, ha van:
Amúgy ahogy nézem jól megkavarták, mert a storeban az alapjáték neve is Definitive Edition (viszont így már nem is kapható), hanem csak csomagban, aminek része a fenti D.E. nevű alapváltozat PLUSZ az upgrade -
Konkrétan nincs DLC fül... régen volt. -
A Red Dead Redemption 2 Steam változatának indulása sem ment simán
Okkal gondolhattuk, hogy az egy hónappal ezelőtti PC-s start óta elhárították a hibákat, de ehelyett újak is megjelentek.
A Rockstar legtöbb játéka valamely konzolra jelent meg előbb, és csak később pakolták át őket PC-re; ez már nem újkeletű tendencia. Nem ez az első alkalom, hogy problémák lépnek fel egy PC-s porttal; talán emlékeztek még, hogy a Grand Theft Auto IV megjelenése szintén elég botrányosra sikerült annak idején.
Az Epic Games Store-ban és a Rockstar saját boltjában november 5-én debütált a Red Dead Redemption 2. Sokan jelezték, hogy a játék el sem indul náluk, mások különböző, zavaró hibákról panaszkodtak. Ezek egy részét sikerült orvosolni, de van olyan probléma, ami még most is fennáll. A felhasználói visszajelzések alapján a steames változat vásárlói újfajta gondokkal is szembesültek: ha például egy olyan Rockstar Social Club fiók van a Steam fiókjukhoz rendelve, amit már nem használnak, nem tudnak játszani, mert a játék bejelentkezés nélkül is hozzákapcsolódik, és nem enged váltani. Összeomlások, teljesítménybeli problémák, kapcsolódási gondok szintén jelen vannak. Az eddig érkezett 2483 értékelésnek csak kb. 67%-a pozitív.
A SteamCharts alapján, a cikk megírásának pillanatában 28 ezer környékén tetőzött az egyszerre játszók száma, ami nem egy rossz érték. Láthatóan sokan vártak a steames kiadásig, remélhetőleg hamarosan élvezni is tudják. -
https://store.steampowered.com/dlc/750920/ - itt mit jelez? Vagy a kliensen át a könyvtárban jobbgomb tulajdonságok és ott a DLC fül
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.12.06. 20:28:52 -
Nem vettem még meg, de nem értem... azt írja a Definitive Edition-re, hogy "in your library". Akkor ez most mi?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.06. 20:21:59 -
A sima van benne! -
Az van benne, vagy megvetted az upgrade-et? -
Shadow of The Tomb Raider Definitive Edition!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.06. 20:01:27 -
Uh gyenge lett mindkettő :(
Remélem elviszik -
Humble novemberi teljessé vált:
Soulcalibur VI
Yakuza Kiwami
My Time at Portia
Regular Human Basketball
Sword Legacy Omen
Fluffy Horde
Chasm
A decemberi pedig a kiszivárgottnak megfelelően: (Tomb Raider Definitive Upgrade 50%-on a Fanaticalon, 15 peták)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.12.06. 19:31:57 -
Steam-es haver bosszankodott, én meg nem akartam elhinni. Most akkor kell külön kérni, vagy nem? Komolyan nem tudom már. -
Mi ezzel a gond? A controllert is ott vetted! Nem hiszem, hogy annyira foglalkoznak vele, hogy miből fizetted. Aki meg abból fizette, az meg azért pampogna, mert a PayPal-ra utalták. -
Nem igaz. 2.5€-t fizettem walletból, többit Paypallal és csak az ment walletba, amit onnan fizettem. Többi ment vissza a PP-lal összekötött kártyámra. -
Szintén. Mivel már linkelted így én ezt kihagyom. -
Az megvan, hogy az új Pokemon Sword / Shield-ben, a játék hangbeállításait egy (kihagyható) NPC-től lehet megkapni, aki nem a játék kezdő helyszínén van?
Nélküle a játék fix hangerőn szól, nem lehet állítani a zenén, effekteken.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.12.05. 18:06:42 -
-
Evoluti0N #308891 Ok.
Szerk: Viccet félretéve. Ez
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.12.05. 16:20:57 -
Meg ne oszd a linkjét! NE! :D -
Evoluti0N #308889 Ápdét! Hivatalos Link kábel még mindig nincs, de találtam egyet, amivel működik. Tök egyszerűen. Bedugom a gép egyik USB 3 portjába a Questet, majd a Quest menüjében kiválasztom a Link opciót és műxik tökéletesen. Input lag nincs, minden tökéletesen műxik. A PSVR ezentúl max csak exkluzívok esetében kerül majd fel a fejemre. -
Akciós hajós szim. -
Minek tolod hajós szimmel, mikor hajózni IRL is tudsz? -
Nekem tetszik, hajós szimmel már úgyis rég toltam
-
Érzésre sokkal jobb volt amúgy (ahogy írtam további beállítások után), a kéztartás nem követte pontosan, de lehetett tempósan vezetni kanyarogva - csak azt már nem rögzítettem egy harmadik kézzel :)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.12.05. 11:08:32 -
Az Nfs Shift 2-óta nem láttam ekkora input lagot autós játékban! :D -
Már a postán van :-) -
De nem is jó :-D
Ezt ugye tudja a DS4 is, csak az is rosszul, meg ez is: lag. Nagy. Sok. -
Kell még finomhangolni, de első gyors beállításnak nem rossz:
Átkapcsolva pro-ra a kormányzást (amit akkor kell, ha nem gombával irányítasz) és a holttereken meg a fordulási íven állítva már egészen pontos volt, jól lehetett vezetni. Eltekintve attól, hogy ügyetlen vagyok :) (lásd a szélvédő állapotát...)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.12.05. 08:37:47 -
Az egész kapitalizmus nem fair. A cégünk tulajdonosa csak azért kapja az évi több milliárd forintot, mert neki van pénze. Nekem nincs, és kuncsorgok a 200 ezer bónuszért, miközben én dolgozok, ő meg nem, helyette a magángépével furikázgat a világban. Szóval végülis, ja, igazad van. -
Nálam ez már simán nem fair play, de hát mások vagyunk...
Az meg, hogy nem tudja egy Valve szintű cég, és ezt nem tudja rém egyszerűen lemenedzselni a saját sok-sok éves boltjában hogy mekkora raktárkészlete van azt ne haragudjatok, de nem veszem be. -
Ha szólsz... igen. Tehát nyiss egy ticketet és kuncsorogj. -
Akik szólnak - akiknek fontos - ez +1 üzenet, és el van intézve (nem csak jelen esetben, bármilyen vásárlásnál - ha te kérsz refundot, ott kapsz egy választási leheőséget, hogy hova kéred a pénznek azt a részét, ami nem walletből jött). Akinek nem fontos, azoknál pedig egy adaggal kevesebb ügyintézés részükről, nem kell a vásárlónak küldeni valamilyen kérdőívet, hogy "figyu, hova mit utaljunk?" - hiszen van, akinél nem lenne előnyös, ha ugyanoda kapná vissza a pénzt, hiszen kezelési költségek, pénzváltási dolgok ronthatnak az üzleten, pl. egy forint alapú számlával a fizetés és a visszatérítés közötti árfolyamkülönbözettel csak a bank jár jól. Így a teljes befizetett összeg megjelenik, biztosan nincs konkrét veszteséged, ha te nem azt választod.
Jól járnak ezzel? Hogyne, hiszen ami a walletben van, az már játékpénz, és úgyis náluk lesz elköltve. Viszont te, aki vásárolsz nem jársz alapból rosszul. -
"ha szólsz, hogy kéred vissza mondjuk PayPalra az onnan fizetett részt, akkor megteszi" -
De ez így nem fair.
Gyakran fizetek én is picike részt walletból és ők is különbséget tesznek közte. Ergo visszafizetéskor is kéne. Ha 0.2€-t fizettem walletból, a többit meg kártyáról, akkor abszolút nem fair a walletra visszaküldeni a teljes összeget.