311803
  • Tinman #308914
    Elindítottam egy benchmarkot a játékban, szépen ki is lépett az asztalra, pedig még se RTX, se HDR nem volt bekapcsolva. Jó start :-/
  • grebber
    Én ezért adom inkább el mindkét fiókról. Lesz ez még olyan értéktelen a fullos csomaggal mint a 2013-as akkor meg majd walletből
  • Dzsini
    És végre legyilkolhatod valamivel az RT magokat :)
  • Tinman #308911
    Köszönöm!

3.155 Ft-om bánta, de már teljes végre... az anyjukat a Humble-nek :-/
  • Dzsini
    Nem, csak a D.E. upgrade nélküli változat már nem kapható a Steamen, és összevonták az elnevezéseket. Ha a csomaghoz mész, ott valószínűleg jelzi, hogy neked megvan az alap (aminek DE a neve), és nincs meg a 3 DLC
  • zorrobomber
    reddit-ről:
    "It is not the definitive edition. It shows up as it because it is the only version sold on Steam still but you will not have any of the extra content."

szerk.:
    From Humble Bundle website - ' Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition will only include the base game. Does not include the Definitive Upgrade or other DLCs.'
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.12.06. 20:43:16
  • Tinman #308908
    Akkor most nekem melyik lehet meg? :-/

Nekem nincs DLC fül... akkor azért, mert már tartalmazza? Ez egy őrület :-(
  • Dzsini
    Van, ha van:

Amúgy ahogy nézem jól megkavarták, mert a storeban az alapjáték neve is Definitive Edition (viszont így már nem is kapható), hanem csak csomagban, aminek része a fenti D.E. nevű alapváltozat PLUSZ az upgrade
  • Tinman #308906
    Konkrétan nincs DLC fül... régen volt.
  • grebber
    A Red Dead Redemption 2 Steam változatának indulása sem ment simán

Okkal gondolhattuk, hogy az egy hónappal ezelőtti PC-s start óta elhárították a hibákat, de ehelyett újak is megjelentek.
    A Rockstar legtöbb játéka valamely konzolra jelent meg előbb, és csak később pakolták át őket PC-re; ez már nem újkeletű tendencia. Nem ez az első alkalom, hogy problémák lépnek fel egy PC-s porttal; talán emlékeztek még, hogy a Grand Theft Auto IV megjelenése szintén elég botrányosra sikerült annak idején.
    Az Epic Games Store-ban és a Rockstar saját boltjában november 5-én debütált a Red Dead Redemption 2. Sokan jelezték, hogy a játék el sem indul náluk, mások különböző, zavaró hibákról panaszkodtak. Ezek egy részét sikerült orvosolni, de van olyan probléma, ami még most is fennáll. A felhasználói visszajelzések alapján a steames változat vásárlói újfajta gondokkal is szembesültek: ha például egy olyan Rockstar Social Club fiók van a Steam fiókjukhoz rendelve, amit már nem használnak, nem tudnak játszani, mert a játék bejelentkezés nélkül is hozzákapcsolódik, és nem enged váltani. Összeomlások, teljesítménybeli problémák, kapcsolódási gondok szintén jelen vannak. Az eddig érkezett 2483 értékelésnek csak kb. 67%-a pozitív.
    A SteamCharts alapján, a cikk megírásának pillanatában 28 ezer környékén tetőzött az egyszerre játszók száma, ami nem egy rossz érték. Láthatóan sokan vártak a steames kiadásig, remélhetőleg hamarosan élvezni is tudják.
  • Dzsini
    https://store.steampowered.com/dlc/750920/ - itt mit jelez? Vagy a kliensen át a könyvtárban jobbgomb tulajdonságok és ott a DLC fül
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.12.06. 20:28:52
  • Tinman #308903
    Nem vettem még meg, de nem értem... azt írja a Definitive Edition-re, hogy "in your library". Akkor ez most mi?

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.06. 20:21:59
  • grebber
    A sima van benne!
  • Dzsini
    Az van benne, vagy megvetted az upgrade-et?
  • Tinman #308900
    Shadow of The Tomb Raider Definitive Edition!

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.06. 20:01:27
  • grebber
    Uh gyenge lett mindkettő :(
    Remélem elviszik
  • Dzsini
    Humble novemberi teljessé vált:
    Soulcalibur VI
    Yakuza Kiwami
    My Time at Portia

Regular Human Basketball
    Sword Legacy Omen
    Fluffy Horde
    Chasm

A decemberi pedig a kiszivárgottnak megfelelően: (Tomb Raider Definitive Upgrade 50%-on a Fanaticalon, 15 peták)

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.12.06. 19:31:57
  • Tinman #308897
    Steam-es haver bosszankodott, én meg nem akartam elhinni. Most akkor kell külön kérni, vagy nem? Komolyan nem tudom már.
  • Scooter
    Mi ezzel a gond? A controllert is ott vetted! Nem hiszem, hogy annyira foglalkoznak vele, hogy miből fizetted. Aki meg abból fizette, az meg azért pampogna, mert a PayPal-ra utalták.
  • Rapid81
    Nem igaz. 2.5€-t fizettem walletból, többit Paypallal és csak az ment walletba, amit onnan fizettem. Többi ment vissza a PP-lal összekötött kártyámra.
  • zorrobomber
    Szintén. Mivel már linkelted így én ezt kihagyom.
  • Dzsini
    Az megvan, hogy az új Pokemon Sword / Shield-ben, a játék hangbeállításait egy (kihagyható) NPC-től lehet megkapni, aki nem a játék kezdő helyszínén van?

Nélküle a játék fix hangerőn szól, nem lehet állítani a zenén, effekteken.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.12.05. 18:06:42
  • Moby
  • Evoluti0N
    Ok.

Szerk: Viccet félretéve. Ez
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.12.05. 16:20:57
  • Moby
    Meg ne oszd a linkjét! NE! :D
  • Evoluti0N
    Ápdét! Hivatalos Link kábel még mindig nincs, de találtam egyet, amivel működik. Tök egyszerűen. Bedugom a gép egyik USB 3 portjába a Questet, majd a Quest menüjében kiválasztom a Link opciót és műxik tökéletesen. Input lag nincs, minden tökéletesen műxik. A PSVR ezentúl max csak exkluzívok esetében kerül majd fel a fejemre.
  • Tinman #308888
    Akciós hajós szim.
  • zorrobomber
    Minek tolod hajós szimmel, mikor hajózni IRL is tudsz?
  • Tinman #308886
    Nekem tetszik, hajós szimmel már úgyis rég toltam
  • Dzsini
    Érzésre sokkal jobb volt amúgy (ahogy írtam további beállítások után), a kéztartás nem követte pontosan, de lehetett tempósan vezetni kanyarogva - csak azt már nem rögzítettem egy harmadik kézzel :)

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.12.05. 11:08:32
  • benőmenő
    Az Nfs Shift 2-óta nem láttam ekkora input lagot autós játékban! :D
  • Tinman #308883
    Már a postán van :-)
  • Tinman #308882
    De nem is jó :-D

Ezt ugye tudja a DS4 is, csak az is rosszul, meg ez is: lag. Nagy. Sok.
  • Dzsini
    Kell még finomhangolni, de első gyors beállításnak nem rossz:

Átkapcsolva pro-ra a kormányzást (amit akkor kell, ha nem gombával irányítasz) és a holttereken meg a fordulási íven állítva már egészen pontos volt, jól lehetett vezetni. Eltekintve attól, hogy ügyetlen vagyok :) (lásd a szélvédő állapotát...)
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.12.05. 08:37:47
  • zorrobomber
    Az egész kapitalizmus nem fair. A cégünk tulajdonosa csak azért kapja az évi több milliárd forintot, mert neki van pénze. Nekem nincs, és kuncsorgok a 200 ezer bónuszért, miközben én dolgozok, ő meg nem, helyette a magángépével furikázgat a világban. Szóval végülis, ja, igazad van.
  • Tinman #308879
    Nálam ez már simán nem fair play, de hát mások vagyunk...

Az meg, hogy nem tudja egy Valve szintű cég, és ezt nem tudja rém egyszerűen lemenedzselni a saját sok-sok éves boltjában hogy mekkora raktárkészlete van azt ne haragudjatok, de nem veszem be.
  • Tinman #308878
    Ha szólsz... igen. Tehát nyiss egy ticketet és kuncsorogj.
  • Dzsini
    Akik szólnak - akiknek fontos - ez +1 üzenet, és el van intézve (nem csak jelen esetben, bármilyen vásárlásnál - ha te kérsz refundot, ott kapsz egy választási leheőséget, hogy hova kéred a pénznek azt a részét, ami nem walletből jött). Akinek nem fontos, azoknál pedig egy adaggal kevesebb ügyintézés részükről, nem kell a vásárlónak küldeni valamilyen kérdőívet, hogy "figyu, hova mit utaljunk?" - hiszen van, akinél nem lenne előnyös, ha ugyanoda kapná vissza a pénzt, hiszen kezelési költségek, pénzváltási dolgok ronthatnak az üzleten, pl. egy forint alapú számlával a fizetés és a visszatérítés közötti árfolyamkülönbözettel csak a bank jár jól. Így a teljes befizetett összeg megjelenik, biztosan nincs konkrét veszteséged, ha te nem azt választod.

Jól járnak ezzel? Hogyne, hiszen ami a walletben van, az már játékpénz, és úgyis náluk lesz elköltve. Viszont te, aki vásárolsz nem jársz alapból rosszul.
  • zorrobomber
    "ha szólsz, hogy kéred vissza mondjuk PayPalra az onnan fizetett részt, akkor megteszi"
  • Tinman #308875
    De ez így nem fair.

Gyakran fizetek én is picike részt walletból és ők is különbséget tesznek közte. Ergo visszafizetéskor is kéne. Ha 0.2€-t fizettem walletból, a többit meg kártyáról, akkor abszolút nem fair a walletra visszaküldeni a teljes összeget.