311803
  • Voltan
    Most sztem a CdKeys.com-on 11,79 Eur
  • Scooter
    Tudtok oldalt, ahol a legolcsóbb? Sima és a Deluxe?
  • Atisz #309112
    Tényleg olyan jó.

A Deluxe szerintem is overkill, a legtöbben az eredeti zenéért vásárolják (ami szerintem disznóság, mert az alapverzióban is benne kellett volna lennie), valamint az eszméletlen szexi Elza Walker ruháért. Ez utóbbi külön is megvásárolható pont 3 EUR-ért, ami tulajdonképpen most akcióban alig kevesebb, mint az egész deluxe verzió felára. Szóval szerintem érdemes beruházni rá: +3 EUR-ért ruhák, zene és 3 extra (mondjuk totál használhatatlan) pisztoly.
  • Fpocok
    Húzd meg a ravaszt, de deluxe edition nem kell.
  • benőmenő
    Maga a rendőrörs kialakítása meg a benne mászkáló dögök megjegyzése és a navigálás közöttük nagyon el lett találva. Nagyjából ezt várja az ember egy túlélő horrortól.
  • wesker24
    Resident Evil 2 Remake az egyik legjobb játék a 2019-es évben, de sajnos a B Scenariot nagyon el kurták nem kicsit nagyon, semmi köze az Original Resi 2-höz, ha csak a Resi 2 A Scenariot nézzük egy igazi mestermű a játék a B Scenario meg egy nagy kupac foshalmaz.
  • Scooter
    Srácok, erről a Resident Evil 2 Remake-ről ódákat zengenek. Tényleg olyan jó? Eléggé mozog a ravaszon az ujjam a CDkeys-en. Viszont a Deluxe-nak nem sok értelmét látom. Costume-ok és egy fegyver pack.
  • Dzsini
    Harmadik nap: Superhot
  • Tinman #309106
    Ma már egy picit kevéske a vas... ebben a stílusban viszont bármikor elő lehet venni a C64-es Krakout-ot, mely óta jobb falbontó cucc, nem nagyon született. (Ricochet mondjuk majdnem olyan jó, de kb. egyetlen digit platformon se elérhető, ami számomra mindfck.)
  • Tinman #309105
    Igen és az 1-2 is nagyon jól sikerült modern TBS-ek lettek. Nem teszem hozzá, hogy szerintem, mert minden amit írok, az szerintem...
  • Tinman #309104
    Természetesen nem meggyőzni akarlak. Az már 1k éve világos, hogy mások a preferenciáink, noha abban egyetértünk, hogy a core gameplay mindenek felett.

A Dune 1 nekem kevésbé, a 2 elképesztően betalált... azok a hangok/zenék is... atyaég. Igen, az irányítás szarul öregedett, de amit gyakran újratolok csak úgy, az a C&C és társai. Kb. azóta se találkoztam voice covered !telepítővel!, holott nem egy nagy történet, de mennyire jó volt már a hangulat megalapozáshoz. :-)
  • grebber
    Mindenkinek más a szaréhugyé küszöb ez alap. Nekem pl a Humble havi bundle szint az tehát olyan 2-3$..
  • Scooter
    Azért az a szarérhugyér kicsit erős! Ugye vicceltél? Majd ha maximum 5000 Ft lesz, akkor talán megveszem, de az is erősen az ingerküszöböm fölött van. Lehet a világ legjobb western-je. Amúgy nekem is nagyon a várós lista tetején van, de most kiköltekeztem karácsony előtt. Forsaken meg a Shadowkeep Deluxe. Azt se hittem sose, hogy a f*sszopó multiplayer játékra fogok 1x is pénzt adni, de ami jó, az tényleg jó!
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.12.21. 10:31:13
  • Rapid81
    Nekem most is van egy olyan Videoton pongom és működik is. :)
  • Atisz #309100
    Az első kép X-COM 2?

(qrva félelmetes az a szörny :))
  • zorrobomber
    Soha nem is mondtam, hogy jobban néz ki mint a Heroes. Attól is különbözik amúgy eléggé, de tény, hogy jó ötlet nosztalgiázni egyet vele, ahogy a Dune-vel is... mondjuk abból nekem az 1. rész jobban ütött, a 2. meg nem a graf, hanem az irányítás miatt öregedett borzasztóan.

Olvasnivaló:
    Wot I Think: Into The Breach
  • Tinman #309098
    Az a baj(om), hogy 34 éve vagyok aktív gamer. Indultam innen,
    tartok itt.Közben mocsok sok játékot játszottam végig/láttam. Számomra az Into The Breach megragadt kb. itt (1992):
    Egyszerűen nincs időm, kedvem, türelmem, energiám arra, hogy úgy nosztalgiázzak, hogy közben az adott játék pusztán csak 1 éves! Ellenben minden évben szívesen nosztalgiázok, főleg GoG-ról válogatva és ha egy 23 éves játéknak ilyen a grafikája, az máris nem zavar. Mondjuk nem csoda, mer' esküszöm, jobban néz ki, mint a tavaly kiadott Into The Breach ^^

Igen, a legfontosabb a gameplay szerintem is, de haladjunk már a korral :-/
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.21. 09:41:59
  • zorrobomber
    Jól teszed hogy ignorálod. Vannak preferenciáid, és tartod magadat hozzájuk, ez jó, mert így elégedettebb leszel a game time-oddal. Ettől viszont még maga a játék nem lesz "gagyi", csak te skippeled. Ráadásul elég nehezen összehasonlítható az XCOM-al és hasonló TBS-ekkel. Kb. úgy viszonyul hozzá, mint kártyás játékban a passziánsz a Hearthstone-hoz. Btw, eddig igazán nekem se kattant még be (nem itthon toltam eddig sose - itthon most én is inkább a 970-et izzasztom -, melóban üresjáratokban teszteltem), az előzmény FTL viszont nálam classic.

Apropó, melóhelyen ez talált még be mostanában:
    Kingdom: New Lands

Na, ez meg RTS, tudod, olyan mint a Sztárkráft.
  • Tinman #309096
    Jah, csak az a baj, hogy TBS-ek terén is 2019-et írunk.

Ez meg egy lassan NÉGY éves cím:

Vs. Nem tudok grafikát rajzolni a játékaimba, de jó játékokat csinálok Into The Breach:

Imádom a jó TBS cuccokat, most ennek a végén járok, de élből ignorálom, amiben nem volt pénz grafikusra... itt vót'. Max eyecandy és a gameplay is baromi fun:

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.21. 08:27:12
  • MarkBlade
    Online részről nem is beszélve..
  • grebber
    ~2023 -ban majd talán eljut hozzám is Addigra talán valóban szaré hugyé lesz. Bár ha a GTA 5-ből indulok ki akkor még keveset is mondtam :(
  • wantonly
    1 hónap ingyen Origin Access.
  • Voltan
    Lassacskán már azért a Red Dead Redemption 2 kezd azzá válni, amit vártunk, minden idők legjobb western játékává, és egyúttal minden idők egyik legjobb open world játékává is. Immár van fast travel! Mármint bárhonnan, bármelyik fő pontra - ehhez meg kell venni bizonyos fejlesztést a táborban, de ez eléggé korán elérhető, és most már -voila- lehet a szabadban tábort veréskor utazni szépen az addig felfedezett helyekre. Oda-és vissza is, bármikor.

A lovaglási problémák - értsd, mindennek nekimegy a lovad, mint egy retardált, szintén eltűnt, ez már a pc verza elején.
    A jard is kevésbé érzékeny szerintem, mint PS4-en, bár ennek oka volt az akkori elcseszett irányítás is, nagyrészt.

Szóval a lényeg, hogy most olyan a játék, amilyennek lennie kellett, és keresztbe megeszik bármilyen eddigi open world cuccot.

Szürke oldalakon már szarérhugyér adják, mindenki vegye, mert ez minden idők egyik legjobb játéka most már.
  • zorrobomber
    Szintén
  • grebber
    Így az év vége felé még mindig a magam nevében írogatok.
  • zorrobomber
    Az Into the Breach eléggé távol állt a gagyi fogalmától.
  • grebber
    Na, csak nem fogy a pénz, hogy a hatalmas szülinapra indie gagyikra telik nekik? Biztos a sok 10 (pénzes) kuponra megy a többi...
  • Dzsini
    A második a Towerfall Ascension
  • Atisz #309086
    Én az eredeti XBox-os Halo-ra gondoltam.
  • wantonly
    Assassin's Creed Odessey GOLD - 25€ kuponnal. Ez se rossz.

Steam-en is akciós, a 4,5€-s kuponnal 30€ - kártyapénzzel lehet jobbat is ki lehet hozni.
  • zorrobomber
    kuponnal:
    Outward - €5.99
    Rebel Galaxy Outlaw - €8.74
    Assassin's Creed Origins Gold Edition - €12.49

Szerintem ebben a sorrendben húzom be őket, ha tényleg kapok új kupont.
  • Rony94
    grebber, amúgy van egy jó hírem, ha tényleg szereted a FEAR-t. Trepang2

Sajna még nem jelent meg.
  • Rony94
    Csak az első rész gagyi? Mert én amúgy tervezem beszerezni a Master Chief Collection-t.
  • PeeTeR
  • Dzsini
    Epic Store karácsonyi program beindult

A kedvezmények mellett

12 napig naponta egy ajándék játék - az első az Into The Breach

És lehet kérni 10 euros kupont, amit bármilyen, legalább 15 euros vásárlásnál be lehet váltani. Aztán lehet kérni egy másikat.

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.12.19. 17:39:59
  • Atisz #309079
    Szerintem ki is lehet hagyni a "PC-n" részt ;)

A nosztalgia nagyon veszélyes dolog tud lenni, de azért akad jócskán játék, ami kiállja az idők próbáját.
    A Deus Ex, az említett FEAR vagy NoLF ebbe a kategóriába esnek.
  • Scooter
    Végre valaki felismeri. Én már az első résznél tudtam...
  • Scooter
    Akkor én jártam a legjobban, mert nekem ingyen volt. Még 2015-ben nyertem a grabthegames-től. Annyit meg simán megért.
  • benőmenő
    A Republic Commando is jó cucc, bár azon érződik, hogy elsősorban konzol shooter. Anno letoltam hardon, de néhány helyen a hajamat téptem, olyan nehéz volt.
  • Inquisitor
    Teljes áron vagy akár féláron sosem vettem volna meg, de casual gamingre puffogtatni jó lesz, behúztam tegnap éjjel a The Division 2 és csóri Breakpointot harmadolva.