311803
-
Az Ape Out game pass-ban is benne van asszem és most Epic-en ingyenes volt.
Szerintem a bödönös is érdekes élmény, de értem miért utálják. Van aki üvegpálcát dug a pöcsébe, én megnéztem már pár érdekes filmet, miért éppen az lenne a fura hogy ez is bejön nekem és még pár embernek? :) Amúgy speciel a challenging mivolta mit sem érne a meta kommentár nélkül, Stanley Parable-hoz tudnám hasonlítani. Igen, low effort, ezen sose értettem miért akadnak ki emberek...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.12.26. 23:48:29 -
Rony94 #309193 Öhm...ez az Ape Out...egy indie játék. 2-3 ember dolgozott rajta összesen. 15 euro a teljes ára, de most leakciózva 7,5 euro. Én még nem játszottam vele, csak egy előzetest láttam belőle, de olyan jópofa a játék alapötlete, hogy komolyan elgondolkodtam a megvételén. Na megvenni nem fogom, mert azt a 7 eurót még mindig sokallom, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy ez egy jó ötleten alapuló indie játék, aminek megvan a maga célközönsége. Mi ezzel a probléma?
VVVVVV című program megvan? Rosszabbul néz ki, mint az első Super Mario Bros NES-en. Mégis olyan 'catchy' soundtrackje van és annyira szórakoztat a kihívás, hogy nem tudom nem szeretni azt a játékot. Szar a grafikája? Igen. Valszeg a csóró fejlesztőnek nem volt elég pénze? Meglehet, sőt biztos. De leszarom, mert ez a fickó/csapat összehozott egy olyan gammát, ami képes volt ennek ellenére behúzni.
Hotline Miami ugyanez.
Sok indie játék valóban egy hulladék, lásd a harmadik képen látható bödönös valamit. Az csak arra ment ki, hogy rákapjanak a streamerek és challenge hullámot indítson el, ezzel keresvén némi pénzt.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2019.12.26. 23:33:16 -
Beszélgethetünk majd még róla ha kipróbáltad :) A többire az OFF-ban reagáltam :) -
Segítek, mert nagyon elkeveredtél a nograf szarokban, de annyira, hogy lassan beéred már azzal is, ha 2 fekete pixel, kerget egy harmadikat. Tökre megértem, hogy neked kimaradt az VTC, Plus4, C64, ZX Spectrum korszak, de sokan vagyunk akiknek nem...
14 éves játék. Shadowgrounds.
Idei "játék". Ape Out.
Rohadt nagy bullshit bevédeni ezeket a fosokat azzal, hogy mer' ez művészet. Lószart. Volt egy ötletük, mert sokat nézték a majmok bolygóját, de pénzük nem volt grafikusra, így abból főztek ami van, majd ráhúzták, hogy ez direkt ilyen, ez egy stílus. Baze, ez nagyobb átverés, mint a banán a falon performance. Mondjuk a mai kilúgozott fejű hipsztereknek biztos ennyi is elég, szerencsére vannak még látószervvel rendelkező, a maszlagon átlátó játékosok is, akik csak röhögnek ezeken az ingyen adott szarokon.
Ja igen... a "művész úr" másik okádmányát is említsük már meg... igazi szargyáros a faszi.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.26. 21:03:34 -
Mondjk az Ape Out amit képvisel, ahhoz pont jó az amit graf terén előad... ezt ki dönti el, és mi alapján? Ki mondja meg hogy stratégiai játék lehet szar graf, akció meg nem? Bullshit szagot érzek... :)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.12.26. 19:48:29 -
Azért az a nem gyenge amit a Halo és a Jedi produkált friss címként elég sok címet vertek.. -
Steam toplistásdi -
Áááá bocs, késtem :-(
Mondjuk az FTL amit képvisel, ahhoz pont jó az amit graf terén előad. Sose kötöttem bele. Viszont ez annyiszó' mótvá', hogy nem értem eddig hol élt, akinek még nem volt meg Steam-re.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.26. 18:41:53 -
"Na, megint ez a 10 éves kisfiam paintben odafing valamit a képernyőre effekt" komment coming in 3..2..1... -
Bejött az FTL tipp :)
A holnapi talán Hyperlight Drifter? (ami megint ismétlés)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.12.26. 17:12:25 -
Valóban. thx -
Ha megnézed mire ment a beszélgetés, az meg honnan jött, akkor láthatod a Shadow Warrior 2 linket, ami Fanatical. Onnan. -
Csak Xbox. -
Hol ilyenek az árak? Steamen nekem jóval drágábbak ezek. -
A legkevésbé sem, szerintem nagyon is tudták, hogy mit csinálnak. Teljesen jó stílust alkottak, a játékmenethez és a zenéhez abszolút passzol. -
Szóval, akkor megint csak a szokásos, "van egy k. jó ötletem, de nincs grafikusunk, így majd a 10 éves kisfiam paintben odafing valamit a képernyőre" effekt... :-/
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.26. 10:11:49 -
Steam nem enged vásárolni... Gondoltam elhörcsögölöm a kártyapénzem, erre azt írja hiba történt, próbálkozzak később vagy vegyem fel a kapcsolatot a támogatással... Most meg már azt írja sokat próbálkoztam. Nektek megy? -
Még mindig úgy lehet a legjobban megítélni egy játékot ha kipróbálod. Zseniális :) -
Sajnos ez a gears még nem pléj evriveres :(
MS igazán kiadhatná steam-re is legalább ezt ha már a 2-3-Judgmentet baszik kiadni pc-re
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.12.25. 19:41:33 -
https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/gears-of-war-ultimate-edition-xbox-one 1.19€
Ez PC-n is működik, vagy XBOX One only?
Szerk.: Találtam egy ilyen kommentet, szóval esélyesen, nem oké.
"Not for PC, Instant Delivery, fast as usual.
As usual the purchase was instant. The code redeemed with no issues. Love CD Keys.
The net lists this game an anywhere, its not one of those titles. It is purely XBOX ONE only.
I tried it, wont work on Windows. Ill own a XBOX ONE someday."
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.25. 19:25:32 -
Eador. Imperium
€0.46
Raiden Legacy - Steam Edition
€0.37
Sanitarium
€0.37
Art of Murder - FBI Confidential
€0.37
Art of Murder - Deadly Secrets
€0.37
Art of Murder - Hunt for the Puppeteer
€0.37
Art of Murder - The Secret Files
€0.37
Seeking Evil: The Wendigo
€0.37
Art of Murder - Cards of Destiny
€0.37
Shadow Warrior 2
€3.69
Overclocked: A History of Violence
€0.37
Total
€7.48
:-)
Így igaz! A Deluxe Upgrade tartalmát nem adja, de az nem is kell!!! Artbook, skin, OST? Pfff... ingyen se :-D -
Rony94 #309173 Állítólag a Battlefront 2 multiplayer részlege már elég patent lett a megjelenés óta, szóval arra ránézek. De én is inkább az efféle single élményt preferálnám. -
Már most valahol 4-5 milla vagy több az eladás ami 1 hónap alatt nem rossz egy single játéktól. Szóval jön majd még onnan sokféle jóság.. Mondjuk a Titanfall 2 single részét is mesterien összerakták (szotyvadék BF-eket lazán kettéveri) azt az meg eltűnt kb a süllyesztőben...nem is értem
Battlefront 2 single is jó lett már csak rövid nagyon és egy optimalizációs mestermű egy etalon
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.12.25. 18:59:54 -
Tegnap vagy mikor írtam, hogy a free cuccaik nagy része előtte nem volt a store-on. Konkrétan egy volt amit előtte már árultak. -
Rony94 #309170 Star Wars Jedi: Fallen Order
Végeztem a sztori móddal, összesítésben 95%-ot ír, szóval pár láda és secret még hátra van. 32 órámba telt Grand Master (legnehezebb) fokozaton. Emelem kalapom a fejlesztők előtt, mert a kihívás valóban ott volt. Mint Dark Souls rajongó, megdobogtatta a szívem ez a fajta nehézség és maga a harcrendszer is.
A karakterfejlődés is el lett találva. Ahogy fokozatosan, skill fa szerűen szerezzük meg a különböző képességeket, amik nagyon hasznosak tudnak lenni a játék során, szinte mindegyiket használni fogjuk a játék vége felé. Szóval ezt jól átgondolták, nem lett elhanyagolva.
A Jedi Outcast/Jedi Academy óta nem éreztem ennyire jedinek magam, mint itt (a Force Unleashed játékokkal nem volt dolgom).
A harcrendszer után jöhet a másik nagyon fontos rész, a pálya/pályadízájn. REMEK!
Ne értsetek félre, nem nagyon lehet eltévedni, mert mindig világos, hogy hol van a továbbút, szóval kinda lineáris pályákról beszélünk, de fokozatosan egyre jobban szerteágazik és mikor már azt hinnéd, hogy jól van, ennél nagyobb már nem lesz a pálya, ott derül ki hogy JA, még itt egy újabb tomb.
És emellett még részletesen ki is vannak dolgozva, hogy az ember tényleg azt higgye, hogy ez egy hatalmas komplexum, barlang, bánya stb.
Hatalmas taps ezért.
Grafikáról nem szeretnék sokat mondani (nem is tudnék). Szép, nagyon szép látvány terül elénk, akármelyik pályán vagyunk. Az nagyon látszik, hogy nem Frostbite Engine-el készült. És ezzel most nem az Unreal-t akarom degradálni, mert abból is lehet elképesztő dolgokat kihozni, de az Unreal-es gyermekbetegségek itt is megvannak és látszódnak.
De ha engem kérdeztek, kihozták a motorból a legjobbat. És még jól is lett optimalizálva. Minden ultrára volt állítva és 90%-ban tartotta is a fix 60 fps-t, kritikus helyeknél voltak beröccenések. (i5 8400, 16GB RAM, GTX 1060 6GB)
A soundtrack frenetikus. Vannak original-trilogy számok, vannak prequel-trilogy számok és vannak full eredeti számok is és teljesen beleillenek ebbe a Star Wars történetbe, imádtam őket.
Bugok....vannak. Olyan hihetetlenül sokkal nem találkoztam, szóval rendesen le volt tesztelve, de némelyiken csak röhögtem, mikor pl. sikerült elhagynom a játékteret. [link]
Van egy negatív rész is: A ládák. A játékban vannak különböző ládák, de egyikben sincs értelmes dolog. Ezekben a ládákban ugyanis, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG SKINEK VANNAK. Skinek ruhához, hajóhoz és droidhoz. (Van egy bizonyos fajta különleges láda, nem arról beszélek, hanem az összes többiről)
Újrajátszhatósági faktora...vaaaan...de hogy én most kijátszottam a legnagyobb nehézségi fokon, nem nagyon érzek semmit, hogy újra kéne kezdenem. Majd, előveszem újra, ha jön a folytatás. (már pedig állítólag lesz)
Én azt mondom, hogy vegyétek. Legyen ez is egy üzenet az EA-nek, hogy singleplayer játékokra igen is SZÜKSÉG van.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2019.12.25. 18:23:00 -
Gondolom behúztad? Én még agyalok rajta, de szerintem ennyiért kötelező.
Meg tudod mondani, hogy mi ingyenes hozzá? Úgy látom, hogy ami a Deluxe Upgrade pack-ban van az nem.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.12.25. 18:23:11 -
Faster Than Light még nincs epic **arjában..legalábbis a kereső nem adja ki. Ahogy fogynak a napok nagyon úgy néz ki hogy most csak a kis címekre mentek rá. (Mondjuk nekem aztán mindegy ,de érdekes hogy sima heteken sokkal jobbakat adtak mint most az 1 éves évfordulóra.) -
Mára a pajzs ikon Totally Accurate Battle Simulatort rejt.
A holnapi ikon pedig teljesen egy FTL-jellegű űrhajónak néz ki.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.12.25. 17:01:54 -
Ezt írtam én is. Pont azt akarnám tudni, hogy mit játszottam idén. Visszamenőleg hogy adjam hozzá? :D -
MrAndree #309165 Volt bőven idén:
GTA V: Bár már korábban gyengébb gépen letoltam kb 25 FPS-el, azért igy volt az igazi. Remek játék, szerintem a legjobb GTA eddig.
AC Syndicate: Igazából pont olyan mint az összes előtte, csak ezúttal Londonban. Szórakoztató de semmi extra.
AC Origins: Na ez már jobb, Egyiptom klassz helyszin, főszereplő is szimpatikus és a harcrendszer se egybites.
AC Odyssey:: Tulajdonképpen félig meddig egy átskinezett Origins, viszont ami ott nem volt jó azt javitották, az RPGsités pedig remek ötlet volt. Viszont a térkép szerintem túl nagy, a végére már inkább csak a maxolás miatt jártam be az egészet. Szóval a kevesebb több lett volna.
Tomb Raider Reboot 1-3: Ebből igazából az első kettő már megvolt régebben, Shadow volt csak újdonság. Remek mindhárom része de a 2013-as első maradt a kedvencem.
Mordor 1-2: Szintén csak a második volt új. Jobb mint az első, változatosabb de azért nem olyan széria amit sokszor fogok újrázni.
SW: Battlefront 2: Rövid de szórakoztató kampány egy vacak sztorival. Semmi extra.
Titanfall 2: Na ez már jobban tetszett, szórakoztató, pörgös FPS.
Sekiro: Nálam simán év játéka, kétszer is végigvittem, egyszer megjelenéskor, aztán most októberben még egyszer.
NIOH: Complete Edition: Szintén kiváló játék, de összességében a Sekiro kicsivel jobban tetszett.
Divinity: Original Sin: Nem igazán zsánerem ez a fajta játék, kb évente egy ilyenhez van kedvem, ez most a Divinity volt. Összességében jól szórakoztam, szóval jövőre jön a második része.
Rage 1-2: Első már megvolt párszor, 2 meg ugye idén jött. Pontosan ugyanolyan mint az első, csak szinesebb. Fun lövöldözés, unalmas és érdektelen open world és buta sztori. De összességében jól elvoltam vele.
Outer Worlds: Egy Obsidian játék ami nem egy bugos szétesett szemét megjelenéskor. Már ez önmagában valami de közben még iszonyat hangulatos is (bár ez utóbbi meg tőlük nem meglepő). Jöhet a második rész.
Code Vein: Anime Dark Souls. Illetve csak szeretne az lenni, itt-ott középszer de amúgy elmegy. Azt hiszem erre mondják, hogy "hatpertiz".
Jedi Fallen Order: Mondanám, hogy az évtized legjobb Star Wars játéka de tekintve a kinálatot ezzel nem mondtam sokat. Viszont tényleg jó játék, nálam év játéka jelölt volt. Persze egy deka eredetiség nincs benne de jól zatyulja az innen onnan lopott elemeket szóval szerettem.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2019.12.25. 01:38:03 -
#307538 -
Köszi! :)
Gugliztam, de Gremlinre nem egészen ezt dobta ki, sőt Gremlin + Steam-re sem.
Szerk:
Én aszittem, hogy össze kell lőni a Steam fiókkal és kiszemezgeti, hogy mi van, de tévedtem. Ezzel nem vagyok előrébb. :)
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2019.12.24. 20:28:25 -
:-D
Hádde' oda van írva a képre: gremlin.
Extra über help: gremlin.hu :-D -
Ezt mivel szedted így össze? Kíváncsi volnék, hogy idén miket toltam. :) -
Végre egy jó deal! Thx! -
Anonymusxx #309159 Én ezekkel játszottam és játszom idén
A Risen 2 -őt nem biztos hogy be tudom fejezni, az egész annyira gagyi, hogy gondolkozom a félbehagyásán, az első részt befejeztem, de az még sokkal rosszabb volt...
És befejeztem 43 könyvet, és ebbe nem számít bele a gyűjteményes könyvek is.
-
3 év után úgy néz ki elérkezett az idő.
-
Ilyen olcsó a Shadow Warrior 2? €3.69! Ahogy látom steam-en, minden DLC ingyenes hozzá?
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.12.24. 18:43:04 -
Tényleg a Celeste lett - ezzel egyrészt ismételnek, másrészt eltértek a kiszivárgott listától :)
A következő pajzs logo a KCD talán? -
Ha majd látod hátulról ;)