Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Gyerekek!

A GetGamesGo-s STEAM-kódokat nem tudom aktiválni! :(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Értem. De attól, hogy a karót, meg a fokhagymát alufóliába csomagolod, attól még az marad ami.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
A virágboltosok is csúnyák?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Azért, mert ezek szavak a topic lakóinak egy részére úgy hatnak, mint vámpírokra a szenteltvíz :D
TBTPumpa
Mert csak a csúnya emberek játszanak vele! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
"Csúnya verzió, virágbolti verzió"

Ezek honnan jönnek amúgy?

Miért nem írjátok le rendesen? ---> Warez verzió, feltört verzió, másolt verzió, crackelt verzió, etc.

Shep
Na akkor ezt is megtudtam :) Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Órákon belül mindenki, mert van belõle már csúnya verzió is...
Sajnos ez is korábban került ki, mint kellett volna! <#szomoru1>

Shep
Nekem csak vagy 2, többit azért tudom hova kötni, ha más nem a karóhoz :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

genndy
Õ itt 'darkling' (amúgy EJ-s õ is).
Grat!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Rochard-ot és Renegade Ops-ot tervezek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Szemét ausztrálok már tolhatják a TR-t... <#duhos2>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Nekem vannak olyan barátok a friends listbe Liveon, meg Steam-en is, hogy pénz fejében sem tudnám megmondani ki az :-D

Tehasut
Mit veszel?
Rapid81
Én a saját számom szoktam megadni, viszont az utolsó számjegyet mindig elírom. :)

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Szeretném itt is megköszönni rókaregének, akinek nem tudom mi az itteni neve :) a Bioshock2-t!

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen :)

Tehasut
Én mindig kamu telszámot adok meg, ha kérdez ilyesmit. Nem is értem, minek kell nekik.
Tinman
Add meg ezt bátran:

+36 30-9772-851

Tudsz.

IMYke2.0.0.0
Srácok!

GetGamesGo oldal. Regisztráció.
Ugye a "Contact number"-nél telefonszámot kérnek?
Én NEM akarom megadni a számomat.
Viszont, továbblépni nem enged.

Ha nem valósat adok meg, attól még tudok vásárolni ott a késõbbiekben?

IMYke2.0.0.0
Hát, ha szabadna kérni, ne :)))

Zomil
Akkor ne rakjam ki holnap délben a teljes végigjátszásomat? <#idiota>

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tehasut
Én pofonegyszerûen fogom kikerülni az esetleges spoilereket. Ma estétõl elkerülöm a fórumot, míg végig nem tolom a játékot.<#nevetes1>
Pumpa úgysem fogja kibírni, hogy ide ne lelkendezzen valami poéngyilkos szösszenetet.
IMYke2.0.0.0
Talán nem kell még egyszer kiemelnem, hogy ez a topik kétszeresen is anti-spoileres.
Tomb Raiderrel és minden késõbbi, aktuálisan megjelenõ játékkal kapcsolatban. Szabályzat!

Tehát, aki akár ma estétõl, akár holnap hajnaltól akár csak egyetlen félreérthetõ mondatot is leír, beszúr, belinkel a játékkal kapcsolatban - régi ismerettség ide vagy oda - script ban-t kap.
S ezt most halálosan komolyan gondolom.

Kezdünk átmenni megint Tomb Raider topikká.

genndy
Nekem a tesztprogram a szénnétextúrázott Oblivion :)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

TBTPumpa
Én azért reménykedem, hogy az a 0day patch dob majd holnap valamit rajta. Vagy egy frissebb ATI Driver.

Ausztrálok már nagyban nyomatják a játékot - persze a patch csak holnap jön. Bár nem tudom mennyit fog javítani rajta egy 50MB-os javítás...

Viszont amit eddig láttam a srác streamjébõl, az tetszik. Nagyon szép a grafika PC-n. Tûélesek a textúrák! Várom már a holnapot. Ideje megdolgoztatni a VGA-mat. <#idiota>

Tehasut
Ha frissítem a hardvert a gépemben, mindig feltelepítem a Legendet és kipróbálom a nextgen effektekkel. 2 hete, mikor megkaptam a 7850-es kártyát, természetesen kipróbáltam, és most elõször állapítottam meg, hogy játszható sebességgel fut. Nem semmi egy 7 éves játéktól.
TBTPumpa
Visszaköszön a 2006-os Legend-ben lévõ Nextgen grafika feature! <#idiota>

zorrobomber
Szeretnék köszönetet mondani a családomnak, a rajongóknak, és a topik tagjainak a közremûködésért, nélkülük nem kaptam volna meg ezt az elismerést! (Mindig is kúl dolognak tartottam ha valaki átvette pl. az Arany Málnát) :)

Ha már a TR-nél vagyunk. Van video, stream a PC-s verzióról és nagyon úgy tûnik, hogy egyelõre még nem találták fel azt a grafikus kártyát, ami normálisan, fps zuhanások nélkül boldogul a Tress FX-szel. <#idiota>
zorrobomber
Na márpedig ezt tartom. A TR fényévekkel jobb játék lesz mint az AC :)

A SimCity-t tudom hogy egyszerûsített lesz, de én nem látom olyan fekete-fehéren a dolgokat mint te. Imy játékfilozófiáját vallom, és nem vagyok a vérhugyozás híve, simán tudok élvezni egy olyan címet is ahol nem kell pengeélen táncolni. Speciel az útépítés és zónalepakolás miatt a 4. rész közel sem olyan zseniális szerintem. Itt, az új részben olyan utakat rakhatsz le amilyet akarsz.

Olvastam olyan cikket is, amiben a srác a szülõvárosának a közlekedését szimulálta, azon belül is konkrétan az egyik gócpontra volt kíváncsi. Bár mesterségesen alakított ki pár körülményt, de jelzésértékû hogy sikeresen tudta modellezni a minden reggel arra ingázó embereket, és az így kialakuló méretes dugót. Ilyen az eddig SimCity-kben nem volt még soha.

De más példák is akadnak a valós viszonyok játékon belüli rekreálására. Nem azt nézem hogy lesz -e metró, hanem hogy fun lesz -e. Jelen pillanatban úgy tippelem, hogy igen.

Tehasut
Na ezzel nálam kiérdemelted a "topik legunszimpatikusabb alakja" címet.
Zomil
Legalább annyira, mint a "hujujuj mennyire szar az AC szarrá fikázom amikor csak esély van rá, mert arra olyan szépen ugrik a nép".

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Arrol a closed bétárol beszélsz amiben 1orán át lehetett használni egy várost? :D
Hát végülis, az sokkal inkább tény, mint amit én leszürtem, pár videobol.

Mind a 2 játék egy szarrá egyszerüsitett casual fos lesz, ez pedig tény, ezzel kár vitatkozni. Mind a 2-höz fossák majd a dlc-ket is...A különbség csupán annyi, h az egyik a Tomb Raider széria megeröszakolása, a másik meg a Simcity széria megeröszakolása lesz. Persze aki egyik játék elödjeivel se játszott annak ugyis mind1.

Olyat Larát már ugyse fogok kapni, mint amilyen 1-2-3-4 volt és ugyanugy olyan Simcity-t se fogok kapni, mint amilyen a SimCity,SimCity 2000, SimCity 4 volt...ez van.
Nekem az nem játék, h lerakok 3épületet és már +-ban van a gazdaság...én vért akarok hugyozni és pengeélen táncolni az adokkal, h egy minimális bevételem legyen.

IMYke2.0.0.0
Most kicsit késõbb, mint múlt hónapban. Nem baj? <#schmoll2>

zorrobomber
Ugyanannyi szükség van rá, mint a "hujujuj mindjárt jön a játék, olyan izgi" jellegû hsz-ekre, tehát semmi. Valamivel elsõ helyen kell tartani a topikot.

Apropó, Imy, mikor utalod a következõ fizut?<#idiota>

IMYke2.0.0.0
Tiltják. Amúgy, ismeri.

Tehasut
Én azt hittem, hogy az SG fórummotorja kapásból ismer egy ilyen triviális fícsört. De gagyi.
IMYke2.0.0.0
Mert meg kell oldanom, hogy olyan helyre tehessem fel a scriptet, ahol futhat a javascript
Az uw.hu-ról a korábbi banner miatt le vagyok tiltva.

Tehasut
A félhülye bakert végül miért nem tiltottad ki a magyarítás topicból?
IMYke2.0.0.0
Ha erõsen kéritek, el tudom érni, hogy hiába írtok, senki sem láthatja :)

Tehasut
Lehet, hogy velem van a baj, de egyáltalán nem tartom ezt viccesnek, inkább szánalmasnak. Provokáció? Mi szükség van rá? <#levele>
TBTPumpa
Neked fizetnek, hogy elvedd az ember kedvét a játéktól? <#szomoru1>

Velem együtt téged is ki kéne tiltani ebbõl a topikból! <#idiota>

zorrobomber
A helyedben én máshol javítottam volna bele, mert ez az egy kijelentés van a mondatomban ami tény.

Zomil
"Megmondom elõre: egy jó kis játék lesz. Se többet, se kevesebbet nem várok tõle. Nem toltam closed beta-t."

Kicsit bele kellett javitanom :D

zorrobomber
Aki ismer tudhatja hogy a hsz-em nyilvánvaló provokáció. Hogy miért is?

- még mindig nem a Basznivaló Egyiptológus topikban vagyunk
- vártam az alkalmat mikor tudok grebber irányába egy kis fricskát elereszteni
- ok, tudom most jelenik meg, izgi meg minden, de mégiscsak egy ugrálós-mászkálós, QTE infected 8 órás játékról beszélünk
- vicces látni ahogy a torrentmágusok a poligoncsöcs kalózkodásra egybõl ugranak

1000 Ft-os ömlesztett fémketreces kategória. Najó, ez is provokáció, 1500-at talán fogok adni érte :)

Shep
Mert a játékok nem mesék, a Cabin in the Woods 10/10, nem mese? :)

Tehasut
Azért ilyet leírni ebben a topicban... <#levele>
Remélem, bugos lesz a törés.<#eplus2>
<#zavart2><#levele>
zorrobomber
Kevesebb mint 12 óra és rommá torrentezem (remélem) <#hehe>