Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GetGamesGo-s STEAM-kódokat nem tudom aktiválni! :(
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ezek honnan jönnek amúgy?
Miért nem írjátok le rendesen? ---> Warez verzió, feltört verzió, másolt verzió, crackelt verzió, etc.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sajnos ez is korábban került ki, mint kellett volna! <#szomoru1>#szomoru1>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Grat!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
+36 30-9772-851
Tudsz.
GetGamesGo oldal. Regisztráció.
Ugye a "Contact number"-nél telefonszámot kérnek?
Én NEM akarom megadni a számomat.
Viszont, továbblépni nem enged.
Ha nem valósat adok meg, attól még tudok vásárolni ott a késõbbiekben?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Pumpa úgysem fogja kibírni, hogy ide ne lelkendezzen valami poéngyilkos szösszenetet.
Tomb Raiderrel és minden késõbbi, aktuálisan megjelenõ játékkal kapcsolatban. Szabályzat!
Tehát, aki akár ma estétõl, akár holnap hajnaltól akár csak egyetlen félreérthetõ mondatot is leír, beszúr, belinkel a játékkal kapcsolatban - régi ismerettség ide vagy oda - script ban-t kap.
S ezt most halálosan komolyan gondolom.
Kezdünk átmenni megint Tomb Raider topikká.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ausztrálok már nagyban nyomatják a játékot - persze a patch csak holnap jön. Bár nem tudom mennyit fog javítani rajta egy 50MB-os javítás...
Viszont amit eddig láttam a srác streamjébõl, az tetszik. Nagyon szép a grafika PC-n. Tûélesek a textúrák! Várom már a holnapot. Ideje megdolgoztatni a VGA-mat. <#idiota>#idiota>
A SimCity-t tudom hogy egyszerûsített lesz, de én nem látom olyan fekete-fehéren a dolgokat mint te. Imy játékfilozófiáját vallom, és nem vagyok a vérhugyozás híve, simán tudok élvezni egy olyan címet is ahol nem kell pengeélen táncolni. Speciel az útépítés és zónalepakolás miatt a 4. rész közel sem olyan zseniális szerintem. Itt, az új részben olyan utakat rakhatsz le amilyet akarsz.
Olvastam olyan cikket is, amiben a srác a szülõvárosának a közlekedését szimulálta, azon belül is konkrétan az egyik gócpontra volt kíváncsi. Bár mesterségesen alakított ki pár körülményt, de jelzésértékû hogy sikeresen tudta modellezni a minden reggel arra ingázó embereket, és az így kialakuló méretes dugót. Ilyen az eddig SimCity-kben nem volt még soha.
De más példák is akadnak a valós viszonyok játékon belüli rekreálására. Nem azt nézem hogy lesz -e metró, hanem hogy fun lesz -e. Jelen pillanatban úgy tippelem, hogy igen.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Hát végülis, az sokkal inkább tény, mint amit én leszürtem, pár videobol.
Mind a 2 játék egy szarrá egyszerüsitett casual fos lesz, ez pedig tény, ezzel kár vitatkozni. Mind a 2-höz fossák majd a dlc-ket is...A különbség csupán annyi, h az egyik a Tomb Raider széria megeröszakolása, a másik meg a Simcity széria megeröszakolása lesz. Persze aki egyik játék elödjeivel se játszott annak ugyis mind1.
Olyat Larát már ugyse fogok kapni, mint amilyen 1-2-3-4 volt és ugyanugy olyan Simcity-t se fogok kapni, mint amilyen a SimCity,SimCity 2000, SimCity 4 volt...ez van.
Nekem az nem játék, h lerakok 3épületet és már +-ban van a gazdaság...én vért akarok hugyozni és pengeélen táncolni az adokkal, h egy minimális bevételem legyen.
Apropó, Imy, mikor utalod a következõ fizut?<#idiota>#idiota>
Az uw.hu-ról a korábbi banner miatt le vagyok tiltva.
Velem együtt téged is ki kéne tiltani ebbõl a topikból! <#idiota>#idiota>
Kicsit bele kellett javitanom :D
- még mindig nem a Basznivaló Egyiptológus topikban vagyunk
- vártam az alkalmat mikor tudok grebber irányába egy kis fricskát elereszteni
- ok, tudom most jelenik meg, izgi meg minden, de mégiscsak egy ugrálós-mászkálós, QTE infected 8 órás játékról beszélünk
- vicces látni ahogy a torrentmágusok a poligoncsöcs kalózkodásra egybõl ugranak
1000 Ft-os ömlesztett fémketreces kategória. Najó, ez is provokáció, 1500-at talán fogok adni érte :)
Remélem, bugos lesz a törés.<#eplus2>#eplus2>