Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oké utoljára😊
Két variáció van:
Egyik, ha mindenhol a világon egy idõpontban - adott órában - jelenik meg.
Tehát Amerikában 16 órakor, Magyarországon 16 órakor, Japánban 16 órakor.
Ez ugye nem jó, mert nálunk 9 órával késõbb van 16 óra, mint Amerika nyugati partján, illetve Japánban 8 órával késõbb.
Másik amit eddig mondtam, és így is van, hogy amikor Amerika nyugati partján 16-ot üt az óra, abban a pillanatban aktiválódik az egész világon a játék Steam-en. Amikor pedig 16pm van a jenkiknél, akkor nálunk 1am, Japánban pedig 9am.
Remélem most már érthetõ.
[merlinw.org]
Na AZ tényleg "kivételezés" lett volna a digitesekkel, holott mindenki fizetett.
Warezzal meg nem kell foglalkozni, hamarabb van és kész.
Forza.
😊
Oké utoljára😊
Két variáció van:
Egyik, ha mindenhol a világon egy idõpontban - adott órában - jelenik meg.
Tehát Amerikában 16 órakor, Magyarországon 16 órakor, Japánban 16 órakor.
Ez ugye nem jó, mert nálunk 9 órával késõbb van 16 óra, mint Amerika nyugati partján, illetve Japánban 8 órával késõbb.
Másik amit eddig mondtam, és így is van, hogy amikor Amerika nyugati partján 16-ot üt az óra, abban a pillanatban aktiválódik az egész világon a játék Steam-en. Amikor pedig 16pm van a jenkiknél, akkor nálunk 1am, Japánban pedig 9am.
Remélem most már érthetõ.
[merlinw.org]
Parasite Eve 2, best game EVER!
[merlinw.org]
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Ilyet sem hallottam még, de vannak itt merész gondolatok...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Józan paraszti érv azt diktálná, hogy jóval olcsóbbnak kéne lennie (csomagolás, gyártás költségek ilyenkor ugye nincsenek) és mégis inkább drágább,mint olcsóbb a digitális verzió.
Kedvencem, amikor ugyanúgy regisztrálni kell steamre a dobozos verziót ez utóbbi meg még így is sok esetben olcsóbb, mint a digitális. Na ezt magyarázza el nekem valamit, mert baromira nem látom benne a logikát.
[merlinw.org]
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ugh.
Szégyenlem, hogy ember vagyok :-(
Azt meg fõleg, hogy nem iszom alkoholt... most úgy nem ártana.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Természetesen TR-rõl van szó, ha nem esett volna le. 😊
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Na meg aztán most augusztusban jön a Final Steam Version! 😄
"If this project is successfully funded, your card will be charged on:
SUNDAY MAR 10, 7:04AM EDT
When your reward is ready, Red Thread Games will send you a survey via email to request any info needed to deliver your reward (mailing address, t-shirt size, etc). "
Szal gondolom, hogy 10-e után fogom kapni.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A cigi pedig egy bizonyos korig menõ, aztán már csak egy rossz szokás, függõség. Szóval ez relatív. Most már úgysem lehet dohányozni sehol.
[merlinw.org]
Nem tudom a Steamnél mi van most, de össze-vissza szórakoznak a napi akciókkal. Ez ma már a harmadik, amire cserélik...
Sim City is a clear candidate for Game of the Year.