Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Az alapárat igen, a viszonteladói ár pedig szerzõdés kérdése.

[merlinw.org]

MerlinW
😊
Oké utoljára😊

Két variáció van:

Egyik, ha mindenhol a világon egy idõpontban - adott órában - jelenik meg.
Tehát Amerikában 16 órakor, Magyarországon 16 órakor, Japánban 16 órakor.
Ez ugye nem jó, mert nálunk 9 órával késõbb van 16 óra, mint Amerika nyugati partján, illetve Japánban 8 órával késõbb.

Másik amit eddig mondtam, és így is van, hogy amikor Amerika nyugati partján 16-ot üt az óra, abban a pillanatban aktiválódik az egész világon a játék Steam-en. Amikor pedig 16pm van a jenkiknél, akkor nálunk 1am, Japánban pedig 9am.

Remélem most már érthetõ.

[merlinw.org]

arty
Az árat a kiadó szabja, úgytudom...

Forza.

Fpocok
Úgy értem, hogy egy idõben... függetlenül az idõzónáktól.

Parasite Eve 2, best game EVER!

arty
És mibõl gondolod, hogy a boltokban akkor már kint voltak a példányok?

Na AZ tényleg "kivételezés" lett volna a digitesekkel, holott mindenki fizetett.
Warezzal meg nem kell foglalkozni, hamarabb van és kész.

Forza.

MerlinW

😊
Oké utoljára😊

Két variáció van:

Egyik, ha mindenhol a világon egy idõpontban - adott órában - jelenik meg.
Tehát Amerikában 16 órakor, Magyarországon 16 órakor, Japánban 16 órakor.
Ez ugye nem jó, mert nálunk 9 órával késõbb van 16 óra, mint Amerika nyugati partján, illetve Japánban 8 órával késõbb.

Másik amit eddig mondtam, és így is van, hogy amikor Amerika nyugati partján 16-ot üt az óra, abban a pillanatban aktiválódik az egész világon a játék Steam-en. Amikor pedig 16pm van a jenkiknél, akkor nálunk 1am, Japánban pedig 9am.

Remélem most már érthetõ.

[merlinw.org]

Fpocok
Bazz... mit nem értesz azon, amit én írók? Nem errõl beszélek, ne nézzél már hülyének.

MerlinW
Az más😊 Ott minden idõzónában megvárják az éjfélt. Ebben az esetben mindenhol ugyanabban a pillanatban aktiválódik a játék idõzónától függetlenül. Csak még nem esett le neki😊

[merlinw.org]

Totti5
Én meg holnap kezdem mert akkor hozza a futár. Miért nem állít be 45 perc múlva? nem is értem...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Picit fura a logo-d, nehezen fogom megszokni...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Jobb érzés lenne a PCsnek, hogy nem fél nappal a warezosok után kezdhetnek... hanem akik megvették, kezdenek elõször.

MerlinW
Azt mondom... Mindenhol egyszerre. US nyugati partján délután 4-kor, itthoni idõ szerint hajnali 1 órakor. Japánban reggel 9 órakor. A három idõpont ugyanabban a pillanatban van.

[merlinw.org]

Totti5
Ez olyan "igény" mint hogy miért nincs egyszerre újév a világon😄 attól hogy a világ másik felén órákkal elõtte volt újév, te még nem leszel szomorú hogy pár órával késõbb kell ünnepelned és nem maradtál le semmirõl...

Fpocok
A világon MINDENHOL EGYSZERRE.

MerlinW
Így is van. Egyszerre aktiválódik mindenhol. Itthoni idõ szerint hajnali 1 órakor.

[merlinw.org]

wantonly
Én ezzel a filmmel úgy vagyok, hogy minél gyorsabban elfelejtem annál jobb.
Totti5
Megveszik drágábban, minek adják olcsóbban? csak is akkor lehet elérni bármit is ha fent lenne valami és egyszerûen nem vennék meg az emberek, de ez ugye kivitelezhetetlen, így marad a mérgelõdés, amivel meg nem megy az ember semmire.

Fpocok
Egyelõre elég lenne, ha a világon mindenhol egyszerre aktiválódna steamen.

Totti5
Persze, majd felrugják az egész logitsztikáját és reklámkampányát a játéknak... omg.

Ilyet sem hallottam még, de vannak itt merész gondolatok...

Totti5
A Kabin az erdõben után éreztem ezt, s sajnos ezzel együtt kell élnem...

zorrobomber
És a szerverparkot se a húsvéti nyuszi tojja.

MerlinW
Egyszerû. Steam magasabb haszonkulccsal dolgozik, mint a játékkiadók.

[merlinw.org]

*na ezt magyarázza le nekem valaki... Ma már többet nem írok, illetve hibázok.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

*Józan paraszti ész természetesen

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na ha a többi érvben nem is ebben bizony igencsak van valami.

Józan paraszti érv azt diktálná, hogy jóval olcsóbbnak kéne lennie (csomagolás, gyártás költségek ilyenkor ugye nincsenek) és mégis inkább drágább,mint olcsóbb a digitális verzió.

Kedvencem, amikor ugyanúgy regisztrálni kell steamre a dobozos verziót ez utóbbi meg még így is sok esetben olcsóbb, mint a digitális. Na ezt magyarázza el nekem valamit, mert baromira nem látom benne a logikát.

MerlinW
A digitális nem jelenhet meg elõbb, mint a dobozos. A dobozost pedig le kell szállítani a világ minden tájára. Emellett ott vannak a viszonteladói szerzõdések, a dollármilliós dátummal ellátott reklámok, stb, stb. Nem úgy megy az, hogy oké akkor jelenjen meg holnap😊

[merlinw.org]

Rapid81
Nem õk rakták ki, viszont amikor EGY HETE kikerült konzolra, akkor simán elõrébb hozhatták volna a megjelenési dátumot. Megtehették volna...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Megnéztem The Divide-ot.

Ugh.

Szégyenlem, hogy ember vagyok :-(

Azt meg fõleg, hogy nem iszom alkoholt... most úgy nem ártana.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tikal
Es akkor van pofajuk 50eurot elkerni erte...miert kerul ugyanannyiba a digit verzio mint a dobozos? Miert olcsobb a dobozos sokszor mint a digitalis? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

arty
Jah, nyilván a kiadó rakta ki torrentre, ftpre mindkét verziót. Rohadékok!!

Forza.

Fpocok
De csak mert szeretitek:

Fpocok
Nem ám az én projektemet támogatnátok... pfff...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha összejön annyi pénz, Capcomtól megveszem a RESIDENT EVIL teljes franchiset... mindent. Aztán a maradék pénzbõl begyûjtõm az összes létezõ copyát a CV/RE3 rész után, illetve az összes dvd filmet. Elégetjük. Ha marad még pénz, akkor kampányt indítunk, hogy a 4-5-6-ORC nem is létezett, csak tömeges hallucináció volt.

Rapid81
Azért nem kicsit röhejes, hogy fizet az ember valamiért és mind a konzolosok (1 héttel), mind a pécés warezosok (pár órája) hamarabb játszhatják, mint az, aki pénzt adott érte. Megértem azt, aki warezol, ha így bánnak azzal, aki fizet... Gratulálok a kiadónak, hogy szándékosan mindenkit a kalózkodás útjára terel.

Természetesen TR-rõl van szó, ha nem esett volna le. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wesker24
Jaja ez igy van én is beruháztam egy Kickstarter Project-re méghozzá a Grim Dawn-ra (én is a 25 $-ra fizettem be) amint lejár a számláló akkor a Project sikeres levonják az összeget a számládról és küldik is a kulcsokat e-mailben neked !

Na meg aztán most augusztusban jön a Final Steam Version! 😄
Rapid81
Ja, hogy addig a zsetont le sem vonják. Ezt nem tudtam. Már 139%-on van, szóval tuti meglesz. 😊

Még semmit. Ezt írja többek között a mail-ben:

"If this project is successfully funded, your card will be charged on:
SUNDAY MAR 10, 7:04AM EDT

When your reward is ready, Red Thread Games will send you a survey via email to request any info needed to deliver your reward (mailing address, t-shirt size, etc). "

Szal gondolom, hogy 10-e után fogom kapni.

genndy
Napi akciók pont 24 órásak, én úgy tudom.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Elejével 20 dollárért is megkaptad a játékot, csak limitált volt a felajánlás arra az összegre.
Rapid81
A háttereket már megkaptad? Kíváncsi volnék rájuk. 😊

Természetesen 25-öt. Az a legkisebb összeg, amiért jár a játék. Megelõlegeztem nekik a bizalmat. Az elsõ 2 rész után nem lehet rossz 😊
Rapid81
Nekem még 20 óra 50 percet mutat a Dead Risingra, szóval, ha 7kor volt váltás, az nekem eléggé 24 órás leárazásnak tûnik. Meg a hírek falon a Sins of solar empire van írva, ami kb 2 óráig volt leárazva. Szóval igenis kavarás van. 😊

zorrobomber
Én EZT fontolgatom, még 3 nap...

Rapid81
Mennyit? 5$ már megtelt. Mikor néztem 10$, meg 20$, meg a magasabbak voltak csak. 20$-ért majd a játékot is megkapod. Alatta nem. 😊

MerlinW
Nem iszom sokat, 2-3 pohárral max, viszont csak drága, jó minõségû italt. Az étteremben sem moslékot eszik az ember.
A cigi pedig egy bizonyos korig menõ, aztán már csak egy rossz szokás, függõség. Szóval ez relatív. Most már úgysem lehet dohányozni sehol.

[merlinw.org]

Megtörtént az elsõ játéktámogatásom (meg bármilyen más támogatásom 😄) Kickstarteren. Az új Dreamfall/Longest Journey lett az "áldozat".
Fpocok
Napi akciók tudtommal nem egy napig, hanem valamivel tovább tartanak.

Rapid81
A Civ 5 meg még mindig 75% leárazott...

Rapid81
Dead Rising 2 complete 12.57€

Nem tudom a Steamnél mi van most, de össze-vissza szórakoznak a napi akciókkal. Ez ma már a harmadik, amire cserélik...

zorrobomber
Úgy látom muszáj elbulvárosodni, mert elveszik itt minden link a Lara tengerben:
Sim City is a clear candidate for Game of the Year.

zorrobomber
Ez ám a fotelbölcsesség. Az ember társasági lény. Csoportok mindenhol szervezõdnek, és ha valahova be akarsz illeszkedni akkor alkalmazkodnod kell. Van ahol cigizned kell, van ahol pedig jól kell tudnod táncolni, stb. Mindig lesznek emberek akik rossz mintákat követnek(legalábbis amíg el nem jutunk a közös tudat állapotába <#buck>).