Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Bakker. Lefuttattam a TR benchmarkot. Én ezt nem értem, de mindegy. Min 1.6 (!), max 49, average 38. Egy helyen állandóan megakad. Passz, hogy az miért. Egyébként meg sima, mint az országút (nem itthon). 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
D oszlop = Downloaded = letöltve
S oszlop = Seeder = épp osztja
L oszlop = leecher = épp szedi

tehát a D oszlop számít és így a konzol ekkor még magasan vezetett... ezekszerint nincs is olyan kevés xbox hazánkban 😊

ma reggelre a pécé beérte a konzolt, estére pedig szerintem rá is fog duplázni 😊 és ezt a címet - köszönhetõen a sok amds kuponnak - még elég sokan megvették (PC) ....

Forza.

BigBlue
Szóval.. 2 napja leszedtem TR-t 10 perc alatt..Királyság.. De most 20 perc a kicsomagolás?? Szedtem volna le most.. Gyorsabban megúszom..

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

Tikal
Nekem szánta, ne izgulj 😊 De lehet neked is, hiszen lentebb írta, "nem lapozhatnánk?" Ami az én fordításomban azt jelenti, hogy ti ezt itt már a délután szarrá beszéltétek, és már mindenki unja a témát, mégis hogy merek én ezzel megint elõjönni így az este....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Remélem, hogy ezt - mások mellett - nem nekem szántad, mert akkor itt valami nagyon kisiklott.
Tikal
Tele lesz vele a játék 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

lostprophet
LOL, rákattintok az Options menüre és crashel. Másnak is van ilyen problémája?

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Tikal
Én meg arra reagáltam amit te írtál, és? Talán tilos? 😊

Senki nem cseszeget, nem tudom, lehet rossz napod van, de ha ráadásul nem is te voltál a téma inditoja akkor milyen alapon kérsz meg rá, hogy lapozzak, csak reagáltam egy hozzászólásodra...ha meg nem érdekel a téma, akkor nem is kellett volna bekapcsolódnod.

Fpocok
Faszom az összes QTEbe.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
#100408 erre reagáltam, nem én voltam a téma indítója. Olvassatok már vissza, könyörgöm, mielõtt engem kezdtek cseszegetni hülyeségekkel...

[merlinw.org]

A Steamen éppen a (nagy) kiadók játékai a drágák, nem a sajátjaik vagy az indie fejlesztések, amelyek gyakran olcsók, és nélkülözik a kézzelfogható, összehasonlítást nélkülözõ verziót. Ugyanakkor mindenképp kiesik a tokso játékok elõállítási, szállítási, tárolási költsége, meg a több, forgalmazás során esedékes lépcsõ.

Alighanem a Steames drágaság éppen a kiadók és a különbözõ helyi forgalmazók okán alakult ki. Ahogy a Bethesda játékai körüli hajcihõ is.
Fpocok
DAFUQ... haj mód bekapcsolva átlag 20fps. Kikapcsolva kiakad 60on lol.

Tikal
most te komolyan beszélsz? odadobsz egy ilyen nem lapozhatnánk dumát, kb kopjál már le, mintha már szarrá tárgyaltuk volna, és még én vagyok a fasz, LOL

egyébként meg nem kell mindent regisztrálni steam-en, te is tudod, és mégis drága a digitális.

MerlinW
"...amikor ugyanúgy regisztrálni kell steamre a dobozos verziót ez utóbbi meg még így is sok esetben olcsóbb, mint a digitális.."

Remélem jól érzed magad minden ilyen barátságtalan, fellengzõs és offenzív hozzászólás után. Veregesd meg a válladat helyettem.

Úgy látom itt sem lehet már kulturáltan társalogni, asszem hanyagolom a topikot egy ideig.

[merlinw.org]

Tikal
tõlem lapozhatsz, bár akkor minek szóltál hozzá...

lostprophet
Éééés már csomagolja ki a Steam a Túm Réjdört, juhúúú!

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

DarkSector
Oda írtam hogy egy példa, persze oroszoknál kéne néznem ott többen vásárolnak origit. 😊
Vagy amcsikat akik boxolnak vagy a japókat akik pisiznek...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Még mocsok fél óra és leragad a szemem, plusz holnap meló. Én se indítom már el, majd csak reggel, hogy lefuttassam a benchmarkot, aztán go to work.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Nem mondtam, hogy nincs igazad, csupán harmatgyengék a bizonyítékaid. 😄 Az ncore egy magyar oldal, magyar userekkel, magyar felfogással és magyar pénztárcával... Itthon 100x annyi PC van, mint konzol. Ne kishazánkat vedd ilyen esetben alapul a bizonyításra... Csupán ennyi. 😊

MerlinW
Komolyan, nem lapozhatnánk?😊

[merlinw.org]

MerlinW
Én ezt megértem, de akkor ne reagálj rá😊 Mindenki jól jár és vita sincs. Egyébként valóban a seggemet meresztem egész este, igaz piszok jó órabérért.

[merlinw.org]

Tikal
nem csak a steamrõl beszélünk...

DarkSector
Itt vége, már látom indul a lavina...minden úgy van ahogy 500hsz után leírnád ....😄
Oks neked van igazad bocs. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
ÓÓóó,. kedves barátom, van aki nem egész este a seggét mereszti a gép elõtt és ahogy lát reagálni való hsz-t, akkor reagál rá, majd utána olvas tovább...

Rapid81
Te is ncore-os adatokkal akarod alátámasztani a pc vs konzolwarez marhaságodat? <#idiota> Ne Magyarországot nézd már etalonnak, bakker...

MerlinW
Óóó te is szólj már be kérlek kedves write only barátom, miután már tisztáztuk a helyzetet. Te is egy barátságos arc lehetsz a való életben...

[merlinw.org]

Rapid81
Azért játszanak az ausztrálok vele már délután óta. Aha, egyszerre...

Rapid81
Volt már rá példa, nem is egyszer...

Már csak 18 óra 43 perc és játszhatok is vele. <#smile> (<#rinya>)
Már aki 😛 Én várom még a dobozom.
Fabio Capello
Mindegy, egy óra és mi is játszhatunk 😊

DarkSector
Na add össze nekem.

PC durván 8 órája van kint, Konzolokra durván 8 napja....kérhetném a számokat amiket összeadogattál? 😊

Fpocok
Ha azt összeadom, akkor is a konzol nyer... szóval továbbra sem igaz, amit írsz.

DarkSector
Mi a pöcömet nézel?
a "L" az mi neked? 😄

Fpocok
"PC-n 5-6 ÓRA alatt többen warezolják, mind PS3-X360 egyben 7+nap után!"

PC: 789
konzol: kb 3300

Már megint mirõl beszélsz?

DarkSector
Off: Nem geciségbõl de kb mikor elõjön a kalózkodás és páran azt hiszik hogy pc-s warez téma egy legenda...azoknak itt egy példa. (ez csak 1 oldal)

Tomb Raider-nél nem minden számot lehet összevonni, leginkább a jobboldali 2 sort.
A bal oszlop asszem az akik már egyszer teljesen leszedték.

PC-n 5-6 ÓRA alatt többen warezolják, mind PS3-X360 egyben 7+nap után!
Szóval mindenki ezt a példát majd temesse el magában ha legközelebb szóba jön és esetleg hitetlenkedne.
Engem aztán hidegen hagy a dolog, csak ugye mikor tárgyalni szoktuk, mindenki azzal jön hogy konzolon is nagy a warez...nagy hát.

Fpocok
Azt hittem, hogy tudod ezt <#pias> Azért nem is értettem, amit írsz <#puszi>

MerlinW
Világos, csak eddig nem volt errõl szó. A poén, hogy még a ma reggeli sajtókonferencián is a lenti idézettel éltek.

[merlinw.org]

Fpocok
Amúgy most nézem az ikont az asztalon... max fél percet szántak rá 😄

MerlinW
Akkor nem a magyarázat volt félreérthetõ, hanem ez kavart bele a dologba. Mondjuk ha ezzel kezded megspóroltunk volna pár kommentet😄

Én még itt tartottam:
"Tomb Raider will be simultaneously released worldwide on March 5, 2013 for Xbox 360, PlayStation 3, and PC."

[merlinw.org]

Zomil
Ha az egész világon egy adott pillanatban aktiválodna, akkor kenguru földön nem 1 nappal korábban lehetne elinditani a játékot.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
Már jó ideje kint van.
Ezért van warez... mert ott kint van a maradék file is.

MerlinW
Hmm.. nálam ugyanúgy 2 órát ír az ausztrál steam oldal.

[merlinw.org]

MerlinW
Ezt próbálom megértetni, de nehezen megy😊
Az mondjuk csúnya is lenne, ha minden zónában 16 órakor aktiválódna. Mire a Japók megkapják, az Amcsik végig is játszották😊

[merlinw.org]

Fpocok
Aussiknál már kint van. Ezért is van 10 órával e megjelenés elõtt warez.

DarkSector
Akkor elmagyarázza valaki miért mondják hogy VPN-el elõbb tudják indítani a játékokat?
Ja persze elõreutaznak az idõben? 😄

MerlinW
Amikor Amerika nyugati partján 16-ot üt az óra, abban a pillanatban aktiválódik az egész világon a játék Steam-en. Amikor pedig 16pm van a jenkiknél, akkor nálunk 1am, Japánban pedig 9am.

Tehát, az egész világon egy adott pillanatban aktiválódik a játék. Ahogy szeretnéd.

[merlinw.org]

HappyHunter
Hát egyazon pillanatban aktiválódik. Arról már senki nem tehet hogy abban a bizonyos pillanatban itt hajnali 1 van, US nyugati partján délután 4, Japánban reggel 9. 😄

Be happy. :) Running!

DarkSector
Úgy érti, hogy egyazon pillanatban függetlenül az aktuális idõtõl.

Fpocok
Jó feladom. Ennél jobban nem tudom elmagyarázni.