Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak mérgelõdök - mert ugye, elvileg "megvettem" már ott, és közben mégse.
Újra meg nem próbálkozom. Szerintem, az ERSTE ferde szemmel néz arra az oldalra.
Nálam:
- Metal Gear Solid 2 és 3 HD Collection - 990 Ft
- Metal Gear Solid Peacewalker HD - 495 Ft
- Tomb Raider: Legend - 495 Ft -olyan qrva jó volt, hogy hétvégén le is toltam :-D
- The Darkness - 495 Ft
- Rainbow Six Vegas - 293 Ft
- Tomb Raider: Legend - 495 Ft
- Kane and Lynch - 495 Ft
- Rayman Raving Rabbids - 650 Ft
4.4k total, ennyiért akkor is megérte, ha nem játszok velük...de játszok<#finom>#finom>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Batman: Arkham Asylum 990 Ft
The Orange Box 990 Ft
DiRT 2 990 Ft
THE KING OF FIGHTERS XIII 495 Ft
TC's GRAW2 296 Ft
TC's RainbowSix Vegas 296 Ft
Teljesen megérte. 4k és unalmas óráimban jó lesz majd.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Az 550ti-n a gyári van. Tökéletesen mûködik.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A másik qrva nagy gondom ezzel, hogy ok, leadja a hõt ezen a már-már mûvészi szépségû bordákon, de az hová is távozik? A házba, amin jobb esetben rajta az oldala, hogy a pók ne oda petézzen...
...hogy visszük ki a felgyülemlett hõt a házból? Na hogy?
Kifelé fújó ventilátorral... meg akkor már egy befelé szívó sem ártana, hogy meglegyen az optimális légmozgás.
Wait... passzív hûtés és ventilátorok... héééé ez így nem fair!<#idiota>#idiota>
Amúgy Facebook-on összegyûlt a 10 millió rajongó, ennek örömére 2 exkluzív zene is elérhetõ lesz hamarosan a hivatalos oldalról!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Vagy úgy csinálsz mind a "bölcs" ex-kolléga, aki esküdött a passzív hûtéses VGA-ra, de azért rászerelt egy 8 cm-es házventit, nyáron meg oldalba hûtötte egy baxott nagy ventivel közben meg fennhangon hangoztatta, hogy a passzív hûtés a tuti mert az nem hangos. Epic fail.
Ehelyett az van, hogy vegyem meg a játék zenéit 7 dolcsiért... WTF?!
<#eljen>#eljen>
Amúgy respect, hogy sokan megveszitek a játékot. Megérdemlik a készítõk.
Fémtokkal, pólóval, poszterrel és a DLC-kkel. Nem hittem volna, hogy mindet megkapom, de korrekt volt a Konzolok-szervize!
Bocs a rossz képminõségért - most lõttem a képet, mert most értem haza!
És külön tetszik, hogy mind a Survival Edition, mind pedig a játék sima DVD tokja TELJESEN ANGOL NYELVÛ, egy deka magyar/szlovák/lengyel/cseh szöveg nincs rajta! És a doboz sincs telecseszve mindenfélre logóval (csak korhatárbesorolás!) Mass Effect 3 CE doboz szégyellje magát! <#idiota>#idiota>
Ami a lényeg az eredeti/warez. Hogy aránylik.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Meg tudod oldani a szerelést, nem olyan bonyi 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ezek szerint elég sokan nem tudják elolvasni (köztük Te sem), hogy melyik topicban vannak, mert a témák 90%-a nem ide való lenne 😊

Az már inkább a játék topikjába való, hogy szar a menürendszer, lassú, akad, ilyesmi. Az már nem általános, hanem játékspecifikus dolog (persze elférhet itt is egy pár mondat róla, csak ne itt menjen a kitárgyalása). Ugyanúgy, mint amikor valaki bedobja, hogy látott egy jó filmet. Az se gond, de arról a kitárgyalás, vita, részletek menjen már a filmes topikban.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Tegnap este 8 óra körül települt. Éjfél után pár perccel már itt tartottam: "Chapter 11: Alone"
Normál (a játékban "Combat Op" a neve) fokozaton.
Eléggé rövid, hiszen összesen 15 fejezet van.
Sokszor hullottam, mint a légy, de egyedül a helikopter-szétlövi-a-lobbyt rész volt frusztráló.
Nem hiszem, hogy még egyszer végig fogom játszani otthon, talán majd STEAM-es verzióban, valamikor.
Bálint például hajlamos rá 😊
Szerintem.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.