Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Bizony <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tehasut
Király, idén is lesznek remek hosszú hétvégék -> bevackolás -> játék.
IMYke2.0.0.0
Tényleg.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tehasut
Ühüm, bolondok napján.
IMYke2.0.0.0
Jól emlékszem, hogy idén elõbb lesz Húsvét?

IMYke2.0.0.0
Bízom benne. Rapid81 beletette a bogarat a fülembe 😊

Tehasut
A Steamen húsvétkor biztos nagy leárazások lesznek, bízz benne, hogy majd kap egy 75%-ot.
IMYke2.0.0.0
Ne tedd 😊
Csak mérgelõdök - mert ugye, elvileg "megvettem" már ott, és közben mégse.
Újra meg nem próbálkozom. Szerintem, az ERSTE ferde szemmel néz arra az oldalra.

Tehasut
Megvegyem neked?
IMYke2.0.0.0
"Rochard" csak a GetGamesGo-n akciós... francba.

Tinman
Gratula :-)

Nálam:

- Metal Gear Solid 2 és 3 HD Collection - 990 Ft

- Metal Gear Solid Peacewalker HD - 495 Ft

- Tomb Raider: Legend - 495 Ft -olyan qrva jó volt, hogy hétvégén le is toltam :-D

- The Darkness - 495 Ft

- Rainbow Six Vegas - 293 Ft

- Tomb Raider: Legend - 495 Ft

- Kane and Lynch - 495 Ft

- Rayman Raving Rabbids - 650 Ft

4.4k total, ennyiért akkor is megérte, ha nem játszok velük...de játszok<#finom>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Xbox Live-on vett játékaim:

Batman: Arkham Asylum 990 Ft
The Orange Box 990 Ft
DiRT 2 990 Ft
THE KING OF FIGHTERS XIII 495 Ft
TC's GRAW2 296 Ft
TC's RainbowSix Vegas 296 Ft

Teljesen megérte. 4k és unalmas óráimban jó lesz majd.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
nVidia kártyákon is vannak már azért frankó és csendes hûtések. Elõzõ kártyám egy GTX460 OC volt Gainward saját hûtéssel, de nagyon megszerettem. Viszont hazudnék, ha azt mondanám, hogy 460 GTX-bõl nem hoztak vissza egy csomót garanciába... mázlim volt talán, vagy csak én voltam olyan bölcs és nem húztam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Én hányok a passzív VGA-któl. Anno az ATI 9600XT-t is attól halt meg. Túlmelegedés. Egy kis sebességû venti is nagyon sokat számít.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Hugh... megnyugodtam. :-)

Tehasut
Egy ideig a gépemben volt egy GTX260, attól viszont megõrültem, nagyon zavaró volt a hangja, és bármit csináltam vele, még alapjáraton is hallottam. Akkor határoztam el, hogy Nvidia kártyát soha.
Fpocok
Nem erre a kártyára raktam 😄 Egy régebbi msi 8600gt-re. Csak netezésre meg facebook játékra van használva. A 8600gt gyári hûtõje szart sem hûtött, cserébe repülõgépzajt szimulált.

Az 550ti-n a gyári van. Tökéletesen mûködik.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Nincs mázlid... én is tudatosan NORMÁLIS aktív hûtéses VGA-t veszek, most 7870-em van Direct CU II-vel, imádom :-)

Tinman
GTX550ti már az a kategória, amin a passzív hûtés ÖNMAGÁBAN sok esetben kevés lesz. WördeccelpáwörpoinindexorigoSG-re bõven szuper hûtés, de lesz itt picit melegebb is.

A másik qrva nagy gondom ezzel, hogy ok, leadja a hõt ezen a már-már mûvészi szépségû bordákon, de az hová is távozik? A házba, amin jobb esetben rajta az oldala, hogy a pók ne oda petézzen...

...hogy visszük ki a felgyülemlett hõt a házból? Na hogy?
Kifelé fújó ventilátorral... meg akkor már egy befelé szívó sem ártana, hogy meglegyen az optimális légmozgás.

Wait... passzív hûtés és ventilátorok... héééé ez így nem fair!<#idiota>

Tehasut
Nekem három generáció óta (4890, 6850, 7850) csak olyan kártyáim vannak, amiknek alig van hangjuk. Mázlim van ezzel vagy minden AMD kártya ilyen?
TBTPumpa
Najó... Megvan. Csak frissítenem kellett az oldalt. Kicsit paráztam, hogy másodszor már nem fogadja el a kódot, de szerencsére már töltõdik a hivatalos oldalról.

Amúgy Facebook-on összegyûlt a 10 millió rajongó, ennek örömére 2 exkluzív zene is elérhetõ lesz hamarosan a hivatalos oldalról!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
Ezt most miért kellett? <#rinya>

Tehasut
Én le tudtam szedni a 10 számot zipben, de aztán inkább elhajóztam egy bizonyos öbölbe és onnan sikerült magamhoz vennem a teljes 20 számot tartalmazó pakkot.
Tinman
Nyáron is elég lesz ez a passzív hûtés?

Vagy úgy csinálsz mind a "bölcs" ex-kolléga, aki esküdött a passzív hûtéses VGA-ra, de azért rászerelt egy 8 cm-es házventit, nyáron meg oldalba hûtötte egy baxott nagy ventivel közben meg fennhangon hangoztatta, hogy a passzív hûtés a tuti mert az nem hangos. Epic fail.

TBTPumpa
Csak kár, hogy a játék zenéit nem tudom letölteni. A kapott kód jó, csak épp semmi nem jelenik meg a beírása után - pedig azt írja, hogy a megjelenõ listából töltsem le a számokat.
Ehelyett az van, hogy vegyem meg a játék zenéit 7 dolcsiért... WTF?!

Fpocok
Na sikerült legyõznöm, bár nem volt egyszerû, lévén még nem csináltam ilyet. Egy scythe ventit kaptam hozzá, azt még ráraktam. Most kevesebb a hõmérséklete, de ami fontosabb, hogy nagyon halk.

<#eljen>

davidka003
L kb pont a középméret. Csõkezû kockáknak pont jó.
Amúgy respect, hogy sokan megveszitek a játékot. Megérdemlik a készítõk.

Tehasut
A magyar forgalmazónak viszont egy bazinagy feketepont, hogy mindenki L-es pólót kapott. Kénytelen leszek elajándékozni, mert kicsi rám.
TBTPumpa
Nekem is megérkezett!
Fémtokkal, pólóval, poszterrel és a DLC-kkel. Nem hittem volna, hogy mindet megkapom, de korrekt volt a Konzolok-szervize!

Bocs a rossz képminõségért - most lõttem a képet, mert most értem haza!

És külön tetszik, hogy mind a Survival Edition, mind pedig a játék sima DVD tokja TELJESEN ANGOL NYELVÛ, egy deka magyar/szlovák/lengyel/cseh szöveg nincs rajta! És a doboz sincs telecseszve mindenfélre logóval (csak korhatárbesorolás!) Mass Effect 3 CE doboz szégyellje magát! <#idiota>

DarkSector
A mennyiséget szokták vitatni, nem azt hogy warez/per játékos...facebook-ozókat ne számítsd pc játékosnak.

Ami a lényeg az eredeti/warez. Hogy aránylik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tehasut
Olyasmi. Az a legmókásabb az egészben, hogy az Amazonon a teljes album mp3-ban 9 dollár.
Laza
DLC? <#idiota>

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tehasut
De köcsög dolog, hogy a TR soundtrackból csak 10 szám jár a Survival Edition-nel, a többi tízet 7 dolcsiért lehet megvenni.
Laza
Ilyen volt a 8800GT-men + rádrótoztam (kábel összefogó dróttal a bordák között) egy 12cm átmérõjû extra halk Thermaltake ventit (mert csak a bordát vettem). Iszonyatosan jól hûtött és semmi hangja 😊

Meg tudod oldani a szerelést, nem olyan bonyi 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

zorrobomber
Rendben, megértettem, túltárgyalva. Pofám lapos, szám nem zenél. Inkább megyek konzolvilághoz(majd este).

Laza
Sok mindennek van saját topicja itt az SG-n.
Ezek szerint elég sokan nem tudják elolvasni (köztük Te sem), hogy melyik topicban vannak, mert a témák 90%-a nem ide való lenne 😊

RatBaG
nem.

Per Aspera Ad Inferi.

Fpocok
Megjött a VGA hûtõm. Bazi nagy borda+két venti. Még sosem szereltem ilyet... vajon gond nélkül meg tudom oldani? Tegyék meg tétjeiket most!

Tehasut
Kiválóan összefoglaltad, én is valami ilyesmit akartam írni.<#taps>
genndy
Szerintem itt simán elfér az, ha egy játékot vár valaki, megrendelte, megérkezett, ma este végre játszani fog vele, ilyesmi. Ha ez most éppen a TR, akkor az.
Az már inkább a játék topikjába való, hogy szar a menürendszer, lassú, akad, ilyesmi. Az már nem általános, hanem játékspecifikus dolog (persze elférhet itt is egy pár mondat róla, csak ne itt menjen a kitárgyalása). Ugyanúgy, mint amikor valaki bedobja, hogy látott egy jó filmet. Az se gond, de arról a kitárgyalás, vita, részletek menjen már a filmes topikban.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
"Spec Ops: The Line"

Tegnap este 8 óra körül települt. Éjfél után pár perccel már itt tartottam: "Chapter 11: Alone"
Normál (a játékban "Combat Op" a neve) fokozaton.
Eléggé rövid, hiszen összesen 15 fejezet van.

Sokszor hullottam, mint a légy, de egyedül a helikopter-szétlövi-a-lobbyt rész volt frusztráló.
Nem hiszem, hogy még egyszer végig fogom játszani otthon, talán majd STEAM-es verzióban, valamikor.

IMYke2.0.0.0
Szerintem is jobb itt, de mindig figyelmeztetni kell a srácokat, hogy ne szaladjon el a ló velük.
Bálint például hajlamos rá 😊

Fabio Capello
Szerintem jobb itt, kultúráltan, spoilermentesen (vagy spoiler tagba rakva), mint belefutni valami masszív spoilerbe a TR topikban, sajnos nem arról híresek, hogy bárki is tekintettel lenne a másikra, egyszerûen csak benyögik a sztori végét, mintha természetes volna hogy már mindenki a végére ért.

Szerintem.

zorrobomber
Van saját topikja. Ebben a topikban alapvetõen az tetszik, hogy olyan dolgokról tudok olvasni amirõl máshol esetleg nem, és mindig változatos a téma. Nem azért nézek le valakit, mert nagyon vár egy játékot, hanem azért mert nem tudja elolvasni hogy épp melyik topikban van.

Tehasut
Azért elég ökör dolog egy játékokról szóló topikban másokat lenézni meg fikázni azért, mert nagyon várnak egy játékot, nem? Ne csodálkozz, ha skippelnek az emberek.
genndy
Én se vártam/várom a TR-t, mégse zavar hogy más beírogatja hogy várja. Ha meg a Larás dobozra ... akkor oda. Mit zavar az engem.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

zorrobomber
Ne is foglalkozz vele, itt már úgyis mindenki skippel engem csak mert én nem várom a Tomb Raider-t, meg úgy egyébként is, van merszem véleményt alkotni dolgokról, és nem csak annyit beírogatni hogyan ... a larás dobozra meg a poszterre. Igyekszem is átszokni más topikokra, mert pár emberen kívül már csak a megszokás tart itt.

IMYke2.0.0.0
Nem kértem ujjal mutogatást.

Tehasut
Na, megérkezett. Este facsarás!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
zorrobomber
Úgy érzem, hogy részben ez az egész a te hibád is.