311803
  • Myselor
    én a Gta V és az AC IV Black Flagnél érzem azt hogy egyből kéne:) de még nemtudom mi lesz velük,GTA-t öcsém miatt is megakarom venni:)
  • ratgab
    "használt piac nem annyira ártalmas, mint a warez" Természetesen így akartam írni. Erős ez az antifogalmazin....XD
  • kill3r21
    +1 :)
  • TBTPumpa
    Akkor gyorsan vegyétek be a csoportba, had tudjon jelentkezni! Még 3 órája van rá!
  • Fpocok
    "A Warez piac nem annyira ártalmas, mint a warez"

? :D
  • Zomil
    Azért senki nem tart pisztolyt a fejünkhöz, hogy 0day le kell tolni a játékot :)
    Ezért nem is értem, miért nem várnak az emberek türelmesen, hogy megvegyék olcsobban. Persze nem mondom hogy nincs kivétel, amikor valamire nagyon kiváncsi vagy, de nincs rá pénzed. Viszont amikor minden játékot kötelességnek érzel, hogy 1héttel megjelenés elött letolj...az már beteges.
  • ratgab
    Biztos nem vesz minden játékot teljes áron. Magyar viszonyok között ez nem is elvárható senkitől. Az viszont igen, hogy ne legyen büszke rá, hogy árt annak az iparnak, amely a szórakoztatást biztosítja számára.

Nem kell önsanyargatni a sarokban korbáccsal, de nem kéne nagy szájjal hangoztatni sem, mert ez bizony nem olyan dolog amire büszkék lehetünk.
  • kill3r21
    Vedd úgy hogy énis jelentkeztem rá :) :D
  • grebber
    Azért nem akkora ökörség!
    Nézd meg sokszor milyen bundlek vannak. Van ami atomjó és x milliós forgalmat hotnak és vannak a nagy csírák amiről kb életbe nem hallott senki de azokból is vesznek a népek.

Ha nem lenne ebből nekik zseton szerinted csinálná bárki is? Ugyanmár..

Csak ezek kis indie cégek mások, látszik hogy mennyire különböznek a nagyoktól. Azoknak kb semmi eladás nem jó lásd a híreket ahol több milliós eladás is "bukás".

Ezek meg örülnek minden eladott darabnak és megbecsülik.
  • ratgab
    Vegyünk egy egyszerű példát. Legyen 2 játékos az alanya az egyszerűség kedvéért:

- Warez: 2 lewarezolt példány, 2 játék ára kiesik a fejlesztőknek. 0 bevétel
    - Használtpiac: Nincs lewarezolt példány, 1 teljes árú eladás, 1 játék ára megy a fejlesztőnek, 1 játék ára bevételbe
    - Normális mód(ahogy kéne működnie): Nincs warezolt példány. 2 teljes árú eladás. 2 játék ára megy a fejlesztőnek, 2 játék ára a bevétel.

Nem kell közgazdásznak lenni, hogy melyiket szeretnék a fejlesztők, és melyek ártanak nekik.

A Warez piac nem annyira ártalmas, mint a warez, de egyáltalán nem jó dolog és nem is fognak hozzá tapsikolni a fejleszők. Jogosan.
  • jarlaxxe
    " 1 dolcsis budle-kkal a PC platform látja el pénzel a fejlesztőket " - ez egy orbitális ökörség.
  • DarkSector
    Ugye?

Meg lett magyarázva mindenkinek hogy a kis 1 dolcsis budle-kkal a PC platform látja el pénzel a fejlesztőket.
    Ha meg nem lenne PC akkor nem lennének a játékok nyereségesek.

Én nem értek hozzá, csak tőletek hallottam.
    Nem tudom kinek van igaza.
  • Zomil
    Nincs benne multi=fail :S
  • IMYke2.0.0.0
    És nagyon okosan nem is ment bele senki az újabba - akkoriban kitárgyaltuk rendesen.
  • DarkSector
    hiába gunyolódsz ezt itteniek világosan elmagyarázták mikor az eladás meg haszon meg bevételekről volt a flém. :D
  • jarlaxxe
    Gugliba az első találat.
  • Tinman #142920

1) NOLF 2 könyvtár.
    2) "display.cfg" megnyit
    3) "screenwidth" és "screenheight" értékeket írd át arra ami neked tetszik!
    4) mentsd el

4:3 vagy 16:9 ügybe meg:

1) "autoexec.cfg" file megnyit a Nolf2 könytáradba
    3) "pvmodelfov"-ot írd át: 86.67 -re
    4) mentsd el

Tipp:

16:10 = 78
    16:9 = 86.67
    5:4 = 60.9375
  • Evoluti0N
    Fishnek úgy látszik nem magyarázta el senki, aki úgy viselkedik, mint egy segg, azzal úgy bánnak, mint egy seggel.
  • grebber
    Á ez meg lemaradt: Mivel soha nem értem a No One Lives Forever 2 végére most újra előhalásztam hogy most már végre pontot tehessek a végére.

Tud valaki vagy létezik egyáltalán olyan módszer amivel a ma alkalmazott felbontások bármelyikét rá lehet erőltetni? (1920*1080 vagy 1650*1080)
  • Tinman #142917
    Hát ez elég irigylésre méltó...
  • grebber
    Szerencsére nincs ,annyi a gondom,hogy ebből a kb 3/4 órás futásból alig pár perc van nem aszfalton és fáj a talpam. De ez másnap reggelre a múlté tehát nincs nagy jelentősége!
  • Tinman #142915
    Kplzdiethxbye
  • Tinman #142914
    Deal! :-)

Amúgy ne tudd meg mennyire szeretném megnyerni... nagyon elől van a letolandó listámon. Most Summer Sale-be még a DLC-t is megvettem, ott pihen a tárolóba :-)
  • Totti5
    Fez 2 cancelled, Fish swims away from the game industry

"I am done."

Fish stated on Twitter, "I'm getting out of games because I choose not to put up with this abuse anymore."

• Tinman #142912
    Egyetértek! A legjobb az egészben az, hogy már eleged van az üldögélésből, élmész mozogni és utána baromi jól esik játszani :-)

Viszont a napi 45 perc futás ámulatba ejtő!

Még csak ott tartok, hogy heti 3x futás (20-30 perc) meg, 1.5-2 óra biciklizés (30-40km) a hét közepén.

Neked nincsenek gondjaid? Merev vádli, fájó csípő, esetleg térd?
  • jetblack
    Ha nem te nyered meg a TR-t akkor van 1 gift meg szamodra amit el tudunk uzletelni
  • Tinman #142910
    Teljesen igazad van. (Nem ironizálok.)
  • Mardel
    Ilyen időben nem edzésterv hanem túlélés.
    Ezzel nem edzed magad, hanem rontasz az egészségednek.
  • grebber
    Én is csak azért kezdtem el mozogni (és már ezek után mindig így lesz hogy ez a napi 45 perc futás+ kipihenése sétálás ott lesz),mert már kb fájt az ülés a lábam miatt amit már korábban írtam.
    De ez most így pont jó.Egy függőtől meg pláne hogy semmi ráható erő nélkül felkel és otthagyja a gépet ennyi időre

Ez kb olyan szint már a magam részéről mintha a vérdrogosnak aki 14 éve egy percet se volt magánál fogná magát és eljárná naponta leszoktató kúrára de közbe tolná tovább a szert :D
    Én is alig várom a futás végét jöhessek vissza gépezni
  • Tinman #142907
    +Myselor

Edzésterv az olyan, hogy követni kell. Pont az a lényege, hogy nincs kifogás. Jaj, esik az eső, jaj fúj a szél... nem számít. Eljött a napja csinálod. Jó. Nyilván nem orkánba kell művelni, de semmi kedvem nem volt ma hajnalba futkározni, este meg Baldur's Gate 2 nyomozósdi quest ;-)
  • Mardel
    Nah igen.
  • Tinman #142905
    Még csak 3-4 hónapja kezdtem el újra sportolni.

Nem vitatom, hogy van aki képes rá... én még úgy fest nem nagyon.

30 perc ilyenkor délben +2 pulóver viszont az youtube szint! Simán feltölteném a helyedbe, valami headcam használatával, mert ez már nem semmi! Ez olyan 7-8km futás, simán légióképes teljesítmény!

Weskert és téged egyre inkább kezdelek tisztelni, mert olyan dolgokat tudtok, amire szvsz én soha nem leszek képes.

• grebber
    Én nem coopert futok ilyen melegbe hanem megállás nélkül 30 percet és ezt két meleg púlóverben a mégjobb hatás érdekében!
    Egyre jobban megy már meg se fogok állni a 300 méteres sétámra ahonnan még 10 percet futok hazáig fel a dombom hanem letolom már az egészet.

Kell a craft na a csapattársak megérnek ennyit.Inkább itt szenvedjek valami kis erőt gyűjtve mint meccsen a 10 percbe cserét kérjek mert nem bírom.
  • Myselor
    alapbol hogy jutott eszedbe kimenni futni?
  • MerlinW
    Ejj, ... én is vörös riadó idején szoktam ám futkározni:)
  • Tinman #142901
    Teljesen jogos.

Viszont okos ember más kárából tanul: Soha ne csináljatok ilyet. Nem vicces. Kicsit sem.

Tényleg azt hittem az utolsó percekben, hogy kinyúlok (200+ pulzus, patakokban a veríték, mintha szét akarna olvadni az agyad).
  • Tinman #142900
    "Te talán nem rugod gyomron azokat az embereket, akiket kedvelsz?"

Öööö... nem?!

Figyelj Arty. Nagyon nem érted.

Letorrentelem, letolom, letörlöm/kiírom/megtartom QRVÁRNA NEM = akciós áron megveszem.

Ami tényleg vonz, azt vagy pre-order veszem, vagy átlag áron. Dead Island Riptide összesen 3.300 Ft-ba volt kb. 1 hónapja! Szerinted elindítottam azóta? Nem.

Baxogathatsz az 1500 Ft-is Hitman: Absolution-ért is, de tudod mikor kerül sorra? Reálisan? 2016-2017!!!

Aztán mocskolódhadtok kedvetekre a másik topikban orrvérzésig, miközben csinált indokokkal warezoltok, de még mindig gálánsabb megvenni 2.49 dolláért egy leakciózott játékot MAJD SOHA NEM JÁTSZANI VELE (lásd SR3 full, amit X-en már kimaxoltam, PC-re csak úgy +1 sornak kellett), mint nyáladzva tőtikézni' és qrvára okosakat mondani.

"Nem értem, hogy nem tudod elfogadni, hogy grebber nem hajlandó megvenni azokat a játékokat, amikkel jól szórakozik... ejnye!"

Itt bejelzett az ájroni detektorom, de válaszolok rá mégis komolyan.

Ha nincs MÉG rá pénze vegye meg később akcióba. Nem szégyen. Legális, törvényes és érhető dolog... sőt elismerésre méltó is, tudva, hogy milyen szarul keresünk és mégis EREDETI játékokat veszünk.

Qrvára nem kell DAY ~ -30(!) Flashback-el tolni, senki nem kötelez rá, nem leszel tőle semmivel sem több, csak kevesebb!
  • grebber
    Értem de csak ha az az 1,5k-s ár érvényes rá többet nekem nem ér a dísz!
  • wesker24
    Akkor beszélek taggal hogy rakjon félre egy példányt ennyi és majd megveszem töle !
  • MEdievil
    Nehogy azt hidd :)
    Képek is több Ps-t tartalmaznak mint ingame alapanyagot.