Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Quantum C. na azt is meg akarom még nézni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
Nah igen...de azt is vedd hozzá, h 5-10éve még a pc játékok nagyon rétegcuccok voltak soksok fannal, akik pénzt adtak ezekért a játékokért. Manapság ha mindenkit el akarnak érni, könnyiteni kell, mert ha nem elég könnyü Béla nem fogja megvenni, h egy délután elszorakozzon vele. Mi meg ugy rajzoltuk a térképeket/tanultuk be fejböl a pályákat.

Sajnos el kell fogadni, h ma már a játékgyártás hatalmas iparággá nötte ki magát, ahol már teljesen elveszett a rajongot iránti elkötelezettség, tiszta profitra mennek mindenhol.

Másik hszedre:
Azért nem minden indie játék a direkt szivatásra épit, van mellette rengeteg másik.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shep
Múltkor mutattad azt a golyóst, na az pl jópofának tûnt, bár nem tudom mennyire bírnám ,hogy 8 pályán keresztül csak a golyóval kell machinálni de egy próbát szerintem adok majd neki.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
ME3 teljesen jó játék volt. Nekem még a vége is tetszett - értettem.

[merlinw.org]

grebber
Ezt csak ti képzelitek és tévedésben éltek.Én a történetet játszom végig adja a game merre menjél mit csináljál ,ami egyik játékban sem a szüttyögésrõl szól.

Itt is a 100%-hoz nem kellett sem 15 meg 20 óra hanem 11-12.
Én meg arról nem tehetek hogy öregasszony módba toljátok.
Csak sajna ti miattatok vannak ilyen rövid játékok is mert látja a sok nyomi fejlesztõ hogy a sok pancser még így is beleöl tripla idõket a semmire.

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Egy Quantum Conundrum (pont nem indie), Unmechanical, Insanely Twisted Shadow Planet, LIMBO, Fortix, SpaceChem, And Yet It Moves vagy mondjuk Nimbus nem éppen a vért hugyozós kategória tagjai. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Napi áraik vannak, mindent õk sem vesznek be.

TBTPumpa
De az te voltál. Az akkori tizenéves generáció merõben másabb, mint a mai!

Most ültess le egy gyereket egy új játék elé. Utána adj neki egy Tomb Raider 2-t!
Azt hiszi, hogy megutáltad szegényt! Megáll a fejlõdésben a gyerek az olyan játéktól! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rapid81
Nem is olyanra gondoltam. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Zomil
Teljesen egyetértek, aki manapság kihivást akar annak irány az indie játékok. Ami kicsit szomoru, mert ha belegondolunk semmit nem csinálnak az indie játékok néhány kiugro ujitás kivételével, mint másolják a pc aranykorában megjelenö játékokat amikben még volt kihivás 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

totyak
Ok, köszi a segítséget. Lehet beugrok 576-ba, van itt helyben egy szerencsére.
Pont azért kérdezem, mert neten nincs rájuk érdeklõdõ. Régi platform, nem nyomja a kutya sem már.

Shep
Na de a direkt szívatást én nem szeretem, a korrekt kihívás számomra a nyerõ, nem az amikor kínjában az ember már az asztalt üti 😊

Shep
Hát egyre inkább kételkedem benne, hogy sikerülne nekik, elég csak szétnézni a TR topicban, hol nem képesek elakadni 20+ éves emberek.

Rapid81
Nekem ezért van tele indie platformjátékokkal a Steam fiókom. Ajánlom neked is. 😊 Némelyik olyan nehéz, hogy ihaj.

Botond
Mass effect 3 tök oké volt szerintem. Dió3at még nem próbáltam.
Shep
Nem nagyon de szerintem ez nem hülyeség lényegében az is pénz csak pontban és ha úgysem a pénz miatt kell akkor beadod és majd mikor jön valami megfelelõ cím megveszed a pontokból. Vagy add el a neten

Zomil
"Ültess le egy mai tizenévest a Tomb Raider 2 elé! Nem biztos, hogy boldogulna vele, mert nem annyira egyszerû, mint egy mai játék és a grafika miatt hamar a Lomtárban végezné az amúgy nagyszerû játék!"

Szerintem sokan innen tizenévesen találkoztunk elöször a szériával, mégis végig tudtuk vinni, 1/3/4 részt tuti, a 2. azért az valoban kicsit nehéz 😊

De valoban, a játékok egyre inkább hajlanak a Hollywoodi filmek irányába, h minél nagyobb közönséget nyerjenek meg maguknak, igazábol többek között ezért is van szarban a filmipar 😊

totyak
Na jóvan na 😄
Olyan helyet nem ismersz, ahol nem supershop pontokat kapok? 😄

Shep
Nem a QTE a bajom, itt teljesen jó, nem volt túlzásba víve, egyszerû is volt hanem a semmi kihívás a játék többi részében. Ne mondjátok már ,hogy a mai 18+ -os korosztály nem vágyik némi kihívásra csak az esztelen lövöldére és féktelen akcióra, mert a végén még elhiszem.

Zomil
Az teljesen normális én is igy álltam kb. 😊

Az egy dolog, h Grebber minden játékkal speedrun modban játszik 😊

Shep
Hát nyilván nem a sarki fûszeresnél 😊

totyak
De gondolom akkor azt náluk kell levásárolni.
Igazából nem a pénz szûke miatt szeretnék kp-t kapni értük, csak már nem érdekelnek és foglalják a helyet.

TBTPumpa
De ez "új" generációnak készült. Õket célozza meg elsõsorban. Ma már szinte minden játékban vannak QTE-k (még a NFS-ben is).

Ültess le egy mai tizenévest a Tomb Raider 2 elé! Nem biztos, hogy boldogulna vele, mert nem annyira egyszerû, mint egy mai játék és a grafika miatt hamar a Lomtárban végezné az amúgy nagyszerû játék!

Sok olyat ismerek, akik a StarCraft elsõ részével sem játszottak, illetve már soha nem is játszanának, mert kicsi a felbontása és 256 színû a megjelenítése... Sz@r grafika = rossz játék?! Pedig mérföldekkel jobb, mint a második színes, giccses rész.

A játékokat is butítani kell, hogy eladhatóak legyenek.
Igazából a mai tizenéves korosztálynak már a 2006-os Legend végigjátszása is komoly szenvedés lenne...

Shep
576-ban pontra be lehet váltani amiért lehet vásárolni.

totyak
Nem ismer itt valaki olyan konzolüzletet, akik megveszik az ember használt játékait, de az árat nem kell levásárolni, odaadják kp-ban? Létezik egyáltalán ilyen? Van egy rakat PSP játékom, de nem nagyon akad rájuk vevõ, gondoltam hátha itt tudtok mondani valami elõre mutatót.

Prince23
Na akkor újra megkérdem: Arma 2 steam versiont vki vett közületek?

Shep
Ez így van, ezért sincs benne semmi nehézség 😊

Rapid81
Úgy szakad az esõ, mintha dézsából öntenék... Egész télen térdig jártunk a sárban, meg azóta is, meg most is. Marha jó.

TBTPumpa
Egyszerû, de nagyszerû! Nekem nagyon tetszik. Baromi élvezetes és addiktív. Persze vannak akiknek a tetszését nem nyerte el, de nekem bejött. Kíváncsi lettem volna, hogy egy Underworld szintû Tomb Raider mai köntösben hogyan állná meg a helyét. Gyanítom, hogy sehogy. 2008-ban sem kapkodtak érte a pénztárnál, így érhetõ is volt a lépés a Crystal részérõl, hogy teljeset megváltoztatják a sorozatot!

A játék nem okozott akkora csalódást, mint a Mass Effect 3 vagy a Diablo 3! <#idiota>

Shep
Mi lett volna nehéz egy egyszerû akció játékban? 😊

Shep
Mert 3x kell próbálkozni akkor az már nehéz? 😊

Ja és nagyon hiányolok a topicból valamit, vagy csak átsiklottam volna felette?

Értem. Kontroller esetében a hülye jelek helyett a lenyomni való gomb jele szerepel. Szal szerencsére lehet látni rendesen. 😊
TBTPumpa
Szerintem jönni fog hozzá még javítás. Nem kell aggódni! <#ravasz1>
Viszont örülök neki, hogy itt egy patch hatására is van teljesítményjavulás a játékban, nem úgy, mint a másik "kedvenc" játékomnál a NFS MW 2012-nél, ami még októberben jelent meg, de azóta is olyan instabil, mint a megjelenés napján. Az EA féle support aranyat ér! <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Viszont, az ottani üzeneted fényében érdemes lesz befejezni a fordítást. <#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Minden alkalommal a kép aljára ki van írva, hogy mit nyomj és miért, csak mocskosul kiesik az ember látómezejébõl...

IMYke2.0.0.0
Most olvastam a Magyarítások Portálon a hírt....
<#rinya><#falbav><#falbav>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kontrollerrel játszom és annál írja normálisan, hogy éppen mit kell megnyomni. Elég bénaság, h billentyûzetnél ezeket a hülye jeleket dobja be. Nem tudom, hogy miért nem lehetett ott is úgy megcsinálni, hogy a megfelelõ billentyûzetet mutassa.
TBTPumpa
Nekem 14 óra volt elsõre, de piszkosul élveztem.
Most hogy kijött egy patch hozzá, most újra elkezdtem elölrõl. Örülök neki, hogy bizonyos részeken stabillabban fut a játék, mint elõzõleg.
Volt néhány rész, ahol 30 FPS-re lecsökkent a sebesség, de most már 50 alá nem megy. Még néhány patch és TressFX-el is folyamatos 60FPS-em lesz.
Jó, van 82FPS-em is V-Sync nélkül, de inkább nem hangoztatnám, ott már "izzad a VGA". <#idiota>

Rapid81
Az elsõ olyan 15. alkalomra lett meg (nem tudtam, hogy a felkiáltójeles háromszög melyik betû), a másik meg olyan 10.-re, mert nem vettem észre, hogy a végén nem nyomni, hanem nyomkodni kell. <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Az nekem ment elsõre.
Amit én emeltem spoilerbe, azzal én szívtam.

IMYke2.0.0.0
Mások még játszanak vele!

grebber
Szart se ? Minden relikvia documentum stb ami a játékban felvehetõ az adja a 100%.

TBTPumpa
Nah, nekem az elsõre ment! <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én elõször az orosz férfinál szívtam, utána pedig a farkasnál. A többi szerencsére egybõl sikerült!

Rapid81
Jelen. Elsõre megvolt az a rész. 😊 Annál van gyilkosabb rész is.

IMYke2.0.0.0
100% úgyis meg lehet, hogy szart se találsz meg a játékban.
Így már nem is érdekel, hogy hány óra alatt végeztél.

Dj Tommy
Kösz az infót!

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

IMYke2.0.0.0
Tomb Raider QTE-kkel nincs is baj. Épp ezért írtam, hogy még azokkal is.
Azt ne mondja nekem senki, hogy ez meg elsõre ment:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A vízesés és utána az ejtõernyõs rész

grebber
Megvolt a 100% már leírtam.Rövid és kész.Attól még hogy valaki mászkál bármelyik játékban értelmetlenül attól nem lesz a game királyabb mert hûde hosszú.

Az leírások meg szinte 95%-ban az ereklyékrõl van amik meg konkrétan nem érdekelnek.A valóságban sem érdekel a történelem.

TBTPumpa
QTE-k? Mi baj velük? Az elején én is szívtam a kombinációkkal, de utána már gyerekjáték volt.
Amúgy Hard fokozaton minden kis zeg-zugot megnézni és elolvasni, a Survival Instict használatát mellõzni, könnyen összejöhet 15-20 óra mire az ember a végére ér!
Én is egybõl Hardon játszottam (mivel nem vagyok Noob a Tomb Raider világában) és meglepett, hogy még így sem annyira nehéz.
Csak a QTE-kkel szívtam az elején, szerencsére valóban nincs sok belõlük.

Bezzeg a SC2 Brutal nehézsége... OMG. Még mindig nem tudtam végigjátszani a hadjáratot ezen a szinten, pedig kéne az a Kerrigan-es portré! Az utolsó 2 pálya eszméletlen kegyetlen Brutal fokozaton <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Grebber nem érti az angolt, így a játékból sem sokat, csak ledarálta, átlépve minden dialógust, és nem megszerezve mindent.