311803
  • davidka003
    5 legjobb és legrosszabb tulajdonság. Hát erre nem is tudok mit mondani.

Precíz, megbízható vagyok az egy dolog de rossz tulajdonság? Biztos van de totál nem függ össze a munkával.
  • ratgab
    Na azokat is utálom. Totál értékelhetetlen infó. Az ember azt mond rá, amit kell és kész. Még ilyen az 5 legjobb és a legrosszabb tulajdonságod.

Magukkal babrálnak ki a munkáltatók ezekkel a baromságokkal, mert teljesen lényegtelen infót tudnak meg a jelentkezőről. Gyakorlatilag semmit.

Én ha embert válogatnék inkább felhívnám a korábbi munkáltatót az biztosabb forrás.
  • Rapid81
    Nekem jelen melóhelyen felvételkor voltak érdekes kérdések is. Főnök saját elmondása szerint is a netről nézte őket. :D Ez a szokásos, hogy mi volt az előző munkahelyén a legnagyobb kihívás, meg ilyen ökörségek. :)
  • wantonly
    Nekem szakmai volt, de van ez az új nemzeti (ma már minden "nemzeti") álláskereső portál, kitöltöttem ez adatokat és kidobott egy Europass önéletrajzot.
  • ratgab
    Majdnem hogy ugyanaz egyébként.

Egyébként most a hülyéje nem tudja a sima önéletrajzból megállapítani, hogy szimpatikus neki az ember vagy sem? Soha nem értettem ezt a nagyzolást, hogy most europass, meg ilyen olyan önéletrajz kell. Lófütty az ilyen munkáltató valagába azt, hogy jó dolgában már nem tud milyen hülyeség kitalálni!
  • ratgab
    Jó hír! Várjuk!
  • Rapid81
    Van olyan, akinek megvan a ROTT? Milyen lett a remake? Megéri?
  • Rapid81
    Azmiaz az europass? Én eddig csak az amerikánus önéletrajzról hallottam. :) Mondjuk szerencsére régen kellett írnom... (kopp-kopp-kopp)
  • TBTPumpa
    Fail, hogy a legtöbb magyar cég nem fogadja el az Europass önéletrajzot. Ezek még nem léptek be az EU-ba, vagy mi a franc?

És többnyire szakmai önéletrajzot kérnek. Csak az van egy pályakezdőnek, de komolyan...
  • IMYke2.0.0.0
    Két pofira fogom zabálni. Ez 1000%.
  • TBTPumpa
    Ennek örülni fogtok!

Darrell Gallagher a Crystal Dynamics fejese bejelentette, hogy már dolgoznak a következő generációs Tomb Raider játékon, ami az idei rész folytatása lesz!
    Forrás

Részemről jöhet!
  • ratgab
    Ez most dícséret akart lenni....XD
  • zorrobomber
    ROME 2 => PC MASTER RACE
  • TBTPumpa
    Leteremtőmegnevelőnyakörvgép?
  • ratgab
    Fordítom: Kutyaszemöldökfésű DLC-t nem veszek, ha nem rak hozzá a játékmenethez, mikrotranczakció meg általában fizetős cheat, ergó ezt szintén nem veszek.

Ergó nekem elég lenne a Battlefront alapjáték, aztán ha lenne értékelhető DLC, akkor talán azt is behúznám.

Ahogy Rome 2-nél is már most tudni, hogy sok nép játszható formában DLC-n keresztül lesz elérhető, lásd görög városállamok már most előrendelői bónusz. Na ezeket szerintem mind meg fogom venni legyen akármennyi az áruk (legfeljebb várok majd kicsit),
  • ratgab
    Egyébként meg tökéletesen élvezhető voltak az előző részei is egyszemélyes módban. Én például rendkívüli módon élveztem azokat a játékokat. Geonosis-on gyakorlatilag szó szerint utolsó emberig tartó csatákat vívtam a gépi ellenféllel. Nagyon sokszor volt, hogy tényleg rajtam múlt a győzelem avagy a vereség. Hihetetlen élmény marad számomra az a játék!

Második rész valahol kissé elcsúszott a banánhéjjon. Pontosan nem tudom megfogalmazni, hogy hol de a sejtésem az, hogy a karakterek, a feloldásukhoz szükséges feltételek kapcsán lehetett valami kavar. Név szerint az első rész rendszeres sokkal jobb volt.
  • zorrobomber
    Nem értem, de igazából mindegy.
  • Rapid81
    A kutyaszemöldökfésűnél van értelmetlenebb emberi találmány is.

Villanyírógép.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Láttál már szőrös villát?
  • ratgab
    Felhívnám a figyelmet a második mondat második felére, ahol említem, hogy fizetős cheatet nem veszek (itt akartam megemlíteni, hogy vagyok olyan jó játékos, hogy ne legyen rá szükségem, de ez kissé nagyképű kijelentés lett volna részemről...XD)
  • zorrobomber
    Na vájá! A Battlefront is multis cucc, neme?
  • ratgab
    COD, MOH és BF-et nem ér felhozni példaként, mert azok multis cuccok, fizetős cheatet alapból nem is vennék.
  • ratgab
    Nem kötelező megvenni. HA értékelhetetlen a DLC (kutyaszemöldökfésű), akkor nem veszem meg. Akinek kell majd megveszi. Mikrotranzakció se érdekel. Egyébként mikrotranzakció nem csak az MMO-kban van? Na jó meg még 1-2 játékban, de FPS-ben én még nem láttam ilyet.
  • TBTPumpa
    Majd lesz egy rakás kutyaszemöldökfésű szintű DLC hozzá és mikrotranzakció. Akkor örülhetsz!
  • ratgab
    Kell a fenének a BF4! Nekem igenis szükségem van az új Battlefrontra és a régiek is tetszettek.
  • Rapid81
    Majd ha azt látjátok, hogy Gaben fogyott, akkor el lehet kezdeni aggódni a PC-s játékipar miatt. Addig nem kell...
  • Tinman #143912
    A Failbook az egyik a rengeteg dolog közül amire neki kellene.

i7 az maradjon a gamer tezsvíreknek, de az atom atomkevés.

De nem is ez a gond, hanem az atom alapú ilyen kütyük ára... vicc, hogy mennyire el vannak árazva, holott annyiért vagy picivel többért normál laptopba, vagy minőségi tabletbe sokkal jobbat kapsz.
  • TBTPumpa
    Szerencsére. Kell a hóhérnak egy csilli-villi játék, nulla szórakoztatással és játékidővel. Elkészítenek valami szenny FPS-t, ami eleve nem lehet ellenfele a BF4-nek házon belül. Ráhúzzák a Star Wars logót és máris kajálja mindenki...
    És azok után, ami SW játékfronton történt az elmúlt 5-6 évben, talán jobb is ha nem érkezik még egy ideig PC-re Star Wars játék.
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos (?), az új konzolgeneráció, és a mobil szegmens újult erővel szívja el a játékokat a csak PC-vel rendelkezők elől.
  • ratgab
    Ezek szerint a Battlefront nem jön pc-re? Szomorú vagyok....:-(
  • grebber
    Gamersgate:

Doom 3 €2 (steam-es)
  • IMYke2.0.0.0
    Készülget az új Star Wars: Battlefront
    "Társultunk a Walt Disney-vel és a LucasFilmmel, hogy együtt megalkossuk a Star Wars játékok új generációját konzolokra, mobilokra és más hordozható eszközökre" - nyilatkozta Blake Jorgensen. "Az első játék, amit a fókuszba helyeztünk, a Battlefront. Ez egy tradicionális játék, ami nagyon jól teljesített és nagyjából egy időben fog érkezni az új filmekkel is, 2015 nyarán."

Xbox One: kifinomult rendszer értékeli a felhasználók viselkedését
    "Az új modell számításba veszi a visszajelzéseket a játékos online jelenléte során, beteszi a rendszerbe egy általunk létrehozott őrült algoritmussal, melyet egy MSR PhD hagyott jóvá, hogy biztosak legyünk benne, hogy mindenkivel igazságosak vagyunk."
  • Tinman #143906
    Nyitott kapukat döngetsz, mert régóta tervbe van. Egyetlen gondunk a távolság... 2x240km. Ez brutál sok.
  • IMYke2.0.0.0
    FPS-buzie barátomnak elmeséltem, milyen szegényes sebességű internetkapcslatod van.
    Ha még láttál csodálkozástól kicserepesedett szájú emberkét, akkor eltudod képzelni a reakcióját... :)
  • Tinman #143904
    Sopronba jártam utoljára uszodába.

Bementünk, mint szállóvendégek, VIP karszalag, minden ami kell.

Szépen lezuhiztunk, csobb a start kőről.

SÍP.

- Ne ugrálj!
    - Minek van ez itt?
    - A versenyzőknek!
    - De nincsenek is itt!
    - Akkor is... jut eszembe úszósapka?
    - Megbaszódhatsz* /morogtam
    - Parancsol?!
    - Azt. Pont azt.

*alig tüsis hajjal érted...

Kimentünk a nyitott részre. Csúszdák!

Lefeküdtem hassal előre, nyomás.

SÍP! Ezúttal egy másik szájból...

- Úgy nem lehet!!!

Ok... mentem újra ezúttal, szabályos ülésbe, de párommal.

SÍP! - Úgy sem lehet!

Reakcióm: - Akkor talán húzzátok a faxotokra ezt szánalmas kócerájt. Pá.

Hogy mit válaszolt nem tudom, mert a saját szitkozódásomtól nem hallottam őket.

Ennélfogva nem járok ilyen helyekre*. Sopronra meg atomot dobnék... a faxért nem tartoznak inkább Ausztriához, boldogabb ember lennék. A Lővérek az egyik legrosszabb szálloda élményem ever... mondjuk Pécsen is kifogtunk méregdrágán egy borzalmat.

Ellenpélda: Moravske Toplice Szlovénia

Úgy csúszol ahogy akarsz és kb. fele annyi a belépő, mint idehaza. Rengetegszer voltunk már, jó hely.
  • IMYke2.0.0.0
    Én, az elmúlt 13 év alatt 300+ ezret költöttem PC-re, mint gépre.
    Ebből nem igazán lehetne fúrt kutat, keringető szivattyút, vízkőmentesítő betétet, műanyag medencét vásárolni, az biztos.

Csatorna-helyzetről már írtam: Dél-Baranya, határmellék. 2070-ben talán már lesz komplett közmű-rendszer.
    2111-re meg már IPTV és szélessávú, vezetések internet is.
  • Sir Quno Jedi
    Itt fent Pesten ott van a Aquaworld/Ramada Resort, egész nap ott lóghatsz és TÖKÉLETES a vízminőség, soha semmit nem kaptam el ott. Érdekes is lenne. Agyontisztított, feszített víztükör, meg amit akarsz. És elég drága ahhoz, hogy a pleb nem abba hordja a leprás írháját. Meg hétközben kell menni, mikor kevesebben vannak délelőtt/koradélután.

http://www.ramadaresortbudapest.hu/en/the_resort/aquaworld_water_theme_park?sid=46497f591d264784ca9bf3b8aae86f2a
  • bon
    Jónak tűnik.
  • Rapid81
    Nálunk itt a Nagykunsági Öntöző Főcsatorna, ennek pár mellékcsatornája, a Tisza-tó és maga a Tisza, szóval úgy érzem, hogy ez ügyben jó helyen lakunk. Mindegyik fürödhető, fertőzésektől mentes, tiszta vizű (mind a Tiszából ered ugye). Valamint mindez 25km körzeten belül.
  • genndy
    Mondjuk ez Pestre igaz, vidékre nem. Bocs, kicsit 'házon belül' gondolkoztam.
  • Rapid81
    Az elmúlt lassan 32 évnyi PC-s költekezéseim összessége sem adna ki egy feszített víztükrű, ~20 méter hosszú, ~6-8 méter széles, 1,5m+ mély medencét, mindenféle egyéb felszereléssel együtt, mint víztisztító, stb, + a kút. Valamint nem beszélve arról, hogy le sem tudnánk ereszteni, mert csatornázva még nincs az utcánk. :D