311803
  • kill3r21
    Én meg mindig ezt vallottam!!!
    Amit adsz kifelé, azt is kapod vissza!
    Sajnos ez az elv sok esetben bukta, de ha egy ilyen van, akkor legalább az ember tudja hogy nem magában van a hiba! :)
    Volt olyan hogy valakivel rendes voltam, normális stbstb, aztán átbaszott beszólt basztatott, természetesen nem esett jól, de legalább nem azon agyaltam hogy mit baxtam el , hanem azon hogy lehet valaki ekkora lúzer, hogy elbassza azt ami neki esetleg jó is lehetett volna, és röhögök....ennyi :)
  • DarkSector
    "mindig is igyekeztem az IRL szociális életemmel foglalkozni és elmondom neked, hogy 90%-ban rémes csalódás az embereknek nevezett lényekben."

A mondat nyelvtanilag egy nagy káosz de egyetértek. :D
  • Tinman #144375
    Imádom! Bár Aeris koppintás FF VII-ből (még a vele történő beszélgetésekkor felcsendülő melódia is picit az Aeris theme felé húz), de olyan kis érzékeny, törékeny és nálam már nem utolsósorban hatalmas mágus. Plusz dual kasztos, így a papi varázslatokba is erős!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Durva volt, amikor színt kellett vallanom a 2 csaj között... tudod Jaheria és közte.
  • IMYke2.0.0.0
    Senki sem írta az ellenkezőjét.
    Ráadásul, tegnap pont én linkeltem ugyanígy, szóval nekem nem kell mondanod.
  • Mardel
    Ugyanannyi mint az akció elején.
  • TBTPumpa
    Hőségre való tekintettel, egy kis hazai nyári Trance muzsika.
  • IMYke2.0.0.0
    Az újabb árral:
    "Aliens: Colonial Marines + Season Pass" - GMG - STEAM - 80% - 9,99 € - GMG20-4B9NY-L4FEN kód = 8,00 € (2404 Ft)
  • Szabi84
    :DDD

na ez a csajt első alkalomkor kirúgtam vagy be sem vettem??
  • IMYke2.0.0.0
    Megint visszaugrott az alapára, viszont emelkedett az engedmény (80%)...
  • Tinman #144368
    Az igazi kockák így csajoznak!

VIGYÁZAT! Baldur's Gate 2 spoiler lehet! Ha játszani akarsz vele és nem akarod, hogy most lelőjek egy poént, NE NÉZD MEG!

• TBTPumpa
    Az idén még kapni fog 90%-os leárazást is, ebben biztos vagyok. Majd akkor...
  • Sippie
    a suliban már tuti káromkodik, sőt már az oviban megtanulják tulajdonképpen, csak ott te nem hallod :D
  • IMYke2.0.0.0
    Volt 80%.
    Most az alapárat csökkentették, és a leárazását enyhítették, mégis olcsóbb lett ~250-300 Ft-al.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha nem csúnya beszéddel, akkor zenei stílusválasztással, ha nem azzal, akkor szakmaválasztással, ha nem azzal, akkor párválasztással, ha nem azzal...
    Szóval, egy gyerek potenciálisan mindig és sosem (írtam már) tud csalódást okozni a szülőnek.
    S ebben halovány szerepe van a 18-20 évig nevelésnek.
  • grebber
    Majd -85%-nál szóljál akkor vesszük meg!
  • Rapid81
    Meglátszik, hogy nincs gyereked. Az én fiam tíz éves és soha egy csúnya szót nem ejtett ki a száján. Nevelés kérdése minden. Ugyanúgy meg lehet tanítani a régi értékrendeket és a tiszteletet a mai gyerekeknek is, csak tudni kell, hogy hogyan. Nem maguktól lettek ilyenek a mai fiatalok. 90%-ban a hülye szülőknek köszönhető a dolog.
  • TBTPumpa
    Age of Empires 2 HD 50% kedvezménnyel Steamen!
    9,5 € - 2900 Ft
  • IMYke2.0.0.0
    Tovább csökkent.
    "Aliens: Colonial Marines + Season Pass" - GMG - STEAM - 70% - 8,99 € - GMG20-4B9NY-L4FEN kód = 7,20 € (2164 Ft)
  • IMYke2.0.0.0
    Egy gyerek mindennel és semmivel sem okozhat csalódást egy szülőnek.
  • Szabi84
    Nem vagy elég kemény:D, én az első részt is vele játszottam ,majd a másodikat, a hörcsög miatt...
  • Moby
    Olvasva a posztokat, inkább a drogot fogom neki megengedni, és a videojátékoktól tiltani :DD
  • medvexxx
    Bocs,hogy beleszólok ebbe a beszélgetsbe de véleményem szerint ez egy elég jó játék
  • Tinman #144355
    Majd kisfiazz akkor is, amikor 19 évesen elküld a k. anyádba.

Ettől függetlenül nálunk is tervbe van egy utód, de nem fogok meglepődni, ha a példás nevelés ellenére csalódni fogok benne.
    Ember. Ilyen. Ennyit tudnak ezek.
  • Tinman #144354
    Az a helyzet, hogy ezek a nyafkapcsk nem váltak be kő gazdag csókáknál sem.

Semmire nem jók. Biztos van kivétel... azt 40 év alatt ássa ki más.
  • Moby
    >Pedig könnyen lehet, hogy eléggé igaza van.

Elolvastam a posztot, ránéztem a ksfiamra, felröhögtem, és megállapítottam, hogy lúzerek vagytok ;)
    Igen, az élet nem könnyű szakma, de a megfutamodás támogatása egy vicc. Szeretem a játékokat. A helyükön. De egy életet becserélni erre...az az élet gyorsiajáldája. Gyors siker garantáltan. Nincs csalódás, nincs meglepetés, nincs semmise, csak a siker.
    Beszélgessél drogosokkal. Meg fogsz döbbenji, mennyire ugyanezeket fogod hallani.
  • Tinman #144352
    BG2

Végre! Ezt is megértem... ~30 órányi BG2 után úgy baxtam ki Minsc-et a csapatból, csak úgy porzott. Már páromat is idegesítette a beszólásai, pedig ő aztán kb. minden 102.-et hallotta csak jártában-keltében.

És kit szereztem helyette? Egy megfontolt öreg lovagot, aki talpig páncélban 2 kétkezes karddal harcol a gonoszság ellen, yeahhhhhh!!!
  • Sir Quno Jedi
    Ez ésszerű. Mindig is a saját társadalmi osztályodban érdemes kereskedni... különben durva meglepik érhetnek.

Én úgy vagyok már vele, hogy szeretem a tejet, de a tehenet nem viszem azért haza. Avagy szép állat a zsiráf, de otthon nem tartanék. :DDD
  • arty
    Értem az elvárásod, csak akkor meg a nosztalgiázás, a régi telók nagyszerű rendelkezésre állásának felemlegetése "nem fair" :)
  • arty
    Ebből a képből te hogyan állapítod meg, hogy mennyire zsírkirály a telefon?

(ez egyébként egy galaxy s1, ~2 éves, gyári akkujával)
  • IMYke2.0.0.0
    Hát igen.
    Ilyen "lánykák" esetében a comb vastagságú, seprűnyél hosszúságú 21. ujj sem segít.
  • Tinman #144347
    Pro tip: "Szegényebb" családból válogass. Nekik van értékítéletük, feltalálják magukat, talpraesettebbek, családközpontúak, ismerik a férfi és női szerepeket és nem utolsó sorban jó eséllyel járatosak a konyhai művészetekben :-)

Az apuci elkényeztetett lánykái a legalja. Félek őket már a tűz se fogja... karó, királyvíz, napba lövés, talán ezek segíthetnek.

Ha kint áll a kertbe 2 A8-as, meg 3 szintes házba pihegnek szegények, azt felejtsd el.
  • davidka003
    Ezt mondom én is mindig, hogy a játékok nem vernek át.

A mai csajok meg nagyon gyökerek. A pár kivételt még nem sikerült megtalálni. Egyesek tényleg nagyon a pénzre mennek, másoknak meg csak a tökéletes pasik jönnek be. Aztán meg megy a sírás, hogy nincs senkijük vagy a tökéletese pasi 1 hónap után dobja őket.

Nagy kedvenc, hogy elhívom a csajt, megvan beszélve a randi. Látszólag örömmel belemegy aztán meg randi előtt 1 nappal közli, hogy bocs de nem.
    Sose akart randizni de nem képes rögtön megmondani. Ez gyökérség.
    4 csajjal jártam így 1 év alatt.
    Úgyhogy én már néha teljesen le is szarom ezt a csaj kérdést.
    Majd lesz talán egyszer egy normális.

Annyira nevetséges, hogy bunkónak kéne lenni, mert azt szeretik a mai csajok.
  • IMYke2.0.0.0
  • Tinman #144344
    Attól tartok szerveződni fognak és elveszik attól a csirkét, meg a paprikát aki megtermelte. Mert a szolgának joga sincs megvédenie magát.
  • Rapid81
    A 90%-ot le kell szarni, viszont a 10%-ot meg kell becsülni. Sok a marha és egyre több, de nem kell velük foglalkozni. kihalnak majd maguktól, mikor a panelban nem terem meg a zacskós csirke, meg a csomagolt paprika...
  • Tinman #144342
    Csitt... ne zörgesd a láncaid, tesvír.
  • TBTPumpa
    Én nemrég vettem egy szelvényt. Hatos lottót, mert most nagyon jól fizet az is, és amúgy is a 6-os szám a kedvencem és még "könnyebb" is, mint az 5-ös lottó.
    Ahhoz képest, hogy most adtam fel először, kapásból hármas találatom lett rajta. Igaz csak az 5 hetes szelvény árát kaptam vissza, de nem rossz eredmény ez, egy kezdőtől.
    Viszont én nem vagyok nagyravágyó. Egy 5-ös találattal is bőven megelégednék (1-2 millió). Csak annyi kellene, hogy bele tudjak vágni egy saját munkahelybe, vagy hogy ki tudjak jutni külföldre dolgozni.
    Jelenlegi munkahelyemmel és ilyen keresettel ez soha nem fog megtörténni...
  • grebber
    Nem is kell venni kidobott pénz az egész
  • Tinman #144339
    Pedig könnyen lehet, hogy eléggé igaza van.

Nem akarok mélyen belemenni, de én pl. a gaming mellett mindig is igyekeztem az IRL szociális életemmel foglalkozni és elmondom neked, hogy 90%-ban rémes csalódás az embereknek nevezett lényekben.

Ahogy korábban írtam fél mondatban, olyan barátom szart le majdnem 10 év ismeretség után 20.000 Ft-ért, akiért a tűzbe mentem volna, de tényleg.

Volt még pár komoly ismeretség, de zömében azért szakadt meg velük a kapcsolat, mert antialkeszként már nem kellettem a csapatba, kicsit sem érdekeltem onnantól őket.

A párkapcsolatokról annyit, hogy zömében a pénzre mentek a csajok, amelyik nem, az meg szimplán ott baszott át aztán ahol csak tudott, végül egy tetemes összegnyi érték maradt nála (8 évnyi kontakt).

Hogy mi az ami mindig mellettem volt és segített túljutni a nehéz szakaszokon?

A JÁTÉKOK.

A hit mellett csak egy valamiben bízok és szeretem töretlenül: a játékokban.

A jelenlegi párom eddig úgy fest más (csak 4.5 éve tart), de majd jelzem 30 év múlva, hogy tévedtem-e.

Az utazások? Jók és segítenek szélesíteni a látókört, izgalmasak és gyönyörű dolgokat fedezhetsz fel általuk, de NEKÜNK VAJSZJÁKNAK, ez komoly anyagi teher, emiatt rendkívül behatárolt a mozgásterünk... de hát így volt ez a középkorba is... a paraszt nem szokott fehér lovon Dániába vágtatni, így van ez most is.

Szóval, ezen a téren szerintem be kéne fejezni Grebber basztatását, mert a mai mocskos világban ő legalább teljesen olyan dolognak él a munkán kívül, amiben nem fog csalódni, mert jó játékok mindig lesznek...

Baszogasd a warezért, mert pont a legnagyobb szerelmét a gaminget alázza meg elég gyakran.
  • ZsZso
    Hajrá! :)

(Tőled teljesen függetlenül!)
    Számomra teljesen érthetetlen, hogy miért kezd érezhetően több ember lottózni, amikor 1.8 milliárdot lehet nyerni, míg 1 milliárdnál csak a szokásos fanatikusok tolják. 1 milliárdért még 'nem éri meg' szerintük beáldozni annyi pénzt, vagy csak viszi őket a közösségtudat? Sorokban állnak most a lottózok előtt, hihetetlen.
    (Soha, egyetlen egy szelvényt se vettem 30 év alatt.)