311803
  • Botond #144497
    Nyugaton nem is vesznek lakást, hanem bérelnek, az teljesen más világ. Én erről az országról beszéltem, ami itt van.
  • Moby
    Fogalmam sincs kiket takar a "társaság", így ebben a kérdésben nem tudok állást foglalni. Szűkítsd, vagy nevesítsd a kört, hogy tudjam, pontosan kiket képviselsz.
    Egyébként úgy hírlik emberségességből elég jól vizsgázom általában, csak a bullshitszűrőm meglehetősen fejlett már. Az anyagi indok valóban körön kívül esik, de ez itt, ebben a topikban eleve vesztetett helyzetből megy neki a bullshitfilternek.
  • ratgab
    Na mostmár, hogy ezt átrágtuk 840 oldalról megnézem már azt a saints widit. Azért motoszkál a fejemben nekem is a téma.

Csak most az aktuális terv a teljes gépcsere lenne szeptemberig, hogy a Rome 2-t teljes pompájában élvezhessem (na jó nem csak ezért, hanem még most talán pár forintot kapok a mostani gépemért, később meg már ha valami meghal benne nem fogok), de nem igazán akaródzik megint ennyi pénzt kiadni (na nem milliókban gondolkodom még csak nem is százezrekben).
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem dobozosban megvan, így nem veszem el a lehetőséget senkitől.
    A felajánlást viszont nagyon szépen köszönöm :)
  • IMYke2.0.0.0
    Valóban remek árak, de anyagi megfontolásból [már lassan több nap, mint kenyér] a kivárásra játszom.
    A Saints Row 4-re azért kuporgatok még.
  • wantonly
    Az SG.hu csoportba ment, mert szerintem már itt sokatoknak megvan.

• Micsu
    a kettő mióta zárja ki egymást? nem azt mondtam hogy el kell távolodni a szülőktől, meg 200kmel arrébb költözni (bár meló miatt muszáj), teljesen másról beszélsz
    egyébként meg nyugati országokban nagyobb a különélők aránya úgyhogy valszeg nem szoci berögződés és anyagi okai is vannak
  • ratgab
    Most azt akarod mondani, ha megvennéd már töltenéd is le, mert csak akkor indokolt ez a nagyfokú vágy. Szerintem.

Oké, így már tiszta.
  • ratgab
    Megnéztem neked olyan 1600-1800 Ft-ból oldható meg az Age of Empires 2 HD, Age of Empires 3 complete körülbelül hasonló áron szerezhető orosz vagy ukrán ismerősöktől.

Wesker lehet még olcsóbban is tud szerezni. Mindez ugye 75%-os leárazásban lenne ennyi.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezért írtam, hogy nem értettelek rosszul (miközben a Shep-es üzenetem mellett is kiállok), és tudom, hogy mire gondoltál - igen, minden értelemben.
    Engem csak az utána lévő reakciód lepett meg, miközben eléggé bőbeszédűen leírtam, hogy érzelmi szálak fűznek az AoE-világhoz.

Tehát, míg mondjuk más azért vesz meg egy játékot, hogy plusz egy sor legyen a listáján, vagy mert egykor WRZ-ben élvezte, és úgy érzi, úgy tisztességes a nagyszerű játék készítőivel, kiadójával szemben, ha mikor már megteheti megvásárolja (és millió + egy indok), addig én az Age of Empires-szekkel kapcsolatban nosztalgikusan érzek, és csak azért tenném a képzeletbeli polcra őket, mert számomra megérdemlik azt.

10 és 30+ euróért persze sok még nekem, de majd egyszer... s ismétlem: ezért írtam, hogy jól értettelek.
  • Botond #144487
    Konkrétan aoe1 bemutatót olvastam 576ban utána számoltam vissza a napokat, annyira vártam. Mennyire hűmegha grafikája volt, el se hittem, most visszanézve meg full kocka. :D
  • Botond #144486
    Ezek a címek 0 day vásárlások voltak mind 576ban. :) Dobozok a polcon sorakoznak. :)
  • grebber
    Ej de rá akar a testem nyomni a Dishonored buy gombjára csak 2.8 euró lenne!
    De ellenállok inkább majd a complete vagy goty vagy akármi is lesz a fullos pak neve azt akarom megvenni!
  • TBTPumpa
    Régi szép idők...
    Nekem is első játékom az Age of Empires első része volt.
    Emlékszem, a demója a Windows 98-as lemezen is helyet kapott. Kemény 60MB volt. Élmény volt az a néhány pálya. Sajnos a teljes játékba az a mini-hadjárat nem került bele.
    Nagyon örültem neki, mikor a teljes verziót meg tudtam szerezni (warezban - nem tudtam akkor még, hogy idehaza lehet eredeti játékot venni). Utána jött a Rómával foglalkozó kiegészítő. Mennyire imádtam azt is...
    És a második részt is. Emlékszem, Hard fokozaton 1 nap volt végigjátszanom 1-1 pályát néha. 1 egész nap, pedig baromi sok hadjáratból állt a második rész.

Sajnos a harmadik rész számomra csalódás lett. Ami korábban Age of Empires elem volt, annak abban nyoma sem volt. Nem volt rossz játék, főleg grafikai szempontból, mely még ma is megállná a helyét.
    Persze el lehet vele játszani, de sajnos messze nem olyan mestermű, mint az első két rész.
    Age of Mythology-t is imádtam, főleg a Titans kiegészítő sztoriját. Élvezet volt azokkal a bazi nagy Titánokkal játszani.
    Valamikor a két Age of Empires játék között találkoztam a WarCraft 2 Battle.net Edition-nal és a StarCraft + BroodWar játékokkal.
    Húúh.. Mintha csak tegnap lett volna. Mekkora öröm volt az egyetlen PC-s boltban megvenni a nagydobozos StarCraft-ot 9990 Ft-ért (akkor)!
  • ratgab
    Feltételeztem az első mondatot abból a többször hangoztatott kijelentésből, hogy egy életre elegendő játékkal rendelkezünk itt többen köztük ha jól emlékszem te is.
  • ratgab
    Én csak annyit mondtam, hogy van épp elég játékod, így megteheted, hogy vársz még vele hátha lentebb megy az ára. De ezzel vérig sértettelek úgy néz ki. Így akarja az ember megnyugtatni a másikat. Igazad van én vagyok a hülye.

Tök mindegy hogy morfandírozol rajta akkor is ennyi. Egyébként oroszból lehet olcsóbb lenne, sőt talán biztos.
  • IMYke2.0.0.0
    "Ennyire kevés a végigjátszandó játékaid száma? (szmájli)"

Innen indult minden. S kaptál végül egy olyan választ, miszerint ha 1000 játékom lesz, akkor annyi. Mit nem lehet ezen érteni?
    Nem mellesleg: hol írtam, hogy meg is veszem ezen az áron, most és hirtelen?

S lépj vissza a hozzászólásra, amire Shep-esen reagáltál... olvasd el újra... s látni fogod, hogy egyszerűen azon morfondírozok, hogy mi a pöccsnek ilyen drága.
  • Botond #144480
    Önállóságra, ja. Csak egy feleség plusz 2-3 öt év alatti gyerek minden csak nem önállóság. Melózol, asszony melózik, néha bent kell maradni tovább, igen ám, de a bölcsi/ovi zár 5kor, ki megy a gyerekért? Egy vadidegen bébiszitter? Az mivel jobb, mint a nagyi? Ha megbetegszik az egyik egy hétre, majd a másik egy hétre, akkor ki marad otthon? Hol az a munkahely, ahol évi x hónap kihagyást tűrnek? Ilyenkor praktikus ám együtt élni. Nem 60 nm-es panelban, hanem szép nagy családi házban, ahol van hova elvonulni. Régen is a házhoz hozták a lányt. Csak a szociban lett divat ez a kurva nagy függetlenség. El is megy rá minden pénz, gyerekre meg nem marad (meg "függetlenként" vállalhatatlan nyűg is 2-3 csecsemő...), oszt kihalunk, itt tartunk. Éljen a függetlenség!
  • ratgab
    De nem egy mondatból állt a diszkurzus (csak egyet kell még elolvasni és kifejtettem a gondolatmenetet, mellesleg smiley volt az elsőben). És ezzel betörtem a fejed? Most komolyan mondod?

Most ezzel én mi a bánatos rézfántütyülő rézangyalát mondtam rosszat? Most komlyan áruld már el nekem!

Veled már viccelni se lehet?
  • IMYke2.0.0.0
    Olvasod a saját hozzászólásaid egyáltalán, mielőtt és miután elküldöd?
    Nézd csak meg, hogy is kezdted a velem való diskurzusodat...
  • ratgab
    Már ne is haragudj, de újabban kicsit olyan vagy mint az agresszív kismalac a viccekben.
  • ratgab
    Jah bocs, akkor vedd meg 50 euróért nyugodtan... komolyan ember vicc az egész.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem értettelek (rosszul) félre.
  • ratgab
    Egy árva szót nem értettél abból amit mondani akartam.

Éppen nyugtattalak volna, hogy lesz ez még olcsóbb....
  • IMYke2.0.0.0
    Super Meat Boy - 80% - 2,79 €
  • IMYke2.0.0.0
    Ne vedd át Shep szerepét, a Jó Istenre kérlek!
    Ha 1000 játékom lesz, akkor annyi :)
  • IMYke2.0.0.0
    AoE-t utoljára 1999-ben játszottam 'online' - nem is lennék alkalmas tök idegenek elleni csatákra. Gyenge vagyok én már hozzá (kiestem abszolúte az Age of Empires-világból, a lerohanás taktikákból, egység ismeretekből stb.), és túlságosan bizalmatlan is.
  • ratgab
    Vagy amit inkább kívánnék neked: Nem fog gondot okozni ilyen áron gondolkodás nélkül megvenni.
  • ratgab
    És mikor lesz neked azokra időd? Csak arra szeretnék rávilágítani, hogy mire oda jutsz, hogy játszani is fogsz vele bizony lesz az még olcsóbb is remélhetőleg. :-)
  • IMYke2.0.0.0
    Az Age of Empires (1) és a többi, a szívem csücske.
    Törzstagok szerintem már tudják, hogy annak a klasszikusnak köszönhetően kezdtem egyáltalán a játékhonosítással, mint hobbival foglalatoskodni (egyetemi haver miatt), és 'ott ragadtam' abban a szcénában.
    Sok-sok tucat estét nyomtuk LAN-on, az egyetemi kollégium számtechtermében. Aztán beleestem a Diablo (1)-ba, majd a Tomb Raider-be.
    A többi már történelem.
  • Mardel
    Ao3-at csak akkor érdemes venni, ha singleben szeretnél játszani.
    Multi bugos, pár perc után kivág out of sync-el.

Havertól kaptma ingyen egy aoe II HD-t mert 4-es packot vett, múltkor meg én adtam neki ingyen valamit.
    Szóval játszottunk vele kb. 22 órát az 1.5-ös beta patch ideje alatt.
    Kijött az újabb patch és jött is vele az out of sync bug, azóta el se indítottuk.
  • IMYke2.0.0.0
    Így is van - mindössze az ízlésünk más, és épp ezért lehet más a várólistánk is.
    Nekem konkrétan 1 elem szerepel azon a listán. Saint's Row 4.
    Minden más, engem megfogó játék elé szívesen nézek a jövőben.
  • ratgab
    Ennyire kevés a végigjátszandó játékaid száma?
  • Fpocok
    Pedig még azt sem mondhatod, hogy egysíkú a választék. Van itt mindenféle.
  • IMYke2.0.0.0
    El nem tudom mondani, mennyire elkeserít, hogy ilyen drága még a 2. rész, és az összes Age of Empires a STEAM-en...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem érdekel a reakciója.
  • IMYke2.0.0.0
    Erősen valószínű.
    Mikor néztem, akkor még az volt, amit írtam, után egy F5 és voilá, eltűnt a jó ár.
  • IMYke2.0.0.0
    Nálam egyik sem szerepel a várólistán.
    Még a 'The Elder Scrolls Online' sem.
  • Mardel
    Akció váltás lehetett, mert már visszaállt normál árra.
  • Micsu
    ha erre dt tudna reagálni LOL