311803
-
Közben megoldódott... köszi. -
Akkor nem értem, hogy mi a baj a felirattal. Nekem mindig betölti, kivéve ha hibás. -
Én is ezt használom már sok sok éve :D -
Baszódjon meg az Android, hogy nincs rá egy normális böngésző. Az Operát kinyírták, a Dolphin meg kurva lassú és használat után pár perccel újraindítja a telefont... Argh... -
Media Player Classic Home Cinema. Kicsi, gyors lejátszó, ami mindenféle további kodek vagy akármi telepítése nélkül mindent lejátszik oda-vissza. Sok-sok éve ezt használom és semmiféle további kodek vagy bármi sincs a gépemen. -
Mesélj már egy kicsit erről a skullgirls-ről, mert vizuálisan durván visszataszító. -
A The Last of Us EU változata egy cenzúrázott verzió.
Eddig titkolták hivatalosan... gg -
10$-ért beszerzett Skullgirls-el nagyon meg vagyok elégedve. Nah ilyen egy jo verekedös játék :)
Ha a Mortalhoz nem füznének szép emlékek, akkor az sehol nem lenne ehhez képest. Nagyon élvezem :) -
kjhun #144570 Hát, nem biztos. A fellegek elfordultak a Tátra felé.
Ki érti ezt?
Elég fura, hogy amint belép az országba már DK-i irány helyett balkanyart vesz a szlovákok felé, eléggé fura. Régen mindig Nyugatról Kelet felé és Észak felől Dél felé jöttek a zivik, és át is vonultak, most meg. Már Bp.-ig se nagyon ért el, nem hogy délebbre. Már 1 órája fúj a szél.
-
Persze. -
Tudom, mi az .srt mint kiterjesztés.
Arra gondoltam, hogy amit próbálsz vele éppen megetetni, az tényleg egy rendes, szöveges, egyszerű, jól formázott .srt-e? Nem valami fura arab nyelvű szutyok, vagy hibásan letöltött fájl és azért nem boldogul vele? Szövegszerkesztő/TC nézőke megnyitja, boldogul vele? -
Nekem a Mrga van fent meg a 64-bites verziója.
Mega azért mert abban van pár kódoló is és néha szoktam x264-ben vagy xvidben kódolgatni meg a huffyuv-ot néha ha épp lossless video codec kéne.
Plusz a madVR renderer sem utolsó szempont főleg HD filmeknél.
LEjátszó meg Media Player Classic HomeCinema (benne van a mega és a full packban) DXVA-val (LAV native), hogy a VGA-t terhelje a HD film.
Egyébként azt ajánlja, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében tegyük fel a 64 bit-es változatot is (ha 64 bites windows van a gépen), meg egy 32 bitest, mert tudnak együttműködni. -
Igen, az Eddig tökéletese volt, mostanában nem ment. Megpróbálom a fent linkeltet. -
Megpróbálom. -
K-Lite Codec Pack Basic -
Nyisd meg a filmet és mellé az srt-t (katt rá, vagy húzd bele a lejátszóba, mittomén).
Egyáltalán: az srt tuti, hogy felirat? Nem csak valami gány fájl?
Azt se lenne rossz tudni, milyen progival próbálkozol. -
Nem használok vlc-t. Inkább valami program kéne, ami olyan, mint a vobsub. -
Lesz egy laboridőszakod arra, hogy megtanuld a hibakezelést. Sajnos ez más módon nem megtanulható. Ha ezt nem élesben kell gyakorolni, sokkal nagyobb esélyed van egy jobb minőségű életre. -
Ha ugyanaz a neve akkor be kell raknia.
Én VLC-t használok semmi mást! -
Mit nevezzek át mire? UGyanaz persze. -
PC-n?
A lejátszók nagy többsége automatikusan betallózza a feliratot, ha az egyezik a videófájl nevével.
Persze gányolhatsz és ráégetheted csak számolni kell a minőségromlással, és az újrakódolás idejével. -
A következő lehetséges "filléres" AAA címek AMD kupon módra:
Grid 2, Company of Heroes 2, Splinter Cell: Blacklist and either Lost Planet 3,Raven’s Cry,Total War: Rome 2, Watch Dogs Battlefield 4
+ pár db új AMD gaming evolved game
Castlevania: Lords of Shadow
Final Fantasy XIV
Leisure Suit Larry Reloaded
Murdered: Soul Suspect
Pirate 101
Shadow of the Eternals (Ez merőben érdekes ,mert ha kickstarter fail akkor mi lesz márpedig eddig bukta)
Thief
Forrás -
kjhun #144556 Ugyanaz, az srt fájl neve mint a filmé?? Ha nem, nevezd át, a WMP-nek is simán vinnie kéne. -
Lesz. Én már érzem a hideg szellőt. -
Valaki mondana egy programot, amivel az srt feliratot fel tudom vinni a filmre, hogy megnézzem a kurva filmet a gépen? -
kjhun #144553
Szerintetek lesz egy kis zuhé/csitt-csatt-durr az éjjel?? Északnyugaton van egy kis égiháború. Jó lenne már ha ideérne, a szobában közel 30fok. :D
-
Senki nem zavar meg játék közben. :D -
És mi a pozitív hozadéka az önállósodásnak szerinted? Egy normál életúton végigvezetve. -
Micsu #144550 az a baj hogy olvasva Tinman minirivjúit mindig eszembejut amit már pár éve tudok: rip bioware -
Első részt jobban szeretem, kalandozni az erdőkben. A másodikban túl sok időt kell városban tölteni és annyi de annyi küldetés, csavar, karakter és összeszedhető cucc van, egyfolytában döntésképtelen helyzetben voltam. Néha már azt sem tudtam mit miért csinálok.
Most a Big metal unit a cél, azt még sosem raktam össze! -
Veled az a baj, hogy tudjuk, hogy jól menő üzletember vagy és így olyan dolgokról nem nagyon lehet fogalmad, hogy miért muszáj a szülőkkel élni meg hogy milyen az amikor egy autóra is spórolni kell.
Mondjuk nincs ezzel baj. Van aki szerencsésebb az életben, van aki kevésbé. -
>Így versenyhelyzetben alul marad.
És ez egy támogató környezet állandó védernyője alatt így is fog maradni, hisz a támogató környezetnek éppen ez a dolga.
Kár érte. -
Csak azért nem írok erre egy hosszabb posztot, mert nem tudnám úgy leírni, hogy azzal bármit is átadjak, érvelni meg ebben a kérdésben nem lehet. Nyilván vannak az önállósodás folyamatának negatív hozadékai, de ha az empátia annyit jelent, hogy csak kizárólag ezek létezését ismerem el, úgy igen, valóban nem vagyok empatikus. -
Meg ne probald
-
Ja ez fasza volt. :) -
Páter noszter
-
2 miatyánk. :D
Pater noster, qui es in caelis,
sanctificetur nomen tuum,
adveniat regnum tuum,
fiat voluntas tua sicut in caelo et in terra.
Panem nostrum quotidianum da nobis hodie.
Et dimitte nobis debita nostra,
sicut et nos dimittimus debitoribus nostris,
et ne nos inducas in tentationem,
sed libera nos a malo. Amen. -
Bocsánatot kérek és jóvá fogom tenni ígérem! -
Az elég derék cirka 13-14km. :-)
Még mindig amatőr (se) vagyok, de hát sok év kimaradt, nehezen rázódnak vissza a végtagjaim a "melóba".
Éppen hétvégén kezdtem neki az edzéstervem köv. szakaszának: 4x5 perc futás (~5km), közbe 4x2perc séta. Tüdővel, izomzattal jól bírom, de már vagy 1 hónapja eléggé fáj a jobb combnyak résznél csípő alatt :-(
Azóta fáj mióta lenyomtam egy ~40km-t, elég eszetlen tempóba kerékpárral... sok domb is volt. -
En nem haragszom csak nem szoltatok ennyi.