311803
  • Moby
    Igen. Annyi adatot, amire éppen szüksége van. Majd amikor nincs már rá szüksége kidobja. Mindezt valósidőben.
    Azaz ha nem nézed végig, nem tömöríti ki végig.
    Nemugyanaz.
  • Tinman #144639
    Ez 2 program... 1 Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen.

Vagy: There can be only one!

Banplíz.
  • IMYke2.0.0.0
    Azaz, kitömöríti...
  • Tinman #144637
    Yesször!
  • Moby
    Nem tömöríti ki, On-the-fly csinálja.
    És ezt már tudta 2004-ben is.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem használok felesleges programokat, és nincs LCD TV + médiaplayer kombóm sem.
    Mediaplayer Classic Home Cinema + KMPlayer nálam az alternatíva, minden film- és anime lejátszáskor.
  • Tinman #144632
    XBMC alatt esküdj, hogy így van amikor 40 GB-os 3D-t nézek és van a vinyón 2 GB hely.

Figyelek...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem szimplán cache-el... egyszerűen kitömöríti a fájlt a C meghajtódra.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha lenne, akkor a gyerekemért bármit...
  • Tinman #144627
    Cache-el... USB 3.0-án ez kb. észrevehetetlen. Tényleg. Komolyan. Eskü!

Úgy, hogy közbe vissza is töltöm, miközben nézem + töltök le mást! U.a. a külső HDD-re.
  • IMYke2.0.0.0
    Értem - azt ugye tudod, hogy a RAR mit tesz, amikor közvetlenül a tömörített állományból nézel meg képet, szöveget, filmet...?
  • Tinman #144622
    Ha ezeket tudja, már dobom is ki az XBMC-t... utánajárok.
  • IMYke2.0.0.0
    Én ezt látom a logóján: DARK-valami-CTOR
  • Tinman #144620
    Még jó! Time is money és még a kis fostos router méretű gépen is viszi izombó'.

Plus nem kell, hogy 2x meglegyen a film:

1. Megnézni.
    2. Vissza seedelni... hiszen kitömörítve már nem tudod, ha letörlöd a rar-os a állományokat.
  • Tinman #144619
    Szia DarkLector!
  • Rapid81
    BR lemezem sosem volt, sosem lesz. Iso-t én bemountolom daemon toolsba, utána viszi. Rar-t meg ki szoktam tömöríteni. De ha utánaolvasol, akkor nálam hozzáértőbbek, akik ilyen speckó esetekkel szoktak foglalkozni, biztosan megmondják a tutit. :)
  • Tinman #144612
    Nofene és BR lemezt, iso-t is visz?

Mi a helyzet a rar-os állományokkal?
  • wantonly
    Torchlight II Four Pack £11.21 Kedvezménnyel: £8.97

Kb. 770Ft/db
  • Rapid81
    Köszönöm!
    Tehát, akkor...

Lepergett az Aliens: Colonial Marines stáblistája. 9 órámba tellett, de még van jó néhány acsi hiányom, meg ott van a Stasis Interrupted DLC is, szóval lesz ez még egy pár.

Ahogy én láttam, csak így, SG stílusban:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Grafika: 7/10 - Kinézetre a játék egy jóféle közepes. Ugyebár csőFPSről lévén szó a pályákon csak egy irányba lehet haladni, valamint a szkennernek köszönhetően igazán eltévedni sem lehet. Azonban egy COD vagy BF pályáihoz képest nagyon jól össze vannak rakva, nem ismétlődnek, változatosak. A hatalmas nyílt terektől a csöppnyi szellőzőkön át minden megtalálható benne.

Kezelőfelület, irányíthatóság: 8/10 - Néhol beszorultam 1-2 sarokba, de ezen túl az ég egy adta világon semmi baj nincs az irányítással. Ahová kell, oda fel lehet menni, ahová nem tervezték, oda semmiképpen. A fegyverfejlesztések és kiegészítők nagyon jók és ötletesek. Sok hasznát vesszük a harcokban mindnek. A fegyverválasztó és egyéb menük ötletesek, gyorsan és könnyen kezelhetőek.

Játszhatóság: 8/10 - Ugyan a multit nem próbáltam, mert nem érdekel, de a játék maga, a történet, a helyszínek, a szereplők és feladatok mind-mind jól össze vannak rakva. Sok fegyver és azok sokféle módosítása és kiegészítője áll a rendelkezésünkre. A töltőképernyők hiányát a már megszokott ajtós megoldással hidalták át. Ez annyit tesz, hogy akkor tölt pályarészt, mikor némelyik ajtó lassabban nyílik a kelleténél. Ekkor sajnos apróbb szaggatások előfordulnak, de mivel ilyenkor nyugalom van, ez a játékmenet szempontjából elhanyagolható és nem okoz gondot, azonban azért bántja a szemet.

Intelligencia, nehézség: 8/10 - A játékkal töltött 9 órából legalább fél a halálozással telt. A játék a mai FPS-ekhez mérve kifejezetten nehéz. Én normál nehézségi fokozaton játszottam, de így is voltak részek, amiknek többször neki kellett futnom. Sőt, volt olyan, amin több, mint 1 tucat próba után tudtam átverekedni magam. A társak hozzák a megszokott és elvárható szintet. Segítenek, a bajban, nem tűnnek el, ragadnak be, nem maradnak le vagy szaladnak előre. Sok esetben nyugodtan hátradőlhettem, mert szépen szétkapták a xenokat. Az ellenfelek MI-je viszont semmilyen kívánnivalót nem hagy maga után. Nem ész nélkül rontanak az emberre szemből, csapatosan, hanem megpróbálnak kitaktikázni bennünket. Nyílt tereken sok esetben velociraptor stílusban támadtak, ami annyit tesz, hogy amíg a velem szemben felém haladóra figyeltem, addig a társa vagy mellém vagy mögém érve kellemetlen meglepetést okozott. Zárt terekben nagyon jól kihasználják a terep adta lehetőségeket. Használják az alagutakat, szellőzőket, falat, plafont, amit csak lehet. Ha megpróbál az ember beállni egy sarokba, hogy "na akkor gyertek", akkor egyáltalán nem hajlandóak támadni. Ilyenkor a szkennert figyelve látni lehet, hogy köröznek az ember körül, de nem vállalják a szemtől-szembe harcot. Mindig próbálnak az ember hátába kerülni vagy a plafonról meglepetésszerűen ránk ugrani, ami nem kevés kellemetlen pillanatot okozott a játék során. A csatornákban lévő robbanó xenok a kedvenceim. Számtalan esetben szemeztem velük pár centiről, amikor lopakodásom ellenére észrevettek és bőszen elindultak az irányomba. Szinte éreztem a leheletüket az arcomon. :)

Hangok, zene: 7/10 - Hallottam már szebb fegyverhangokat is, de összességében fülbántónak egyáltalán nem nevezhetőek. A szinkronhangok viszont nagyon jók. A hangok maguk is, és a színészi játék is ott van a szeren.

Összegzés: 7/10 - Némi előítélettel fogtam neki a játéknak, a sok negatív kritika és a játék felé irányuló iszonyat gyűlölethullám miatt. Én személy szerint azt a videót, ami nem került be a játékba nem láttam és szándékosan nem is néztem meg, hogy a már így is erősen negatív felhang ne emelkedjen tovább. Azonban minden negatív hsz és becsmérlő szó ellenére kellemeset csalódtam a játékban. A történet jól összeszedett, könnyen emészthető, végig pörgős és fordulatokkal teli. A kinézet a kor átlagának megfelelő. A filmekkel való összecsengések, közös helyszínek, tárgyak, fegyverek, ismerős szituációk borzasztóan kellemes mellékzöngét adtak az egésznek. Imádtam az Alien filmeket és amikor már a legelején összefutottam a kettétépett Bishoppal, vagy a csatornákban Newt babájának fejét találtam meg, elfogott az a kellemes borzongás, ami a filmek hangulatát idézte számomra. Az pedig, hogy még a Prometheusból is kerültek be dolgok, még hangulatosabbá tette az egészet számomra. Összességében a játék egy erős közepes FPS, melynek minden pixeléből sugárzik az Alien filmek hátszőrállítgató hangulata. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Azt a 8€-t pedig maximálisan megéri!

• IMYke2.0.0.0
    A "Dishonored"-et még most is érdemes megvenni, ilyen drága euro mellett (300,54 Ft), hiszen:

CDGalaxis-ban: a dobozos, alapjáték - 4990 Ft + ingyenes szállítás (Pick- és Posta Pontokra), miközben

STEAM: alapjáték + 3 DLC = 4995 Ft.
  • IMYke2.0.0.0
    Szép-szép, de inkább néztél volna meg jóféle, 26-52 részes animét. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Én látom és működik is a spoilertag - gondolom, pont fordítva szeretted volna (piros a spoilerbe, a többi ki).
  • n000rbi
    Esetleg kereshetsz egy 1.2-es Opera-t, a frissítések előttről. Én azt használom, mindenképpen jobb az újtól.
  • Rapid81
    Köszi, meglesem.
  • Rapid81
    Az még csak egy korai béta. Oldalakat alig jelenítette meg nekem, mikor legutóbb néztem.
  • Rapid81
    Chrome csak ICS-re van... Nekem a Play-ben alapból azt írja, hogy az én készülékem nem támogatja...
  • Fpocok
    Néztem pár videót a Skullgirls-ből. Ez egy vicc? Még ha fizetnének sem.
  • grebber
    Androidon én a Boat Browsert használom eddig semmi bajom nem volt vele.
    Ellenben az opera szépen leamortizálodott amilyen jó volt most a legutolsó putri szar lett!
  • ratgab
    Ha ez így lesz megint lesznek olcsón kupon kódok dögivel. Azért finomságos lenne ezeket a címeket 4k körüli áron berántani, vagy még olcsóbban.
  • Moby
    Az baj, ha nincs meg. Kifejteném, de biztos nem itt.
  • Zóanagyvarázsló
    De, csak PAL-os DLC-k nem mennek vele. Persze PAL gépre is csinálhatsz mondjuk US accot, és vásárolhatsz ott DLC-t hozzá. (Ez is gáz mondjuk, de a nem lejátszástól nagyon messze van, ráadásul sokaknak eleve amerikai az accuk.)
  • Fpocok
  • n000rbi
    A frászt hoztad rám (pont ma várok egy eu-s Ellie Edition-t belőle), de hála az égnek csak a multi lett megnyirbálva, az engem meg hidegen hagy. Ettől függetlenül nem szép dolog, hogy eltitkolták. :/
  • Fpocok
    jaja... nem lehet elolvasni.
  • DarkSector
    jaja. Alig lehet észrevenni a különbséget nem? :D
  • Fpocok
    Látom új logód van.
    A közepét nem nagyon lehet látni.
  • DarkSector
    NTSC-s játékot meg ugye nem tudsz lejátszani elvileg...:S
  • lostprophet
    Firefox?
  • Botond #144580
    Ezt a jobb minőséget fejtsd ki, mert ez nincs meg, hogy mi jobb egész pontosan.
  • fery02
    Már hogyne lenne normális böngésző rá, ezt is telóról írom Chrome alól.

Mondjuk tegnap a spoilerek mögötti giga képeiddel majdnem kénytelen voltam az adott oldalt kompletten átugrani, mert percekre képes volt megakasztani a böngészőt. :)
    Valószínű PC-n nem lett volna vele gond.