Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Ha már szóba került a Tomb Raider:
Amcsiban az elõrendelések mellé adott képregény, amely a történések elõzményét hivatott bemutatni.

Tomb Raider - The Beginning képregény (magyarul)

Tomb Raider teszt a PlayDome (PC Dome) jóvoltából

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

genndy
+1

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Javaslom, hogy most megvagyunk 40-n zárjuk is le a jelentkezést!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Ja, csak akkor a fõszereplõ lehetett volna ifjabb Lara Croft, az eddigi Lara lánya például, mert ez így fura ebbõl a szempontból.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Ebben egyetértek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Pedig az Underworld a folytatása. Kellõképp le is zárja azt a sorozatot!
Mivel frissek róla az emlékeim, így csak azt tudom mondani, hogy teljesen jól csinálta a Crystal Dynamics, hogy nem a régit folytatta, hanem készített egy Reboot-ot.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Az én azt mondom azt jelenti az én véleményem.

Tényleg értelmetlen, mert rögtön nyelvészkedésbe fogtok, ha valami nem tetszik.

genndy
Üdv minálunk, és köszönet a szép gyûjteményes felajánlásért! <#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Botond
Na, az jól hangzik, mikor jön ki? :)
DarkSector
Grat neki, azt hittem már alapjában tag. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Egy új sztori DLC. Jó cucc. Közrendõrként kezdesz, majd szokás szerint belekeveredsz egy nagy dologba:)

[merlinw.org]

ffxi
Üdv a klubban :)

Fákjúal!

Zomil
Legend-ben :)

Jah látom már utána néztél. De hát emlékeim szerint erre épit az UW.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Botond
A héten nem voltam itthon, nem ment a gép, most tölti sorban civ5, eu:wargame, sniper elite2, stb patcheket.
Botond
Amikor veszel vmi DLC-t akkor csak 16 kbyteot tölt le, ami unlockolja a tartalmat.
Rapid81
A Legend végén volt, megtaláltam Wikipédián. :) Én azt vártam, hogy ezzel lesz valami a rákövetkezõ részben, de mégsem... Én erre gondoltam.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Gondolom a dlc-k dolgai adja hozzá csak tudnám milyen ökörség hogy ha nem veszel semmit minek terjeszkedik.Már vagy +10GB lett megjelenés óta azt nem is vettem dlc-t és nem is fogok max ha ingyen dobálják!

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
2 napja 1.5 gigás volt.

Botond
800 megás SD patch ez mi a fene már megint? :D
Rapid81
Na, akkó' melyikben volt, hogy valami portálból a muterja szólította a végén?

Tinman
Ezt én is így tudtam :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Zomil
"A Legendnek nagyon jó a története, fõleg a vége. Én utána számítottam egy folytatásra. Sajna nem kapott..."

öööö wat? Az UW a Legend történetének a folytatása, az Anniversary meg az elözmény.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rapid81
A Legendnek nagyon jó a története, fõleg a vége. Én utána számítottam egy folytatásra. Sajna nem kapott...

Tinman
Ha TR 2013-as részt már unod, bátran kezdj neki a Legend-nek. Imádni fogod! Könnyed, kellemes kikapcsolódás, semmi frusztráció és PC-n még ma sem számít csúnyának... van hangulata, és stílusa. Igazi Lara Croft játék <#ravasz1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lostprophet
Nvidia is jöhetne már a javított driverével, hogy én is 100%-ra teljesíthessem végre a játékot.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

IMYke2.0.0.0
Nekem meg a 4-estõl felfelé fehér folt.
STEAM-es rendszerben akarom õket, és rájuk kattanok :)

[Beszámolóid csak felcsigáztak. <#nyes>]

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Grat! És irigyellek, hogy már letolhattad... nekem még sajnos sok a fehér folt, elõbb azokat. De nem bánom! Jók és finomak! :-)

Botond
A két gém telepítése után maradt 5,2 giga, nem értem. Volt 10, felraktam egy 6 és egy 3 gigás játékot, maradt 5. Én nem teljesen ebben az összefüggésrendszerben tanultam a számokat anno. :D
IMYke2.0.0.0
Ilyen beszámolók után gondolkodom el, hogy 'de jó lenne nekem is' :)
Aztán, más is eszembe jut, és hallgatok :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lostprophet
Macska tutira nem való ki ilyen idõben :D Az egyik kutya berni pásztor, a másik meg howavart, jó nagy dög hegyi kutyák, megfázni nem fognak odakint, viszont ha beengedem õket a teraszra, kész sártengert hagynak maguk után.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Tinman
Na jó... p.ü. mondd a lottószámokat.

IMYke2.0.0.0
Igen :)

Rajongok a játékért. Kár, hogy 'rövid' volt. Nekem (!!!) 27 óra kellett, hogy egyetlen végigjátszással, segítség nélkül - ofkorsz, és sajna, a Youtube korában ezt ki kell emelni! - minden kincset, gyûjthetõt felszedjek. A skill pontokat például nem osztottam szét a végén - ezért nem is kaptam még meg a kapcsolódó Achi-t, azt majd holnap.

Botond
Engem inkább az aggaszt, ogy SC2 mennyi idõ alatt települ netes telepítõvel. A DVD szüleimnél, és a kieg DVDjén nincs rajta az alap gém. :(
Tinman
Keszthelyrõl nem sok jót hallottam ma :-/

wantonly
Nekem a macskámra fagyott rá, bejött 5 percre melegedni aztán visszament a hóviharba. Egészségére. :)
Rapid81
Na visszajött az áram. A TV még olyan 1 óráig elment volna magában róla. :)

IMYke2.0.0.0
:(((
Igen, itt a Tenkes véd minket.
Pécs - Pécsvárad - Mohács tengely mindig bajban szokott lenni :(

Rapid81
Köszönjük szépen! SpaceChem-et nagyon ajánlom azoknak, akik szeretnek gondolkodni!!! 10/10 játék! :D

wantonly
Tudok szerezni én is, de azért köszi. Van már egy itthon a szerveren csak a gépemre már nem jutott, majd ezt is felírom a "kéne már venni" listámra. :)
Rapid81
Az ilyeneket fogod (meg már teszed is) mesélni a családnak, haveroknak, gyerekeidnek majd. Ha egész nap ülnél a géped elõtt, mirõl mesélnél késõbb. :) Élmény az ilyen dolog, még ha akkor szarnak is hat.

Itt hó nincs, esõ esett egész nap, most meg semmi, viszont bazi nagy szél és a napközben leesett esõ kezd fagyni. Kutyáknak 2 ól a verandán. Elõ se dugják az orrukat. :)

IMYke2.0.0.0
Ez is hatalmas felajánlás!!! <#worship>

IMYke2.0.0.0
Akkor ezért nem tudtunk beszélgetni délután rendesen. <#schmoll2>

wantonly
Tõletek kicsit feljebb már nagy a hó + alatta jég van. Nem mintha ki lehetne menni, mert a csontodig hatol a hideg és elfúj a szél.

Tinman leírását is át tudtam érezni a hóhelyzetrõl, sajnálom azt aki most kint van az utcán autóban vagy gyalogosan.
wesker24
A minek ott bent fekszik a német kályha elõtt a kosárban kb 10 secig volt kint de már vissza is futott a kosárjába ! :D
wesker24
Ahogy én is ha kinézek az ablakon konkrétan szart se látok most el kell takarítanom a térdig érõ havat a kennel elõtt hogy legalább a kutya betudjon menni a helyére !
lostprophet
Itt Baranyában ráfagyott a két kutyára a jég, egymásról nyalogatták le :D

Tinman
Visszaolvastam Imi és látom bejött a jóslatom:

Örülök, hogy egy picikét ismerlek már :-)))

Szünetmentes téma: Nincs gond a használttal sem... az akksi a lényeg végül is, ha abból veszel újat, akkor van egy jó szünetmentesed.

Idõ téma: Nem kicsit irigykedünk! Nekünk mindig kijut itt a szopástengerbõl... gyûlölöm havat.

Rapid81
Van 2db eladó apc 2200asom. Akkuk 50% körüliek. Egyezkedhetünk. Ilyenrõl megy itthon minden. 1 éves akkukat vettem bele és pc, hálózati cuccok, tv, erõsítõ több, mint 1 óráig mennek róla. Most meg még a tv megy egyedül kb fél órája, hogy tovább bírja. :)

Köszönjük! :)

Ezt se felejtsétek:

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

wesker24
Itt is olyan kibaszott nagy hó van hogy az orromig alig látok el már 3x-szor lesöpörtem a teraszt de pillanatok alatt visszaesik én még ilyen hóvihart nem láttam konkrétan szart se látni hátul a mûhelyben mindenhol térdig érõ hó van a kiskapunál és a nagy kapunál is térdig érõ hó van konkrétan a kaput se lehet meg mozdítani ! Jah és nekünk is 5 percenként el megy az áram hol visszajön hol elmegy !