Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Bemelegítésnek elmegy😊)

[merlinw.org]

lostprophet
Kezdésnek megfelel? 😄 <#mf2>

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Daell Drow
Ja es aram szunet masfel orankent, alap egesz nap. <#rolleyes>
Tenyleg kene mar lassan egy olcsobb szunet mentes, mert amugy is jellemzo a kimaradas.
Daell Drow
Nem semmi, es el is hiszem. En is zalai vagyok, ma szerencsere nem mentem sehova. De azert le huztam 2 feles hazi sarga barack palinkat, aztan kimentem lapatolni. Hogy apam be tudjon jarni kocsival, mert kapuba keresztbe fujta kivul belul fel meter havat. Hat kimentem majdnem ledontotta szel, a kutyam is ki jott de 10mp mulva mar a bejarati ajtot kaparta. De mondom amig en palinkassan lapatolok addig nem engedem be. <#eplus2>
IMYke2.0.0.0
Hú, gyerekek - 4 órányi alvás után nem 'cseteljetek' 😊
Nem vettem be a fogalmazás tablettát 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ezt elfelejtettem. De, szerintem, ezt most olvasta, és erõsen megbánta a csatlakozást 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nekem is kéne, de mindig kevés ilyesmire, és még sajnálom is rá sokszor a nagyobb beruházásokra.
Ezen a vidéken is, fõképp nyári zivatarok alkalmával szokott 'tüske' lenni - elmegy, visszajön gyorsan.

MerlinW
Említetted neki, hogy a belépési feltétel 100€-nyi játékfelajánlás? <#idiota>

[merlinw.org]

Rapid81
30+ perce nincs áram. A gépet már le kellett lõni, de a tv még megy. 😊

Lostprophetnek meg üdv!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Kis huncut. <#nevetes1><#nevetes1>

grebber
Õk! Jöhetnek is a felajánlásai!<#taps>

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Használt, felújított szünetmentes ami elviszi a géped + monitor 10k körül szokott lenni netszerte. Kellemes FPS1000VA, amire minden vackot ráköthetsz 23k körül. Megéri? Meg. Nem kérdés.

Azért elég jó érzés, amikor sípol a szünetmentes, hogy nincs táp, aztán te meg szépen lassan kimented a játékállásod, kilépsz, lekapcsolod szabályosan a cuccot és hümmögsz... vagy ha éppen boss-t ölsz az még lazán belefér :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Engedelmetekkel: lostprophet az Eredeti játékaink HUB tagja lett 😊

IMYke2.0.0.0
Baranya déli része akkor egyenesen Hawaii hozzátok képest 😞
Itt csak erõs szél volt, meg csípte az arcomat a hódara - de kábé fél centi hó, az utakon meg latyakos.

Tinman
OFF:

Helyzetjelentés :-/

Szombathelyrõl nemrég értünk haza.

Vas teljesen oké, csak baromi nagy szél van.

Zala = katasztrófa.

Egyik szakaszon -nem túlzok- 1-2 métert!!! lehetett látni. Soha életemben nem vezettem még így! Olyan, mint a köd, de MINDEN hófehér! Nincs út, nincs nyom, nincs semmi tájékozódási pont...

...jött szembe egy vakdongó nõ, rácuppanva a kormányra. Kb. 20km/h gyilkos tempóval mentem, õ olyan 40-el. Egyetlen kis sávra emlékeztetõ tejfehér valami látszódott... nõ birka módra bele, le kellet húzódjak és ennyi volt. Mivel baxták letolni már órák óta, szó szerint a rendszámtáblán levõ betûkig ért ott a hó.

Nõ fékezés nélkül tovább. Mi meg se elõre se hátra.

Pánik, mert tényleg azon a szakaszon gyak semmit nem lehetett látni. Rányomtam mindent, hogy belém ne jöjjenek. Totális pánik, hogy ezek letolnak az árokba, szarrá törik a verdát.

1 perc múlva jött egy bútorszállító. Szembe egy másik teherautó. Dettó úgy járt bútoros mint mi. Óvatosan félrehúzta. Bang. Ott volt mögöttünk... se elõre, se hátra szintén mint mi. Szerencsére 2-3 méterre mögöttünk akadt el.

Kiszálltam. Õk is. Gyerekek... 34 vagyok lassan, de én az életbe nem éreztem még ekkora erejû hóvihart! Azt hittem ott helyben ledönt a lábamról, olyan erõvel tolta be a sapkán keresztül a havat, mintha a sarkkörön lettem volna.

Megegyeztünk, hogy manuális módszerrel távolítjuk el a beragadt gépszörnyeket a hó fogságából. Szerencsére egyikünk se volt gyönge gyerek (önreklám nélkül mit érne ez a sztori? :-D), így a bútorszállítót toltuk ki elõször, aztán minket is kiszedtünk a hóból.
Mikor a Volvo elejéhez mentem TÉRDIG ért a hó... ahogy elkezdtem tolni és csúszott a bakancsom... alatta ott volt az ÚTBURKOLAT!

Az édes jó qrva anyját a közútkezelõnek, hogy kb. 8 órája járhattak azon a szakaszon. <#wilting>

Bútorszállító elõre... 100 m múlva dombon felfelé keresztbe állt, szerencsére nem csúszott bele már sehová, mi meg szép nagy távot tartottunk lazán mentünk utána.
1-2 km múlva újra gyilkos mód megcsúszott a csávó.

Jah még annyit, hogy a Volvo-on kb. 1000km-t se futott 70-80k-s/db. Michelin téli gumik vannak.

Tehát higgyétek el nem túlzok... gyilkos ahogy néhány út kinéz erre felénk.

M7-esen mennyi is... 40? 41 jármû csúszott egybe?

Tele a környékünk árokba landolt autókkal :-/
Bezzeg Szombathely (Vas megye) környéke olyan jó volt, hogy ásítozva mentem 90-100-at sok helyen.

Rapid!

Nagy-nagy szeretettel várunk!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
43 találat van a "lostprophet"-re 😊
Melyik vagy? Egy link az id-dre jöhetne privátban 😊

lostprophet
Imi, akkor meg tudsz hívni?

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

wantonly
Itt csak egyszer ment el az áram 1-2mp-re, az épp elég volt, hogy újrainduljon a gép. Az ilyen megszakítások nem tesznek jót neki az biztos, de nincs sajnos szünetmentesem. Amúgy ilyen durva hóvihar ami most van már nagyon régen volt errefelé, még a boltig sem tudtam elmenni, holnap meg ügye ünnep, szóval még bevásárolni se tudok... Viszont csodálom, hogy még van áram meg net.
IMYke2.0.0.0
'Sign in or Create an account to proceed'.
Oké, itt léptem ki.

n+1000-ik accountot nem sok kedvem van már regisztrálni.

Rapid81
Most itt van Imi. Neki mondjad. Neki van hozzá joga, hogy felvegyen. Szerintem a tagok már szavaztak, köztük én is, természetesen igennel. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Részemrõl nagy 'how about yes?' 😊

IMYke2.0.0.0
Ubisoft Weekend lesz a STEAM-en?

No, akkor lehet, hogy veszek olcsón Assassin's Creed-et? 😊

lostprophet
Ha tagok szavaztak, majd szóltok, hogy felvesztek-e a Steames csoportba?

grebber
Fast & Furious: Showdown available for pre-order at EB Games Australia Finom várjuk!

Sniper: Ghost Warrior 2 ships over 1 million units ahead of tomorrow’s launch Remélem el is adják mind és ez is sikeres lesz! Gõzerõvel dolgozzanak a CE3 kihasználásán ,mert nem igen megy nekik még.

Spec Ops: The Line developer YAGER licenses URE4 for unannounced next-gen title Várunk mindent ami Enreal Engine 4!!!

lostprophet
4.18? How about yes 😄

grebber
Valamit benéztél! 4.18 dolcsiért tied mind!

lostprophet
30 dolcsiért? How about no 😄

DarkSector
Persze csak viccelek, sokan szerintem pezsgõztek 1-et...hogy végre eltûntem. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81

IMYke2.0.0.0
Nem csak én szoktam hiányolni az emberkéket - Téged is kérdeztek, amikor nem voltál itthon, emlékeim szerint.

IMYke2.0.0.0
Igényes vagy. Igénye mindenkinek van a jobbra - nekünk is, biztosan állíthatom.
De, attól, hogy a gépem elõtt toporzékolok, hogy "nekem akkor is 60 FPS kell!" az még nem fogja kipumpálni. Legfeljebb a legkisebb 16:9-es képerány melletti felbontáson = no, azt meg azért nem 😊

grebber
Augusztusra csúsztatták a Disney Infinity premierjét

Valahogy csak kibírom ezt a 2 hónapot!

DarkSector
Hát bízzunk benne, én személyesen nem ismerem. 😊
Engem is így hiányoltál mikor napokig nem voltam? Vagy pezsgõt bontottatok? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Nem tudom, hogy baja volna-e, csak rág láttam ide írni. Ezért írtam, hogy remélem, csak lustul valahol, egészségesen. Mondjuk a Bahamákon 😊))

Fpocok
Megõrjítesz... már megint elbeszélünk egymás mellett. FELADOM. NYERTÉL.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Bakker, fél percenként elmegy az áram. Imádom ezt az idõjárást. Még jó, hogy minden hálózati eszköz, PC és a TV is UPS-en van: 😊

DarkSector
Miért van baja? Nem tudtam, beteg, korházban van?

IMYke2.0.0.0
Az nem lenne baj, mert az azt jelentené, hogy semmi baja amúgy 😊

IMYke2.0.0.0
Senki sem írta, hogy hülye vagy.
Csak arról van szó, hogy a nagyon nagy többség - ilyen-olyan egyéni okokból - kénytelen beérni a 30+ FPS-el, és a 60+-ról még csak álmodozik.

DarkSector
Most biztos egy alregje írogat. 😄

Fpocok
Arról még nem is beszéltünk, hogy egy olyan játéknál, ahol nincs lekorlátozva a játék 30fpsre, mint ahogy a resi5nél levan... 30fps, tehát a refresh rate fele (60hz monitor) még játékmenetet is rontja. Darabosabb, nehézkesebb irányítás, input lag stb stb...de hát én vagyok a hülye, hogy ezek nélkül szeretnék játszani, én vagyok a hülye, hogy ennyire i... upsz, majdnem kimondtam az i betûs szót.

Input lag nálam gamebreaker.

Fpocok
Tudom, hogy filmnél mi van. Nekem is fura volt a trailer. De még mindig a játékokról beszélünk.

IMYke2.0.0.0
Ehh... fáradt vagyok
*** képkockát ---- FPS-t.

IMYke2.0.0.0
Filmnél 24 képkocka elég - de moziban, látod a 'tearing'-et, amikor mozog a kamera.
Ezért volt nagy meglepi, amikor a Hobbit 2/1 48 FPS-sel érkezett - a nézõk fejfájásra stb. panaszkodtak, mert 10-20-30-50 év alatt megszokták a 23,976 képkockát.

MerlinW
Olvasd végig vazze, aztán szólj be...

[merlinw.org]

Fpocok
"Tény ugye, hogy az emberi szem ~25 képkockát másodpercenként folyamatosnak lát. "

Nem a játéknál.

IMYke2.0.0.0
El is mentem magamnak. <#worship>

MerlinW
Megpróbálom leírni úgy, hogy mindenki megértse.

Tény ugye, hogy az emberi szem ~25 képkockát másodpercenként folyamatosnak lát. Ezáltal a 30 fps alapvetõen elég a folyamatos képfeldolgozáshoz. Azonban, miután a monitorok 50/60 Hz-en frissülnek (50/60 teljes képet tudnak kirajzolni másodpercenként), a legfolyamatosabb képet az produkálja, ha a monitornak nem kell kihagynia egy képkockát sem.

Ez viszont csak a precíziós játékok esetében számít, mint a már említett FPS stílus, illetve grafikus programok. 40FPS az az optimális érték, ami felett képtelen az emberi szem különbséget tenni.

Azért 40, hiszen egy fix kép lehet, hogy folyamatos 25-30 fps-el, viszont mikor mozgunk/forgunk, további részképkockákat kell renderelnie a VGA-nak, ami megtöri az alapképet amit éppen renderel.

Ezen ugye lehet gyorsítani a vsync kikapcsolásával, viszont ez a kép töredezettségét eredményezi, hiszen ebben az esetben nem várjuk meg a teljes képkocka renderelését, hanem megtörjük azt elmozduláskor.

Összefoglalva: 30fps elég, 40-50 között tökéletes, 50 felett pedig luxus, igen kevés játéknál van elõnye.

Remélem sikerült jól megfogalmaznom😊

[merlinw.org]

Fpocok
"The console itself is exactly what developers were hoping for. The familiar PC architecture means we can fast track our focus on the content rather than navigating the system's complexities which will surely result in better quality titles for players across the board."

szósz

IMYke2.0.0.0
ZsZso-t ezer éve nem láttam itt, mi van vele?