311803
-
Köszi!
Na akkor neked ezt a stílust ajánlom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem viccelek... rejtélyes, hallgatag, macho-style. :-) -
New sr4 kari by myself:
-
Painkillerre ráugrottam :)
Hálás köszönetem érte!
-
Még is tudok segíteni, ha érdekel. Nekem is van -20%
-
-
Más acsik a 2 generáción ugyanannál a játéknál. :)
Jó ötlet. Vedd meg a játékukat 2x. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, tisztában vagyok mindezzel én is. Segítség lenne nem kicsi mértékben. -
Sajnos most még annyi pénzem sincs rajta... azt mire holnap feltölteném, már nem lesz akciós. -
Gamersgate-esek pont ilyenkor nem járnak erre? Ej-ej nem akar engem ez a DS :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dupla achi lenne neked a sikeres csajozás, mert nem csak alapból jó dolog, hanem valószínűleg javítana is a helyzeteden ha találnál valaki olyat akivel kölcsönös dolog alakul ki. -
Nem így értettem, hanem effektíve mint 6k sok egy kézikonzolos feljavítós portolásért.
Én HD cuccokat 500-1000-2000-ért veszem max. -
Igaz. El is siklottam felette, hogy akcióban is 6000 Ft. CD Galaxisnál akció nélkül, DLC-kkel együtt 7990 Ft.
Fail, hogy ezek szerint Steam-en 12 000 Ft a játék. -
Jó játék de nem 6000ft-ért. -
Elaludtam tegnap, kb a felénél, minnya megnézem a másik felét, de a disznótoszás kemény. :D -
Azt mondtam, hogy itthon nincs kultúrája. Most éppen én is albérletben vagyok. -
Végre! Most már csak találni kellene valakit aki ennyiért behúzza nekem (is).
Amúgy már ez is kártyás lett! -
DS, megnézted első részt? -
STEAM - szoftver: RPG Maker VX Ace - 66% - 20,39 € -
STEAM-napi (48 óra): Resident Evil: Revelations - 50% - 19,99 € -
2018-ba tudnák kiadni a Street Fighter 5-öt.
Bazze, ez mi a faszról csacsog?
Hol kell egy új verekedéshez 5-6 év?
mit kell azon 6 évig fejleszteni?
6 évig készül egy Gran Turismo.
Talán nem kéne 600 bőrt lehúzni a Street Figter 4-ről. -
Oké, ám legyen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hihetetlen érdekes beszédhibám van. Összetett mondatoknál végem van, de még pár szavasaknál is sokszor.
Mintha túl előre gondolkoznék és teljes torlódás alakul ki, csak nyögdécselés, dadogás jobbra-ballra. Nagyon lassan, de végülis haladva a mondandóm vége felé.
Aztán nem mindegy az sem, hogy milyen betűvel kezdődnek a szavak.
Amik kettő mássalhangzóval kezdődnek (pl Trackmania), azoknál különösképp el tudok vérezni, "sz"-el kezdődőknél sziszegni tudok akaratlanul valami kígyó módra.
Személytől is függ a dolog, bár ezt még nem teljesen sikerült kitapasztalnom.
Általánosságban intenzívebb az egész jelenség globálisan azzal, akit tisztelek, plusz azoknál is, akiktől valamennyire félek vagy legalábbis tartok.
Érdekesség, hogy képes vagyok új ismerősökkel eleinte egy darabig teljesen hibamentesen kommunikálni, de ha komolyabb beszélgetésre kerül sor, hamar kibújik a szög.
Függ még kipihentségtől, talán attól is, hogy előzőleg mennyit voltam külvilágtól elzárva, de még hangulat-, sőt, hőmérséklet függő is. Pl a hőségben nehezebben koncentrálok.
Hirtelen ennyi jut eszembe, nagyon el lehetne erről témázni sokkal részletekbe belemenően.
Voltunk vele anyummal számos helyen. Pszichológusnál (szerinte valami féle Tourette szindróma), természet gyógyásznál, akupunktúrás kezeléseken, egyszóval nagyon sok idő meg pénz el is ment már az egészre.
Egyelőre pihentetjük az egészet, talán majd idővel elmúlik vagy legalábbis enyhül. Addig is el tudok én hülyülni emberekkel melóhelyen, mert jó humorom, kisugárzásom van.
Mindenkivel jóban vagyok, szeretnek engem, senki sem piszkál szerencsére.
Néha fel tudok szabadulni és olyankor csak enyhe dadogás van, amivel már bőven boldog lennék.
Mindenesetre otthon, egyedül, magamban beszélve szónok minőségben megy minden, szóval alapjában valami lelki, pszihés eredetű probléma.
Lehet Razputin az én elmémben is tehetne egy kört, hogy rendbe rakjon mindent. :) -
Indiegala Summertide utolsó játék is unlocked:
Painkiller: Redemption
Nekem megvan a bundle, de nem kaptam kulcsot, pedig Tier3-as vagyok.
vé.té.ef. -
Ezeket nem ismerem. :D -
No money, no parts, no deal! :-D -
Ha odaadod amiket kérek, esküszöm nem. :D -
Most tényleg beírjam? Nem lesz hörgés? :-D -
Mik azok a fóliás játékok? Én szívesen kibontanám őket. :D -
Spoilerbe?
Volt itt már szó mindenről... ma Weskerrel a káma szutráról beszélgettünk, persze szigorúan hetero nézőpontból. -
Nekem:
TR1
TR2
TR3
TR: Legend
TR: Anniversary
TR: UW + 2 DLC
Lara Croft: GOL -
Kölcsönzőt is nyithatnál. :D -
A te módszered a bölcsebb... beteges, hogy közel 600 steam-es játékom van és 96%-át még el se indítottam.
Kb. 40 XBOX és 30 PS3 játék áll a polcon, ebből fele simán még fóliás... -
Ha végigjátszod zsinórba, szólók egy meleg ismerősömnek és egy free orál garantált... ha nem zavar a bajsza, abs. jó parti!
Wait... nem te vagy az aki, nem ölte meg Gurglewocky-t? De-de te vagy az!
Nincs szopás, nyalás meg főleg nem! -
Megnézem ha hasonlít a felsoroltakra akkor jó, a Star Trek is egy sci-fi de nem olyan sorozat mint amiket felsoroltam. :) -
Pont ellenkezőleg ez tudom nem egy éjszakai 3 négyzetméáteres pálya mert abban a 3. rész is ütött, de ez egy kalap sz.r.
Ezt ajnározzák, ez simán elfut majd mostani generációs konzolokon. -
"Mert nem voltak eléggé ösztönözve... a konzolok miatt."
Mond a Crytek-nek. -
Én vagyok igen és sikerem is lenne minden valószínűséggel a csajoknál...
...csak van egy olyan szintű átkom, ami egyszerűen tökéletesen alkalmatlanná tesz minden ilyesféle célom elérésében.
Nem is akarok bővebben belefolyni, mert sajnos időm se lenne most az esetleges kérdésekre, meg nem is szeretek annyira középpontban lenni. :)
Nem véletlen vagyok ennyire nagy játék kedvelő, sokat köszönhetek nekik. -
Ha az úriember a logódban Te vagy, akkor 100%, hogy sikered lenne a csajoknál - nem egy fokkal vagy szebb az ördögnél, mint mondjuk én :) -
Szerencsére nem tartok olyan szinten, hogy akár elgondolkodjak alvási óráim csökkentésén.
Nekem az alvás létszükséglet. Minimum 7-, de inkább 8 óra, kivétel nélkül.
Bele se merek gondolni milyen egészségügyi következményei lennének nálam, ha átszoknék pár óra alvás igényre.
Na nem mintha jelenleg olyan nagyon egészségesen élnék, de ha áldoznom kéne valamit, az alvás lenne a legutolsó. Semmiért sem érné meg a világon.
Sajnos család meg élet így is elég kis mennyiségben játszik. Marad a jelenlegi állapot. :)
Esetleg, ha lesz valami jányka, aki elfogad ilyennek, talán adok neki esélyt és akkor azt se bánom, ha még kevesebb időm jut.
De ez a csajozós téma se fenyeget nagyon egyelőre. -
Egy jó kocka nőt már ismerek :) -
Fene tudja, én 2000-ben játszottam vele, akkor 20 éves voltam, ment már az angol.