311803
  • IMYke2.0.0.0
    STEAM napi: Audiosurf - csak még el van rontva a főoldalon.
  • arty
    szerintem add el :) lásd vevő is van rá ... mire megnyugodnál, h nem lesz baj az aktiválásból, már régen lesz máshonnan is "olcsó"
  • Fpocok
    Ez lesz
  • Prince23
    Mi lesz egy nap múlva?
  • genndy
    Valamivel több infót nem akarnál írni?
  • DarkSector
    Hallod de mondok egy nagy baromságot.

Mivan ha , tegyükfel egy sorsoláson nyersz egy gift-et, te nem vagy tisztában milyen ajándékot kapsz, hiszen ezért ajándék a neve, és nem tudod hogy ez orosz, és megpróbálod beaktíválni, hát bebaszna ha ezért lebannolnának véglegesen, ezt nehezen tudnám megemészteni azért.
    Tudom steam nem komálja ezt az orosz bizniszt, de eddig csak arról tudtam hogy bann jár ha vpn-ezel meg ilyenek hiszen az egyértelmű trükközés.
  • DarkSector
    1 nap és mi? 1 nap és MA lesz? :D
  • DarkSector
    Gondolod 100.000-é ideveszek egy hütőt? :D
  • Fpocok
    [nagy]MÁR CSAK EGY NAP!
  • genndy
    Hát nem véletlenül írtam én sem, ki tudja komolynak szánta-e. Szerintem igen
  • DarkSector
    Vagy megkérdezel valakit aki már találkozott ilyen giftel, és már aktiválta, vagy próbálta.
  • DarkSector
    Mondtam hogy a hátulja legyen a szobába? :D
  • DarkSector
    Mi van odaírva?

Mert szerintem az hogy tilos oroszból giftet vásárolni, hogy kijátszad a régiót, de hol írja hogy ha nem sikerül beaktíválni, automatán elveszíted a profilodat.
    Nekem aztán mindegy, de én baromi meglepett lennék ha csak simán a probálkozással bármi következmény lenne, hiszen azt nem logolja a rendszer, semmi nyoma nem leshet tudtommal.

Szerintem ez arra vonatkozhat ha a rendszer kiszúr valamit, persze ha sikerül beaktíválni akkor meg hiába orosz gift, nem régiózáras, nem?

Ha meg nem régiózáras szándékosan nyomozniuk kéne a gift utját, hogy kitől kihez került nem?

Vagy lemaradtam valamiről?
  • Micsu
    mondjuk más emebertől biztos poénnak veszem ezt a hűtős szobahűtést, DStól meg nemtudom :D
  • kill3r21
    Akkor dobd fel giftsre azt cső :)
  • Fpocok
    Nem a három sorra. Előtte láttam, hogy írtál valami hosszút... gondolom ez a folytatása, nem?
  • Tinman #145321
    3 sor TL/DR?

Akkor én mit szóljak a cikkeitekhez a Hungameren baszki? :-D

Egy srác oroszból giftelt játékot, ismerőseinek, majd tolta a szöveget a supportnak, hogy de nem is úgy van az, aztán szépen kibaxták.
  • genndy
    Nem tudok elmenni mellette szótlanul, mert szakmámba vág: ha egy szobába beállítasz egy hűtőt, és kinyitod az ajtaját, az pont nem fog csinálni semmit... Ami belülről kijönne hideg, azt a hátulján lévő rács szépen semlegesíti is, mert az meg fűt. Nem véletlen, hogy a légkondiknak van egy kültérijük is, ami bizony benti hűtés esetén meleg.
    Szóval csak mielőtt becipeled a hűtőt, tudd hogy semmi értelme. :)
  • Micsu
    szerintem fordítsd le neki magyarra, azzal lesz a gond

egyébként ki az a hülye aki kockáztatja az accját pár ezer forint meg egy középszar játék végett?
  • Fpocok
    TL:DR Ezt kinek írták?
  • DarkSector
    Black Ops 2-őt próbáltam már, kiírta hogy orosz és ennyi a kulcsot azóta elcseréltem egy sráccal egy játékra.
  • Tinman #145316
    Nesztek az olvasni nem tudóknak:

"Sending gifts from the Russian store to users in other regions is purposely bypassing region restrictions."

"As you have chosen not to follow my instructions, your account has been permanently locked."

Oké ezzel Weskert szabják meg legfeljebb, de nem szeretnék a Steam-nél picit sem flaged user lenni, ha elvesztem az accom a Dunának megyek. Jah. Bele.
  • DarkSector
    Jah mint a 600-at nem.
    Mindegy, te tudod, ha akarod megnézem neked. :D

Ilyen nem lehetséges amitől te félsz, esélytelen, mert 2 lehetőség van.

1. sikerül aktiválni, ennyi, játszol.
    2. nem sikerül aktíválni, kiírja hogy a te régiódban ez a játék nem használható ennyi.

De mindegy ahogy érzed, ha lenne pénzem a 600 játékodban fogadnék.
  • Tinman #145314
    A játékot? A játékot?????????

Mind a HATSZÁZAT?!

Te nyerted a 6-ost?

• kill3r21
    Küld át majd én kipróbálom xD
  • Tinman #145312
    Te nem vagy ennyire buta... kizárt.

Attól, hogy nem olvastad el a tábla kiírását, hogy itt nem lehet parkolni, attól még megszabnak.

A közhely szerint is a szabályok nem ismerete, nem mentesít!
  • DarkSector
    Esküszöm ha megpróbálod aktiválni semmi baj nem lesz, nem is lehet, egyszerűen kiirja hogy a te régiódban nem elérhető.

Ha ezért kapsz ban-t, MEGVESZEM neked a játékot még1x!

BO2 kulcsot én is teszteltem, kiírta hogy bocs ez kizárólag oroszban aktiválható, oszt ennyi, azóta semmi bann, vicces is lenne ha ezért kapnál.
    MAX talán akkor ha átmész oroszba, vagy vpn-t használsz és RÁJÖNNEK hogy trükköztáél, de akkor sem bann, hanem lezárják a fiókodat lopás gyanújával és neked kell a supportnál tisztázni.
    Jártam már így.
  • DarkSector
    Miért mi a rizikó benne? Ha régiós lesz eleve nem is fogja tudni aktiválni.
  • Sir Quno Jedi
    De sem ebben a kis leírásban, sem telepítéskor sem adott semmiféle figyelmeztetést semmire sem. AZAZ lehet hogy elfogadtatott velem egy 120 oldalas valamit, de az gyakran van steamen a játékok előtt és nincs élő ember aki végigolvassa. Én sem. Nem is szándékozom a jövőben sem. Ha ott elrejtették valahol az apróbetűsben az 1126537. bekezdésben, hogy ha eztet feltelepítem és nem vagyok ruszki, akkor atomot dobnak a házamra, nos akkor evvan. Leszarom kb. Ha bármi retorzió történik irányomban, semmi gond, ezernyi szarral tudom igazolni miket vásároltam és mikor TŐLÜK és ha nem adják vissza a pénzemet, accomat, játékokat bármit, akkor én személy szerint ezt rablásnak tekintem. Noproblemo. Ez esetben marad az örök warez, hiszen ők maguk győztek meg róla, hogy az egyetlen helyes és járható út...
  • Tinman #145308
    Esti mese nektek!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1) Message by you on Fri, 25th May 2012 5:36 pm
    I just received a message saying that my account is restricted what can I do to unlock it? I've only been trading some stuff and gifting some game to my brother who is living in Korea . Is there anything I can do you restore my account status?

2) Message by Support Tech Jerome on Sun, 27th May 2012 10:31 am
    Hello Ng,

Thank you for contacting Steam Support.

We are investigating this issue further. As soon as we have more information, we will update your ticket.

3)Message by you on Sun, 27th May 2012 10:43 am
    Thanks for the reply . I hope this gets resolved soon as I still have balance in my account .

On 27 May, 2012, at 10:31 PM, Steam Support <[email protected]> wrote:

4)Message by Support Tech Jesse on Mon, 28th May 2012 2:23 pm
    Hello Ng,

Our records indicate that you are using this account to purposely bypass regional content restrictions or regional pricing.

In the future, do not resell games to users in regions that do not match the price of the region in which you reside or are purchasing from. Additionally, do not use proxy or VPN software to falsify your purchasing region.

Note that the reselling of games is not supported by Steam Support. If you choose not to follow these instructions, your current and future reselling accounts will be permanently blocked from purchasing on Steam.

Prices in the Steam Store are set on a region by region basis. The price and currency displayed are the set prices for those games based on your location.

We are always working with publishers to adjust prices to be in line with what can be found at local retailers and online shops.

5)Message by you on Mon, 28th May 2012 8:07 pm
    Hi I did not purposely bypass the regional pricing etc . I'm a student from Malaysia which is currently staying in Russia if u want I could prove it . Which is why I'm able to reload my account using the qiwi kiosk here in Russia

On 29 May, 2012, at 2:23 AM, Steam Support <[email protected]> wrote:

6) Message by Support Tech Jesse on Thu, 31st May 2012 12:53 pm
    Hello Ng,

Sending gifts from the Russian store to users in other regions is purposely bypassing region restrictions.

Please confirm that you understand and that this activity will not continue.

7) Message by you on Thu, 31st May 2012 7:55 pm
    Hello ,
    So that means every time I want to send my family members a gift I would have to log in steam in the current country they are living in and purchase there ? This is ridiculous . Why not just disable gifting altogether in Russia and other CIS Countries if gifting to other region is bypassing regional pricing . Some of us have friends all over the world and are "we" from Russia unable to send gifts to them ? I'm not getting a profit in gifting and I sometimes have to buy games with region restriction the Russian store is crippled as it is and now we can't even send gifts ?

On 1 Jun, 2012, at 12:53 AM, Steam Support <[email protected]> wrote:

8)Message by Support Tech Jesse on Fri, 1st Jun 2012 12:33 pm
    Hello Ng,

These are not your family members. As you have chosen not to follow my instructions, your account has been permanently locked.

Thank you for contacting Steam Support.

9)Message by you on Fri, 1st Jun 2012 9:00 pm
    I did not violate any terms and regulation as I have only used the service provided by Steam i.e gifting and trading . I have said I bought the games for both gifting and trading. Is trading wrong ? Like I said I gift to both family and friends . You have clearly abused your power by banning me from steam just because you can . Before I have said I really am living in Russia if you want proof you only have to ask whatever document you need . I know the ban was issued just after a trade , as I know trading does not violate terms and regulation .

On 2 Jun, 2012, at 12:33 AM, Steam Support <[email protected]> wrote:

10)Message by Support Tech Jesse on Sat, 2nd Jun 2012 2:20 pm
    Hello Ng,

As you have chosen not to follow my instructions, your account has been permanently locked.

This matter is not open for discussion. This ticket will be closed.
  • DarkSector
    Bocs lemaradt hogy amire nekem lenne is pénzem...kicsit kihagytam a mondatból elnézést, vagyis nem tudnék ilyet megfizetni...van egy olcsóbb egy hütőt ide, és kinyitni. ::D
  • Tinman #145306
    Az, hogy a Steam köcsög! A kiadók meg a régiós baszkodással még köcsögebbek.

Tele a net olyan banokkal, hogy azt sem tudta a szerencsétlen miért kapta, aztán mehetsz a sóhivatalba panaszra.
  • Micsu
    láttam én már éjjeliőrt nappal meghalni
  • Tinman #145304
    Van ilyen szerkezet. Úgy hívják: légkondicionáló.

Egy minőségi, nagy teljesítményű légkondi simán képes arra, hogy egy átlagos szobába most 18 fokot csináljon.
  • DarkSector
    Mitől félsz?

Rányomsz, azt ha lehet aktiválni akkor játszol ha kiírja hogy csak oroszban akkor eladod vagy elcseréled, nem kell parázni.
  • Tinman #145302

CIS = Commonwealth of Independent States
  • DarkSector
    Vicceltem, nincs olyan szerkezet ami ennyire levinné, 31.5 van amugy pc mellett. :D
  • Sir Quno Jedi
    De mond már el miért banolnának??? Milyen indokkal? Nem értem mi a probléma?
  • TBTPumpa
    Én is megvettem volna ennyiért, de a héten már nem jutok el bankba, jövő héten pedig már nem lesz akciós.
    Majd akkor megveszem 7990 Ft-ért a Galaxisnál szülinapomra.
  • Sir Quno Jedi
    Na most megnéztem az inventory historymat. Mikor még ott volt a cucc, akkor valóban írta a kisbetűsbe, hogy RU/CIS, az már igaz. De ezen felül semmit, még egy figyelmeztetést senem. Namost én nem vagyok kódfejtő, sem látnok.