Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Legjobb minõség: Remux (mkv) vagy BD (m2ts)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
gondolom vágod hogy a GB a film hossza végett 16GB. :)
Nem azért mert jobb minõség.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
DS3 alap, mivel a többi régi és filléres játék, akinek kis esze van azt választja.

Totti5
16 GBos 720p verziót szedtem le ( amúgy 720ps 4-6 gigásokat szoktam )... k sok volt ez is. Egyrészt nincs helyem pláne nem 30+ gigásokra, másrészt ami film nagyon tetszik azt megveszem és a polcon akarom tudni, fõleg olyat ami látványilag FULL HDra lett teremtve.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Az a baj a bf3al, hogy ha most veszed meg, akkor kb a játék felét se kapod meg. Listából még így is az egyik legjobb.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Zomil
Bf3 jo is lesz, a többi nem érdekel :D
(illetve az utolso 2 megvan)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
Szerintem le tudod mosni valahogy nem? Kép belül van, nem?

MÁS: Ezek közül válaszhatnak ingyen játékot a pórult jár Simcity játékosok...
Battlefield 3 (Standard Edition)
Bejeweled 3
Dead Space 3 (Standard Edition)
Mass Effect 3 (Standard Edition)
MOHW (Standard Edition)
NFS Most Wanted (Standard Edition)
Plants vs. Zombies
SimCity 4 Deluxe Edition

Parasite Eve 2, best game EVER!

genndy
Vízzel szépen leáztatod?

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

arty

K. anyád sony! két sarkában próbáltam a tokra ragasztott ocsmányságot leszedni, nem jött össze.
Most aztán baromi szép :(((

Forza.

genndy
Az eszedbe se jut, hogy annyira tetszett neki, hogy szeretné EREDETIben, jó minõségben? <#schmoll2>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
1500 Ft Steam-en... szerintem vettél ennyiért rosszabb címet is.

Nem akarok itt már megint hit-téríteni, de ha kipróbáltad az illegális másolatot és tetszik, akkor úgy gondolom megérné, hogy berántsd.

Azt megtudom ígérni, hogy hosszú, tartalmas, hangulatos és egyre inkább kihívást nyújtó platformer ászt kapsz a pénzedért, amiben simán van ~35 órányi gametime.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Imy a Driver San Francisco new game plus-áról tudsz valamit?

Gyakorlatilag megmarad a cash, meg a verdák vagy hogy kell ezt elképzelni?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
nem viszi a pisi3, nem?

Tehasut
Might & Magic X!!!!
Ez számomra eddig az év híre. A 6-7-8-at imádtam.
Tinman
"idevele Blúréjen & PLAY!"

Ezt nem értem.

Fent van egy 39 GB-os Cloud.Atlas.2012.1080p.CEE.Bluray.AVC.DTS-HD.MA.5.1.-CSB NEM RIPPELT VERZIÓ! Nyilván az m2ts a lényeg... ez holt u.a. mint a BR lemezen!

Neked ez miért nem jó meglesni?

Tegnap este neki akartam állni, de láttam 3 óra körül van, így nem mertem :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Jó ez a Dead Pixel játék?
Mármint annyi a játék amit a képek mutatnak? Egy oldalazós 2d-s hent?

MerlinW
Hiba az Animus-ban, vagy sokáig tartott az újraélesztés:)

[merlinw.org]

DarkSector

Prince23
Elég érdekes történt most velem az AC 3-ban.

nagy téli idõszak van, szinkronizálom a területeket a Határvidéken, ám egyszer Connor hõsünkkel félre ugrok egy faágról és emiatt ugye meghalok, jön a deszinkronizálás, vagyis a korábbi mentést használja fel. Mint már említettem tél volt, de mire újra betöltött a játék, lám TAVASZ lett. A hó elolvadt hipp-hoop. Connor halála kellett ahhoz, hogy tavasz legyen.

Most ez vicc?

DarkSector
Pisztollyal nem fog menni, meg fáklyával,

zorrobomber
Elõre is bocs, a nyugalom megzavarására alkalmas képért:
Engem ez csak nemrég sokkolt. Wachowskiék nem tudnak hibázni... hát, ez nekem elég mellélövésnek tûnik. Ilyen kockás gatyát én tuti soha nem vennék fel <#idiota>

nagyjából egyetértek kivéve szinkron nameg wachowskiék nem tudnak hibázni

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

zorrobomber
Hobbit riddle rész:
A találd ki mire gondolok rész egy olyan ikonikus, a két könyvet összekötõ jelenet, hogy nem rövidíthették le, túlságosan elsikkadt volna. Ráadásul a könyvhöz képest én így is kifejezetten pörgõsnek éreztem. A fejtörõzés nem illik a mostanság divatos másfélóránátletépiafejedetAAAfilm tempóba, és könyvben jobban átjön, de engem nem zavart, sõt.

MerlinW
Amíg ki nem váltod a dinamit, akna és egyéb robbanós cuccot, addig igen:)

[merlinw.org]

Totti5
Hobbit esetében az elsõ 1 óra ami egy helyszínen játszódik, már megérte hogy külön részt áldoztak rá. Lassan indul? mert nincs CGI sárkányharc az elsõ percekben? zseniális hangulatot teremtett a mesének a felvezetõ. Egyetlen hosszabb jelenet volt benne ami kicsit idõhúzós feelinget keltett ( "találd ki mire gondolok" ), de az sem volt unalmas, csak simán felére vághatták volna, nem maradtunk volna le semmirõl.

Ha már film:

Cloud Atlas

Na ezt nézzétek meg, persze készüljetek mert 3 óra s az ördög a részletekben rejlik, szóval rá kell koncentrálni és követni az eseményeket, mert 6! történet megy jelen, múlt s jövõ, össze vissza ugrálva "5 percenként", ahol a story, karakterek, események teljesen más, mégis az egész mondandója egybefügg. Olyan vágások vannak a történetek jelenetinek ugrásai közt hogy csak csipáztam. Wtf? hogy lehetett ezt összehozni? milyen zseniális elme, tehetség kellett ehhez!

Wachowski testvérek nem tudnak hibázni.

Mestermû. ( a szinkron is minõségi lett )

Egyedül azt sajnálom hogy a pislogással lemaradtam egy jó adag frémrõl:((( idevele Blúréjen & PLAY!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
Hopp, erre most picit szeretnék reflektálni, a tegnapi Hobbit nézés után(2D, 1080p).
Az egyszerûség kedvéért megy spoiler-be, de a történetrõl egy szót sem fogok ejteni!
Bár nyilván igen, a profit miatt darabolták szét, de jelentem, ennek ellenére hihetetlen jó húzás volt! Így egy igazán a könyv hangulatához maximálisan hû alkotást tehettek le az asztalra. Aki az énekeket kifogásolja, annak szólok, hogy nem itt vannak jelen fölöslegesen, hanem a Gyûrûk Urából lettek kispórolva :) A casting és az alakítások szerintem nagyon jók lettek, Bilbó és Thorin is zseniális választás. A Looper után itt is éreztem azt a színészen, hogy tudatosan készült arra, hogy az öreg változat mimikáját felvegye. Az egész karakter olyan mintha a könyvbõl ugrott volna ki. Látványról nem írok, mert ezt tényleg látni kell, simán hozza a Gyûrûk Ura szintet. Zenei téren a fõtéma remek! Nem vagyok szagértõ, így nehezen tudom eldönteni hogy Basil Poledouris utánérzés, koppintás, vagy egyszerûen csak jó úgy ahogy van :) Persze a mesterhez nem ér fel, de azért a Misty Mountains önmagában is megállja a helyét, sajnálom hogy a trailer-el lelõtték elõre. Egy-két apróságon(CGI harc) kívül szerintem hibátlan alkotás és nagyon várom a többi részt is :(

Carlos
ISTEN ÁLDJA AZ ABLAK MÓDOT A JÁTÉKOKBAN! <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

lostprophet
TR multiban gyakorlatilag csak az ilyen gránátvetõszerûséggel lehet "gránátozni"?

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

IMYke2.0.0.0
Bizony. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Rájöttem már miért nem vettem Rayman Origins-t, irigykedve nézem itt steamen hogy xy now owns Rayman, pedig pont tolom a virágboltit és marha jó. Szóval, az ok az hogy sokat költöttem game-re ebben a hónapban, csak eddig nem mertem összeszámolni...

Rapid81
És valóban így volt. Most olvasom. :)

"we didn’t want to do the business at the price that those guys were willing to pay."

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Persze, csak te emlékeim Games**rt olvasol, és tudtommal külföldiül nem szereted bújni a ferdítés nélküli híreket. (Nem kívánok en bloc mindne hazai orgánumot a földbe döngölni, de csak magyar oldalakat olvasva sok hírrõl lemarad az ember, pláne hiteles formájukban.)

Gondolkodni az olvasottakon pedig minden körülmények között ajánlott, anélkül a hírfogyasztás talán még többet árt, mint használ.
grebber
Én csak azt tudom amit olvasok nekem oly mindegy mert van xboxom amin tolhatom az összeset!

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Ja, persze. A Valve puszta poénból pakolászik az adatbázisába ilyeneket. Egyébként meg 24 napja került bele a Halo 3, nem hónapokkal ezelõtt. Szóval hónapokkal ezelõtt nehéz lett volna cáfolni...

Ettõl még nem bizonyítottan fake, véletlenül nemigen szoktak a Steam registrybe játékokra utaló megjegyzéseket pakolni. Lehet, hogy tervben volt, de kútba esett, elhúzódik vagy szimplán szándékosan várnak ki még. Az MS cáfolata pedig a szokásos, "politikus" cáfolat volt.
zorrobomber
Kösz, errõl a hírrõl lemaradtam. Kipróbáltam volna pedig szívesen.

grebber
Mert már hónapok óta volt róla szó és cáfolták!

zorrobomber
Az mitõl biztos hogy a Halo 3 fake cucc?

Rapid81
Elvileg a gerinchálózat most is állami tulajdon, de a karbantartásáért a szolgáltatók felelnek.

grebber
Sok fake cucc kerül fel oda pl ilyen a Halo 3 is!

arty
nademajd, ha 10%-al (meg utána még 10%-al, megutána államosodik) még kevesebbet költenek az oszlopokra minden szép és jó lesz!

Forza.

Rapid81
Igen, ilyen is van. Van fizetõs linux disztró is, pl pont a magyar UHU linux.

zorrobomber
Ok, meggyõztetek :) Áldásomat adom a Linux game piacra :)

MerlinW
Alapítványok, vállalatok. (Canonical, Red Hat, Debian, Oracle és társai.)
Olyanok, mint pl. a Google. Ingyen ad mindent, a pénzt pedig máshonnan húzza be. Mindenki jól jár.

[merlinw.org]

MerlinW
Tegyük hozzá, hogy a disztribúciós támogatásért fizetni kell Linux esetében is, lásd pl. Red Hat Enterprise.

[merlinw.org]

zorrobomber
És ezeknek a programozóknak a fizetését ki állja?

MerlinW
Érdekes példa, egy médialejátszóban kellett egy funkció. Beírtam a Launchpad-ra, és egy héten belül jött az új release:) Ubuntu-s példám is van, találtam egy bugok, beírtam Launchpad-ra, és másnap javították.

Most, ha te találsz egy hibát a Windows-ban, mikor fogják kijavítani?:)

[merlinw.org]

Rapid81
A nagy Linux disztrókat is fizetett programozók készítik. Van support és támogatás...