Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem azért mert jobb minõség.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Parasite Eve 2, best game EVER!
(illetve az utolso 2 megvan)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
MÁS: Ezek közül válaszhatnak ingyen játékot a pórult jár Simcity játékosok...
Battlefield 3 (Standard Edition)
Bejeweled 3
Dead Space 3 (Standard Edition)
Mass Effect 3 (Standard Edition)
MOHW (Standard Edition)
NFS Most Wanted (Standard Edition)
Plants vs. Zombies
SimCity 4 Deluxe Edition
Parasite Eve 2, best game EVER!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
K. anyád sony! két sarkában próbáltam a tokra ragasztott ocsmányságot leszedni, nem jött össze.
Most aztán baromi szép :(((
Forza.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Nem akarok itt már megint hit-téríteni, de ha kipróbáltad az illegális másolatot és tetszik, akkor úgy gondolom megérné, hogy berántsd.
Azt megtudom ígérni, hogy hosszú, tartalmas, hangulatos és egyre inkább kihívást nyújtó platformer ászt kapsz a pénzedért, amiben simán van ~35 órányi gametime.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Gyakorlatilag megmarad a cash, meg a verdák vagy hogy kell ezt elképzelni?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ezt nem értem.
Fent van egy 39 GB-os Cloud.Atlas.2012.1080p.CEE.Bluray.AVC.DTS-HD.MA.5.1.-CSB NEM RIPPELT VERZIÓ! Nyilván az m2ts a lényeg... ez holt u.a. mint a BR lemezen!
Neked ez miért nem jó meglesni?
Tegnap este neki akartam állni, de láttam 3 óra körül van, így nem mertem :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mármint annyi a játék amit a képek mutatnak? Egy oldalazós 2d-s hent?

nagy téli idõszak van, szinkronizálom a területeket a Határvidéken, ám egyszer Connor hõsünkkel félre ugrok egy faágról és emiatt ugye meghalok, jön a deszinkronizálás, vagyis a korábbi mentést használja fel. Mint már említettem tél volt, de mire újra betöltött a játék, lám TAVASZ lett. A hó elolvadt hipp-hoop. Connor halála kellett ahhoz, hogy tavasz legyen.
Most ez vicc?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
[merlinw.org]
Ha már film:
Cloud Atlas
Na ezt nézzétek meg, persze készüljetek mert 3 óra s az ördög a részletekben rejlik, szóval rá kell koncentrálni és követni az eseményeket, mert 6! történet megy jelen, múlt s jövõ, össze vissza ugrálva "5 percenként", ahol a story, karakterek, események teljesen más, mégis az egész mondandója egybefügg. Olyan vágások vannak a történetek jelenetinek ugrásai közt hogy csak csipáztam. Wtf? hogy lehetett ezt összehozni? milyen zseniális elme, tehetség kellett ehhez!
Wachowski testvérek nem tudnak hibázni.
Mestermû. ( a szinkron is minõségi lett )
Egyedül azt sajnálom hogy a pislogással lemaradtam egy jó adag frémrõl:((( idevele Blúréjen & PLAY!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az egyszerûség kedvéért megy spoiler-be, de a történetrõl egy szót sem fogok ejteni!
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"we didn’t want to do the business at the price that those guys were willing to pay."
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Gondolkodni az olvasottakon pedig minden körülmények között ajánlott, anélkül a hírfogyasztás talán még többet árt, mint használ.
Next PC upgrade: 2022
Forza.
Olyanok, mint pl. a Google. Ingyen ad mindent, a pénzt pedig máshonnan húzza be. Mindenki jól jár.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Most, ha te találsz egy hibát a Windows-ban, mikor fogják kijavítani?:)
[merlinw.org]