311803
-
az arány nekem is nagyon tetszene, de játékra a támogatottság miatt nem merném megvenni :( -
Sok minden az álmom, és nem nagyon zárják ki egymást :) -
(gondolom ez azt jelenti, hogy láttad a filmet.) -
Szerintem pedig egy jól főző, hűséges, gazdag, bombanő az álmod :-D -
Persze! 34 éve benne élek. -
Idiocracy! :D
Ismered? -
Mondj igent az Angvik -ra! -
Minden álmom egy Dell 30-as. Ezt már elég sokszor hangoztattam :) -
...aztán ezek az emberek elmentek szavazni.
Erről beszélek. #145852 -
Nem, hogy venné SQJ extrém hádé cuccát... az télleg fasza! -
Nekem a disney mozidélutánról egy kép jut eszembe: hétvégenként pultos voltam fősuli mellett egy kocsmában, mer a koleszt ki kellett fizetni valamiből, lógott a plafonon a tévé, egy ilyen jobb vasárnap bentvoltak 150-en, iszonyatos zaj, de ahogy elkezdődött a dagobert bácsi, elkussolt a kocsma mint egy mozi, és 150 alkoholpárás tekintet bámulta tátott szájjal a disney mozidélutánt :DD -
Ausztrál Expressz... alapnak gondoltam akkoriban, de valójában csak jobbakat láttam azóta :-D -
Sajnos, elég rossz a pixelmérete, nem támogatja az sRGB-t (IPS monitor létére - egyik helyen írják, másokon meg nem) - és 5 ms ugye a válaszidő is.
LG 21:9 magyarul. -
A Vers mindenkineket szerettem. A Zenebutikot kevésbé.
Középiskolás voltam már, amikor a Walt Disney délután megkezdte a pályafutását magyar földön, és bizony, a szinte teljesen kihalt kollégiumban, lecihelődve, első dolgom volt elkérni a TV-szoba kulcsát, és otthoni süti, vagy rántott husi stb. mellett nézni a rajfilmeket, és a közéjük ékelt ausztrál sorozatot, Nicole Kidmannel.
-
Tök véletlenül láttam meg az előbb a nagykerben. Én nem is gonoltam, hogy ezek már ilyen elfogadható árban mennek (120+fa ez az lg konkrétan). DPI-ben nem olyan jó, mint egy 27-es wqhd, de ez az oldalarány nagyon okésnak tűnik énnekem. -
Engem a Vers mindenkinek című gyötrelemmel sikerült megutáltatni egy időre az irodalmat. Szerencsére pár klasszikus könyv aztán helyretett.
De a Zenebutik, zenehíd is büntetett -.-
A Disney mozidélután az már szinte egy új dolog basszus :-D
Futrinka utca, meg Süsü oszt' jóvan... jah meg Szimat Szörény! ikszdé -
Dehogy verem agyon ... a lányomat? Dehogy ... majd a kölköt, de azt nagyon 

A lányomat csak bezárom, illetve valami jó kis középkori erényövet szerzünk, legalább megedződik a cipelésben :D
Egyébként vicces, 8-10 éves lehettem, hogy a 2 öcsémmel közös szobánkba kaptunk egy kiszuperált fekete-fehér TV-t, amin aztán nézhettük a semmit ... max Derick meg Minden lében két kanál voltak a legbrutálisabb műsorok, amin szocializálódhattunk, illetve a nyomorul hétvégi Zenebutik ... de utáltam, elfoglalta az egész délelőttöt :D
Aztán egy idő után volt vasárnap délutánonként Családi Mozidélután a Disney-el ... na, imádtuk, Dagobert bácsi ér társai, igazi műremekek :D
Aztán később jöttek a kölcsön videók és az alámondásos műremekek, mint Rambó, Alien, Amerikai ninja, stb ... beindult az élet :D -
Munkára nekem is ilyen kéne. Imádnám. -
A videóból kiderül például, hogy az Assassin's Creed 3 nem támogatja a 21:9-et.
Míg a Borderlands 2, Crysis 3 igen. -
Köszi! Faszásnak tűnik, bár az ac azzal két csíkkal annyira nem menő. Felbontástól nem darázok, amit lehet most is 2560x1440-ben tolok fhd-ra scalelve. Rácuppanok egyre, meximum megmarad melóra. -
Nem. Ez csupán annyit jelent, hogy az analitikám eredménye, és a beállítottságom jelen esetben épp passzentos :D -
Az mennyire epic volt, amikor HÉTFŐN nem volt adás! :-D
Attól, hogy lányod van még könnyen lehet, hogy 13 évesen szerelmes lesz egy srácba és ne adja ég még kívánni is fogja. Agyonvered érte?
Amúgy egyetértek. -
tényleg nem - de az ultrakonzervatív akkor nem azt jelenti? ;)
"egyre szélesebb réteg tekintget a visszarendeződés irányába, meghát én is vállaltan ultrakonzervatív vagyok" -
Ennyire. -
Nem használt itten valaki uwhd(21:9) monitort? Játékszinten mennyire lehet ezekkel együttélni? -
Szerintem tőlem ezt még egyszer sem hallottad :) -
ultrakonzervatív??
nem vagy te még fiatal a régen minden jobbvolthoz? :)) -
Azt nem is mondtam, hogy jó irányba halad a társadalom ... egyáltalán nem.
De már az Én 18 éves koromban sem (16 évvel ezelőtt) volt 'divat' a több hónapos várakozás, maximum a fiatalabbaknál 15-18 között.
Viszont a mai társadalmi fejlődési irány egyáltalán nem tetszik. Már eleve a mai gyerekek/fiatalok iszonyat agresszívak, megy a TV-ben orrba szájba a sok baromság ... miközben az Én gyerekkoromban csak a királyi TV volt, ott is napközben adásszünet. Az újságok tele szexuális tartalmakkal, már egy szaros fogkrémet sem tudnak eladni szex nélkül, a videóklipekről már ne is beszéljünk, bár ez nem ma kezdődött.
És ahogy hallottam bizonyos általános iskolákban teljesen normális, hogy két óra között a szünetben Julcsika lesz..pja a Karcsika barátját a klotyóban. És egyáltalán nem örülök, mert lányom van.
És nem csak a gyerekek agresszívak ... a felnőttek brutálisabbak, mint valaha. Ha két ember nem ismeri egymást az utcán, akkor a legkisebb másiknak nem tetsző dolog miatt is meg tudják egymást gyilkolni ... a legjobban az autósokon látszik ... mindenki megy mint a barom össze vissza, aztán még nekik áll feljebb, meg mi az hogy bárki akadályozni meri őket a haladásban, vagy bárki be mer szólni ... mindenki csak az önös érdekeit nézi.
Egyébként egész társadalom csak egy villanypásztorral (értsd elektromosság) kordában tartott állati csorda ... amint elmegy az áram, kiszabadulnak, fosztogatnak, rombolnak, eltiporják egymást.
Egyszer megnézném mi lenne Bp-n ha egyetlen napra lekapcsolnák az áramot :)
Na de nagyon elszaladtam más irányba :) -
Jurógémer megdobta tízpertízzel a pécés spelunkyt is. Mondjuk annyira nem meglepő. -
Azért van egy határ! Az állatokkal csak közösülünk, de soha nem fürdünk velük
-
Nem kezeletlenül engedik vissza, de a kezelés a már tárgyaltakon kívül kimerül a klór belebaxásával.
Majd mondom tolok képeket, milyen szép az ivóvíznek nevezett húgylé errefelé. -
Nade tegnap emberkedtél vele, hogy tik a patakparton mostok meg fürdötök együtt a állatokkal, amikor épp kiszabadultok a bozótosból.
Hát akkor hol van neked ismerősöd, meg milyen műveknél??
-
Persze és ezért visszaengedik a hálózatba. Na jól van, hidd akkor azt ha neked ez jó, majd egyszer mesélek a dologról. -
Lájkótam'!
Frankó cucc! -
Én egyébként azt látom, hogy a mai kor normái izgalmasabbá teszi a fiatal kort, ellenberger kurvásul megnehezíti a "felnőtt"kort, és hát a nagybüdös helyzet az, hogy azért a szerencsésebbeknek az fog tovább tartani. Ergo egyáltalán nem vagyok arról meggyőződve, hogy jófelé halad a társadalom ebben a kérdésben. Mindenesetre én rohadtul szerencsésnek tartom magam, hogy egymásbaakadtunk a feleségemmel, és én eléggé "keresgéltem", és még így is másodszorra jött össze igazán.
Én nem dobnám rá észnélkül a voksom, hogy ez így most jobb, és amilyen kevés sikersztorit látok magam körül, ha tanulunk is ebből az egészből valamit, azt egyre rosszabbul implementáljuk. Egyáltalán nem csodálkozom, hogy egyre szélesebb réteg tekintget a visszarendeződés irányába, meghát én is vállaltan ultrakonzervatív vagyok (bár ez szerintem mostanra ki is derült :D ). Nem köll őket megsütni, hogy elbassza, meg megnehezíti...egyáltalán nem biztos. -
Valószínűleg több vízműves ismerősöm van mint neked. Ott spórolnak ahol tudnak.
De persze az álomvilággal nehéz mit kezdeni... -
Pedig az a legjobb része. Sosem tudod, hogy mit kapsz... ráadásul nagyon angyon sok minden van benne. titkos pályák, karakterek -
Igen pont az ilyen elképzelések miatt van tele a net idiótaságokkal. -
Jó lett az? Néztem pár videót, de ez a random pályakialakítás zavar. -
Igen, csak akkor az volt a társadalmi norma, most meg nem. Akkor a nimfók is lehet vártak a házasságig, aztán csinálták mindenhol és mindenkivel. Ja, és jóval korábban házasodtak, nem 25-30+ éves korukban, hanem még 20 alatt ... és csak azt írtam, hogy VALÓSZÍNŰLEG ... mert ha valaki ennyire elhivatott a mai normák között, akkor annál zsákbamacska ennek a jövője ......... de a végén még lehet annyira megszereti, hogy aztán meg majd jön, mással is ki akarja próbálni, nem csak egy emberrel akar egész életében lenni :D :D