311803
  • arty
    nekem is jöhet pü, mert az 1%-om én is sokszor adom Noénak ...!
  • arty
    6-an tartották fent a bf3 jelentkezésüket.

Lehet ma kisorsolom és akkor akinek nem jön be, az megveszi magának :)
    Az ugy oké?
  • arty
    Ebben is van ráció. De csak bizalmatlanságból nem fogok nem adni :)
  • Shep
    Lehet érdeklődni, hogy eddig hány jelentkező van a holnapi sorsolásra?
  • Rapid81
    Valami NFS vagy DS2 legyen, aztán jól fogom magam érezni, hogy nem vettem meg korábban egyiket sem. :D Bulletstorm meg már megvan.
  • Rapid81
    Nem illettem itt nyilvánosan senkit semmilyen váddal. Többi PÜ. :)
  • arty
    Mivel ők nonprofitok, nincs szükségük nyereségre :P
  • grebber
    Ennyire még nem érdekelt soha humble bónusz mint most
    Mondjuk bőven lehet miből válogatni: Dragon Age, Mass Effect, Crysis 2, Alice, NFS-ek, a többi battlefield,Bulletstorm, Command and conquer-ek stb
  • Daell Drow
    Nekem az a bajom az ilyen felajanlasoknal es egyes alapitvanyoknal, hogy be jonx millio, vagy iszap katasztrofanal milliard. Es ennyi, onnantol en arrol a penzrol nem tudok. Hova ment el? Mennyit forditottak tenylegessen arra amire kell? Mert nem latok az alapitvanyok oldalan reszletes szamlavezetest? Mivel kozpenz nyilvanosnak is kene lennie elvileg.
    Szal amig en nem latok szamlalevezetest az oldalukon hogy mit mire koltottek, addig meg kicsit tartozkodva kozeledek a dologhoz.
  • Fpocok
    Kuki
  • arty
    Kevesebbet fizetünk be, mint amit visszakapunk. Nagyságrendekkel.

(hogy hol máshol fizetjük ezt meg, azon persze lehet vitatkozni...)
  • Shep
    Meg pl márciusban nem ők küldtek x dózert meg embereket ,hogy a mi pórul jártjainknak segítsenek,
  • arty
    biztos ujat mondok: hiába ad az osztrák és hiába ad az amerikai ... sőt, hiába adsz te is: akkor se lesz elég pénz rá.

amikor a te kölködért egyszer alapitványi mentő jön, amit egy osztrák fizetett, talán belegondolhatnál a Nagyvilágba ;)

(ugye nem kell megint a vörösiszapot előrángatnom? hogy ott mennyit kaptunk kintről....)
  • TBTPumpa
    Crysis 2 Maximum - Origin kulcs
    2B7FRDU-N232XL-UEFDPHL
  • ffxi
    Yah igen bocsánat. "Legáis cheat"
  • Moby
    Mostanra esett le a mélyentisztelt publikumnak, hogy a humble kódoldalon van steam fül is :D
  • TBTPumpa
    "Limited Edition: Korai hozzáférést biztosít a Witness és First Contact szkafanderekhez, valamint az Evangelizer és a Negotiator elnevezésű fegyverekhez (ezeket régen cheat-nek hívták)."

Valóban, ezek nélkül nem teljes az életem!
  • IMYke2.0.0.0
    Engem is offline-ra dob gy ideje. :(
    Azt hittem, a "fantasztikus" netem jövedéke.
  • ffxi
    L.E! Azért nem mindegy :)
  • Moby
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nem vonom kétségbe a szavahihetőséged, ám én is akkor tudok állást foglalni a kérdésben, ha bizonyosan tudom, hogy ez így van, Ez viszonylag könnyen kiderül, mert rokon önkénteskedik náluk időnként. Mindenesetre fenntartással kezelem egyelőre, mert érkezett már felajánlás hozzám is fajtatiszta kutyusra, és pénzről szó sem esett, csak jelenleg nincs helyem még egynek, minthogy úgy tudom jelenleg is nem egy fajtatiszta ebük van. Az tisztán a magánvéleményem, hogyha konkrét bizonyíték van az állításra, akkor mindenképp lépni kell, hisz az egyik legtámogatottabb alapítványról van szó. Sok állatról, és sok támogatóról. Ha viszont nincs, akkor ezek súlyos vádak. Így vagy úgy, de valaki komoly bizalomvesztést szenved el egy ilyen horderejű ügyben, tehát már csak ezért is így ismeretlenül minimum óvatosságra intenélek, mert ez semmiképp nem tesz jót az ügynek, amivel ti is foglalkoztok. Akár van a dolog mögött bármi, akár nincs. Egyébként mint mondtam, igyekszünk minden olyan szervezetet támogatni magánemberként, akiről tudunk.
  • TBTPumpa
    Akinek hiányozna a Dead Space 3!

• Shep
    Szerintem a DS2 esélyesebb, úgy lenne teljes a széria.
  • TBTPumpa
    Elméletileg Dead Space 2 vagy Bulletstorm lesz!
  • ffxi
    Bónusznak nagyon örülnék a régi Most Wanted-nek, sőőőőt HD minőségben. De erre semmi esély :(
  • Zomil
    Csak nekem halt le totál a steam? Kb. 1orája offline voltam, aztán kiléptem, hátha megjavul és most meg nem tudok visszalépni, mert connecting-nél megáll...
  • Shep
    Maradjunk inkább a Medal vonalon :)
  • Shep
    Ja, potyalesőkből akad bőven :)
  • Rapid81
    A probléma annyi, hogy elsősorban illegális, másodsorban erkölcstelen. harmadsorban szerintem az állatvédelemnek, mint a szó jelentése is mutatja, az állatok védelméről kellene szólnia, fajtól és fajtától függetlenül, nem pedig pénzkereseti lehetőségként kellene rájuk tekinteni. Bár lehet, hogy én vagyok a maradi, de ez már legyen akkor az én bajom. :) Negyedsorban pedig az is probléma, hogy a tisztességes állatvédő szervezeteket az ilyen elemek miatt nézik le, nem támogatják kellő mértékben, mind itthonról, mint pedig külföldről... Szóval, röviden ennyi. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Talán nem tévedek nagyot, ha azt mondom: az SG.hu egyik legolvasottabb topikja a miénk.
  • TBTPumpa
    Jah. De azért egy Köszönetet legalább beböföghettek volna neki, ha már ilyen nagylelkű MerlinW és a többiek!

Nem elég, hogy ingyen kell a magyarítás, de már a játék is ingyen kell?
  • IMYke2.0.0.0
    Én most szépen letőtikézem a Battlefield 3 és a Sims 3 Soundtrack-eket is :)
  • ratgab
    Azért ne feledd, hogy elég népes olvasótáborunk van....
  • ratgab
    Bulletstorm + Saboteur és egy szavam se lenne a bónusz játékokra. XD
  • TBTPumpa
    Lol... Ezeket gyorsan elvitték!

Köszönet a nagylelkűségedért!
    Kíváncsiságból rájuk néztem Steam-en érvényesek-e még, de már mindet aktiválták.
  • ffxi
    Akkor én kérek elnézést
  • IMYke2.0.0.0
    720.000 kelt el eddig.
    Ez nyilván, lassulni fog, de hogy rekord lesz, az nem kérdés :)
  • Botond #148180
    Most 18 óra után járunk 700k fölött...
  • IMYke2.0.0.0
    2 hetes volt. 2012.11.29 és 2012.12.13 között futott.
  • ffxi
    De az csak 1 hetes volt, nem?
  • genndy
    Én DS2-t tippelem, de Bulletstormot is rebesgetik hogy lesz bónuszként. lehet egy NFS is.
    ME-ket sztem most nem adják ebbe bele.