311803
  • Totti5
    Már bocsánat de ha 10 percig okádja egy ilyen média a félrevezetést és a hazugságot pl a Halo-ról, akkor annak a véleménye soha az életbe többet nem fog számítani. De ezt csinálták a DS-ről is és még sok minden másról.
  • jetblack
    korabban volt egy podcast amiben kihangsulyoztak hogy magyarorszagon nincs gamer ujsagiras es hogy ok is sajat atlagos gamer szemmel a sajat velemenyuk mondjak el ami nem SZAKMAI ezen van a hangsuly habar az SR4-nel en is hulyen neztem a monitor elott az teny es valo
  • Shep
    Hát legyen úgy én amit láttam tőlük azokkal többnyire egyet értettem DS-t leszámítva. Persze nyilván ez is olyan, mint a foci, meg az építőipar, Mo-on mindenki ért hozzá. :)
  • Totti5
    Ha csak egy lett volna... sok van, ami nem rossz, mert rossz kritikájuk tömérdek van, hanem félrevezető, szakmaiságot mellőző, hazug. Rossz>>>>>>>>>>>>hazug.
  • Totti5
    Hogy hogy vége az offline szórakozásnak? én inkább a F2P mocsadéktól tartok. Singleplayer az ugyan úgy jön mint 10 évvel ezelőtt. Multi pedig elvárás, a single mellett is. Mi felháborodás volt a Mass Effect és az Assassins Creedeknl hogy lesz benne multiplayer. Látta kárárt a single? nem. Singla tartalom ugyan az volt mint azokban az előtte levő részekben ahol nem volt multiplayer, a multi viszont új távlatokat nyitott bennük. Ma már multi nélkül egy AC elképzelhetetlen mert nagy rajongótábora akakult ki és nem a megszokott többjátékos módot nyújta, ami megint csak létjogosutságot ad neki.

GTA single és a GTA multi két külön játék. Egyik sem vesz el a másiktól, viszont a játék tartalmát 2szeresére növeli.
  • Shep
    De azért, mert volt egy rossz kritikájuk ami elhíresült ezért már minden ami tőlük jön az Ördögtől való és nem lehet valóságalapja? Ez ugyanakkora hülyeség, mint az ő DS "kritikájuk", amiben azért volt némi igazság is, mert tényleg nem kazuároknak való.
  • IMYke2.0.0.0
    Tinman, ratgab, Zomil, zorrobomber és a többiektől elnézést kérek, akik nem jutnak hirtelen eszembe, értékesebb véleménnyel bírnak számomra a Dark Soulszal kapcsolatban, mint a Másvilágosok - és ha az ő véleményüket állítom szembe az O-s arcéval, akkor bújuk csak igazán ki a szög a zsákból, miszerint nem hogy végig sem játszotta, hanem jó, ha a tesztig nyomott vele 1 órát.
    S ha jól emlékszem, a srácok meg is jegyezték, hogy a videón (ami érdekes módon nem mutatott semmit, csak egy területet) a játék megközelítőleg első 1 órája alatt elérhető főellenfél látható...

Ezek után, hiteltelen, bármennyire is megmondó, "friss", vagy "egyedi" a véleményük - nem érdekel.
    kill3r21-el, Sir Quno Jedi-vel tudok egyetérteni.

A Saints Row 4 99%, hogy nem nem egyedi a 3. részhez képest, és?
    Nekem kifejezetten lelombozó lenne, ha hirtelen dobna mindent, amit a harmadik epizódban megszoktam és megszerettem.

Nagyon nagy eséllyel imádni fogom a játékot. De ha nem, az is legyen inkább saját tapasztalat útján szerzett csalódás...
  • Sirch
    Otherworld kritikákat nem szabad frissibe megnézni. Várni kell úgy egy évet, és utólag bepótolni. Olyankor már ismered az adott játék megítélését a sajtó és a játékosok körében, esetleg már te is végigjátszottad.
    Megnézel egy Dark Souls, vagy egy Dragon Age 1 tesztet tőlük (ezeket pont ugyanez a tesztelő csinálta), és máris megtudod, mennyire adhatsz a véleményükre.
  • kill3r21
    Pontosan! ÉS elveszik egy fontos játékstyle!
    PErsze mindenki a GTA-hoz hasonlítja, mert beülhetsz minden kocsiba, és előszőr tényleg GTA paródiának indult, de ezt már kinőtte, nem kicsit...
    A filmes utalások tömkelegével meg megvettek kilóra engem....kapásból két kedvenc filmem utalásával indul a dolog...
    Megkell becsülni az offline szórakozást, mert lassan vége....
    Lásd, Cod sorozat, és már a GTA is arra megy , lásd GTA online
  • kill3r21
    Ahogy gondolod, egy mások véleménye alapján dönteni?
    És ha annyira lehúzzák akkor tutti neked se fog tetszeni?
    Nem feltétlen van ez így, sőt egy csomó eset történt velem, amikor kellemesen csalódtam, vagy filmben vagy játékban....
    De ha ilyenek alapján döntesz, akkor teljesen meg fosztod magad a saját véleményedtől....szerintem...

Régebben hányszor volt olyan, olvastam filmkritikát, el is döntöttem, akkor erre nem megyek el moziba....aztán egyszer kovályogtam a mozi felé, a plázába és volt 2 órám kb...úgy ültem be a filmre hogy hamár ittvagyok akkor nézzük mennyire volt igazuk, és vicces volt mert nekem teljesen tetszett...azóta semmmi kritika....

De hogy játékot is nézzünk!
    Aliens CM
    Iszonyatosan fikázzták fikázzák mindenhol, balhé hegyek körülötte!
    Ennek ellenére számomra egy teljesen korrekt játék!
    Nem egy haverom meg, áhh az szar, mondom mire alapozod a véleményed....hát olvastam....puff neki :D
  • Sir Quno Jedi
    Agond nem az hogy jó, avagy rosz a játék, hanem hogy ha nem vesszük meg elegen az elején, akkor fuccs a szériának. Majd megindokolják a részvényeseknek valami blabla statisztikával és üzleti jelentéssel, de a lényeg, hogy egy szabadon újító, alternatíva gamma sorinak ott a vége. Mertek mások lenni, még ha ez sokaknak elmebetegnek is tűnt és hoztak egy kis (BAZINAGY) színt a genre-be. Pont min a Borderlands. Bepróbálkoztak valami teljesen újjal és elkpesztő sikerük lett. Nyilván nem tudnak már arra még1x olyan látványosna rátromfolni, mivel magukkal kell versengeniük, de konkurrencia az NINCS is.

Az SR sorit támogatni KELL annak, akinek bejön a széria, mivel ellenkező esetben lemondhat az újfajta szórakozásáról kb. örökre.
  • Fpocok
    Homefront 2 videó.
  • Shep
    Ez jóóóóó :)
  • zsakosfrodo2
    Miért adná bárki a szádba pl.: a Saints Row 4 bemutató videója esetén a véleményt?

Ha vásárlok valamit, akkookár az azért van, mert:
    - Előzetesekből megtetszett a játék nagyon (általában véve nem szabadna ez miatt játékot venni, mert a legtöbb esetben átb@szás a bemutató trailer, stb. amit kiadnak róla)
    - Más véleményére hagyatkozom, aki már játszott vele, pl. egy review-er véleményére. Ezek már általában tiszta képet adnak a játékról, nem szokásuk hazudni, mert az emberek nem ezért nézik őket. Nyilván ha valaki egy vállalatnak (pl Otherworld) dolgozik, biztos van olyan, amikor esetleg fizetnek, hogy olyan véleményt adjanak az érintett dologról, ami nekik jó. Bár kétlem, hogy az esetek 90%-ban ez előfodulna.

És még valami: Egyáltalán nem vagyok Otherworld fan. Viszont megnétem TotalBiscuit videoját is a SR4-ről, és érdekes, de nagyon hasonló gondoloatok hangzottak el ott is, mint itt. És mivel a két video sztem egy időben készülhetett, még azt sem mondhatja senki, hogy esetleg másolták a véleményét.

Szóval teljesen oké, hogy a saját véleményednek hiszel, de akkor viszont ne is nézz bele a review-ba, vedd csak vakon a játékokat, és csalódj jó nagyokat, amikor nem azt kapod, amit vártál.
  • davidka003
    GTA V jobb lesz pedig nem vagyok GTA fan.
    Saint's Row 3 tetszett.
    Majd a 4 is jöhet boxra 1 év múlva 3-4k-ért.
  • tanulo91
    majd 1 dodóért bundliban....

a hármat imádtam, de ez tényleg max dlc-nek menne el, vagy féláron. na mindegy 7 dodóért amazonon valszeg behúzom majd
  • IMYke2.0.0.0
    Azért itt is elszalad néha a ló :)
  • kill3r21
    Ilyeneket jobban csipázom
  • kill3r21
    Ennek a hozzászólásnak a 90% nem róluk szól, általánnoság, mielőtt egy beteg fan betámadna!
    Ez is az internet csököttsége, támadjuk azt akinek nem tetszik ami neked igen....ezért érdemes ezt a topikot olvasni, veszekedés nélkül tudunk véleményt cserélni, ép érvekkel....
  • kill3r21
    Nem egy helyen olvasni olyat, hogy hogyan csinálják....
    Nem rég óta követem őket, de nagyon sok helyen olvastam róluk....szinte mindent fikáznak! :)
    Persze jobb mint egy egekig marasztaló teszt....de soxor túl lőnek a célon szerintem...
    Bár mondjuk ha valaki ilyen kritikák miatt vásárol vagy néz meg egy filmet az vessen magára.....
    Ezért nem olvasok filmkritikákat sem....majd én a film után eldöntöm hogy egyetértek-e avagy nem! :)

Láttam itt is a napokban hogy a Scary Movie 5 mennyi jó...
    Szerintem meg egy kalap fos, de ha ezt elmondom egy videóban, attól még az az én véleményem....
    Nem szeretem mikor az ember szájába akarják adni mi a jó és a rossz....:)
  • benőmenő
    A DaS-al igazad van, de én az AC 1 óta nem tudok azért elítélni valakit, mert nem csinálja meg az összes hülyeséget.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor meg szimplán bullshit - egy olyan játékot megítélni pár órányi játék után, aminek sava-borsát a szabad szórakozás nyújtja, meg rengeteg mellékküldetéssel, humoros kikacsintással bennük, az kábé annyira szentségtörés, mint a Dark Souls-t abbahagyni az első 10 perc után.
  • benőmenő
    Mivel sajtó példányt kapnak és mondta is, hogy a mellékküldik idegesítették (ergo csak a kötelező minimumot csinálta meg belőlük) szerintem elképzelhető.
  • genndy
    Görgess lejjebb, ott kell lennie, csak elrejtették a sok szöveg között.
  • IMYke2.0.0.0
    Végigjátszotta?
    Álmában és fast forwarddal, maximum.
  • DarkSector
    Nem értek egyet, nagyon grotszk módon felnagyitják a hibákat, sokmindenre rávilágítanak, amit amúgy lehet elsőre nem is vennél észre, és attól hogy a 200000000 emberből a 10%-a imádja, nincs egyébb játék amit megvehet a kategóriában, és ezért próbálja túlértékelni, (ne sértődjetek meg fanok) még igenis lehet igazság benne, vagyis nem igazságról beszélünk.

Ez nem igaz/hamis, hanem ez így van, amiket mondanak, nem hazugság hiszen, ha egyszer ezt érzik az egy VÉLEMÉNY, vagyis nem kell betámadni őket, meg nem is kell védeni őket, ők egy olyan nézőpont, akik nem ELFOGULTAK, még fan ként is érdemes meghallgatni.

Utána max leszarod.

Tehát nincsen igaz/hamis, csak olyan van , hogy amiket felnagyítanak neked, téged ZAVAR-e VAGY SEM. :)

Ennyit az OW témához.
  • Zóanagyvarázsló
    Én a ME2-ben az Arrival nélkül 95 óra körülig jutottam, szóval rettegj! ;)
  • Zóanagyvarázsló

Hihetetlen, hogy pár betett kulcs már-már topikrongálás szintjén mozgó nyivákolást váltott ki.
  • zsakosfrodo2
    És ezt te onnan tudod, hogy nem tetszik a vélemény, amit elmondanak. Értem. Leülhetsz, egyes.
  • kill3r21
    alapszabály, otherworldnek ne adj a szavára....megint egy teszt úgy hogy vagy nem játszottak vele vagy nem sokat...
  • Myselor
    ez teljesen így van,elejétől kezdve tudtuk:)
  • ratgab
    Azt is mondta, hogy aki kedvelte a 3. részt az ezzel is jól fog szórakozni, csak kevés az újítás. Hozzátette, hogy végigjátszotta és jól szórakozott, de ha az újdonságokat nézi, akkor ez csak egy kiegészítő és így teljes áron nem éri meg megvenni.

Szerintem ez most korrekt teszt tőlük, gyanítom, hogy igazuk lesz ezúttal. De természetesen ne legyen igazam.
  • Sir Quno Jedi
    Asszondja, hogy "ennél még a borderlands 2 is többet változott az elsőhöz képest"??! Ezt úgy sima első beletekrésnél kaptam el. Köszi. Ti ilyeneket néztek?!?!?
  • TBTPumpa
    Saints Row 4 bemutató

Sajnos eléggé lehúzták. A bemutató srác szerint nulla újítás van a harmadik részhez képest. "Inkább egy combos expanzió, ami nem ér meg ennyi pénzt. Később, nagyobb leárazás keretében már érdemesebb lesz beruházni rá, de jelenleg csak pénzkidobás..."
  • benőmenő
    Az origin másnál is vacak, vagy csak engem tisztel meg vele?
    BF3 letöltés lefekvés előtt 7%, ma felkelek 7%...a nénikéd, az
  • Botond #148981
    Nekem date night kulcsot nem adott a bundle, vagy rosszul látok vmit?
  • DarkSector
    Örülök neki. :D
  • kill3r21
    Erről hallott valaki valamit? :D
    7 Days to Die
  • Zomil
    Hát erröl megint lecsusztam :(
  • jetblack
    DS hala neked ez lett a craftbol

90%-KAL OLCSÓBB Serious Sam 3: BFE