311803
-
Ja bocs már későn olvastam, oks többit oda... -
Na ezaz?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Inkább a topikjába, hisz odavaló. -
Elbasztam:
Fekete hajú csajos...:D
minnya beteszem a szőke ciklont.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ú hát nem keresem vissza, de az amit kreált a karakter generálóval vagy 1,5 hete. Az a csöves, jóllakott képű :) -
Saundival. -
na az ki?
:D
muta meg
-
hááát simán le lehet váltani az ürgét.
kiváncsíságból berakhatok 1-et
-
Csak ne Rapid karakterét rakja bele :) -
Amúgy csinálhatnál egy női változatot is, egy Női Saint karakterrel. :D -
hát jah, ha valaki ezt szeretné, lementi jpg-be, akkor az első képkockát kapja meg.
De direkt akartam így.
És még lehetett volna bonyolítani de pár órám így is elment rá -
anno én is zed-re álltam át :) -
Teljesen jó de szerintem az animáció nem kellene bele elég ha csak a képen van ! -
Szerintetek ez jó lett most? :D
-
Anno a ZED tetszett, bár már a fene sem emlékszik rá hogy mennyire volt színvonalas gyerek fejjel, de pár példány valahol még meg van... Magazinok onnantól hogy bejött az internet már felesleges pénzkidobások voltak. -
The Bureau XCOM Declassified is kivégeztetett.
Jó volt ,igaz néha voltak szívatós nehéz részek (nem szoktam ilyen játékkal játszani előző X-Comok is kimaradtak,de most bepotlom mert jóféle)
Nem volt az a hűde hosszú game 9,5 óra volt normálon! -
Nekem is megvan az összes Guru talán 98?-tol kezdve, azt hiszem a Tiberian sun volt benne elözetesként talán. Egészen addig amig Gamer magazin nem lett belöle, majd amig meg nem szünt a Gamer, onnantol kezdve nem veszek offline pc ujságot :) -
Zóanagyvarázsló #149080 A Guru nekem is szárazabb volt mindig, a levelezős rovatuk is (Levrov). Persze az 576-é (Csevegő) mai fejjel gyerekesebb tud lenni, de legalább valaha szórakoztatott. Bár én voltam olyan állat, hogy a játéktesztek miatt vettem :) -
Bele-beleolvastam, de nem jött az az érzés, mint ami az amiga-c64 korszakbéli 576ok olvasgatásakor fogott el ... menniük kellett :D -
Evoluti0N #149078 Angel of Darkness kész. Hát. Öhm... Nekem tetszett. :D Nem egy tipikus TR, az igaz. Voltak benne kidolgozatlan részek. Pl. a pénznek nem sok értelmét láttam a játékban. Meg a staminás dolgot is kihagyhatták volna. Bosszantó volt, hogy időre kell megtennem a mászós részeket. Az pedig, hogy időnként valamit tárgyat arrébb kellett raknom, tolnom, hogy így Lara megerősödjön és nagyobbat tudjon ugrani, vagy valami mást tologatni, meghúzni... Ki találta ki ezt a hülyeséget?
Azonban összességében tetszett. Jó volt a hangulata, jó volt egy kicsit más stílusba is átevezni TR frencsájzon belül. Azt sajnálom, hogy a másik irányítható karakter különleges képességei csak az átvezetőkben jelentek meg és nem lehetett a játékban használni őket.
Nah, szóval. Amilyen rémhíreket hallottam erről a részről, annál kellemesebb meglepetés volt. Közel sem az utolsó helyen foglalja el a helyett a Core Desing-féle Tomb Raider részek listáján nálam. Így, mind a 6 részt végigjátszva a következő lenne nálam a lista (én is meglepődtem rajta): 4, 2, 6, 1, 3, 5.
Jöhetnek a Crystal Dynamics-féle részek, amiket már végigjátszottam régebben egy párszor. -
Nekem is megvannak még régi játékmagazinok (CoV 13-mal kezdve; de azért nem vettem meg mindet), én semszándékozom kidobni őket. Néha jó elővenni és nosztalgiázni. -
Zóanagyvarázsló #149076 Én tuti nem dobtam volna ki, szeretek nosztalgiázni a '90-es évek naiv szaksajtójával, na meg a bombasztikus játékfelhozatallal, de inkább az 576-okkal. Bár állítólag az értékelést érintő korrupció, valamint a végigjátszási ráta akkor sem volt feltétlen jobb, mint a ma kritizáltaknál.
Színvonalas és szórakoztató offline sajtóért akár ma is adnék pénzt. Csak kérdés, hogy esélyt adnék-e :) -
Ezzel is egyet tudok érteni, mert te mondtad... -
Hát nem vagyok benne biztos de ha te mondtad volna akkor az lennék :) -
Hogyne lenne csak elő kell készíteni és bitang jól fűt, igaz hamar leég de semmi perc alatt fel tudja melegíteni a kazánban a vizet az ilyen színes papíros vacak. -
Zóanagyvarázsló #149072 A GoW: Ascencion esetében azért a multi sokak szerint a kevés single tartalmat elkendőzendő is került bele. Ez talán nem igaz, de ha a széria rajongóiból is efféle gondolatokat váltottak ki, az nem jó jel. -
azt nemtom, de mivel a főszál is lesz vagy 40 óra, nem is annyira érdekel :D -
Biztos úgy van, ha te mondod... -
Nincs fűtőértéke. Ment ujrafelhasználásra :) -
Pedig a tűzre jó lett volna :) -
Tudományos fantasztikum. -
(épp napokban dobtam ki egy zsák, 90-es évekbeli pcgurut :) ) -
Ugye, megmondtam. -
Igen, természetesen. Minden szavad úgy igaz ahogy leírtad. -
Úgy van, éljenek - hisz te is ez alapján ítélkezel. -
Éljenek az előítéletek és a beskatulyázás! -
Egy koncentrációs átnevelő tábort vizionáltam egy másodpercre...
-
A francba, most lebuktam :) -
De OW taborba meg nem voltal ARULO !!!!!!!!!!!! -
Hopp, spoiler...
Szegény kismackó, ha tudná mibe keveredett...SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!