311803
  • DarkSector
    Ja bocs már későn olvastam, oks többit oda...
  • DarkSector
    Na ezaz?

• IMYke2.0.0.0
    Inkább a topikjába, hisz odavaló.
  • DarkSector
    Elbasztam:
    Fekete hajú csajos...:D
    minnya beteszem a szőke ciklont.

• Shep
    Ú hát nem keresem vissza, de az amit kreált a karakter generálóval vagy 1,5 hete. Az a csöves, jóllakott képű :)
  • Rapid81
    Saundival.
  • DarkSector
    na az ki?
    :D
    muta meg
  • DarkSector
    hááát simán le lehet váltani az ürgét.
    kiváncsíságból berakhatok 1-et
  • Shep
    Csak ne Rapid karakterét rakja bele :)
  • wesker24
    Amúgy csinálhatnál egy női változatot is, egy Női Saint karakterrel. :D
  • DarkSector
    hát jah, ha valaki ezt szeretné, lementi jpg-be, akkor az első képkockát kapja meg.
    De direkt akartam így.
    És még lehetett volna bonyolítani de pár órám így is elment rá
  • arty
    anno én is zed-re álltam át :)
  • wesker24
    Teljesen jó de szerintem az animáció nem kellene bele elég ha csak a képen van !
  • DarkSector
    Szerintetek ez jó lett most? :D

• Totti5
    Anno a ZED tetszett, bár már a fene sem emlékszik rá hogy mennyire volt színvonalas gyerek fejjel, de pár példány valahol még meg van... Magazinok onnantól hogy bejött az internet már felesleges pénzkidobások voltak.
  • grebber
    The Bureau XCOM Declassified is kivégeztetett.
    Jó volt ,igaz néha voltak szívatós nehéz részek (nem szoktam ilyen játékkal játszani előző X-Comok is kimaradtak,de most bepotlom mert jóféle)

Nem volt az a hűde hosszú game 9,5 óra volt normálon!
  • Zomil
    Nekem is megvan az összes Guru talán 98?-tol kezdve, azt hiszem a Tiberian sun volt benne elözetesként talán. Egészen addig amig Gamer magazin nem lett belöle, majd amig meg nem szünt a Gamer, onnantol kezdve nem veszek offline pc ujságot :)
  • Zóanagyvarázsló
    A Guru nekem is szárazabb volt mindig, a levelezős rovatuk is (Levrov). Persze az 576-é (Csevegő) mai fejjel gyerekesebb tud lenni, de legalább valaha szórakoztatott. Bár én voltam olyan állat, hogy a játéktesztek miatt vettem :)
  • arty
    Bele-beleolvastam, de nem jött az az érzés, mint ami az amiga-c64 korszakbéli 576ok olvasgatásakor fogott el ... menniük kellett :D
  • Evoluti0N
    Angel of Darkness kész. Hát. Öhm... Nekem tetszett. :D Nem egy tipikus TR, az igaz. Voltak benne kidolgozatlan részek. Pl. a pénznek nem sok értelmét láttam a játékban. Meg a staminás dolgot is kihagyhatták volna. Bosszantó volt, hogy időre kell megtennem a mászós részeket. Az pedig, hogy időnként valamit tárgyat arrébb kellett raknom, tolnom, hogy így Lara megerősödjön és nagyobbat tudjon ugrani, vagy valami mást tologatni, meghúzni... Ki találta ki ezt a hülyeséget?
    Azonban összességében tetszett. Jó volt a hangulata, jó volt egy kicsit más stílusba is átevezni TR frencsájzon belül. Azt sajnálom, hogy a másik irányítható karakter különleges képességei csak az átvezetőkben jelentek meg és nem lehetett a játékban használni őket.
    Nah, szóval. Amilyen rémhíreket hallottam erről a részről, annál kellemesebb meglepetés volt. Közel sem az utolsó helyen foglalja el a helyett a Core Desing-féle Tomb Raider részek listáján nálam. Így, mind a 6 részt végigjátszva a következő lenne nálam a lista (én is meglepődtem rajta): 4, 2, 6, 1, 3, 5.
    Jöhetnek a Crystal Dynamics-féle részek, amiket már végigjátszottam régebben egy párszor.
  • genndy
    Nekem is megvannak még régi játékmagazinok (CoV 13-mal kezdve; de azért nem vettem meg mindet), én semszándékozom kidobni őket. Néha jó elővenni és nosztalgiázni.
  • Zóanagyvarázsló
    Én tuti nem dobtam volna ki, szeretek nosztalgiázni a '90-es évek naiv szaksajtójával, na meg a bombasztikus játékfelhozatallal, de inkább az 576-okkal. Bár állítólag az értékelést érintő korrupció, valamint a végigjátszási ráta akkor sem volt feltétlen jobb, mint a ma kritizáltaknál.

Színvonalas és szórakoztató offline sajtóért akár ma is adnék pénzt. Csak kérdés, hogy esélyt adnék-e :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ezzel is egyet tudok érteni, mert te mondtad...
  • Shep
    Hát nem vagyok benne biztos de ha te mondtad volna akkor az lennék :)
  • Shep
    Hogyne lenne csak elő kell készíteni és bitang jól fűt, igaz hamar leég de semmi perc alatt fel tudja melegíteni a kazánban a vizet az ilyen színes papíros vacak.
  • Zóanagyvarázsló
    A GoW: Ascencion esetében azért a multi sokak szerint a kevés single tartalmat elkendőzendő is került bele. Ez talán nem igaz, de ha a széria rajongóiból is efféle gondolatokat váltottak ki, az nem jó jel.
  • arty
    azt nemtom, de mivel a főszál is lesz vagy 40 óra, nem is annyira érdekel :D
  • IMYke2.0.0.0
    Biztos úgy van, ha te mondod...
  • arty
    Nincs fűtőértéke. Ment ujrafelhasználásra :)
  • Shep
    Pedig a tűzre jó lett volna :)
  • Shep
    Tudományos fantasztikum.
  • arty
    (épp napokban dobtam ki egy zsák, 90-es évekbeli pcgurut :) )
  • IMYke2.0.0.0
    Ugye, megmondtam.
  • Shep
    Igen, természetesen. Minden szavad úgy igaz ahogy leírtad.
  • IMYke2.0.0.0
    Úgy van, éljenek - hisz te is ez alapján ítélkezel.
  • Shep
    Éljenek az előítéletek és a beskatulyázás!
  • IMYke2.0.0.0
    Egy koncentrációs átnevelő tábort vizionáltam egy másodpercre...
  • Shep
    A francba, most lebuktam :)
  • jetblack
    De OW taborba meg nem voltal ARULO !!!!!!!!!!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Hopp, spoiler...

Szegény kismackó, ha tudná mibe keveredett...