311803
-
Igazad van Shepfx, mondja az aki ugyanezt nyomja, mikor a 3 nagy platform vita van.
Kösz hogy magadra ismertél bennem. :) -
Jaaa... Az már megszokott. Akkor nem olvasom vissza, mert még kiderülne, hogy nincs igaza. Mint mindig. XD -
Tűzijáték meg az eső ingyen van. Még jó, hogy nem érdekel ilyesmi, mert pont most áztam volna szarrá. :D -
Nem tudom de a grafika nalam mindig harmadlagos szempont volt
telomon is csak ez a jatek van pedig a hw tobbet birna joval -
Semmi, DS adja a hülyét, mint mindig :D -
Mi van ingyen bakker, hogy megint 110 üzenet? -
"Bírom mikor elkezdődik egy vita, kiderül, hogy nincs is igazad és akkor már rögtön olyan témát hozol fel ami nem is volt kérdés."
Várj, kinek nincsen igaza miben?
Nem bizonyit ez semmit.
Tudod mit, mint Moby kollegának is írtam, oks.
Vegyetek mobiltelefont, ennyi. Abban van a jövő nemigaz?
Csak akkor ki és miért vesz nextgen konzolt meg fejleszt pc-ket? -
Bírom mikor elkezdődik egy vita, kiderül, hogy nincs is igazad és akkor már rögtön olyan témát hozol fel ami nem is volt kérdés.
Senki nem beszélt exkluzív címekről.
Arról volt szó, hogy a 8 éves Xbox 360 szintjét fogják majd hozni a játékok 2-3 év múlva. -
ocska trükk hogy beviaszozzák a falat, meg egy tükröt tesznek a földre hogy azd hidd az egy pocsoja.
Régi ocska pc-s játékokban láttam ilyet.
Most nem magam ellen beszélek, de ez hasonló, mint mikor a mostani konzolokat méregetjük pc-hez, messziről ránézésre, szinte olyan vagy közel olyan jó, de tudja mindenki hogy.....
Vagy mégsem? Lehet a X360-Ps3 szebb mint egy PC-s port?
-
Megnézem majd.
A melleden fogom kisírni magam.
Killzone 4 is lesz mobiltelón? -
a sok nyomi veszi meg ezeket a szaros telefonokat meg játékokat rá.nem mondom van 1-2 ami egész jólnézki,de a tartalom az 0,ezért volt szar a psp is,90%ban a játékok buta szarok voltak rajtuk és ennyi,ezen a szinten vannak a telók. -
Most hanyagoljuk hogy a textúrák helyett csillogó lapok vannak, ez nekem nem bizonyíték, lehet másnak ez grafika.
De semmi gond, ned is csak azt mondhatom mint Moby kollegának, viszlát a témában 2018-ban, jövök max egy sörrel.
Csak tudod én hitetlen vagyok.
Lehet a mobilteló átveszi az uralmat és megszünnek a nagy gépek (PS3-PC-X360).
Nem furcsa az sem hogy ebben a csillivili játékban zsákutcákban kell menni egyfolytában.
Citadel-nek meg nagyon-nagyon techdemo szaga van, mint a PC-ken amiket a vGA-k teszteléséhez dobnak, az is iszonyat durva, csak kár hogy egy Assassins Creed nagyságú játékoknál 30x gyengébb a látvány. -
Az a baj ,hogy tényleg ezekben a fos mobil szarokban van a jövő és egyre inkább ezekre fognak majd jönni a komolyabb cuccok is ami igazából marhára nem jó de mindegy, ez van. -
Jó, jó hát jól néz ki majd de mennyibe kerül egy ilyen telefon? Jaaaaaa, akkor már nem is érdekes annyira. -
Nézz meg egy xcom-ot PC-n, xboxon, ps3-on, telcsin, tableten, és sírj! :D -
Telefonba nálam a 4.5" a max de ahogy elnézem a nyomorult,debil,degenerált gyártókat (igen ilyen faszparasztok) egyre nagyobb telefonok jönnek már van 6.5"-os is.
És direkt kibasznak az emberrel mert kis telefonokba direkt okdék fos hw raknak,hogy mindenki téglával szaladgáljon.
Nevetséges. -
Nincs hát fejezzük is be. -
DEAD TRIGGER 2 - TEGRA 4 Features (E3 2013)
#149640: direkt trollkodsz? -
Dead Trigger 2 -
4.6 col. hol élsz te? A monitorom nincsen akkora :D -
Fos kis felbontású telón persze, hogy fos.
Normális 4,6 colos HD telón mutattam embereknek és le voltak ők is döbbenve, hogy milyen jól néz ki mind a két játék amit linkeltem.
Ez 2013-ban nem rossz. -
Ezektől alapoktól aps2 is fényévekre van. ezek a LAPOK nálam 60fps-el döcögnek. Egy szar a játék, de itt most nem erről volt szó.
Tehát a tény továbbra is tény maradt: nincs tapasztalatod a témában. Sem felhasználói, sem semmilyen. Eszköz, érdeklődés, lehetőség hiányában nincs megfelelő rálátásod. A youtube nem tapasztalat. Ez nem baj, nem is kell, hogy legyen, csak ne ezek alapján tégy megállapításokat. -
Nézd meg Face-en a Shadowgun-t...milyen szuper a látvány.
Unreal Tournament kb...
Mondjuk nekem a kis 4colos telómon faintos a buszon ülve, de összehasonlítani egy nagy masinával eszembe nem jutna.sem bonyolultságban sem máshogy. -
"half-life 2 szintű grafika"
Hát naná, örülnél neki, élőben nézd meg. :D
Youtube-on másképp jön le.
Hidd el, gecironda, pedig sok játékkal játszottam.
Ennyit álmában fognak telón hozni:
Ennyit meg ennyit
És ezzel még csak a mostani generációt érnék el...
És még 1 kérdés, az aksi hogy birna már el ekkora hardver-t.
Gondolkodjunk már kicsit.
0.01% esélyt ha látni lehet.
Az annyi, hogy ha eléri ezt a szintet egy telefon, az itt lévő tagoknak, fizetek 1 üveg sört vazze. kb 2--3 rekesz sör.
2018-ban visszatérünk rá. -
Telefonon jobban néz ki, mint így felnagyítva. -
Lemaradtam a sonyról. Volt valami fontos... azonkívül, hogy oda is jön a Minecraft? -
Pisztolyos ronda, ha jobban megnézed, Crysis 3-Battlefield 3-tól messze vannak.
Epic-et láttam, megvan nekem is, semmi extra -
half-life 2 szintű grafika, szép világításos anomáliákkal :)
-
2-3 év múlva bőven fogja hozni az Xbox 360 szintjét grafikában egy közép-felső kategóriás telefon.
Meglehet nézni a Dead Triggert, hogy most milyen jól néz ki:
LINK
Epic citadel
Ez is nagyon szép. -
Én magát a Star Trek-et utálom nagy betűkkel. :D
De biztos jó lehet.
Én a izérobotos, Ironman szinkronra várok, azt se szeretem, de kevésbé. -
Napi filmkritika: Star Trek: Into Darkness
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sok volt a női dráma, Simon Pegg-et UTÁLOM, a vége meg SZAR VOLT. Nagy betűkkel... 8.5/10
Egyedül néztem, a sötétben, 5.1-es hanggal, 1080p-ben... jobbomon jéghideg ásványvíz, kezemben rágcsa. Ezt az élményt semmiért nem cserélném le egy mozisra. -
Komolyan ez fel tud kurni idegileg mikor hallom hogy , szar egyszerű lineáris arcade jellegű causal játékok vannak, és nincsen már annyi HC játék.
Utána meg jön a szöveg hogy egy telefon megöli a konzolokat, amik egy csepnyi utózengését a HC játékoknak próbálja, immel ámmal még fentartani.
Szerény meglátás, magánvélemény:
"Egyrészt a telefonon a grafika vegyes, éles a kép, de lapokból állnak a tárgyak-karakterek.
Ettől még PS-PS2 is mérföldekkel többet mutat, annyi hogy a HD változatáát kell nézni, ha összenézzük, pl mint most játszom a God of War-al.
Látom én hogy mennyi eltérés van a 2-3 rész közt, nem gyenge, nekem egy telefon nagyon nehezen hihető hogy röpke 5-6 év múlva nyomja azt amit a x360/ps3 most, max a Vita utódja, 200 000ft-ért esetleg. Kisebb felbontásban.
Én sem tudom mi lesz 5-6 év múlva, csak azt hogy mi nem.
Ráadásul bizniszben sem érdekük a konzolgyártóknak és másnak hogy egy olyan kis hordozható készüléket adjon ki ami alázza azt a réteget, amiből 2 nagyobbacska cég él.
Ez kizárt.
Mindigis a már nagy gépekben lévő technológiát teszik utóbb ha sikerül kisebb kivitelben működésre bírni, egy kézi kütyübe.
Jah és még ott van az hogy a konzolok csak 5-6 év mire lekezdenek olyan címeket produkálni, ami jórészt kiaknézza a lehetőségeket." -
Igen kb :)
Vagy legalább a FarCry3 enginjével :) -
De végigtolnám megint Cryengine 3-al! -
Régi szép idők! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
"Hogy mi lesz 5 év múlva azt nem tudom."
Akkor miről vitázunk? -
A tények természetüknél fogva egyetemlegesek. Ilyen "fajták".
Hogy mi lesz 5 év múlva azt nem tudom. Lehet, hogy szükségem lesz új telefonra, lehet hogy nem. De hogy a most jövő konzolgenerációból nem őt év múlva veszek, HA veszek az egészenbiztos. Minek? Elavult szar teknóra fizessek teljes árú játékokat csak azért, hogy pár tízezret spóroljak a gép árán? Ez aztán a demekkora deal... -
A saját tényeidet, pls ne ragozd már.
Nem érdekel.
Kibaszott egyszerű, veszel m,ajd telefont, én meg konzolt, ennyi. -
Most már biztos a Diablo 3 kiegészítő bejelentése a GamesCom-on! -
Pusztán tényeket állapítok meg. Ennyi történt, nem több.