311803
-
Hát, 100%, hogy velem van a gond (értsd: megöregedtem), de Diablo 3 DLC videója nem tudott lázba hozni.
Emlékszem, amikor a Diablo 2 első videóját megláttam, imádkoztam, hogy gyorsan teljenek a napok és hónapok.
A LoD trailere után alig bírtam magammal, annyira akartam.
A Diablo 3 érdekel, és persze, játszanék is vele, de már nem hoz lázba.
Ezért írtam, hogy megöregedtem.
-
-
De konzolon is... minecraft... -
"egy már "kifutott" címet még egy platformon eladni teljes áron"
Pedig pc-n is megcsinálják párszor :( -
Aki sokat Vitázik, nem feltétlen otthon, annak egy ilyan hosszú grindjáték jó vétel lehet. Persze vicc hogy ez volt a nagy bejelntés a Sonytól... egy már "kifutott" címet még egy platformon eladni teljes áron. 2 hónapja vettem 360ra 990ért. -
Engem igazából a hírhez írt hozzászólások lepnek meg. -
PS VITA JÖN FEL! -
BL2 PS Vitán. Bexarok... -
Érdekes.
http://www.grindtv.com/outdoor/nature/post/mysterious-horned-sea-monster-washes-ashore-in-spain/ -
Akkor nagyon gyorsan megoldható lenne az új kód is - ez jó hír.
-
[off]Még ehhez még annyit, hogy megkérdezte a csaj, hogy adjon-e új kódot, vagy simán csak nyissa meg és használom régit. -
"megoldódott a telebank problémám."

-
Hidd el, kezd tele lenni vele is a púpja mindenkinek - nekem is.
A topik egy ideje átment bulvárba. :=( -
A CoD az tényleg sértés volt, elismerem :-D -
A finCOD-ra gondoltam :D -
Már milyen sértést? Hogy fingod sincs róla?
De ha egyszer így van? :-DDDD
Ez nem sértés... csak sajna fórumon lehet, így jön le.
Ha azt mondom: "Na jól van, te tiszta hülye vagy."
Akkor azon nem sértődnek meg IRL, mert úgy mondom ahogy. Írásban ezt nehéz, a smiley meg kevés, mert nem fejezi ki pontosan azt a stílust, ahogy mondom IRL. -
Csak húztalak kicsit... de azért nem kell már ilyen sértéseket fejemhez vágnod... legyen már egy határ az isten szerelmére :D
[off]megoldódott a telebank problémám. -
BG2 szösszenés
Imádom azt az eleganciáját a címnek, hogy szinte mindig mindenre gondoltak a fejlesztők.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!is összehoz bizony a sors és megadják a kiskaput, hogy ha még gyengének érzed magad, akkor szépen csendben behúzott farokkal eloldalogj.Hegynyi magas sárkányokkal
Persze evil partyra is megvan a korrekt opció, ahogy azt is elég jól hagyják, hogy a választott fajod karakterét jobban megismerd. Személyre szabott quest láncolatok is akadnak is szépen, amiket jól el is kerülhetsz, ha nem vagy figyelmes.
Nagyon komoly a háttérvilág kidolgozottsága is, az utalások Faerun történelmére, vagy nagyobb alakjaira, ez tárgyakban, néha küldetésekben is jelen van. Nagyon pazar.
Vagy a kiélezett harci szituációk, ahol x faj így boldogul, y meg amúgy, vagy össze kell taktikusan dolgozniuk különben az ibolyát alulról...
Iszonyat és félelmetes mennyiségű munkát tettek ebbe a cuccba.
Jah... 70 óra körül járok és MÁSODIK FEJEZET! Fő küldiben alig haladtam, nem is akarok egyelőre.
-
nem rossz,de szerintem nem fognak hozzá adni új játékokat :) -
FinCOD sincs róla, mit csinált meg...
Minden ezredmásodpercét be kell tanulni. Opcionális, secret stage.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Valóban. Megcsinált egy gyerekeknek szánt játékot.
-
Kimondható tényként: Abs. fasza gyerök vagy!!!
Respect! -
Windows 8.1 Preview
a Drift Championship nevű játék pl. így néz ki pc-n :D -
"Windows 8 operációs rendszeren is elérhető lesz
az először mobilokra megjelenő Asphalt 8:
Airborne. Míg a mobilos veurzióra már csak
egyetlen napot kell várni, a windowsos változat
valamikor ősszel jelenik meg, de trailer már
van hozzá."
Na ez a halo spartan assault (ezt még mindig nem törték)után már a 2. game.Lassan bekell szerezni a win8-at.
-
A Blizzt még szeretem is az EA-val szemben, de nem tudnám elképzelni róluk ezt a felajánlást :D -
Egy blizzard bundle sztem megkavarná :D
Dio3+SC2 WoL :D -
Ehh, most nézem az EA Humble ~8 millió $-nál tart ... ennyit arról miért is jó az ha egy EA adja hozzá a nevét és a játékait, új rekord ... amit kétlek, hogy egy darabig bármilyen csomag is túlszárnyalna ... bár amiket mostanában adtak fene se tudja :) -
Milyen off te sátán? :)
nézd vissza ki offol.
Ne DS-ezz, mert az ilyenekből indul a sok off.
Tegnap Moby-nak visszaírtam a hülye mobilos baromságra az off?
Bankkaris off?
Minden off? -
Akkor ezzel még véletlenül se ismerkedj :D
Cloudberry Kingdom :D -
Öcsém és még én kaptam 2 hét pihenőt. DS meg szarrá offolja a topicot. -
Megnéztem, sokat nem változott de a nevek azért jópofák. Még hegyünk is volt anno, pedig síkság az egész 1 db dombot leszámítva. -
Nekem is megvan, kitartás kérdése az egész :) (nem mondom, öregedtem pár évet, mire sikerült:)) -
ÉS tudtam hogy beszól...xD -
Igen hiányoztál. - Nélküled szar az élet. :) -
NAh nemvagyok és zajlik az élet...:D -
Áhá, felnyitottad a szemem.
Ha napi szinten leírnám neked hány ember tűnik nekem fárasztónak, nem lenne elég 24 óra, hanem 36-48 órás napokat kellene kitalálni. -
Fárasztónak az elmúlt hónapokban, de baromira. Nem tudom mi az oka, de egyre kevésbé tolerálható szinten. -
Idegesnek tűnnék? -
Valójában gondolkodom a tiltólistára tételeden. Pocoknál bevált amíg valamilyen szinten le nem nyugodott...
Ráadásul nélküled nem kellene naponta 200 értelmetlen hsz-t átugranom. -
Demiért, valóban élvezet volt. :/