Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Az a baj ezzel, hogy barátok közt számolva is több száz, ha nem ezer óra játékidõ...

A magyar kormány újfajta mezõgazdasági modellre akar áttérni. Most a rizspiacot akarják meghódítani, csak még elfelejtettek szólni a lakosságnak. Hajrá mindenki vessen rizst (jah és a rizsültetvényeken lehet ám halat is tenyészteni: 2 in 1...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tehasut
Szerintem is csúnya, fúj.
Zavar is, hogy most épp warezben tolom a Drakensangot. Sajnálom azt a 20 eurót érte a Steamen.
A jó ötletek egy szempillantás alatt születnek. Lehet érdemes ezzel is próbálkozni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Hát 8 dvd asszem :P

Ne is warezolj , csúnya dolog. :P

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Üdv abban a bizonyos nagybetûsben. Tudod egyszerû földi halandók egy része szopással indítja a felnõtt létet. De ez csak az okulásunkat szolgálja. Késõbb ha keresel majd 100k körül már elégedett leszel. Ha rosszmájú lennék azt mondanám ezzel tudják a fiatal lázadó fiatalság szarvait letörni és beállítani õket a mókuskerékbe, ahol már ennyiért is a belüket is kitapossák.

És ezt most minden túlzás nélkül komolyan mondom neked. Amit a felsõoktatásban az életrõl mondanak az nagyrészt bullshit. Kimész és a nagy büdös szaresõ fogad, aztán megtanulod kinyitni az esernyõt. Persze mint mindig a kivétel erõsíti a szabályt, illetve, hogy más közhelyet is puffogtassak jó helyre kell születni (gazdag, befolyásos szülõkkel könnyebb, de szegény ember gyerekének minden szarért meg kell küzdeni!).

Tehasut
Már nem warezolok játékokat, hanem megveszem õket.
Meg különben is, elég strapás lenne DVD-re kiírni mondjuk egy Max Payne 3-mat. <#vigyor2>
Mi az, hogy nem olyan szar? Marha jó konkrétan.

DarkSector
És azóta mi változott?
:P

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Pedig most megmutathatnád, hogy milyen kemény is vagy valójában :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tehasut
Én régebben a warez játékaimról vezettem, hogy melyik hányas dvd-re van kiírva.
Elnézést a gyenge lelkületûektõl, de : Aztabüdösqurva mindenit, ha valamikor bele kell nyúlni a pénztárcába, akkor az most van, ugyanis ebbõl minden érdekel

D&D Dragonshardot, Demon Stone-t és NN 2-t úgyis akartam venni (amúgy csak NN 2 lenne ennyi) jah és a többi cucc nekem kimaradt és bizony mindrõl csak jókat hallottam (igen BG-k is, NN1 is és ID-k is kimaradtak, ahogy a TOEE is, Planescape-rõl nem is beszélve!

Shep
Hát itt az egész megyében nincsen ennyi pénzért semmi, 4,5-ért meg rossz vályogviskót vehetsz kint két város között a pusztában. Szóval azért mert nálatok álomvilág van, nem kell egybõl leszólni másokat akiknél esetleg kicsit problémásabb a helyzet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
aha

Botond
Steam is vezeti mikor aktíváltal vagy vettél vmit.
Jah. 4000 és 1500 Ft az eljárási illeték, ezt csekken fizetheted általában, nálunk például már bankkártyán is lehet, ezt viszont azért érdemes megérdeklõni az illetékes okmányirodánál.

Úgy menj, hogy fényképet fognak csinálni (ügyfelek rendszeresen meglepõdnek rajta, pedig eléggé logikus dolog :-D)!

Rapid81
Város vagyunk. Nem a "központban" kell bérelni és simán kapsz ennyiért albit + rezsi. Haver a szomszéd községben (tõlünk 15km) 4.5M-ért vett a központban akkora házat, hogy szemem-szám töröltem. 2 garázs, 3 és fél szoba, konyha, fürdõszoba, egész pofás udvarral.

Innen busszal 45-60 perc Szolnok, kocsival 1 óra Debrecen.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

A lépés eredménye: Megérdemli a 0 day-t tõlem! Mondjuk lehet egyébként is vettem volna..XD

62 év alatt 4000 Ft, felette 1500 Ft.

Elõtte ballagj el a dokihoz, kérj orvosi alkalmassági vizsgálatot. Ott is pengetni kell valamennyi cash-t életkorod függvényében (40 év alatt olyan 6-7 k körül kell számolni).

Kérdezz bátran, ugyanis okmányirodában pont ezzel foglalkozom (jogsizok). :-)

Illetékes okmányirodába bemész viszed az orvosid, a jogsid, személyit, lakcímkártyát.

Ha visszakéred vezetésre a jogsid, akkor a kiállított kérelemmel és a jogsival tudsz majd vezetni 60 napig. 30 nap múlva meg be kell ballagni az okmányirodába az újért és vinni a régit, amit majd akkor bevonnak. És dióhéjban ennyi.

Shep
Persze.

MerlinW
Elég csak nagyvároson kívülre menned.

[merlinw.org]

Shep
Azt lehet még rosszabb helyre kerülnél, mint most. Lehet a vizet még a kerekes kútból húzzák reggelente, Az autót meg megdobálják, mert azt hiszik, valami fémszörnyeteg :D Na de viccet félre téve 10-20k-ért egész házat. Hát én azt megnézném.

IMYke2.0.0.0
Megyek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Hát nem tudom hol laksz de akkor az nagyon a világ vége lehet.

Ha mindenki szépen végignézné a családfáját meglepõ dolgokat találnánk.

MerlinW
Kér valaki 25%-os Bit Trip Runner 2 Steam kupont?

[merlinw.org]

Rapid81
Itt annyiért 2 szoba + konyha.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Így igaz! Sose felejtem el azt a 1,5-2 évet, amíg közfoglalkoztatott voltam (igazából 3 év volt, de az elsõ 1 évben király sorom volt, 5 hónap meló után, akkori fõnököm Duplázta a fizetésem, aztán szegényt leváltották! Pedig ritka rendes fazon volt!), hóban-fagyban esõben pakolászás, szórólapozás... bagóért....

Ahhoz képest jelenleg én vagyok a király (pedig a fizum közel sem, annyi mint elõször számítottam, de legalább közel van a melóhely 10 perc gyalog, így se útiköltség, se albi, semmi plusz költség)!

Tehasut
Azért 10500 forint nem kevés, fõleg az átlag fizukhoz képest.
Shep
Bringára minek vegyen bérletet? :)

Ez így van. Ráadásul a tömegközlekedés Pesten jobb, mintha kocsival mennél és azért egy bérlet nem olyan eszeveszett összeg.

Shep
Meg 2 havi kaució.

Shep
10-20k? Pincébe költöznél ,vagy mi?

+rezsi gondolom.

Shep
Na de megkerülni könnyebb valamit, mint átmászni :D

Komolyan nem értem miért nem hagyod ott a faszba azt a helyet. Még ha mentek is ki erre rámész elõbb utóbb idegileg, addig is.

Meg az ilyen menjen a büdös picsába és ne legyen munkáltató. Fel kéne az ilyet négyelni és az ország 4 pontjára kitûzni a testrészeit.

IMYke2.0.0.0
Én ezért vezetek Excel táblát, mióta STEAM-es lettem. <#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ez nagy igazság amúgy! <#eljen>

Tehasut
Égõ vagyok. Nézegettem a Steam játékkönyvtáramat és 10 másodpercig kellett gondolkodnom, hogy mit keres ott a Resonance címû játék, mi a fene is az és mikor vettem. Ide vezet az ész nélküli hörcsögölés. <#finom>
Akkor azok kapják, nekem aztán oly mindegy.

Te meg mindig mindenkinél mindent <#beka3>

Tehasut
Nagyon köszönöm a Syberiákat! Te vagy a nap embere.<#law>
zorrobomber
Kicsit sajnálom amúgy, többet érdemel ez a játék.

Rapid81
Tudom, épp ezért csodálkoztam rajta. :)

zorrobomber
Igen, ezért.

Rapid81
PÜ <#hehe>

zorrobomber
Humble-éknál 1$
Rádobsz még 2$-t és kapsz egy Killing Floor-t is.

kill3r21
ezuért jelent meg a játéklistámba és irja hogy még 2 nap?
Tehasut
Érdekel, de nem tudok cserébe semmit adni.
Rapid81
Red Orchestra 2 free weekend Steamen. <#pias>