Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Érdekel még a Syberia? Nekem már úgyis megvan.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tehasut
Ja. Ami érdekelt belõle, (Obulis) azt már megvettem a napokban 1 dolcsiért.
Rapid81
Elég vérszegény.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Valaki szóljon már az illetékeseknek ,hogy nem Angliában vagyunk, hogy állandóan essen az esõ, ahol meg most véletlenül nem is esik 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Az a durva, hogy ez tényleg így van. Fõként a Disney DVD és Blu-ray kiadásainál! Fél óra míg elindul az a rohadt (várva-várt) film! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rapid81
Káromkodok is mellé, ha kéri a vevõ, ha 40x (!!!!) áron el tudom adni a cuccot.

Tehasut
Káromkodással? <#vigyor2>
Szabi
ideje volt már.. de lehetett volna két héttel ezelõtt is.. mert ami ebbõl érdekel, azt már megvettem egy kicsivel drágábban :'DD

WRC meg még így is túl drága és még csak nem is Steam-es :/

"Nulla tenaci invia est via"

Rapid81
Lehet ilyenekkel kéne foglalkoznom.

Rapid81
Finoman a kurva anyját az összes hazai forgalmazónak! Ebbõl Ebay lesz...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TBTPumpa
Hmm. Van ismerõsöm aki CNC forgácsolót végzett, errefelé (GY-M-S) õ sem tud elhelyezkedni ebben. Ha kimenne valószínûleg, de Ausztria sem fog örökké nyitva állni a magyarok számára. Több emberkét is hazaküldenek már onnét, mert az osztráknak is kell ám a munkahely. (És amúgy is az osztrák barátaink egyáltalán nincsenek megelégedve az ott dolgozó magyarok "teljesítményével".)
Illetve a megyei újságban is olvastam (Kisalföld) egy cikket a fiatal srácokról Gyõrben, akiknek a tanárok azt tanácsolták, hogy tanuljanak CNC forgácsolónak, mert hogy az piacképes szakma és az anyagi függetlenség is elérhetõ vele. Nah, elvégezték a srácok a cikk szerint, azóta a Fertõ-Hanság Nemzeti Parkban kapálnak közmunkásként, mert nem tudnak helyben elhelyezkedni a szakmájukban. WTF?!

47 000 Ft-ot pedig csak papíron lehet keresni (Tanáromat idézve: A papír mindent elbír!)
Én közmunkásként kaptam tavaly 10200 Ft-ot hetente, ebbõl hogy lesz 47000 Ft egy hónap alatt? A hónap végén mindig csak 40800 Ft-om volt.
Most persze történt "emelés" most már 10500 Ft-ot adnak, de még ez sem 47000 Ft, pláne nem 49000 Ft, amirõl a médiában beszéltek... No comment.
Csak azért vállaltam el, mert így fizetve van a TB-m és be vagyok jelentve tényleges 8 órába.
Ha belegondolok, hogy tavaly ilyenkor még fõsuliba jártam... Visszasírom. Ha tudtam, hogy ez lesz, el sem végzem.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tehasut
Shep
Hát akkor kihagyom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tehasut
Egyébként hasonló a 2 játék, mindkettõben csak cuccokat kell gyûjtögetni, és mindkettõben van idõvisszapörgetés. És mindkettõ piszkosul nehéz lesz pár pálya után.
Shep
Ezt a Baridet akárhogy néztem videokon nem tudtam eldönteni ,hogy ez most jó, vagy rossz 😄 Tojásos nem érdekel a Dizzy óta 😄

Tehasut
Braid, Toki Tori.
Shep
Na ez a robotos ígéretesnek tûnik, ezt lehet megnézem. A perspektívás, az meg olyan, mint a címe, bizonyos perspektívából biztos jó 😊

Tehasut
...brutálisan túlárazva.
Akármennyire király is, de egy 2-3 óra alatt végigvihetõ game nem ér meg 3000 forintot.
Shep
Shank-ek is megvoltak, pl valami ahhoz hasonló is jó lenne, de azért ne ilyen MAME emus Punisher legyen, az nekem is megvan 😊
Többire ránézek, kösz.

Zomil
HoD nagyon joooo! 😊
(ujra elö kéne vennem nekem is)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
De hogy mást is mondjak:
Insanely Twisted Shadow Planet(nem játszottam még vele, szoval nem tudom mennyire szenvedös, nézz rola gameplay-t)
Shank részek?
Shoot many robots?
Perspective?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zorrobomber
Szerintem adj neki még egy esélyt, megérdemli.

Shep
Viszont errõl eszembe jutott a Heart of Darkness, lehet azt kellene elõkaparni 😊

Shep
Az nekem nem jött be régen sem 😊

Zomil
Another World – 20th Anniversary Edition

Most jött ki steam-re 😛

Shep
Tudtok valami jó kis lightos (nem ilyen húsgolyós kivetem magam az ablakon keresztül üvegestõl az idegtõl) nem túl régi platformert, a nagyobb nevek, mint Trine, MotN, Deadlight meg hasonlók megvoltak.

Sir Quno Jedi
múltkor hasonló pack 11 dolcsi volt a gamestop-on, de hiába vettem meg kétszer is szerintük, 1x sem kaptam meg, mivel sem a paypal, sem õk nem voltak a helyzet magaslatán...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zorrobomber
Na igen, már csak ezért is skip. Vége a hörcsögölésnek! Idén inkább játszani fogok 😊

Másfél éve vettem majdnem ugyanezt a pakkot (NWN2 még nem volt benne) 34,31 usd-ért.

Persze azóta sem játszottam velük 😄

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

MerlinW
Vegyél pár évnyi SG-s VIP-t😊

Vannak segélyalapítványok, amiknek lehet SMS-el pénzt küldeni, guglizz rá, ha érdekel.

[merlinw.org]

lostprophet
Van 3000 forintom egy kártyás telefonon, nem tudtok valamit, amire smsküldözgetéssel el lehetne költeni? Van rá még 35 napom. Hívni, embereknek smsezni nem kell, mert arra ott a másik. Jósnõ, horoszkóp sem érdekel 😄

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Tinman
Jó is lenne.

De ezek DRM Free-k.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Zomil
Demon stone nem olyan szar 😊

Fpocok
Ez a fél dollár az ára, hogy ilyen finnyás/hülye vagy... mit zavar az téged ott a steam listben? <#puszi><#idiota>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tehasut
Vedd meg az egész pakkot, aztán írj a supportnak, hogy azokat kapják ki. Meg be is. <#nevetes1>
zorrobomber
De utálom ezt a modellt. Ha kiveszem a csomagból a
FORGOTTEN REALMS: DEMON STONE
TEMPLE OF ELEMENTAL EVIL, THE
DUNGEONS & DRAGONS: DRAGONSHARD
hármast, még drágább lesz az egész fél dollárral. Tehát azért fizessek fél dollárt, hogy a szar játékok ne kerüljenek az accountomra? 😊

Tehasut
A Tormentbõl is lesz EE, azt szerintem várd meg.
Tinman
Nincs pénz nyaralni, szóval nyári szabi lehet BG2 lesz vagy Planscape :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tehasut
Azért remélem, hogy amikor kijön a BG2 EE, akkor azt bepótolod, mint a kisangyal.
Botond
Elsõ 3 stimmel, negyedik helyre meg Bg2 kerül nálam.

Toee viszont azon kívül, hogy bughalom volt, még azt is tudta, hogy very easy alatti 3. nehézségi szinten a harmadik csatában szétkentek simán. Nyilván rosszul tápoltam az elsõ 7 percben. 😄
Zomil
Dungeons & Dragons: Dragonshard
Planescape: Torment
The Temple Of Elemental Evil

Ezek kivételéve mindet végigvittem már legalább 1szer 😛

Tehasut
A ME2-nél még egy olyan pikantéria is van, hogy helyszínváltásnál, meg mentés betöltésekor a töltõanimációk tök hosszúak, pedig maga a betöltés csak 1-2 másodperc. Viszont le lehet cserélni õket egy tök rövid kis animra. Erre sajna már csak a harmadk végigjátszáskor jöttem rá.
IMYke2.0.0.0
Irigy vagyok.
Nekem már sosem lesz ennyi idõm 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
- Baldurs Gate 1 + Tales of the Sowrd Coast - kimaxolva*
- Icewind Dale 1 + Heart of Winter + Trials of The Luremaster - kimaxolva
- Icewind Dale 2 - kimaxolva
- Forgotten Realms: Demonstone - kimaxolva

* Nem 1x sima végigvitel, hanem rendkívül alapos, utánajárós, minden lehetségest megismerõs végigvitel.

Többivel játszottam mind, eljutottam valameddig, de vége lett a szünetnek és abbamaradt :-(

IMYke2.0.0.0
Tanúsíthatom - Mass Effect-eknél nem nyomhatók el.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Elvbõl nem veszek EA játékot. 😊

IMYke2.0.0.0
Én csak a BG1-el és a NWN1-el - de egyiknek sem értem a végére.

Tehasut
Gagyinak érzem magam: ezek közül csak a BG-kkel játszottam.
IMYke2.0.0.0
Szerintem, csak ezzel a csomaggal egy egész emberöltõre el lenne egy RPG-õrült. <#eljen>